Velkommen til Madklubben Grill                                                      

Lige i midten af Aarhus på solsiden af Åen, hvor der er allermest livligt, og både vandet og aarhusianerne strømmer lystigt forbi. Lige dér, i smukke og rustikke lokaler, som tidligere har huset restaurant og natklub, finder du Madklubbens seneste skud på stammen i Smilets By. Navnet er Madklubben Grill.

Stemningen er præget af en blanding af storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design. Inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer vi fremragende mad til fornuftige priser!


Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Uanset om du spiser vegetarisk dagligt eller af og til, kommer vi ikke udenom, at grønne og vegetariske retter smager fantastisk. Vi har fundet et lille udpluk frem fra vores mange restauranter, som med garanti kan friste – enten som en helaftensforestilling eller som en del af et måltid.

Hos Madklubben Grill kører vi to grønne forretter – en grøn salat med sprøde salater med ristede cashewnødder, grape og krydderurter vendt i en cremet yuzu fløde dressing samt en grillet knoldselleri af saltbagt knoldselleri med palmekål, brunet smør, ristede hasselnødder og syltede bøgehatte.

Se mere, og book et bord lige her.

Fluks videre til Frankies Pizza, hvor du kan vælge mellem flere vegetariske pizzaer. En Margherita med tomat, mozzarella og basilikum eller en Marinara (den er faktisk vegansk) med tomat, hvidløg og basilikum. Måske vores ‘Bianca’ – den klassiske kartoffelpizza – også kan friste? Og netop nu er månedens pizza faktisk også en vegetarpizza – den har Stephania Potalivo kreeret og går under navnet “THE POTALIVO PIE” og består af mozzarella, broccolini, rød peber, hvidløg, salvie, parmesan og piment d’espelette.

Se mere, og book et bord her.

Madklubben Aarhus frister med en cremet svampesuppe med syltede svampe, søde tyttebær, frisk karse, citrontimian og grillet brød med havgus. Eller hvad med en cremet perlebygotto af økologisk perlebyg tilberedt med mascarpone, havgus, svampe og citronskal. Toppet med friske æbler og fennikelsalat endda!

Se mere, og book et bord her.

Brasserie Royal har en cremet jordskokkesuppe med æble, saltede mandler, jordskokkeships og trøffel – og er du til noget lidt mere spicy, så prøv vores thai salad af hjertesalat vendt i yam sauce, rødløg, agurk, koriander, lime og chili.

Se mere, og book et bord her.

Restaurant Bazaar er gået all in – de har blandt andet ‘den grønne bazaar’ med hele 10 vegetariske og veganske retter + dessert, som serveres “family style”.

Se mere, og book et bord her.

vegetar vegetar vegetar

Godt værtskab, motiverede medarbejdere og perfektionisme på prøve – mød Johanne fra Madklubben Grill

Godt værtskab, motiverede medarbejdere og perfektionisme på prøve – mød Johanne fra Madklubben Grill

Midt i Aarhus. Lige ved åen. Ved de store panoramavinduer. Her finder du Madklubben Grill. Endnu vigtigere: Her finder du også Johanne Bonde Nielsen, der er kvinden i front for biksen. Johanne bærer nemlig titlen som restaurantchef for Madklubben Grill og dét er en rolle, som bringer både stor glæde og spændende udfordringer i Johannes dagligdag. I Johannes dejlige selskab nød vi en kop kaffe samt en god snak, og du kan lære hende bedre at kende i interviewet lige her.

Hej Johanne! Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?

Jo, det kan du tro. Mit navn er Johanne Bonde Nielsen og jeg netop fyldt 26 år. Jeg er en stolt og ægte vestjyde fra Varde. Og så flyttede jeg til Aarhus for seks år siden, da jeg troede, at jeg skulle læse til arkitekt. Jeg er meget positiv, ret skør og utrolig glad for mad og vin!

Nu siger du selv, at du troede, at du skulle være arkitekt. Det er jo noget helt andet, end hvad du laver i dag. Hvad ændrede sig?  

Jamen, der var flere ting i det. For det første drev det mig til vanvid, at alting var så frit på arkitektskolen. Det var lidt som en stor drømmeverden, og det passede jeg ikke ind i. Jeg er glad for rammer, og jeg har f.eks. altid elsket matematik, fordi der var ét svar.

