I forrige uge deltog Madklubben Bistro-de-Luxe i Dansk Vegetarisk Forenings første danske veganerfestival nogensinde: VeggieWeek. Begejstringen, fremmødet og opbakningen har været stor, hvorfor hele oplevelsen har været intet mindre end en gennemført succes!

Vores største ønske er at være dér, hvor vores gæster er og lytte til jeres ønsker. Derfor implementerer vi nu en vegansk menu som fast supplement til vores spisekort på Madklubben Bistro-de-Luxe. Og hvad kan du så glæde dig til? Plantebaseret kost skal hverken hæmme os eller gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Vi nyder at lege med naturens skønne råvarer og fantastiske farver, hvorfor du nu kan glæde dig til en velsmagende menu bestående af:

Forret: Konfiterede løg, gærflager, persillepuré, syltede løg og brændt hvidløg

Hovedret: Stegt blomkål, glaskål, karamelliseret blomkål og løgvinaigrette med trøffel

Dessert: Æblesorbet med hvid chokolade, syltede æbler med tonkanød og blegselleri

Nåede du ikke teste menuen i løbet af VeggieWeek? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord til en grøn smagsoplevelse på Madklubben Bistro-de-Luxe lige her. Vores veganermenu træder i kraft i forbindelse med nye vores forårs- og forsommermenu gældende fra i dag. Fristet? Tag et nærmere kig på alle herlighederne lige her.