Velkommen til Madklubben Aarhus                                                           

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer, tegnet af Hack Kampmann og gennem årene beboet af alt fra skibsglade lagerarbejdere til arkitektelever og feststemte studerende, har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Vi vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme – Aarhus’ naturlige og stemningsmættede samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag.


Nyhed: Dekorative og smagfulde børnemenuer på Madklubben!

Nyhed: Dekorative og smagfulde børnemenuer på Madklubben!

Ungerne har altid været velkommen på Madklubben, men nu har vi fået børnemenuer, som er designet præcist til dem! Vi er selv ret vilde med dem, og håber også at det yngre publikum, samt deres forældre, vil tage varmt imod det nye tiltag.

Nedenfor har vi samlet en liste over de forskellige restauranter, som har en specifik børnemenu. Det skal dog nævnes at børn i alle aldre, er velkomne på alle vores restauranter, uanset om der er en udvalgt menu til dem eller ej. Vi er sikre på at der er noget for enhver smag!

Udover vores restauranter med en fast menu, så findes der jo også FOOD CLUB – vores kæmpe tag-selv-bord, med alt hvad hjertet begærer. Her spiser børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Børnemenuen kan findes på disse restauranter:

  • Alabama Social – se menuen her

  • Madklubben Aarhus – se menuen her

  • Madklubben Vesterbro – se menuen her

  • Madklubben Østerbro – se menuen her

  • Madklubben Bistro-de-Luxe – se menuen her

  • Madklubben Frederiksberg – se menuen her

  • Madklubben Steak – se menuen her

  • FOOD CLUB – se menuen her

  • Bistro Royal – se menuen her

  • Gran Torino – se menuen her

  • Hanzō – se menuen her

  • Tony’s Havnegade – se menuen her

  • Tony’s Østerbro – se menuen her

takeaway

Test dig selv: Hvilken Madklubben-restaurant er dit match?

Test dig selv: Hvilken Madklubben-restaurant er dit match?

Det kan ikke altid være nemt at træffe en beslutning. Specielt ikke når det gælder, hvor, hvornår og hvad du egentlig har lyst til at spise! Lad os gøre det hele lidt nemmere for dig.
Vi præsenterer nemlig her Madklubbens test, der hurtigt og nemt kan fortælle dig, hvor du helt sikkert vil nyde en middag denne sommer! Test dig selv her:

Hvilket ord beskriver dig bedst?

A. Hyggemoster
B. Festabe
C. Livsnyder
D. Traditionalisten
E. Kvalitetskender

Hvilken stemning søger du til din spiseoplevelse?

A. Intim, stemningsfuld og varm
B. Gang i den, højt til løftet og med lækker baggrundsmusik
C. Tilbagelænet atmosfære, masser af latter og glade skåle
D. Hyggelig, ophøjet og hjemligt
E. Saftig, velsmagende og mættende

Hvilket køkken tiltaler dig mest?

A. Det italienske køkken
B. Lige meget – bare der er godt med krydderier og smag!
C. Jeg kigger oftere efter baren end køkkenet
D. Det europæiske køkken
E. Glem køkkenet – frem med grillen!

Hvordan skal omgivelserne tage sig ud?

A. Hyggelige, sydlige og gerne med kig til køkkenet
B. Storslåede, detaljerige og indbydende
C. Gennemførte, stilfulde og oplyste
D. Klassiske, personlige og med hjemlige detaljer
E. Moderne, steakhouse-inspirerede og afdæmpede

Hvilken mulighed er væsentligst for dig?

A. At køkkenet er inspireret af nationens traditioner
B. Mulighed for at smage på en masse lækre retter – gerne til deling
C. Barkortet skal være gennemført og bredt
D. Konceptet skal være gennemskueligt, favorabelt og prisvenligt
E. Mine cravings skal være i højsædet på menuen

Hvad craver du mest?

A. Pasta eller pizza med meatballs, jomfruhummer, tomatsauce – you name it!
B. Spændende nye retter der udfordrer mine smagsløg
C. En skøn cocktail – måske med lidt snacks på siden?
D. Noget klassisk – gerne en burger eller en hotdog
E. En god bøf med skønt tilbehør

 

Resultat?

Flest A’er: Tillykke – du er italieneren!
Til dig der dømmer om linguine, tagliatelle, lasagne, pizza og ren ”amore”, er Tony’s Havnegade, Tony’s Østerbro og Gran Torino et sikkert valg. Alle tre er restauranter, der hylder det italienske køkken, men tilsætter Madklubbens eget twist herpå. Stemningen hos italienerne er varm, intim og lige som du finder den i støvlelandet selv. Sommerenes menuer byder på alt lige fra lobster spaghetti, grillede asparges, et væld af antipasti, panna cotta, tiramisu til selvfølgelig: Pizza!