Derudover har jeg en fortid som tjener på Restaurant Strandgaarden i Henne og hos Brødrene Koch her i Århus, og så arbejdede jeg i sin tid hos McDonalds. Og hvad kan jeg sige? Jeg blev simpelthen grebet af restaurationsbranchen! Jeg besluttede mig derfor at uddanne mig derigennem, og pludselig tog det hele fart. Efter 6 måneder blev jeg kontaktet af min gode veninde og kollega på Madklubben Vesterbro i København, og hun headhuntede mig til at blive en del af det dengang nye Madklubben Aarhus.

Spændende! Adskiller Madklubben sig så fra dine tidligere arbejdsmiljøer?

Ja, i høj grad! Jeg kommer fra miljøer med stort fokus på procedurer, og hvor man altid ved, hvilken retning man skal gå. I Madklubben er der frihed under ansvar, og dette har da været en stor omvæltning for en perfektionist som mig. Jeg finder ro i orden og rammer, og selvom jeg ville ønske, at jeg kunne sætte alt i skema, så har jeg virkelig fundet charmen i, at alting ikke er så ordentligt. Selvfølgelig har vi da regler og rutiner, men jeg får i langt højere grad lov til at sætte mit præg på, hvordan mit team og jeg når vores mål.
Når det er sagt, er der også utrolig meget, jeg kan bruge fra mine tidligere jobs. I virkeligheden handler det ikke så meget om det produkt man sælger, det handler meget mere om, hvilken relation man gerne vil skabe til gæsterne.

Hvad er det vigtigste du har lært fra din fortid, som du kan bruge på en dynamisk arbejdsplads, som Madklubben? 

Jeg tror faktisk, at det er at finde balance i mit arbejde. Jeg har nogle områder og opgaver, hvor jeg kan oprette en form for orden omkring. Det gør, at jeg har et overblik og derfor overskud til at skeje ud dér, hvor jeg alligevel ikke kan kontrollere alting. Jeg har altid elsket at give god service, men det er fedt at blive udfordret på, at god service er mange ting.

Og du er jo nu blevet tildelt rollen som restaurantchef for Madklubben Grill. Hvordan har det dette skift været hertil fra dit job på Madklubben Aarhus?

Det har været sjovt og hårdt på samme tid! Jeg har skulle stå rigtig meget på egne ben, så det har virkelig været en lærerig proces, da jeg har fået øjnene op for, hvad jeg kan og hvad jeg kan blive bedre til. Det er da naturligvis intimiderende, men omvendt er jeg også drevet af at udfordre mig selv, der hvor jeg kan. Jeg trives ikke godt med, at tingene står stille, så jeg er meget fremdriftsorienteret.

Skønt! Hvordan har det så været at være med til at åbne og drive Madklubben Grill?

Det har været spændende. Jeg har været så bekendt med Madklubben Aarhus’ menu og koncept, og her adskiller Madklubben Grill sig jo fra. Det har derfor været virkelig spændende at se, hvordan århusianerne har taget imod os. Og så er restauranten her ved åen jo mindre. Det gør, at jeg i højere grad føler, at jeg kan nå hele vejen rundt og virkelig være en værtinde for gæsterne. Jeg nyder, at jeg som restaurantchef er med i beslutningerne bag hele maskineriet, men også kan være en del af den daglige drift og et kendt ansigt for vores gæster.

Hvad vil ud og dit team gerne skabe med Madklubben Grill på sigt? 

Jamen, det er egentlig meget simpelt: Vi skal være stedet, hvor der er super rart at være. Vi skal være stedet med den samme stemning, som man oplever, når man kommer hjem til nogen gode venner eller familie. Et sted med godt værtskab og en relation til gæsten. Peter, vores køkkenchef, bidrager med virkelig god mad, men eksekveringen er lige så vigtig, og jeg har et team bag mig som i dén grad forstår at tage det ejerskab på sig – det er fantastisk at se!

Hvad er du gladest for ved dit arbejde?

