Velkommen til Madklubben Aarhus                                                           

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.


Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Irsk nyt til alle: Kom til Skt. Patricks dag hos Madklubben Aarhus på søndag!

Irsk nyt til alle: Kom til Skt. Patricks dag hos Madklubben Aarhus på søndag!

Vidste du, at det er den irske nationaldag på søndag den 17. marts? Hvis ikke så er du klar over det nu – og vi skal fejre dagen. Hvorfor? Fordi vores operations Manager, Kiki O’Connor, har irske aner!

Vi kommer til at diske på med en klassisk “Irish stew” med hertilhørende cremet mos af jordskokker og kartofler samt en sprød salat. Der skal jo være lidt grønt, for irerne har for vane at trække i grønne gevandter på Skt. Patricks dag – og du er velkommen til at gøre det samme!

Faktisk kan det svare sig at komme i grønt, for alle der kommer med grønne klæder vil blive budt på en gratis Tuborg RÅ. Prisen for “the Irish stew” bliver i øvrigt 125 kroner og uden nogen former for tillæg.

Derudover vil førnævnte Kiki lokke resten af personalet til at tage grønt tøj på, så stemningen bliver så irsk som muligt – og dermed også både hyggelig og festlig. Vi disker desuden op med irsk musik fra højtalerne!

Sankt Patrick er i øvrigt Irlands skytshelgen, og man mener, at det var ham, der indførte kristendommen helt tilbage i det 5. århundrede. Han døde den 17. marts år 461, og dermed er datoen blevet en nationaldag!

Søndagsjazz i Aarhus var en succes! Skal du med næste gang?

Søndagsjazz i Aarhus var en succes! Skal du med næste gang?

Kan du huske, at vi slog et slag for gode musikalske toner i sidste uge? Det skete i forbindelse med vores søndags-jazz på Madklubben Aarhus, som vi gerne ville prøve af. Generalprøven er overstået, og i den forbindelse har vi bedt restaurantchef Simon Skov om lige at give et kvikt referat.

Simon – hånden på hjertet: Hvordan gik det all in all?

– Det gik godt! Folk var super positive omkring live-musikken, og rigtig mange var henne og sige tak for musikken – også på skrift faktisk. Nogle blev endda længere for at sidde og lytte, mens musikken blot var lidt hyggelig lyd i baggrunden for andre

Hvor mange var igennem på aftenen?

 – 144 personer, og det er helt okay for en søndag på Madklubben Aarhus – søndage kan nemlig godt være lidt stille, men det var altså indtil nu.

Men hvordan var feedbacken fra gæsterne?

 – Vi kunne ikke være mere tilfredse, og det tror jeg faktisk heller ikke, gæsterne kunne. Vi fik blandt andet denne feedback:
“Prikken over i’et var de to jazzmusikere, som underholdt under middagen. Så go’ stemning!” Vi fik faktisk 6 ud af 6 mulige stjerner for stemningen af den pågældende gæst.

Her til slut – kommer der mere musik hos Madklubben Aarhus? 

– Ja, i den grad! Vi arbejder allerede nu i gang med at se på kalenderen, så der kommer mere – og jeg er ret sikker på, at det bliver en søndag igen…

Vil du vide mere om Madklubben Aarhus, så finder du restauranten på Hack Kampmanns Plads 1-3 i Aarhus C og på hjemmesiden her.

Aarhus

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Fra KBH til Aarhus: Simon Skov er vores nye restaurantchef på havnen!

Fra KBH til Aarhus: Simon Skov er vores nye restaurantchef på havnen!

Vi er taget til Jylland, og vi er havnet i Aarhus. Her skal vi nemlig møde en af vores kollegaer, som fortæller om sit job. Tag godt imod Simon Skov!

Hvilket sted skal vi blive klogere på i det her interview?

 “Det er Madklubben Aarhus – ‘smilets by’, og derved smilets madklub!”

All right – hvad er din egen favorit på menuen netop nu?

 “Som den tynd-armede, rødhårede mand jeg er, vil jeg altid svare ribeye med bearnaise. BUM!”

Hvad tror du, der kommer til at ske hos jer her i 2019? 

