Velkommen til Madklubben Aarhus                                                           

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.


Byens Bedste 2018: Kæmpe tak for støtten til Madklubben Aarhus

Byens Bedste 2018: Kæmpe tak for støtten til Madklubben Aarhus

Der var stor fest i Tivoli Friheden i Aarhus i går aftes, da Byens Bedste skulle kåres af Århus Stiftstidende. Madklubben Aarhus var nomineret i kategorien ”Byens Bedste Nye Spisested”, men vi blev desværre slået på målstregen af Prezzemolo.

Vi vil gerne sige et stort tillykke til vores konkurrenter, og tak for kampen. Det var en stor fest, og vi er beærede over at blive nomineret efter så kort tid i den jyske hovedstad.

Et kæmpestort tak skal der også lyde til alle jer, der har været så søde at stemme på os, og vi går stadig rundt med et stort smil på Hack Kampmanns Plads. Vi var aldrig blevet nomineret uden jeres hjælp, og vi er super taknemmelige for den støtte, I har givet os i kampen om at blive Byens Bedste nye spisested. Det betyder uendelig meget for os, og uden jer ville Madklubben Aarhus slet ikke være, hvad det er!

Så tak til jer, og vi ses snart igen på Madklubben Aarhus, eller vores nye Madklubben Grill, til et fremragende måltid til sympatiske priser!

Tillykke til alle vinderne af Byens Bedste – du kan se hele listen her.

Og hvis du ønsker at spise på Madklubben Aarhus, så kan du booke bord og se menuen her!

Spis det nye år ind med et gastronomisk festfyrværkeri på Madklubben Aarhus

Spis det nye år ind med et gastronomisk festfyrværkeri på Madklubben Aarhus

På udkig efter hyggelig stemning, festlige nytårsfornemmelser og lækker mad til små penge? Så er Madklubben Aarhus en stærk spiller i forbindelse med din nytårsaftensmiddag anno 2018. Vær med til en nytårsaften i fuldt format, når vi byder indenfor i vores storslåede lokaler på Hack Kampmanns Plads. Tag plads i vores nytårsrammer med et råt og industrielt præg udgjort af egetræsborde med bestik i krukker, spisebordsstole fra J.L. Møllers Fabrik i Højbjerg samt klassiske designs af Børge Mogensen og Hans J. Wegner. Lokalet bidrager med højt til loftet og udkig til åbent forretskøkken samt cocktailbar og skaber en ophøjet stemning.

Vores særligt komponerede 5-retters menu byder både på alt lige fra 4 sublime snacks til at kickstarte nytårsfejringen til fristelser som ceviche af torsk, cremet hummerbisque, helstegt oksemørbrad fra Himmerland for ikke at glemme vores uundværlige Gateau Marcel til at slutte festmåltiddet af med!

Tag del i nytårsfestlighederne for blot 700 kr. ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til 300 kr. lige her! På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som vores skræddersyede vinmenu eller hummerhale til din bisque.

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

aarhus aarhus aarhus

Sidste chance: Stem på Madklubben Aarhus til Byens Bedste 2018

Sidste chance: Stem på Madklubben Aarhus til Byens Bedste 2018

Vi er vanvittigt glade for, at vores allerførste restaurant i Aarhus er blevet nomineret i Århus Stiftstidendes Byens Bedste-konkurrence. Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus er nomineret i kategorien “Byens Bedste Nye Spisested” og vi er både pavestolte og meget begejstrede for nomineringen.

Men vi vil ikke nøjes med at være nomineret – vi vil vinde! Afstemningen slutter i morgen, så vi skal have den sidste slutspurt af stemmer fra vores dejlige gæster.

Vi er helt vildt taknemmelige for de stemmer, der allerede er blevet kastet vores vej, men har du ikke fået stemt endnu, har du stadig chancen for at hjælpe os lige her. Og vi har brug for lige præcis din hjælp. Så skynd dig ind og stem!

Vi krydser alt, hvad vi kan krydse og håber, det lykkes os at vinde.

Afstemningen slutter d. 13. november, så skynd dig at stemme på os!

P.S. Hvis du selv vil opleve – eller genopleve – hvorfor vi er nomineret til Byens Bedste Nye Spisested, så book dit bord her.

 

Madklubben AarhusMadklubben AarhusMadklubben Aarhus

Du kan nå det endnu: Stem på Madklubben Aarhus til Byens Bedste 2018

Du kan nå det endnu: Stem på Madklubben Aarhus til Byens Bedste 2018

Vi er simpelthen så glade og stolte over, at Madklubben Aarhus er nomineret i Århus Stiftstidendes Byens Bedste-konkurrence. Madklubben Aarhus er nomineret i kategorien ”Byens Bedste Nye Spisested”, og den nominering er vi helt oppe at køre over, da vi længe har ønsket at overføre succesen fra hovedstaden til Aarhus. Og derfor er nomineringen et kæmpe skulderklap.