Alle de mennesker, der er en del af min hverdag i restauranten. Jeg elsker at snakke med og lære mennesker at kende. Relationer er generelt i højsædet, når det handler om mit arbejde. Jeg vil gerne have den bedst mulige relation til både mine medarbejdere, men i sandhed også til alle vores dejlige gæster. Det giver mig et boost hver eneste dag, og det lever jeg højt på!

Hvor føler du dig mest udfordret i dit arbejde?

Årh. Det er, når min chef siger til mig: ”Det bestemmer du bare!” Og det sker jo ret ofte, haha! Jeg vil jo gerne tage den rigtige beslutning fra start, men jeg ved jo godt, at hvis vi falder, så rejser vi os bare igen. Det vigtigste er jo, at vi – Madklubben tro – er ærlige omkring det. Dette er en kvalitet, som jeg faktisk virkelig står inde for helt generelt. Jeg tror det bedste om folk, og er altid klar på at give en chance til.

Og sidst men ikke mindst! På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

Risengrød! Jeg har fødselsdag d. 9. december og er et decemberbarn helt ind i hjertet. Jeg elsker jul og hygge, og jeg har drevet mine søskende til vanvid med at vælge risengrød som aftensmad til min fødselsdag hvert år.

 

Skulle indlægget her have resulteret i en pludselig trang til at kigge forbi Madklubben Grill og aflægge Johanne et besøg? (Hun bliver så glad!) Så kan du nemt og hurtigt booke et bord lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Aarhus Update har været forbi Madklubben Grill med pen, papir og flotte ord til følge

Aarhus Update har været forbi Madklubben Grill med pen, papir og flotte ord til følge

Billede: Aarhus Update.

Vi er stolte – og rigtig glade. Vi har nemlig haft besøg af Jan L. Pedersen fra Aarhus Update, og hans anmeldelse har gjort os sikre på, at vi har ramt noget godt i Aarhus. “Næsten fuldt hus en torsdag i februar indgyder kun til respekt”, lyder det i anmeldelsen, så Jan L. Pedersen er ikke den eneste, der har fået nys om os i postnummer 8000.

Madklubben Grill ligger ved den hyggelig å i Aarhus – nærmere bestemt på adressen Åboulevarden 32 – og vi har gjort noget ud af både indretning og akustik – sidstnævnte er væsentlig, når større forsamlinger spiser under samme tag, og det blev bemærket:

“Vinduer med udsigt til åen på den ene side og store hylder med sylt på den anden side. Det er enkelt og nordisk inspireret. Bordene er en blanding af runde og mindre firkantede borde. Akustikken er behagelig. Den har mig bekendt aldrig været bedre i de lokaler.”

Vores kokke fik sammensat en flot menu, der begejstrede anmelderen og hans medspisende, og kødet overraskede på flere måder:

“Kødet var outstanding, velsmagende og mørt. Der var nok af det, og jeg sidder stadigvæk og er uforstående over, hvor godt det smagte. 150 kroner for en hovedret af den kaliber er ganske enkelt et fund af de helt store.”

Konceptet hos Madklubben Grill er simpelt – du får en ret fra 150 kroner, to retter fra 250 kroner – og tre retter fra 275 kroner. Er du glad for vin til maden? Så prøv vores vinmenu, som koster 200 kroner.

Der er meget mere at komme efter – du kan læse hele anmeldelsen hos Aarhus Update her, og kunne du have mod på at booke et bord eller blive klogere på menuen og konceptet, så finder du Madklubben Grills hjemmeside her.

Madklubben indvier (endnu en!) ny Aarhus-restaurant med stor auktion for et godt formål

Madklubben indvier (endnu en!) ny Aarhus-restaurant med stor auktion for et godt formål

En. To. Tre. Fire. Fire Madklubben-restauranter kan århusianerne nu (eller i hvert fald meget snart!) tælle i Smilets By indenfor en periode på ét år. Vi har nemlig lige overtaget endnu en smuk location i Aarhus, så vi udover Frankies Pizza også kan byde velkommen til endnu et familiemedlem i den nærmeste fremtid!

