Aftenmenu – Madklubben Aarhus

 


Svært ved at vælge? Så prøv vores “Greatest Menu”

 

GREATEST MENU | 3 retter 350 kr. 

Røget laks
Bæredygtig laks fra Kvarøy med kinaradise, wasabimayo, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie

Helstegt oksecuvette
Mør oksecuvette med timiansalt og hvidløg, sprøde, gyldne fritter, salat og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

Rødgrød med fløde
Jordbær, hindbær, ribs, solbær, letpisket vaniljeflødeskum og knas

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden + kaffe.

Greatest vinmenu: 175 kr. pr. person
Vintjenerens vinmenu: 300 kr. pr. person

 


Sammensæt selv


 

Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER:

Røget laks + 25 kr.
Bæredygtig laks fra Kvarøy med kinaradise, wasabimayo, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie

Rørt tatar
Grofthakket okseinderlår med estragonmayo, syltede grønne tomater, “Gammelknas”-ost og smørristet rugbrødcrumble

Iskold ærtesuppe
Friske grønne ærter, ricotta rørt med sort peber, mynte og citronskal, saltede mandler, ærteskud og ramsløgsolie

Chèvre Chaud (v)
Gratineret gedeost med sprøde salater, hyldeblomstvinaigrette, friske hindbær, syltede pærer, ristede valnødder og croutoner
[ Fås også vegansk med en grillet portobellosvamp i stedet for gedeost ]

Slagterbræt
Skagenskinke, chorizo, oliven, cornichoner, Vesterhavsost og feta/peberfrugts-pesto

 

HOVEDRETTER:

Cremet perlebygotto (v)
Parmesan, spinat, friske ærter, gulerødder, grønne asparges, persilleolie og ærteskud
[ Får også vegansk lavet med kokosmælk ]

Toldkammerets tartelet
Sprød butterdej, grillet kylling, sovs på morkler og asparges, citrontimian og brøndkarse

BBQ-grillet frilandssgris
Svinenakke med smørsauteret sommerkål, asparges og løg, samt skysovs og citrontimian

Aarhusburgeren
Saftig, grillet hakkebøf, cheddar, drueagurker, chilimayo, løgkompot og sprød salat i en blød briochebolle inkl. sprøde fritter
Er du ekstra sulten? – vælg 2 x bøf for 35 kr. ekstra

Dagens fisk
Syltede hyben, sauteret bladgrønt, nye løg, karamelliseret selleripuré, ramsløgsolie og muslingesauce

Helstegt oksecuvette + 150 kr.
Mør oksecuvette med timiansalt og hvidløg, sprøde, gyldne fritter, salat og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

Bøf béarnaise af 225 g oksemørbrad + 175 kr.
Gyldne, sprøde fritter og cremet béarnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

TILBEHØR:

Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.
Knuste kartofler med citronskal, mascarpone og løvstikke – 35 kr.
Burrata, tomater og grov pesto på basilikum og solsikkekerner – 50 kr.
Forårssalat med friske krydderurter, hyldeblomstvinaigrette, parmesan og croutoner af brioche – 35 kr.
Béarnaise – 35 kr.
Chilimayo – 15 kr. 

 

DESSERTER:

Hindbærsorbet med luftig Valhrona-chokolade
Blød og lækker hindbærsorbet, 60% Valrhona-chokolade og crumble
[ Psssst – den er tilmed vegansk! ]

“Koldskål” – sundae
Luftig koldskål, citronsorbet, guf og kammerjunker

Rødgrød med fløde
Jordbær, hindbær, ribs, solbær, letpisket vaniljeflødeskum og knas

Alle desserter på én gang + 50 kr.
Hvorfor nøjes med en, når du kan få alle 3?

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.