Velkommen til Madklubben Aarhus                                                           

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.


Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver? 

“Mit navn er Michelle Kristensen. Jeg arbejder med at drysse sundhed ud til danskerne. Inspirere dem til at gøre sundheden mere simpel og gøre plads til både kål og chokoladekage. Selv når man gerne vil tabe sig.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Min søster holdte hendes fødselsdag på Bistro Royal for en del år siden. Lige da den var åbnet. Det var virkelig hyggeligt, og jeg husker, vi alle var ret imponerede over, at der blev smækket en stor steak på bordet, som vi selv skulle skære af. Det er sgu noget, man forstår, når man kommer fra Jylland!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Da jeg skrev e-bog sammen med Stephania Potalivo, var Bistro Royal vores faste mødested, og det er det egentlig stadig. Nogle gange pifter vi det op med et besøg på en af de andre Madklubben-steder. Det klær os, når vi gør det – så vi ikke bliver de mærkelige damer, der hele tiden sidder det samme sted, ved det samme bord og spiser det samme, haha.  Vi er ret gode til at finde en anledning til at ses, skåle og spise.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Jeg ELSKER Bazaar! Det er så hyggeligt, at man deler maden, og så er det simpelthen så lækkert. Ud over maden så har de et dejligt drinkskort. Jeg er ikke den store øldrikker. Vin kan jeg godt li’, men jeg bliver så magelig og træt. Det passer perfekt til en aften hjemme i sofaen, men ikke hvis man skal ud. Så hvis jeg skal være i hopla en hel aften, så er drinks vejen frem for mig, og jeg elsker det!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Shit! Må jeg kun vælge en? En stor del af mit job består i at udvikle retter, og det gør, at når arbejdsdagen er slut, så orker jeg oftest ikke at lave mere mad. Men jeg elsker at have gæster i weekenden og forkæle dem med god, hjemmelavet mad. Jeg kan godt li’ simpel mad, hvor der ikke er for mange ingredienser i. Men en af de retter som mine “campere” oftest laver er nok min spidskålslasagne og mine broccolibrød. Ja, det lyder møg sundt, ikke? Haha!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Først og fremmest skal selskabet være dejligt og omgivelserne hyggelige eller festlige alt efter formål. Maden – den skal smage godt. Det siger sig selv, men jeg er stor fan af, at man får mad serveret på delefade. Det giver simpelthen sådan en god stemning rundt om et bord, og jeg synes snakken går bedre.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Gin og tonic! Altså med en virkelig god gin. Det synes jeg smager magisk og er noget jeg ofte skænker op en fredag, når det ringer ind til weekend, Hernö gin er genial!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det-hyggeligtste-samlingspunkt! Kan vi ikke blive enige om, at det er et ord, hvis vi laver bindestreger mellem de tre ord, haha? Men det er jo det, det er. Hyggeligt og ikke mindst velsmagende. Man skulle sgu næsten tro, jeg var sponsoreret for at sige alle de her pæne ord. Men det er jeg altså ikke. Jeg kan bare virkelig godt li’ Madklubben-konceptet!”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? 

“Den 2. maj udgiver jeg en ny bog, hvor jeg blander fiktion med fakta. Den kan man læse mere om på www.mkuinverset.dk. Ellers kan man altid tænde for flimmerkassen hver anden tirsdag på Go´Morgen Danmark og sige hej over morgenkaffen!”

 

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Glædelig mandag! Vi tager hul på endnu en ny uge med endnu et nyt afsnit af “Mig og Madklubben”. Byd velkommen til Anne Mette Hancock!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg hedder Anne Mette Hancock, og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet kriminalromanerne LIGBLOMSTEN og MERCEDES-SNITTET og er netop nu ved at lægge sidste hånd på PITBULL, som er tredje bind i serien og udkommer til sommeren. Og – nå ja – så er jeg lillesøster til Anders Aagaard, der ejer Madklubben.

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Mit første Madklubben-minde er fra foråret 2006, hvor jeg hjalp Anders med at istandsætte den allerførste Madklubben, nemlig Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade. Jeg skrubbede gulve, malede lokumsdøre og spartlede vægge, mens Anders lagde fliser, bankede vægge ned og installerede nye toiletter, så restauranten kunne blive klare til åbningsreceptionen. Det var nogle vildt hektiske dage, hvor vi sendte hinanden mange febrilske blikke og var meeeget spændte på, hvordan det hele ville gå – og om det overhovedet ville gå! Men det viste sig jo at gå meget godt, kan man sige, og jeg arbejdede også på restauranten i de første seks måneder. Det var superfedt at være med til at starte det op.