Hvilken Madklubben-restaurant, som du kan glæde dig til, kan vi endnu ikke afsløre, men vi har heldigvis andre godter med til dig i dag. I vores skønne nye lokaler på Vor Frue Kirkeplads 1 (det tidligere Restaurant Lotus) er der nemlig godt fyldt op med inventar, som dækker over alt lige fra bestik, tallerkner og glas over til stole og reoler. Inventer, der altsammen kan blive dit i den kommende weekend.

Vi byder nemlig indenfor til en stor auktion nu på lørdag d. 9. lørdag kl. 09.00 – 11.00. Her kan du selv vælge, hvad du har lyst til at slippe for dine godter, og samtidig støtter du Røde Kors, da hele vores indsamling ubeskåret bliver overdraget til denne gode sag.

Har du lyst til at høre mere om arrangementet? Så har Aarhus Update skrevet en artikel om hele molevitten lige her. Vi glæder os til at se dig på lørdag!

Madklubben Grill fejrer mandagsåbent med gratis bobler d. 4. februar

Madklubben Grill fejrer mandagsåbent med gratis bobler d. 4. februar

Vi har gode nyheder til dig, der ønsker at starte ugen på ekstra saftig manér. For mandag behøver nemlig slet ikke være så grå og kedelig, som alle gør den til. Dét synes vi i hvert fald ikke på Madklubben Grill!

Og netop derfor kan vi nu glædeligt melde ud, at vi fra mandag d. 4. februar og fremover kan byde indenfor til hyggelige mandagsmiddage i vores kære restaurant på Åboulevarden.

Og vi kan slet ikke vente! Derfor har vi allerede nu åbnet op for reservationer, så du kan sikre dig et bord din ønskede mandag aften. Bringer du det gode selskab, så sørger vi for godt at spise. Du kan reservere et bord på mandage – og alle andre dage – ved at klikke lige her. Og skulle du være lidt småsulten, kan du smugkigge på menuen lige her. Velbekomme!

Ps. Vi synes, at sådan et tiltag skal fejres! Derfor giver vi bobler on the house, hvis du reserverer bord mandag d. 4. februar, når vi for allerførste gang byder indenfor til mandagsmiddag ved åen. 

Grill Grill Grill

 

Vil du være med til Gastro Week på Madklubben Grill?

Vil du være med til Gastro Week på Madklubben Grill?

Vidste du, at Madklubben Grill deltager i dette års Gastro Week, som finder sted hen over den famøse uge 7? I stedet for ski og løjper opgraderer vi vinterferieugen med velsmag og godt selskab! Gastro Week løber nemlig af stablen og over menukortet fra den 7. til 16. februar og er – kort fortalt – en flot mulighed for at opleve lokale restauranter til en fornuftig pris. Hos Madklubben Grill ser Gastro Week-menuen ud som herunder.

Forret: 
Røget laks fra Bakkafrost, saltet agurk, røget friskost og sprøde croutoner

Hovedret: 
Oksecuvette- 300 g, langtidsstegt, dansk, græsfodret, “skær-selv-steg” inkl. gyldne fritter med havsalt og rødvinssauce

Dessert:
Kæmpeeskimo Sundae- Vores fortolkning af den klassiske kæmpeeskimo med vaniljeis, solbær og chokolade

Prisen er på rørende 260 kroner for ovenstående menu – du har i øvrigt bordet med din(e) medspisende i hele to timer. Du booker din billet ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Nyt fra Aarhus: Fristelser, events og sene seatings hos Madklubben Grill

Nyt fra Aarhus: Fristelser, events og sene seatings hos Madklubben Grill

Selvom vi hos Madklubben Grill stadig er lidt nye i Aarhus, så er vi kommet rigtig fint på plads. Vi holder til på Åboulevarden 32, og vi ville lige gøre dig opmærksom på et par spændende tiltag, som vi har på tapetet netop nu.