“Der kommer til at ske store ting! Udover hemmelige planer om nordens bedste udendørs spise-lounge med havudsigt, er der også fødselsdagsplaner, livemusik, børne-zone og måske også Aarhus bedste selskabslokaler på vej…”

Hov – kan du ikke beskrive, hvordan en god arbejdsdag og aften typisk forløber hos jer?

“En god arbejdsdag/aften er at være på arbejde! Vi har det bedste “jyske” hold af kollegaer, og det giver mig altid et smil på læben at være sammen med dem.”

Hvilket minde står særlig tydeligt i din erindring fra restauranten?

“Jeg har “kun” været tre måneder hos Madklubben Aarhus, men kommer fra KBH-afdelingen. Det, jeg husker bedst til dato, var det blik folk havde i øjnene og sendte mig den første dag, de så ham den lille rødhårede (altså mig!), der skulle komme og bestemme det hele i Aarhus. Det skal dog også siges at de alle var super søde, og tog godt imod mig, på bedste jyske vis.”

Må vi se et nu-og-her foto fra restauranten – og fortæl lidt om det.

“Billedet er af det nye kontor system, som jeg personligt har stået for.”

Simon Simon

Hvad vil du pege på som værende den væsentligste årsag til, at man skal besøge jer som gæst?

“Kom for at møde en super køkkenchef med et super hold, der laver mega lækker mad. I møder nogle dejlige tjenere, der altid vil gøre deres bedste for, at I får en dejlig aften.”

Slutteligt – hvordan vil du beskrive jeres restaurants DNA?

“Jysk, højt til loftet (på flere måder) og lækker (både mad og personale)”

Lynfakta på dig der svarer:

Navn: Simon Skov
Alder: 30
Bopæl: Aarhus
Stilling: Top-chef nr. 1 (RC)
Har været hos Madklubben siden: At for længe, så er stoppet med at tælle…

Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Uanset om du spiser vegetarisk dagligt eller af og til, kommer vi ikke udenom, at grønne og vegetariske retter smager fantastisk. Vi har fundet et lille udpluk frem fra vores mange restauranter, som med garanti kan friste – enten som en helaftensforestilling eller som en del af et måltid.

Hos Madklubben Grill kører vi to grønne forretter – en grøn salat med sprøde salater med ristede cashewnødder, grape og krydderurter vendt i en cremet yuzu fløde dressing samt en grillet knoldselleri af saltbagt knoldselleri med palmekål, brunet smør, ristede hasselnødder og syltede bøgehatte.

Se mere, og book et bord lige her.

Fluks videre til Frankies Pizza, hvor du kan vælge mellem flere vegetariske pizzaer. En Margherita med tomat, mozzarella og basilikum eller en Marinara (den er faktisk vegansk) med tomat, hvidløg og basilikum. Måske vores ‘Bianca’ – den klassiske kartoffelpizza – også kan friste? Og netop nu er månedens pizza faktisk også en vegetarpizza – den har Stephania Potalivo kreeret og går under navnet “THE POTALIVO PIE” og består af mozzarella, broccolini, rød peber, hvidløg, salvie, parmesan og piment d’espelette.

Se mere, og book et bord her.

Madklubben Aarhus frister med en cremet svampesuppe med syltede svampe, søde tyttebær, frisk karse, citrontimian og grillet brød med havgus. Eller hvad med en cremet perlebygotto af økologisk perlebyg tilberedt med mascarpone, havgus, svampe og citronskal. Toppet med friske æbler og fennikelsalat endda!

Se mere, og book et bord her.

Brasserie Royal har en cremet jordskokkesuppe med æble, saltede mandler, jordskokkeships og trøffel – og er du til noget lidt mere spicy, så prøv vores thai salad af hjertesalat vendt i yam sauce, rødløg, agurk, koriander, lime og chili.

Se mere, og book et bord her.

Restaurant Bazaar er gået all in – de har blandt andet ‘den grønne bazaar’ med hele 10 vegetariske og veganske retter + dessert, som serveres “family style”.