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Jeg er på Madklubben flere gange om ugen – oftest alene. Jeg kommer der nemlig primært for at arbejde og har skrevet en stor del af mine bøger på Bistro Royal på Kongens Nytorv, som åbner klokken 8 om morgenen på hverdage. Af en eller anden grund skriver jeg bedst i det miljø: omgivet af mennesker, kaffekopper, der klirrer, og byen, som summer lige udenfor de store vinduer… Jeg elsker det! Kaffen er god, betjeningen i top og jeg kender ingen, der har en bedre “kantineordning” på sin arbejdsplads end mig. Jeg anbefaler varmt alt fra morgenmadsmenuen!

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Åh, der er så mange at vælge imellem efterhånden, og jeg kan jo lide dem allesammen. Jeg kommer selv mest på Bistro Royal, fordi jeg bor lige rundt om hjørnet derfra, og jeg er også virkelig vild med Bazaar, Frankies, Alabama Social og Madklubben Vesterbro.

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Ginger fried chicken med lime, edamamebønner, ris og chilimayo. En opskrift, jeg har stjålet fra en lille, snasket NYC-restaurant, som hedder Lovely Day. Det er også mine ungers livret.

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Chardonnay – og helst en oversøisk, fed én.

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

(K)Ærlighed.

Anne Mette Anne Mette Anne Mette Anne Mette

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Ny uge – nyt afsnit af Mig og Madklubben – Madklubbens serie hvor vi kommer lidt nærmere på en række af vores gode venner af huset. I denne uge kan du lære søde Michelle Nielsen fra bloggen stonemuse.dk bedre at kende. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen jeg hedder Michelle og jeg er aarhusiansk blogger på STONEMUSE.DK. Jeg er kæmpe foodie og bruger meget tid på at lave – og spise god mad – både hjemme og ude.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Hmm, den er svær. Det er nok sidste gang, hvor jeg spiste på Madklubben Grill i Aarhus, hvor jeg havde inviteret mine forældre på middag. Vi drak drinks, fik god mad (hummer, YES) og vin – på min regning. Det havde de ikke prøvet før og vi snakker stadig om middagen – det er ikke ofte, at det er mig, som svinger dankortet, haha.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Oftest med mine veninder. Det er bare ‘nemt’ at svinge forbi og få et godt måltid og nogle labre drikkevarer.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Svær! Jeg er ofte i KBH og svært begejstret for både Bazaar & Bistro Royal. Det glæder mig derudover, at Frankies er kommet til Aarhus!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Everything Asian. Alt med masser af grøntsager, chili og koriander. Forårsruller laver jeg også mange af.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Stemning. Mad er vigtigt, men det er, når det hele går op i en højere enhed.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Phew, jeg er til det meste så længe det passer til maden. Øl, vin (rød, hvid), cocktails. Jeg er til det hele.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hygge. God stemning. Jeg har lige været et par uger i Japan og der er maden fantastisk, men det med at nyde maden og at kunne hygge om et måltid, er non-existant.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“På min blog STONEMUSE.DK og så bruger jeg Instagram konstant, hvor man kan finde mig under @stonemuse.”

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Irsk nyt til alle: Kom til Skt. Patricks dag hos Madklubben Aarhus på søndag!

Irsk nyt til alle: Kom til Skt. Patricks dag hos Madklubben Aarhus på søndag!

Vidste du, at det er den irske nationaldag på søndag den 17. marts? Hvis ikke så er du klar over det nu – og vi skal fejre dagen. Hvorfor? Fordi vores operations Manager, Kiki O’Connor, har irske aner!

Vi kommer til at diske på med en klassisk “Irish stew” med hertilhørende cremet mos af jordskokker og kartofler samt en sprød salat. Der skal jo være lidt grønt, for irerne har for vane at trække i grønne gevandter på Skt. Patricks dag – og du er velkommen til at gøre det samme!

Faktisk kan det svare sig at komme i grønt, for alle der kommer med grønne klæder vil blive budt på en gratis Tuborg RÅ. Prisen for “the Irish stew” bliver i øvrigt 125 kroner og uden nogen former for tillæg.

Derudover vil førnævnte Kiki lokke resten af personalet til at tage grønt tøj på, så stemningen bliver så irsk som muligt – og dermed også både hyggelig og festlig. Vi disker desuden op med irsk musik fra højtalerne!

Sankt Patrick er i øvrigt Irlands skytshelgen, og man mener, at det var ham, der indførte kristendommen helt tilbage i det 5. århundrede. Han døde den 17. marts år 461, og dermed er datoen blevet en nationaldag!

