”Fire flotte stjerner og endnu en gang et stort velkommen til Madklubben. Jeg håber, I er kommet for at blive.”
Sådan lyder det fra Aarhus Stiftstidende, der nu er ude med deres anmeldelse af Madklubben Aarhus, og vi er utrolig stolte over de flotte ord. Anmeldelsen roser ikke blot vores smukke, historiske lokaler på Aarhus Havn, men anerkender også Madklubben Aarhus som en fortjent sikker succes.

Maden

”Et alsidigt udvalg af høj kvalitet, nydelige anretninger og godt med smag.”
Dette er menukortets dom fra Jacob Vestervig, anmelderen hos Århus Stiftstidende, der kiggede forbi til en 3-retters middag i selskab af sin medspisende kompagnon. Ligeledes konkluderer han slutteligt i bedømmelsen: ”Madklubben holder, hvad den lover: God mad til fornuftige priser,” og dét er noget, vi kan lide at høre, da god mad jo netop er det, som vi har allermest kært.

Madklubben for alle

Og hvor skønt er det ikke, at blive anerkendt for en indsats, som man har lagt mange kræfter i? Hos Madklubben gør vi en stor deal ud af, at gøre os relevante, tiltalende og indbydende for dig, uanset om du er ung, gammel, høj, lav, alt-spisende eller super kræsen. Derfor finder et smil også direkte vej til vores læber, når vi læser Jacob Vestervigs ord: ”Således er det en restaurant for alle – lige fra den studerende, der kan nøjes med at betale et par hundrede kroner for et måltid inklusiv drikkevarer, og til dem med lidt flere kroner på kontoen, der kan tillade sig at skrue op for niveauet”

Et stort tak herfra

Slutteligt har vi ikke andet at sige, end at vi er utrolig glade for at have fundet vej til den Aarhusianske madscene, men også sige et stort tak for den varme velkomst, vi har modtaget fra alle jer.
”Madklubben sendte os hjem med veltilfredse smil, fyldte maver og et trods alt stadig intakt kreditkort.”
Som Job Vestervig sluttede aftenen af, sådan ønsker vi ligeledes jeres oplevelse på Madklubben Aarhus vil være. Vi vil i hvert fald gøre vores! Er du interesseret i at læse anmeldelsen på stiften.dk? Så klik ind på siden lige her. Vær opmærksom på, at du dog skal være abonnent for at kunne læse med.

Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus