Det italienske køkken hører til blandt danskernes foretrukne, og det giver egentlig meget god mening, når man tænker efter: Det handler om gode råvarer, simpel velsmag og samvær rundt om bordet med familie og venner. På mange måder definitionen på hygge!

Og hyggeligt bliver det også i november og december, hvor Tony’s julemenu til større selskaber træder i kraft. Menukortet gælder til grupper på 10 gæster og derover, og byder på herligheder som vitello tonnato, jomfruhummersuppe, meatballs, lasagne, sprød porchetta-rullesteg, tiramisu og ice cream sandwich.

En dansk juleklassiker i nye klæder har også fundet vej til kortet: Sort ris à la mande med kirsebær og mandler. En cremet, knasende og sødmefyldt dessert, der med garanti vil få jeres selskab til at spærre øjnene op.

12304167_1306466182712979_2017329783088676371_o

Selskabsmenuen følger Tony’s klassiske prispolitik, hvor I selv kan sammensætte en 3-retters menu fra kun 200 kr. Ønsker I at opgradere enkelte retter, kan dette gøres som mindre tilkøb. Til middagen tilbydes forskellige vinmenuer, som starter helt nede ved 100 kr. I har med andre ord mulighed for at læne jer tilbage og nyde en julefrokost med 3 retter, vin og kaffe for bare 300 kr. Se det er et scoop, selv en italiensk new yorker-gangster kan forstå!

Tjek hele Tony’s menu til juleselskaber ud her, og tøv ikke med at kontakte vores bookingkontor på tonys@madklubben.dk hvis I har brug for yderlige information.