Se mere, og book et bord her.

vegetar vegetar vegetar

Godt værtskab, motiverede medarbejdere og perfektionisme på prøve – mød Johanne fra Madklubben Grill

Godt værtskab, motiverede medarbejdere og perfektionisme på prøve – mød Johanne fra Madklubben Grill

Midt i Aarhus. Lige ved åen. Ved de store panoramavinduer. Her finder du Madklubben Grill. Endnu vigtigere: Her finder du også Johanne Bonde Nielsen, der er kvinden i front for biksen. Johanne bærer nemlig titlen som restaurantchef for Madklubben Grill og dét er en rolle, som bringer både stor glæde og spændende udfordringer i Johannes dagligdag. I Johannes dejlige selskab nød vi en kop kaffe samt en god snak, og du kan lære hende bedre at kende i interviewet lige her.

Hej Johanne! Vil du ikke starte med at præsentere dig selv?

Jo, det kan du tro. Mit navn er Johanne Bonde Nielsen og jeg netop fyldt 26 år. Jeg er en stolt og ægte vestjyde fra Varde. Og så flyttede jeg til Aarhus for seks år siden, da jeg troede, at jeg skulle læse til arkitekt. Jeg er meget positiv, ret skør og utrolig glad for mad og vin!

Nu siger du selv, at du troede, at du skulle være arkitekt. Det er jo noget helt andet, end hvad du laver i dag. Hvad ændrede sig?  

Jamen, der var flere ting i det. For det første drev det mig til vanvid, at alting var så frit på arkitektskolen. Det var lidt som en stor drømmeverden, og det passede jeg ikke ind i. Jeg er glad for rammer, og jeg har f.eks. altid elsket matematik, fordi der var ét svar.

Derudover har jeg en fortid som tjener på Restaurant Strandgaarden i Henne og hos Brødrene Koch her i Århus, og så arbejdede jeg i sin tid hos McDonalds. Og hvad kan jeg sige? Jeg blev simpelthen grebet af restaurationsbranchen! Jeg besluttede mig derfor at uddanne mig derigennem, og pludselig tog det hele fart. Efter 6 måneder blev jeg kontaktet af min gode veninde og kollega på Madklubben Vesterbro i København, og hun headhuntede mig til at blive en del af det dengang nye Madklubben Aarhus.

Spændende! Adskiller Madklubben sig så fra dine tidligere arbejdsmiljøer?

Ja, i høj grad! Jeg kommer fra miljøer med stort fokus på procedurer, og hvor man altid ved, hvilken retning man skal gå. I Madklubben er der frihed under ansvar, og dette har da været en stor omvæltning for en perfektionist som mig. Jeg finder ro i orden og rammer, og selvom jeg ville ønske, at jeg kunne sætte alt i skema, så har jeg virkelig fundet charmen i, at alting ikke er så ordentligt. Selvfølgelig har vi da regler og rutiner, men jeg får i langt højere grad lov til at sætte mit præg på, hvordan mit team og jeg når vores mål.
Når det er sagt, er der også utrolig meget, jeg kan bruge fra mine tidligere jobs. I virkeligheden handler det ikke så meget om det produkt man sælger, det handler meget mere om, hvilken relation man gerne vil skabe til gæsterne.

Hvad er det vigtigste du har lært fra din fortid, som du kan bruge på en dynamisk arbejdsplads, som Madklubben? 

Jeg tror faktisk, at det er at finde balance i mit arbejde. Jeg har nogle områder og opgaver, hvor jeg kan oprette en form for orden omkring. Det gør, at jeg har et overblik og derfor overskud til at skeje ud dér, hvor jeg alligevel ikke kan kontrollere alting. Jeg har altid elsket at give god service, men det er fedt at blive udfordret på, at god service er mange ting.

Og du er jo nu blevet tildelt rollen som restaurantchef for Madklubben Grill. Hvordan har det dette skift været hertil fra dit job på Madklubben Aarhus?

Det har været sjovt og hårdt på samme tid! Jeg har skulle stå rigtig meget på egne ben, så det har virkelig været en lærerig proces, da jeg har fået øjnene op for, hvad jeg kan og hvad jeg kan blive bedre til. Det er da naturligvis intimiderende, men omvendt er jeg også drevet af at udfordre mig selv, der hvor jeg kan. Jeg trives ikke godt med, at tingene står stille, så jeg er meget fremdriftsorienteret.

Skønt! Hvordan har det så været at være med til at åbne og drive Madklubben Grill?

