Vi har været gode til at fastholde spændingen, men nu skal I ikke vente længere. Menuen for Hanzō er landet, og den har været al ventetiden værd!

Når vi slår dørene op tirsdag d. 19. september, kan du glæde dig til at sætte tænderne i det bedste fra asiatiske lande, du normalt kun kan drømme dig til på en regnfuld dansk efterårsdag. Japansk, vietnamesisk, thailandsk, kinesisk eller indonesisk? You name it – we got it!

Vi nyder at bryde reglerne og slå os løs i køkkenet. Dog ved vi også, at genkendelighed er key, og derfor kan du på vores menu finde de bedste elementer lige fra gadekøkken til gourmet i en ny fortolkning. Hvordan lyder sprøde gyoza med braiseret svinebryst, forfriskende yuzu-fromage med nøddecrumble og ananas eller friske ruller med krabbe og kimchivinaigrette for eksempel?

Menuen er bygget op à la carte, så du efter eget ønskekan udvælge dine favoritter til fair priser. Alternativt kan du teste The Hanzō Experience og slå dig løs med alle 13 retter til en favorabel pris à 375 kr. Retterne serveres delevenligt ved bordet og indbyder til en aften i godt selskab med nærvær og fænomenale smagsoplevelser.

Du finder Hanzō’s menukort lige her. Book nemt og hurtigt dit bord online ved at klikke her.