Velkommen til Madklubben Grill                                                      

Lige i midten af Aarhus på solsiden af Åen, hvor der er allermest livligt, og både vandet og aarhusianerne strømmer lystigt forbi. Lige dér, i smukke og rustikke lokaler, som tidligere har huset restaurant og natklub, finder du Madklubbens seneste skud på stammen i Smilets By. Navnet er Madklubben Grill.

Stemningen er præget af en blanding af storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design. Inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer vi fremragende mad til fornuftige priser!


Sæt fut i din nytårsfejring 2018 med middag på Madklubben Grill

Sæt fut i din nytårsfejring 2018 med middag på Madklubben Grill

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og har du endnu ikke helt styr på nytårsplanerne? Lad os hjælpe dig. Kig ind forbi Madklubben Grill på årets sidste dag, og nyd en middag helt uden mangler! Med 5 skønne retter og en beliggenhed midt i festlighederne epicenter bliver det en aften, som du sent vil glemme.

Og vi lover dig en sand madfest her på adressen. Du kan nemlig glæde dig til intet mindre end snacks, koldrøget laks, grov tatar, oksemørbrad med et væld af skønne saucer og smagfulde sides, for ej at glemme vores farligt fristende chokoladekage bagt med bourbonvanilje samt Valrhona chokolade og serveret med syltede bær, knas og cremet mælkeis.

Festmiddagen vil naturligvis tage sig ud i vores storslåede nye lokaler på Åboulevarden 32, hvor vi har pyntet op til nytår med farverige detaljer, smukke marmorborde, danske designklassikere og højt til loftet.

Du kan læse mere samt del i nytårsfestlighederne for den skarpe pris á 900 kr. ved at klikke her. På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som vores skræddersyede vinmenu eller en ½ hummer til din nytårsbøf. Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

grill grillvgrill

Madklubben guider: Her kan du spise godt (og billigt!) til Black Friday

Madklubben guider: Her kan du spise godt (og billigt!) til Black Friday

På fredag er det den helt store indkøbsdag – Black Friday! Det amerikanske koncept har virkelig fået fat i Danmark, og er du en af dem, der skal til den store shoppingdag, så guider Madklubben dig her til måltider, der giver et tiltrængt afbræk fra indkøbsræset – selvfølgelig uden at ruinere dig.

Så uanset om du er ude at jagte tilbud, eller bare har lyst til et godt måltid ude i byen, så er her en guide til fredag aften.

Er der indkøbsfest i Smilets By? Så tag et break ved Åen på nyåbnede Madklubben Grill, hvor der er skønne livretter fra hele verden, eller på Hack Kampmanns Plads, hvor populære Madklubben Aarhus holder til.

Skal du shoppe på Frederiksberg? Så kig forbi Madklubben Frederiksberg på Solbjerg Plads, hvor du kan nyde 1, 2, eller 3 retter fra 125, 200 eller 225 kr.

Tester du dankortets holdbarhed på Østerbro? Besøg vores altid gode spisehus på Østerbrogade 79, hvor både Madklubben Østerbro og frække Frankies Pizza holder til.

Skal der handles stort på Vesterbro? Besøg da Madklubben Vesterbro for en middag med lidt attitude, eller alternativt Hanzō for en forrygende asiatisk smagsrejse.

Og skulle du svinge forbi Nørrebro i tilbudsjagten, håber vi, at du også kigger forbi Alabama SocialFrankies Pizza eller FOOD CLUB beliggende på Sortedam Dossering. Og når du er mæt, kan du koble helt af med kreative og smagfulde cocktails på Bar Next Door.

Indre By er der i særklasse mange muligheder for at få slappe af med et smil og en skøn middag – for enhver smag. Du er dækket godt ind med både funkly Bazaar, klassiske Bistro Royal, vores bøfhus Madklubben Steak, franskinspirerede Brasserie Royal, den sæsonbetonede og råvarebevidste Madklubben Bistro-de-Luxe og vores newyorker-italiener Tony’s Havnegade som bud på en lækker og prisbevidst middag på Black Friday!

Grillen er endelig tændt! I dag åbner Madklubben Grill

Grillen er endelig tændt! I dag åbner Madklubben Grill

I dag er en helt speciel dag, som vi har glædet os utrolig meget til. Og der er jo sjovt nok en grund til. For i dag slår vi nemlig officielt dørene op til Madklubben Grill! Restauranten er vores anden i Aarhus, og vi ser virkelig frem til at vise jer, hvad vi har gået og arbejdet på i de flotte lokaler ved Åen.

Efter en forrygende snigpremiere med en række testmiddage i godt selskab, hvor vi fik rettet de sidste ting til, er vi nu helt på plads og 100 procent køreklar. Køkkenet har tændt op i grillen, og er parate til at anrette klassikere og skønne serveringer med inspiration fra både Danmark og den store verden. Du kan se hele menuen ved at klikke lige her.

Selve restauranten er også blevet gennemrenoveret og tilpasset lige præcis, som den skal være. Her er både råt og moderne, og med det helt rigtige mix af storby-vibes blandet med godt dansk design.

Er du også ivrig efter at få syn for sagen, så kan du booke bord til din første spiseoplevelse på Madklubben Grill lige her. Vi åbner klokken 17, og du finder os på Åboulevarden 32 – på solsiden af Åen i det centrale Aarhus. Vi håber, I tager godt imod os – vi glæder os i hvert fald til at tage imod jer!