Vi er vanvittigt taknemmelige for alle de dejlige stemmer, vi allerede har fået. Men har du endnu ikke fået afgivet din stemme, så kan du hjælpe os ved at stemme på os lige her. Vi vil vildt gerne vinde, og vi krydser både arme og ben for, at det lykkes. Men vi har virkelig brug for DIN hjælp!

Afstemningen slutter d. 13. november, så skynd dig at stemme på os!

P.S. Hvis du selv vil opleve – eller genopleve – hvorfor vi er nomineret til Byens Bedste Nye Spisested, så book dit bord her.

Der er flere gode nyheder til vores aarhusianske gæster. For i dag åbner Madklubben Grill ved Åen! Læs mere om vores nye aarhusianske hotspot her.

 

Madklubben AarhusMadklubben AarhusMadklubben Aarhus

Sæt historiske rammer for din julefrokost på Madklubben Aarhus

Sæt historiske rammer for din julefrokost på Madklubben Aarhus

Hos Madklubben Aarhus på Hack Kampmanns Plads serverer vi julefrokostfavoritter samt fornøjelige fristelser. Oplev den hyggelige julestemning i vores storslåede restaurant på havnen i Smilets By.

Lad historiske rammer med et råt, industrielt præg sætte scenen for din julefrokost anno 2018. Her kan du og dit selskab sætte jer til bords ved rustikke egetræsborde med bestik i krukker omgivet af spisebordsstole fra J.L. Møllers Fabrik i Højbjerg side om side med klassiske designs af Børge Mogensen og Hans J. Wegner.

Og også i køkkenet er de historiske fornemmelser i højsædet. Her hiver vi fat i favoritterne fra fordums tid og leger lidt med livretterne ved at tilsætte en god portion julestemning samt vores helt eget twist. Prøv bl.a. vores gravad laks med varme krydderier, citruscreme, cremet peberrodsfløde, dildolie og smørstegt surdejsbrød. Eller måske vores take på Confit de Canard serveret med tyttebær, kartoffelpuré, sprød salat af vinterkål med solbæreddike, mandler, persille samt en kraftig rødvins-sky? Slutteligt må du ikke glemme klassikeren: Madklubbens risalamande – her i en ny fortolkning med brændte mandler og en frisk kirsebærsorbet.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 6. november.

aarhus aarhus aarhus

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

I dag er en stor dag for Frankies Pizza. For i dag er dagen, hvor anden afdeling af vores pizza joints åbner på Sortedam Dossering på Nørrebro. Men det er slet ikke den eneste gode nyhed fra Frankies i dag! Vi er helt vildt glade for at kunne annoncere, at du fra i dag kan få alle Frankies’ pizzaer som take away!

Du kan ringe og bestille pizzaerne sådan her:

Ring 38 41 41 72 og tast “4” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Østerbro alle dage fra kl. 17.00
Eller
Ring 38 41 41 72 og tast “5” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Nørrebro alle dage fra kl. 17.30

Mulighederne er altså mange, og nu kan du glæde dig til at sætte tænderne i alle dine Frankies-favoritter derhjemme. Hvis du for eksempel har lyst til en smagfuld og fræk kombination som Notorious P.I.G. med ventricina salami, salsiccia og pimientos de padron, eller en old school klassiker som Honolulu med spicy ananaschutney, så kan du nu få dem leveret lige til døren. Så hvad venter du på?

Vi glæder os til at stå for forrygende take away fra Frankies Pizza, og som om det ikke er nok, så er Frankies faktisk bare de første i rækken. For snart kan du få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

Billeder af Yu Zhao

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

I april skete der noget nyt og spændende på tre af Madklubbens populære restauranter. Efter flere års sultne forespørgsler fra vores gæster, åbnede Alabama Social, Gran Torino og Food Club op for take away. Og hvis vi selv skal sige det, så er det faktisk gået rigtig godt. Derfor er vi enormt glade for at kunne afsløre, at vi udbreder konceptet til ALLE restauranter i Madklubben-familien i løbet af oktober og november! Oh yes.

Vi lægger ud med vores nye pizza-pusher Frankies fra lørdag d. 20. oktober, og i løbet af de kommende uger vil resten af vores restauranter åbne op, så du kan nyde smagfulde bøffer, skønne salater, syndige side orders og meget, meget mere hjemme i stuen – eller hvor end du selv har lyst.

Det bliver de garvede folk fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra vores populære restauranter, lige som de har gjort siden april. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmeside.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menu-udvalget ”to go” fra vores restauranter, og vil løbende annoncere, når nye restauranter kommer til. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra lørdag den 20. oktober.