Søndagsjazz i Aarhus var en succes! Skal du med næste gang?

Søndagsjazz i Aarhus var en succes! Skal du med næste gang?

Kan du huske, at vi slog et slag for gode musikalske toner i sidste uge? Det skete i forbindelse med vores søndags-jazz på Madklubben Aarhus, som vi gerne ville prøve af. Generalprøven er overstået, og i den forbindelse har vi bedt restaurantchef Simon Skov om lige at give et kvikt referat.

Simon – hånden på hjertet: Hvordan gik det all in all?

– Det gik godt! Folk var super positive omkring live-musikken, og rigtig mange var henne og sige tak for musikken – også på skrift faktisk. Nogle blev endda længere for at sidde og lytte, mens musikken blot var lidt hyggelig lyd i baggrunden for andre

Hvor mange var igennem på aftenen?

 – 144 personer, og det er helt okay for en søndag på Madklubben Aarhus – søndage kan nemlig godt være lidt stille, men det var altså indtil nu.

Men hvordan var feedbacken fra gæsterne?

 – Vi kunne ikke være mere tilfredse, og det tror jeg faktisk heller ikke, gæsterne kunne. Vi fik blandt andet denne feedback:
“Prikken over i’et var de to jazzmusikere, som underholdt under middagen. Så go’ stemning!” Vi fik faktisk 6 ud af 6 mulige stjerner for stemningen af den pågældende gæst.

Her til slut – kommer der mere musik hos Madklubben Aarhus? 

– Ja, i den grad! Vi arbejder allerede nu i gang med at se på kalenderen, så der kommer mere – og jeg er ret sikker på, at det bliver en søndag igen…

Vil du vide mere om Madklubben Aarhus, så finder du restauranten på Hack Kampmanns Plads 1-3 i Aarhus C og på hjemmesiden her.

Aarhus

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Fra KBH til Aarhus: Simon Skov er vores nye restaurantchef på havnen!

Fra KBH til Aarhus: Simon Skov er vores nye restaurantchef på havnen!

Vi er taget til Jylland, og vi er havnet i Aarhus. Her skal vi nemlig møde en af vores kollegaer, som fortæller om sit job. Tag godt imod Simon Skov!

Hvilket sted skal vi blive klogere på i det her interview?

 “Det er Madklubben Aarhus – ‘smilets by’, og derved smilets madklub!”

All right – hvad er din egen favorit på menuen netop nu?

 “Som den tynd-armede, rødhårede mand jeg er, vil jeg altid svare ribeye med bearnaise. BUM!”

Hvad tror du, der kommer til at ske hos jer her i 2019? 

“Der kommer til at ske store ting! Udover hemmelige planer om nordens bedste udendørs spise-lounge med havudsigt, er der også fødselsdagsplaner, livemusik, børne-zone og måske også Aarhus bedste selskabslokaler på vej…”

Hov – kan du ikke beskrive, hvordan en god arbejdsdag og aften typisk forløber hos jer?

“En god arbejdsdag/aften er at være på arbejde! Vi har det bedste “jyske” hold af kollegaer, og det giver mig altid et smil på læben at være sammen med dem.”

Hvilket minde står særlig tydeligt i din erindring fra restauranten?

“Jeg har “kun” været tre måneder hos Madklubben Aarhus, men kommer fra KBH-afdelingen. Det, jeg husker bedst til dato, var det blik folk havde i øjnene og sendte mig den første dag, de så ham den lille rødhårede (altså mig!), der skulle komme og bestemme det hele i Aarhus. Det skal dog også siges at de alle var super søde, og tog godt imod mig, på bedste jyske vis.”

Må vi se et nu-og-her foto fra restauranten – og fortæl lidt om det.

“Billedet er af det nye kontor system, som jeg personligt har stået for.”

Simon Simon

Hvad vil du pege på som værende den væsentligste årsag til, at man skal besøge jer som gæst?

“Kom for at møde en super køkkenchef med et super hold, der laver mega lækker mad. I møder nogle dejlige tjenere, der altid vil gøre deres bedste for, at I får en dejlig aften.”

Slutteligt – hvordan vil du beskrive jeres restaurants DNA?

“Jysk, højt til loftet (på flere måder) og lækker (både mad og personale)”

Lynfakta på dig der svarer:

Navn: Simon Skov
Alder: 30
Bopæl: Aarhus
Stilling: Top-chef nr. 1 (RC)
Har været hos Madklubben siden: At for længe, så er stoppet med at tælle…