Last call for nytårskur

Tag nu for eksempel vores lækre Nytårskur med tre retter for 200 kroner, som vi kører frem til slutningen af januar måned. Du bestemmer selv, om du vil komme tirsdag, onsdag eller torsdag. Menuen? Den ser sådan her ud:

GRØN SALAT
Sprøde salater med ristede cashewnødder, grape og krydderurter vendt i en cremet yuzu fløde dressing

OKSECUVETTE
300 g, langtidsstegt, dansk, græsfodret, “skær-selv-steg” inkl. gyldne fritter med havsalt & rødvinssauce

VINTER SUNDAE
Syltede solbær, cremet vaniljeis, krystalliseret hvid chokolade, flødeskum og chokoladesauce

Du kan i øvrigt tilkøbe en vinmenu til ovenstående spise – en sådan vinmenu koster blot 200 kroner!

Sid med helt til midnat

Er du til en god start på weekenden? Og kan du lide at hænge længe? Så kig forbi vores sene seating fredag eller lørdag klokken 20 – her kan du både spise og drikke vin eller lækre cocktails, til vi lukker omkring midnat – om du så tager videre eller hjem, vil vi lade være helt op til dig selv, men vi garanterer masser af smagsindtryk i både spiselig og drikkelig form.

Gastro week venter lige om hjørnet

Sidste skud på nyhedsstammen i denne omgang går på Gastro Week, som løber af stablen og over menukortet fra den 7. til 16. februar. Kort fortalt er Gastro Week en flot mulighed for at opleve lokale restauranter til en fornuftig pris. Hos Madklubben Grill ser Gastro Week menuen ud som herunder.

Forret: 
Røget laks fra Bakkafrost, saltet agurk, røget friskost og sprøde croutoner

Hovedret: 
Oksecuvette- 300 g, langtidsstegt, dansk, græsfodret, “skær-selv-steg” inkl. gyldne fritter med havsalt og rødvinssauce

Dessert
Kæmpeeskimo Sundae- Vores fortolkning af den klassiske kæmpeeskimo med vaniljeis, solbær og chokolade

Prisen er på rørende 260 kroner for ovenstående menu – du har i øvrigt bordet med din(e) medspisende i hele to timer. Du booker din billet ved at klikke her. 

Besøg vores Madklubben Grill-univers ved at klikke her og bliv klogere på menu, reservationer og lækre fristelser! 

Nyheder til de sultne sjæle: Nu kan du få take away fra Madklubben Grill

Nyheder til de sultne sjæle: Nu kan du få take away fra Madklubben Grill

Så er der godt nyt til alle de lækkersultne i Aarhus! Det kunne jo være, du havde lyst til at spise hjemme – men ikke selv har tid eller lyst til kokkerere. Derfor har vi nu gjort det muligt  at bestille god spise fra Madklubben Grill til nem hjembringelse og efterfølgende spisning.

Til forret kan vi – blandt andet – friste med frisk yellowfin tun, fried chicken wings eller en frisk grøn salat, mens hovedretterne tæller alt fra en klassisk cheeseburger til grillet knoldselleri eller en langttidsstegt “skær-selv” oksecuvette. Finalen i form af desserten består af en lækker omgang delikat cheese’n’cake med kiksecrumble, mousse af flødeost samt passionsfrugt.

Menukortet rummer flere fristelser til både forret og dessert, og du kan naturligvis også vælge andre saucer og side orders.

Skal du også have lidt i glasset? Fino. Vi har både læskedrikke og vino.

Du kan tage et nærmere kig den komplette menu eller skynde dig ind og få styr på aftensmaden ved at klikke her. Velbekomme!

 

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?

Madklubben Grill inviterer til nytårskur med 3 retter for 200 kroner

Madklubben Grill inviterer til nytårskur med 3 retter for 200 kroner

Januar behøver hverken at være grå, kedelig eller dyr. Hos Madklubben Grill holder vi nemlig Nytårskur i resten af januar, hvor du tirsdag til og med torsdag kan få dig tre flotte retter til en ditto pris.

Først får du en grøn start med sprøde salater med ristede cashewnødder, grape og krydderurter vendt i en cremet yuzu fløde dressing

Dernæst kommer kødet til bordet i form af en skær-selv-steg af oksecuvette med både fritter og rødvinssauce.

Finalen er desserten, som består af en vinter sundae – den frister med syltede solbær, cremet vaniljeis, krystalliseret hvid chokolade, flødeskum og chokoladesauce.

Prisen lyder på 200 kroner pr. person – vi glæder os til at se dig til en alle tiders Nytårskur!