Velkommen til Madklubben Aarhus

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.


Så er det (endelig) nu: I dag åbner Madklubben Aarhus

Så er det (endelig) nu: I dag åbner Madklubben Aarhus

Kalenderen viser tirsdag d. 15. maj. En dag, som vi har glædet os til meget længe. Og hvorfor så det? Jo. I dag er dagen, hvor vi endelig kan slå dørene op for vores første Madklubben-restaurant udenfor Københavns faste rammer – ja, faktisk helt ovre på fastlandet – nemlig Madklubben Aarhus.

Efter en fabelagtig forpremiere udgjort en række vellykkede testmiddage i skønt selskab, er vi nu 100 procent klar til start. Køkkenteamet har tændt op for ovn, grill og pander, og er klar til at anrette sublime serveringer til dig med smag af både danske favoritter og internationale inputs. Du kan læse mere om vores menu-koncept her. Tjenerholdet er briefet, preppet og glæder sig til at byde dig velkommen indenfor. Og slutteligt har vi på både vægge, gulv og i hjørner fået styr på smådetaljer, hængt alt op og sat sidste touch på vores storslåede restaurant. Er du nysgerrig på resultatet, kan du tage med på en virtuel rundtur ved at klikke her.

Kan du (ligesom os) ikke vente længere? Så kan du booke et bord til din første middag på Madklubben Aarhus lige her. Du finder os i det smukke Toldkammer beliggende på Hack Kampmanns Plads ved kanten af Aarhus Havn. Vi håber på, at fremtiden vil byde på en masse dejlige middage og skønne stunder i dit selskab!

Se de nye billeder af maden og indretningen på Madklubben Aarhus

Se de nye billeder af maden og indretningen på Madklubben Aarhus

Tirsdag den 15. maj slår vi officielt dørene op til den første Madklubben i Jylland. Vi glæder os inderligt til at byde gæsterne velkommen i det gamle Toldkammer på havnen i Aarhus, hvor rå og industrielle rammer møder dansk design og ærlig, velsmagende kogekunst. Varm op til åbningen med en tur gennem det nye billedgalleri fra Madklubben Aarhus, som du finder ved at klikke her.

Sneak peek: Her er menukortet til Madklubben Aarhus

Sneak peek: Her er menukortet til Madklubben Aarhus

Vi er i fuld gang med at bygge både restaurant og hjemmeside i Aarhus. Lige om snart åbner vi for bookinger, men som en lille teaser kan du allerede nu gå på opdagelse i det menukort, der kommer til at ligge på bordene, når vi officielt slår dørene op i Toldkammeret fra tirsdag den 15. maj.

Du kan glæde dig til et væld af Madklubben-klassikere inspireret af især det danske og franske køkken. Sving forbi til en enkelt ret med en øl på siden, eller sammensæt din egen 3-retters middag fra så lidt som 225 kr. Som altid hos Madklubben er der plads til livsnyderen, der vil opgradere med mørbrad, god vin og andre lækre sager for lidt ekstra kroner og ører, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen

Se hele menukortet til Madklubben Aarhus ved at klikke her!

Flere af de idéer, som Aarhusianerne skrev på væggene til vores pop-up på Klostertorvet under Festugen i 2016 er også kommet med på kortet. Der er både blevet plads til luksustarteletter, burger, sprøde fritter, tatar, chilimayo, risotto (dog lavet på perlebyg) og masser af béarnaise. På den flydende front er der – som ønsket – prisvenlige cocktails af høj kvalitet og sågar et ”Aarhus-sæt” i form af en iskold Ceres Top og en Arnbitter på siden.

Vi er lige straks klar med det fulde vinkort, cocktailsmenu, selskabsmenuer og onlinebooking. Følg med her på siden og på restaurantens Facebookside. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Madklubben Aarhus!

Interview: Peter skal være køkkenchef på Madklubben Aarhus

Interview: Peter skal være køkkenchef på Madklubben Aarhus

Nu er der snart kun én måned til, at vi præsenterer vores store nye restaurant i Toldkammeret på Aarhus havn. Mens vi venter på den helt endelige åbningsdato og ditto menukort, satte vi os ned til en snak med den nyslåede køkkenchef for hele baduljen, Peter Daniel Madsen. Med en stor interesse for finere gastronomi såvel som simpel (verdens)mad i øjenhøjde og en jordnær, jysk opvækst i bagagen, glæder vi os til at få Peter i spidsen for køkkenet på vores allerførste aarhusianske Madklub.

Vil du ikke starte med at fortælle lidt om dig selv?

“Jo, det kan du tro. Mit navn er Peter, og jeg bor i Viborg med min forlovede. Vi er for nyligt hjemvendt efter to års rundrejse i Sydamerika, Asien og Afrika. Vi er rejsemætte (for nu), og er klar til næste kapitel med vores dejlige, lille ny, som vi venter til august. Derfor virkede det som rette tidspunkt at slå rødder i vores fælles barndomsby her i Jylland og søge nye udfordringer på arbejdsmarkedet.”

Stort tillykke! Hvad er det vigtigste, du har taget med dig hjem fra jeres lange rejse?

“Jamen, jeg har altid fokuseret meget på at hente inspiration og lære nye ting, uanset hvilken situation jeg befinder mig i. Derfor gør jeg en dyd af at hente nye smage, nuancer og indtryk når jeg rejser, med henblik på at inddrage det i mit fremtidige køkkenarbejde. Jeg har også i de stille vinterperioder rejst i ind- og udland og arbejdet som stagiaire (læs: ulønnet praktikant der arbejder for at suge viden til sig). Her har jeg blandt andet været forbi Noma, Geranium, Acme i New York, Tom Aikens i London og flere andre topsteder. Jeg har altid haft en utrolig stor sult efter at lære mere og udvikle mig i mit arbejde. Det har været meget givende. Måske ikke helt økonomisk, haha, men rent fagligt har det bestemt givet pote.”

