Aftenmenu – Madklubben Aarhus

 


Svært ved at vælge? Så prøv vores “Greatest Menu”


 

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

Rimmet laks 
Bæredygtig laks fra Færøerne med fennikelfrø, rygeostmayo, citronperler, fennikel- og friseesalat med syrlig vinaigrette og dildolie

Helstegt oksecuvette
Mør oksecuvette med timiansalt, bagte hvidløg, sprøde gyldne fritter, sprød salat og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

Sundae a la Toffifee
Cremet hasselnøddeis, chokolade flødeis, saltet karamelsauce, hasselnødder, hvid chokolade og flødeskum

 

FULDEND OPLEVELSEN MED EN VINMENU

Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, der passer til maden + kaffe.

Greatest vinmenu: 175 kr. pr. person
Vintjenerens vinmenu: 300 kr. pr. person

 


Sammensæt selv


VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER

Rørt tatar
Grofthakket okseinderlår, bagte og syltede tomater, sennepskorn, cremet ramsløgsmayo, mizuna, Havgus og smørristet rugbrød

Chèvre chaud (v)
Sæsonens salater med gedeost, gratineret med honning og citrontimian, ristede mandler, pærer, smørstegte brødflager og
vinaigrette på rød grape og grov sennep
[ Fås også vegansk med en grillet portobellosvamp i stedet for gedeost ]

Thaisuppe
Tigerrejer, citrongræs, lime, sprøde kinaradiser, friske koriander og puffede rejechips med sur/sød chilipulver

Burrata fra Italien +50 kr.
Blød burrata med italiensk pancetta, søde bagte cherrytomater, mizuna, sprødt brød, friskkværnet peber og olivenolie

Rimmet laks +25 kr.
Bæredygtig laks fra Færøerne med fennikelfrø, rygeostmayo, citronperler, fennikel- og friseesalat med syrlig vinaigrette og dildolie

 

HOVEDRETTER

Toldkammerets tartelet
Sprød og stor butterdejstartelet med lækkert fyld af confiteret og grillet kylling, al dente grøntsager, cremet hønseveloute smagt til med trøffel, radiser og krydderurtesalat

Smørstegt blomkål (v)
Grydestegt blomkål, blomkålscrudité, brunet smør med hasselnødder og kapers. Cremet peberrodsfløde med dildolie og krydderurter
[ Fås også vegansk lavet med kokosmælk

Dagens fisk
Dagens fangst fra Hanstholm, stegt med brunet smør, beurre blanc, ristet spidskål med Havgus, hasselnødder, løvstikkeolie og hyben

Grillet frilandsgris
Glaseret med krydret hoisinsauce, sauteret pak choy, ristede cashewnødder, gulerodspuré med rød karry og sauce på brunet smør, soya og ingefær

Aarhusburgeren
Grillet og saftig dry-aged hakkebøf, modnet cheddar, trøffelketchup, mayo, agurkerelish med grov sennep og sprød salat i en blød briochebolle. Inkl. sprøde fritter
Er du ekstra sulten? – vælg 2x bøf for 35 kr. ekstra

Helstegt oksecuvette +150 kr.
Mør oksecuvette med timiansalt, bagte hvidløg, sprøde gyldne fritter, sprød salat og rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

Grillet 300g bøf af dansk ribeye +175 kr.
Gyldne, sprøde fritter, grillede forårsløg og cremet bearnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.
Let røget chipotlemayo – 15 kr.
Knuste kartofler med mascapone og løvstikke – 45 kr.
Burrata, bagte tomater, olivenolie og basilikum – 45 kr.
Trøffel ketchup – 15 kr
Bearnaise – 35 kr
Sprøde salater, mormordressing på kærnemælk og grov sennep, radiser, tranebær og solsikkekerner- 45 kr.

 

DESSERTER

Citronfromage
Luftig citronfromage smagt til med yuzu, frisk citronsorbet, kiksecrumble, kondenseret mælk og citronmelisse

Sundae a la Toffifee
Cremet hasselnøddeis, chokolade flødeis, saltet karamelsauce, hasselnødder, hvid chokolade og flødeskum

Drømmekage
Brud af blød sandkage, cremet kokosflødeis, kokoschips, skovsyre og lun sauce af brun farin og kokossmør

Veganeren
Citronsorbet og hindbærsorbet med sprød knas af bornholmske kiks og økologisk havre

 


Børnemenu


Børn til og med 11 år

 

HOVEDRETTER | 75 kr.

Byg-selv-burger

Saftig, grillet hakkebøf med cheddar i en blød briochebolle
Inkl. sprøde fritter og ketchup
Toldkammerets tartelet
Butterdejs tartelet med lækkert fyld af confiteret og grillet kylling, aldente grøntsager, cremet hønseveloute smagt til med trøffel, radiser og krydderurtesalat

Grillet frilandsgris
Glaseret med krydret hoisinsauce, sauteret pak choy, ristede cashewnødder, gulerodspuré med rød karry og sauce på brunet smør, soya og ingefær

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.