Pssst! Vores første restaurant i Aarhus er nomineret til Byens Bedste nye spisested. Læs her, hvordan du kan hjælpe os med at vinde titlen!

 

Vil du være first-mover? Kom til testmiddag på Madklubben Grill i Aarhus

Vil du være first-mover? Kom til testmiddag på Madklubben Grill i Aarhus

Nu er der ikke længe til, at vi slår dørene op for vores nyeste skud på stammen i Aarhus – Madklubben Grill!

Vi har første åbningsdag den 6. november, og forberedelserne til den store dag er i fuld gang. En del af forberedelserne er også at få menuen helt på plads, og nu har du mulighed for at få et smugkig på, hvad vi kan tilbyde i fremtiden, når vi åbner op for storby-vibes lige ved Åen.

Du kan nemlig komme til testmiddag hos Madklubben Grill. Du kan læse mere om, hvordan du kommer med lige her!

Vi glæder os som små børn til at tage imod jer til de første testmiddage på vores nye darling i Aarhus – og så glæder vi os mindst lige så meget til 6. november, hvor det går løs for alvor.

Nu kan du booke bord: Madklubben Grill åbner i Aarhus tirsdag d. 6. november

Nu kan du booke bord: Madklubben Grill åbner i Aarhus tirsdag d. 6. november

Det er ikke længe siden, at vi breakede historien om, at vi snart er klar til at åbne restaurant nr. to i smilets by. Guess what? Vi fortsætter med de gode nyheder! Nu er dinnerbooking nemlig åben, så du kan booke bord til en middagsoplevelse på Madklubben Grill.

Madklubben Grill er nemlig, hvad vores nye aarhusianser-restaurant kommer til at hedde, og fra tirsdag d. 6. november er vi klar til at byde dig velkommen indenfor i vores nye og totalrenoverede spiseunivers med lækre møbler og god mad til små priser.

Vi er stadig ved at lægge sidste hånd på menukortet, men vi kan simpelthen ikke vente med at løfte sløret for, hvad vi går og arbejder på. På kortet vil du finde et bredt udvalg af appetitvækkende à la carte-retter, hvor du selv kan sammensætte din 1, 2 eller 3-retters menu udgjort af alt lige fra rejecocktail, andebryst, cheeseburger og hummer til skønne sides og syndig cheesecake til dessert. Kort sagt: Lidt for enhver smag! Hører du blandt de rigtig nysgerrige? Så kan du tage et smugkig på vores work-in-progress-menu ved at følge linket lige her. OBS. Vi gør opmærksom på og tager forbehold for, at ændringer i pris og retter kan forekomme.

Har indlægget her resulteret i en appetit efter at prøve vores nye spisested af? Så skynd dig ind og reserverer et bord med det vuns! Følg dette link, for at booke bord på Madklubben Grill. Er du mere til “the old fashioned way“? Så kan bestilling også foregå via tlf: 38 41 01 14 eller på mail: grill@madklubben.dk. Madklubben Grill vil være åben på tirsdage – lørdage.

Left to say er der ikke andet, end at vi (som altid) glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Madklubben Grill

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Madklubben udvider i Aarhus: Snart er vi klar med endnu en restaurant i smilets by

Ja, du hørte rigtigt! Vi er vilde med Aarhus, vores dejlige personale og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som vi har oplevet. Derfor har vi nu fået vokseværk, og er snart på vej med vores anden restaurant i smilets by.

Hvad?
Inspiration og erfaringer vil blive hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det vil hverken være en kopi heraf eller en Madklubben Aarhus 2.0, vi slår dørene op for. Stemningen bliver sat af New Yorker vibes, dansk design samt frankofile fornemmelser, og du kan glæde dig til en à la carte-menu med alt lige fra steak, tatar, fisk, gris og and til grønt og garniture i alle afskygninger for ikke at glemme et anstændigt vinkort med både bredde og dybde. Prislejet kommer til at ligge på omkring 300 kroner for tre retter til aften, og til frokost vil vi servere klassiske bistroretter og smørrebrød til ligeledes favorable priser.

Hvor?
Vi overtager de rustikke lokaler, hvor restaurant og natklub ”Castenskiold” førhen har huseret, på solsiden af åen og blot få hundrede meter fra vores anden adresse på Hack Kampmanns Plads. Forberedelser til ombygningsprojektet er i fuld gang, og vi ser frem til at åbne op for et ny-istandsat spiserum med plads til 120 spisende gæster indendørs. Når vejret er godt, er vi sikre på, at vores 100 udendørs spisepladser på solsiden af åen også vil være et hit.

Hvornår?
Vi vil ikke gå glip af de hyggelige julemåneder, hvorfor vi allerede i november vil være klar til at byde dig indenfor på vores nye restaurant, som vi i skrivende stund arbejder på højtryk for at finde det helt rigtige navn til. På sigt glæder vi os også til at åbne op til morgenmad, så vi i sandhed kan optræde som en heldagsrestaurant på den aarhusianske madscene.

Følg med her på siden, hvor vi opdaterer dig med alle sneak peeks, menukort, billeder og andre nyheder. Er du nysgerrig på at høre mere om vores nye spisested? Så har Aarhus Update skrevet lidt om vores afsløring, og du kan læse med lige her. Stay tuned – vi glæder os!

Restaurant Restaurant