Flest B’er: De skæve, de spændende og de spicy
Du skal have det hele med – småt som stort – og oplevelsen skal deles i godt selskab. På Bazaar, Hanzō og FOOD CLUB møder du Madklubbens restauranter, der adskiller sig fra det velkendte Madklubben-koncept med 1, 2 eller 3 retter for en fast pris. De tre restauranter her er hver meget unikke, forskellige og livlige. Du kan vælge at gå all ind og smage på alt, hvad de har at tilbyde, eller du kan nøjes med at nyde dine favoritter fra menukortet. Bazaar er det festlige, mellemøstlige og krydrede bud. Hanzō er gastrobastarden fra Asien, der gør som han passer sig. FOOD CLUB er vores socialt bevidste, økologiske og grønne fætter. Alle med en indbydende stemning og smukke omgivelser fyldt med smukt design.

Flest C’er: Skål for livsnyderen
Maden er vigtig. Så klart! Men ligeledes er det flydende element til måltidet. Madklubben Østerbro, Brasserie Royal og Bar Next Door har alle en ting til fælles: En skøn, stor cocktailbar, der rummer alle dine drinks-drømme. For hvad er et godt måltid uden noget at skåle i? Uanset om du er til lidt snacks på siden eller den komplette spiseoplevelse, tror vi, at du vil finde dig godt tilpas i disse rammer. Og nu hvor du er en ægte livsnyder, gør det vel heller ikke noget, hvis vi lige tilføjer, at alle tre destinationer har en skøn udeservering tilknyttet? 

Flest D’er: It’s a classic!
Klassikerne holder hele vejen, og tro os – dem finder du på Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Frederiksberg og Madklubben Aarhus. Alle restauranter har et bredt menukort, der på hver sin hvis fortolker på dine favoritter. Glæd dig til alt lige fra tarteletter, burger, risotto, tatar, hotdog til sundae, brownie og koldskål. Restauranterne er alle unikke i forhold til stemning, udtryk og tempo, men gennemgående er, hvad Madklubben værner helt specielt om: Lækkert design og Madklubbens koncept, hvor du kan få 1, 2 eller 3 retter for henholdsvis 125 kr., 200 kr. og 225 kr.

Flest E’er: En god bøf er altid en sikker vinder!
Det skal være saftigt. Fyldt med smag. Og så skal der være (masser af) sovs på siden! Dét er et mantra, du lever efter. Madklubben Steak, Alabama Social og Bistro Royal gør det samme. Her finder du Madklubbens skarpeste bud på godt kød, store bøffer og skønne udskæringer. Skal der være bearnaise til? Rødvinssauce? Eller måske en klassisk brun sovs? We got you. Tilbehør har vi naturligvis også, og som hver af vores restauranter er sin egen, vil du kunne smage deres unikke indtryk, hvor end du ender. Om det sydstaternes soulfood, det moderne steakhouse eller den hurtige bistro. Glæd dig – det gør vi i hvert fald!

 

test

4 flotte stjerner til Madklubben Aarhus: “En fortjent sikker succes”

4 flotte stjerner til Madklubben Aarhus: “En fortjent sikker succes”

”Fire flotte stjerner og endnu en gang et stort velkommen til Madklubben. Jeg håber, I er kommet for at blive.”
Sådan lyder det fra Aarhus Stiftstidende, der nu er ude med deres anmeldelse af Madklubben Aarhus, og vi er utrolig stolte over de flotte ord. Anmeldelsen roser ikke blot vores smukke, historiske lokaler på Aarhus Havn, men anerkender også Madklubben Aarhus som en fortjent sikker succes.

Maden

”Et alsidigt udvalg af høj kvalitet, nydelige anretninger og godt med smag.”
Dette er menukortets dom fra Jacob Vestervig, anmelderen hos Århus Stiftstidende, der kiggede forbi til en 3-retters middag i selskab af sin medspisende kompagnon. Ligeledes konkluderer han slutteligt i bedømmelsen: ”Madklubben holder, hvad den lover: God mad til fornuftige priser,” og dét er noget, vi kan lide at høre, da god mad jo netop er det, som vi har allermest kært.

