Hos Tony’s i Havnegade har vi alle dage været glade for de gode gamle klassikere. Således har man kunne få husets eftertragtede vitello tonnato, spaghetti meatballs og tiramisu lige siden åbningen i 2009. Der er heller ingen tvivl om, at vores gæster er glade for traditioner, og gennem lang tid har vi modtaget ønsker om en tilbagevenden til det oprindelige menukoncept med 3 retter for 200 kr.

Selv en ægte newyorkergangster ved, at det betaler sig at lytte til sine gæster, og derfor er menukortet på Tony’s nu vendt tilbage til den velkendte opbygning, hvor du selv sammensætter den perfekte 3-retters middag.

Som på Madklubben Bistro-de-Luxe og Madklubben Steak er der flere forskellige forretter, hovedretter og desserter at vælge imellem, som holder budgettet på sympatiske 200 kr. Men der er også mulighed for at opgradere med små tilkøb, der giver adgang til ekstra særlige råvarer og anretninger.

Foruden de velkendte klassikere kan du lige nu gå om bord i lækkerier som vegetarisk svampesuppe med sprøde croutoner, tuntatar med avocado, kylling ”parmigiano” med brødkrummer og gratineret ost, en lasagne, der kan få enhver italiensk nonna til at smile, smagsmættet carbonara og en saftig ribeye med confiterede svampe. Hertil kommer et lille udvalg af desserter som lakrids-panna cotta med mandler og solbær, samt den perfekte finalekombi i form af kaffe med silkeblød hasselnøddeis på siden.

Tjek hele Tony’s nye/gamle menukoncept ud her, og book bord til en middag, der forener det moderne italienske med de velsmagende klassikere. Vi ses i Havnegade 47!

IMG_4028IMG_4020  IMG_4050 IMG_4054 IMG_4073