Og nu er du så blevet ansat som køkkenchef hos Madklubben Aarhus. Hvorfor valgte du at tage din karriere den retning?

“Det var simpelthen en for fed mulighed og udfordring at sige nej til. For det første vil jeg meget gerne være med til at skabe en ny, gastronomisk genre i Aarhus, som jeg synes har manglet lidt. Jeg ønsker ikke at skabe en Københavner-restaurant i Aarhus, men i stedet skabe en Madklubben i Aarhus, som passer ind. For det andet glæder jeg mig til et job, hvor jeg kan få lov til at køre en masse tallerkener over disken. Jeg har gennem mange år været køkkenchef på Restaurant Skov, hvor arbejdsgangen er en lidt anden, og efter at jeg for nyligt har fået en forsmag på det noget mere travle køkken på Madklubben Vesterbro, er jeg bare endnu mere spændt på opgaven.”

Spændende! Hvordan vil du imødekomme disse nye udfordringer og omstillinger?

“Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal gå på kompromis med kvalitet, blot fordi jeg øger kvantiteten. Selvom jeg ikke kan bruge samme tid på retterne, så vil jeg skabe det allerbedst mulige ud fra det produkt, som jeg har til rådighed. Jeg vil skabe overraskelsesmomenter hos gæsten. Om det så er i forbindelse med nostalgiske nydelser eller spændende smage. Jeg tror på, at jeg kan lykkedes med det. Det er mit rette element.

Time out! Tænk på et dyr. Hvad ville du identificere dig med?

”Jamen, hvis jeg skal fortsætte i snakken om det her med ’mit rette element’, så er en pingvin ret interessant. Og så er den faktisk også mit yndlingsdyr. Det, som fascinerer mig ved en pingvin, er, at den vralter lidt, når den går rundt på jorden, men så snart den kommer under vand, er den lynhurtig og elegant. Og så er pingviner også vaskeægte team-players, der holder flokken varm, når det er koldt.”

Ja, og apropos team, så mangler du stadig et par folk til dit team hos Madklubben Aarhus. Hvad er du på udkig efter i en kok?

“En ildsjæl, der er klar på nye udfordringer. En, der ikke er bange for at tage ansvar. Og meget vigtigt: En stærk medspiller. Det er vigtigt, at vi får skabt et sammentømret hold, hvor der er plads til at have det sjovt. Man er ikke noget som køkkenchef uden glade og motiverede medarbejdere bag sig. Derudover er jeg modtagelig overfor ideer og inputs, så mine medarbejdere føler, at de tager del i vores fælles arbejde, og at vi løfter i fællesskab.”

Når du ikke har travlt med at udvikle menuer, bygge restaurant og røre i gryderne, hvor kobler du så af?

“I naturen. Jeg er i sandhed et naturmenneske, og noget af det bedste, jeg ved, er at tage en kammerat og en madpakke under armen og bruge min fridag på at fiske. Dét eller at lege viking i naturen og finde lækre spiselige sager, som jeg kan sylte, spise eller stege i mit køkken. Bedst af alt er, når min fritid bliver brugt med min familie. Når jeg er sammen med dem, slapper jeg helt klart bedst af.”

På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

“Uh den er svær. Jeg er meget glad for delemad. Familiemad. Noget man kan samles om og nyde sammen. Men hvis jeg absolut skal vælge én ting, så må det være en tom yam gung-suppe (thailandsk rejesuppe, red.) med en iskold øl til. Det er noget af det bedste, jeg ved.”

Blå bog:

Navn: Peter Daniel Madsen
Bopæl: Viborg
Alder: 27 år
Civiltilstand: Forlovet
Tre ord om Peter: Arbejdsom, utålmodig og eventyrlysten
Udmærkelser: Vinder af Den Nordiske Gaffel i 2013

 

Du finder Madklubben Aarhus’ hjemmeside lige her.

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Nyt job i Aarhus? Kom til åbent hus i vores fremtidige restaurant tirsdag den 20. februar

Nyt job i Aarhus? Kom til åbent hus i vores fremtidige restaurant tirsdag den 20. februar

Der bliver meget mindre email-ræs og meget mere personlighed, når Madklubben Aarhus skal finde sine medarbejdere til den kommende restaurant i Toldkammeret på havnen. I stedet for et klassisk stillingsopslag har vi nemlig valgt at holde et åbent hus, så vi får mulighed for at møde potentielle kandidater ansigt til ansigt helt fra første færd.

Det sker tirsdag den 20. februar fra kl. 15 til 18 i lokalerne på Hack Kampmanns Plads 1-3. Alt man skal gøre er at medbringe sit CV med kontaktoplysninger. Som ansøger vil du kunne møde Madklubbens HR-chef, gastronomiske chef, PR-chef og den nye driftchef for Madklubben Aarhus. Du får også et førstehåndsindtryk af cores nye spisested i de historiske lokaler, som lige nu er under total forvandling og opbygning.

Vi leder både efter et arsenal kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, runnere, bartendere og mellemledere, men vi mangler også at få besat helt centrale roller så som køkkenchef og restaurantchef. Er du nysgerrig på, om du skal være en del af klubben? Så sving forbi Madklubben Aarhus tirsdag den 20. februar.

Vi glæder os til at møde dig!

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.