Madklubben for alle

Og hvor skønt er det ikke, at blive anerkendt for en indsats, som man har lagt mange kræfter i? Hos Madklubben gør vi en stor deal ud af, at gøre os relevante, tiltalende og indbydende for dig, uanset om du er ung, gammel, høj, lav, alt-spisende eller super kræsen. Derfor finder et smil også direkte vej til vores læber, når vi læser Jacob Vestervigs ord: ”Således er det en restaurant for alle – lige fra den studerende, der kan nøjes med at betale et par hundrede kroner for et måltid inklusiv drikkevarer, og til dem med lidt flere kroner på kontoen, der kan tillade sig at skrue op for niveauet”

Et stort tak herfra

Slutteligt har vi ikke andet at sige, end at vi er utrolig glade for at have fundet vej til den Aarhusianske madscene, men også sige et stort tak for den varme velkomst, vi har modtaget fra alle jer.
”Madklubben sendte os hjem med veltilfredse smil, fyldte maver og et trods alt stadig intakt kreditkort.”
Som Job Vestervig sluttede aftenen af, sådan ønsker vi ligeledes jeres oplevelse på Madklubben Aarhus vil være. Vi vil i hvert fald gøre vores! Er du interesseret i at læse anmeldelsen på stiften.dk? Så klik ind på siden lige her. Vær opmærksom på, at du dog skal være abonnent for at kunne læse med.

Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus Madklubben Aarhus

I denne uge craver vi en sand klassiker på Madklubben Aarhus

I denne uge craver vi en sand klassiker på Madklubben Aarhus

Spiseoplevelser er noget, vi hylder højt og helligt i Madklubben. Der må ikke mangle noget. Godt selskab. Skøn betjening. Og god mad – ikke mindst! Men er der noget, vi ved, så er det, at en spiseoplevelse ikke altid behøver indebære både noget nyt, spændende og overraskende, for klassikerne på menuen gør det mindst lige så godt.

Vores helstegte oksecuvette på Madklubben Aarhus er ingen undtagelse. I sandhed en ret, vi altid vender tilbage til. I køkkenet tilbereder vi den møre klassiker med timiansalt og hvidløg og serverer hele molevitten med selskab fra sprøde, gyldne fritter, salat og en perfekt afrundet rødvinssauce. Hyggen sættes desuden i højsædet, når du og dine nærmeste selv får lov til at skære stegen ved bordet, og kan nyde en saftigt skive kød direkte fra skærebrættet.

Lad vores oksecuvette tage del i din 1, 2 eller 3-retters middag på Madklubben Aarhus mod et tillæg på 150 kr. På menuen finder du også andre uimodståelige, sæsonbaserede serveringer – lad dig friste med et nærmere kig lige her. Ses vi til steg, skønt selskab og solskin på Hack Kampmanns Plads 1-3? Så kan du booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Aarhus!

 Madklubben Madklubben

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Hos Madklubben sætter vi ikke en alder på – alle er nemlig velkommen hos os! Så om du er oppe i den ældre klasse, i 40’erne, teenager eller helt nede i klapstolen, så svinger du bare forbi os.

Vi elsker vores blandede publikum, og ser også at nogle af vores steder tiltrækker flere børn end andre. Det er for eksempel Tony’s Østerbro, Madklubben Østerbro, samt FOOD CLUB på Nørrebro, som især trækker det yngre publikum. Vi er ret sikre på, at det skyldes vores børnemenu som vi har på Østerbro, samt tag-selv-bordet på FOOD CLUB, som også har små legomænd på buffeten.

Så gider du ikke rigtig stå med opvasken idag – så skal du være hjertelig velkommen til at svinge forbi os. Måske i trænger til lidt ekstra luksus, i en hverdag fyldt med skoleafhentning, beskidt vasketøj og hvad der ellers hører med, i hverdagen med børn. Vi vi i hvert fald bestræbe os på at i får en lækker aften, samt kokkerere & vaske op for jer!

Du kan se de forskellige børnemenuer, samt vores tag-selv-bord lige herunder; 

Tony’s Østerbro – Børnemenu

På Tony’s Østerbro kan ungerne vælge en hovedret til 75 kr., eller en hovedret + dessert til 100 kr. Menuen byder på klassisk italiensk smovse mad, og noget vi er sikre på, vil falde i god jord hos dem, og også jer som forældre! Der er blandt andet saftige meatballs, risotto, samt en pasta med smør & urter. Og hvis der også skal lidt dessert til, så er der både Tony’s  is, cheesecake og tiramisu på menuen.