Det har været spændende. Jeg har været så bekendt med Madklubben Aarhus’ menu og koncept, og her adskiller Madklubben Grill sig jo fra. Det har derfor været virkelig spændende at se, hvordan århusianerne har taget imod os. Og så er restauranten her ved åen jo mindre. Det gør, at jeg i højere grad føler, at jeg kan nå hele vejen rundt og virkelig være en værtinde for gæsterne. Jeg nyder, at jeg som restaurantchef er med i beslutningerne bag hele maskineriet, men også kan være en del af den daglige drift og et kendt ansigt for vores gæster.

Hvad vil ud og dit team gerne skabe med Madklubben Grill på sigt? 

Jamen, det er egentlig meget simpelt: Vi skal være stedet, hvor der er super rart at være. Vi skal være stedet med den samme stemning, som man oplever, når man kommer hjem til nogen gode venner eller familie. Et sted med godt værtskab og en relation til gæsten. Peter, vores køkkenchef, bidrager med virkelig god mad, men eksekveringen er lige så vigtig, og jeg har et team bag mig som i dén grad forstår at tage det ejerskab på sig – det er fantastisk at se!

Hvad er du gladest for ved dit arbejde?

Alle de mennesker, der er en del af min hverdag i restauranten. Jeg elsker at snakke med og lære mennesker at kende. Relationer er generelt i højsædet, når det handler om mit arbejde. Jeg vil gerne have den bedst mulige relation til både mine medarbejdere, men i sandhed også til alle vores dejlige gæster. Det giver mig et boost hver eneste dag, og det lever jeg højt på!

Hvor føler du dig mest udfordret i dit arbejde?

Årh. Det er, når min chef siger til mig: ”Det bestemmer du bare!” Og det sker jo ret ofte, haha! Jeg vil jo gerne tage den rigtige beslutning fra start, men jeg ved jo godt, at hvis vi falder, så rejser vi os bare igen. Det vigtigste er jo, at vi – Madklubben tro – er ærlige omkring det. Dette er en kvalitet, som jeg faktisk virkelig står inde for helt generelt. Jeg tror det bedste om folk, og er altid klar på at give en chance til.

Og sidst men ikke mindst! På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

Risengrød! Jeg har fødselsdag d. 9. december og er et decemberbarn helt ind i hjertet. Jeg elsker jul og hygge, og jeg har drevet mine søskende til vanvid med at vælge risengrød som aftensmad til min fødselsdag hvert år.

 

Skulle indlægget her have resulteret i en pludselig trang til at kigge forbi Madklubben Grill og aflægge Johanne et besøg? (Hun bliver så glad!) Så kan du nemt og hurtigt booke et bord lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Madklubben indvier (endnu en!) ny Aarhus-restaurant med stor auktion for et godt formål

Madklubben indvier (endnu en!) ny Aarhus-restaurant med stor auktion for et godt formål

En. To. Tre. Fire. Fire Madklubben-restauranter kan århusianerne nu (eller i hvert fald meget snart!) tælle i Smilets By indenfor en periode på ét år. Vi har nemlig lige overtaget endnu en smuk location i Aarhus, så vi udover Frankies Pizza også kan byde velkommen til endnu et familiemedlem i den nærmeste fremtid!

Hvilken Madklubben-restaurant, som du kan glæde dig til, kan vi endnu ikke afsløre, men vi har heldigvis andre godter med til dig i dag. I vores skønne nye lokaler på Vor Frue Kirkeplads 1 (det tidligere Restaurant Lotus) er der nemlig godt fyldt op med inventar, som dækker over alt lige fra bestik, tallerkner og glas over til stole og reoler. Inventer, der altsammen kan blive dit i den kommende weekend.

Vi byder nemlig indenfor til en stor auktion nu på lørdag d. 9. lørdag kl. 09.00 – 11.00. Her kan du selv vælge, hvad du har lyst til at slippe for dine godter, og samtidig støtter du Røde Kors, da hele vores indsamling ubeskåret bliver overdraget til denne gode sag.

Har du lyst til at høre mere om arrangementet? Så har Aarhus Update skrevet en artikel om hele molevitten lige her. Vi glæder os til at se dig på lørdag!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?