Her er listen over de restauranter, der allerede er live på Wolt (opdateres løbende): 

Bazaar
Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

 

Nominering: Hjælp Madklubben Aarhus med at vinde ”Byens Bedste Nye Spistested”

Nominering: Hjælp Madklubben Aarhus med at vinde ”Byens Bedste Nye Spistested”
Billede lånt af Århus Stiftstidende

 

Smilene er ekstra store i Smilets By for tiden! Vi har nemlig modtaget nyheden om, at vores smukke spisehus i det gamle toldkammer er nomineret til ”Byens Bedste Nye Spisested” af Århus Stiftstidende! Vi er en af de få udvalgte restauranter, der har gjort sig fortjent til nomineringen, og det er vi super glade for. Men nu vil vi også vinde! Derfor håber vi, du vil hjælpe os med din stemme.

Hvordan stemmer jeg på Madklubben Aarhus?

Hvis du har haft en god oplevelse hos os, og synes, vi fortjener lidt kærlighed for vores indtog i Aarhus, så vil vi sætte stor pris på din stemme. Slå et smut forbi Århus Stiftstidendes hjemmeside lige her, sæt hak ved Madklubben Aarhus og indtast din mail. Så bliver det ikke lettere!

På forhånd siger vi et kæmpe tak for alle stemmer, vi kan få, og vi sender virtuelle kys, krammere og high fives af sted til alle, der sætter kryds ud for os. Og de kan selvfølgelig veksles til rigtige af slagsen, hvis du kigger forbi Madklubben Aarhus på Hack Kampmanns Plads 1-3 i den nærmeste fremtid.

 

Afstemningen er åben fra 9. oktober til 13. november – så skynd dig ind at stemme på os!

 

Madklubben AarhusMadklubben AarhusMadklubben Aarhus

Madklubben Aarhus åbner om søndagen – det fejrer vi med gratis dessert!

Madklubben Aarhus åbner om søndagen – det fejrer vi med gratis dessert!

Det er ikke længe siden, at vi breakede nyheden om, at Madklubben Aarhus holder åbent om mandagen. Men det synes vi ikke helt er nok! Vi har nemlig i en tid gået og leget lidt med ideen om også at holde søndagsåbent, og nu er vi klar til at føre idéen ud i livet.

Fra nu på søndag vil du altså kunne nyde ugens hviledag i bedste stil med god service, smukke rammer og maden serveret. Og eftersom at søndag d. 7. oktober er vores første officielle søndags-åbningsdag, føler vi, at det bør fejres med lidt ekstra forkælelse! Så er du en af de sultne sjæle, der allerede nu på søndag kigger forbi? Så vil vi gerne tilbyde gratis dessert efter eget valg til hele selskabet, som tak for det skønne selskab og for at gøre jeres søndag lidt sødere.

Bookingen er åbnet, så du kan reservere plads til dit første søndags-”feast” på Madklubben Aarhus. Book dit bord ved at følge linket her. Som altid glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor – nu på alle ugens 7 dage. Bon appetit!

Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus

Smagens time på Madklubben Aarhus: Lad ungerne smage på et godt formål

Smagens time på Madklubben Aarhus: Lad ungerne smage på et godt formål

Som vi nævnte her, deltager Madklubben i år i Smagens Time på tre udvalgte restauranter. Vores kære Aarhusianer er naturligvis en af de tre, for de kære små skal da ikke snydes for en social spiseoplevelse i smilets by!

Vores ønske med arrangementet er at give børnene en unik spiseoplevelse på egen hånd – for her er forældre forbudt! Årets tema lyder: ”Alt godt fra planteriget”, så vi vil med køkkenets kreationer forsøge at udvide børnenes madhorisont og skærpe appetitten på andet end pasta og røde pølser, når vi leger med årets Smagens-Time-menu, hvor der vil blive præsenteret både nye og velkendte børnelivretter i en ”grøn” forklædning.

Og Smagens Time på Madklubben Aarhus er noget helt særligt. Her har vi nemlig afsat hele restauranten til det spændende arrangement, hvilket betyder, at intet mindre end 250 skønne unger er velkomne til at tage del i fornøjelserne onsdag d. 10. oktober kl. 16.30 – 18.00.

Vi sørger naturligvis for godt værtskab og underholdning, men arrangementet kan umuligt blive en succes uden ungernes opbakning og deltagelse. For bag hele arrangementet ligger nemlig et ønske om at bidrage til et godt formål:   “Smagens Time” er sat i værk af Claus Meyer og The Melting Pot Foundation, som ved at skabe aktiviteter med mad, madhåndværk og entreprenørskab i højsædet ønsker at øge livskvaliteten for forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark. Altså gavner disse indsatser bl.a. børn og unge personer med kriminel baggrund, flygtninge og indvandrere. Det er en indsats, vi ønsker at støtte i Madklubben, og er hvorfor vi har sagt ja til at deltage. Er du nysgerrig på at høre mere om The Melting Pot Foundation og deres arbejde? Så kan du klikke lige her.

Her kan du score billetter til dine kid og hvem ved – måske en søster, veninde eller fodbold-kammerat? Prisen per snude lyder på 165 kr. med 3 retter og drikkevarer inkluderet. Vi glæder os til en skøn dag i endnu skønnere selskab på Madklubben Aarhus!

Aarhus