”Hanzō er Madklubbens adoptivbarn. Den frække dreng i klassen og den flabede bastard, som de andre i familien ruller øjne ad, men ikke kan lade være med at elske.”

Sådan lyder en del af teksten om Hanzō, vores asiatiske restaurant på Værnedamsvej, som du kan læse i sin helhed her. Nu tyder alt på, at den frække dreng er ved at vokse op, for han har valgt at implementere den populære og prisvenlige menustruktur, du kender fra mange andre af Madklubben-familiens gode spisesteder.

Har I så ikke længere den store tasting-menu til 375 kr?

Jo, bare rolig. Hanzō disker stadig op med den såkaldte ”Experience”, som inkluderer stort set alle retter fra menukortet serveret til deling i et raskt tempo. Men vi oplever, at mange gemmer den store ”Hanzō Experience” til weekender og særlige anledninger, og derfor gør vi det nu endnu nemmere og mere overkommeligt at besøge restauranten på hverdage. 

Hvordan fungerer det nye priskoncept?

Præcis som på andre af Madklubbens restauranter. Du vælger selv en, to eller tre retter fra menuen alt efter sult og temperament. Du har mulighed for at opgradere enkelte af retterne i form af tilkøb som f.eks. skaldyrsdumplings, oksemørbradtatar eller saftig rib eye, men der er selvfølgelig også rig mulighed for at sammenstykke en middag uden at overskride budgettet. Vælger du 3 retter, må du gerne få to forretter og en hovedret eller en hovedret og to desserter. Dog kan kan du ikke vælge 3 hovedretter uden at skulle betale lidt ekstra. Det synes vi er meget fair.

Var der ikke også noget med en Bento Box?

Jo, for noget tid siden lancerede vi Hanzō’s Bento Box: En madkasse efter japansk forbillede opgraderet til luksusniveau med fire skønne retter og en efterfølgende dessert til en samlet pris på kun 225 kr. Det er et oplagt valg, hvis du gerne vil prøve flere forskellige retter på én gang til en særlig favorabel pris. Perfekt til hverdagsbesøget eller weekendmiddagen før byturen.

Læs meget mere om Hanzō, og se det nye menukort her. Fristet til et besøg? Så kan du nemt og hurtigt booke bord ved at klikke her.

Hanzo