Læs hele menuen lige her

Madklubben Østerbro – Børnemenu

På Madklubben Østerbro er vores koncept simpel: 1-3 retter fra 125 – 225 kr. Her får børn, til og med 11 år, halve retter til 1/2 pris (markeret med en stjerne på menukortet). De kan vælge alt fra 1/2 kylling, til oksecuvette, blåmuslinger og meget mere! Der er jo også desserter på kortet, som vi især ved er populære hos de små. Her kunne det være en lækker hindbærsnitte, eller hvad med en klassisk Østerbro Sundae?

Dette var blot nogle retterne, og du kan læse hele menuen lige her

FOOD CLUB – Tag selv bordet

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Tag-selv-bordet byder på retter, med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Ønsker du at tage ungerne med til blandet tag-selv-bord, så er der selvfølgelig et nedslag i prisen for dem. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Læs hele menuen her – menuen kan variere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ MADKLUBBEN!

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Så er det (endelig) nu: I dag åbner Madklubben Aarhus

Så er det (endelig) nu: I dag åbner Madklubben Aarhus

Kalenderen viser tirsdag d. 15. maj. En dag, som vi har glædet os til meget længe. Og hvorfor så det? Jo. I dag er dagen, hvor vi endelig kan slå dørene op for vores første Madklubben-restaurant udenfor Københavns faste rammer – ja, faktisk helt ovre på fastlandet – nemlig Madklubben Aarhus.

Efter en fabelagtig forpremiere udgjort en række vellykkede testmiddage i skønt selskab, er vi nu 100 procent klar til start. Køkkenteamet har tændt op for ovn, grill og pander, og er klar til at anrette sublime serveringer til dig med smag af både danske favoritter og internationale inputs. Du kan læse mere om vores menu-koncept her. Tjenerholdet er briefet, preppet og glæder sig til at byde dig velkommen indenfor. Og slutteligt har vi på både vægge, gulv og i hjørner fået styr på smådetaljer, hængt alt op og sat sidste touch på vores storslåede restaurant. Er du nysgerrig på resultatet, kan du tage med på en virtuel rundtur ved at klikke her.

Kan du (ligesom os) ikke vente længere? Så kan du booke et bord til din første middag på Madklubben Aarhus lige her. Du finder os i det smukke Toldkammer beliggende på Hack Kampmanns Plads ved kanten af Aarhus Havn. Vi håber på, at fremtiden vil byde på en masse dejlige middage og skønne stunder i dit selskab!

Se de nye billeder af maden og indretningen på Madklubben Aarhus

Se de nye billeder af maden og indretningen på Madklubben Aarhus

Tirsdag den 15. maj slår vi officielt dørene op til den første Madklubben i Jylland. Vi glæder os inderligt til at byde gæsterne velkommen i det gamle Toldkammer på havnen i Aarhus, hvor rå og industrielle rammer møder dansk design og ærlig, velsmagende kogekunst. Varm op til åbningen med en tur gennem det nye billedgalleri fra Madklubben Aarhus, som du finder ved at klikke her.

Sneak peek: Her er menukortet til Madklubben Aarhus

Sneak peek: Her er menukortet til Madklubben Aarhus

Vi er i fuld gang med at bygge både restaurant og hjemmeside i Aarhus. Lige om snart åbner vi for bookinger, men som en lille teaser kan du allerede nu gå på opdagelse i det menukort, der kommer til at ligge på bordene, når vi officielt slår dørene op i Toldkammeret fra tirsdag den 15. maj.

Du kan glæde dig til et væld af Madklubben-klassikere inspireret af især det danske og franske køkken. Sving forbi til en enkelt ret med en øl på siden, eller sammensæt din egen 3-retters middag fra så lidt som 225 kr. Som altid hos Madklubben er der plads til livsnyderen, der vil opgradere med mørbrad, god vin og andre lækre sager for lidt ekstra kroner og ører, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen

Se hele menukortet til Madklubben Aarhus ved at klikke her!

Flere af de idéer, som Aarhusianerne skrev på væggene til vores pop-up på Klostertorvet under Festugen i 2016 er også kommet med på kortet. Der er både blevet plads til luksustarteletter, burger, sprøde fritter, tatar, chilimayo, risotto (dog lavet på perlebyg) og masser af béarnaise. På den flydende front er der – som ønsket – prisvenlige cocktails af høj kvalitet og sågar et ”Aarhus-sæt” i form af en iskold Ceres Top og en Arnbitter på siden.

Vi er lige straks klar med det fulde vinkort, cocktailsmenu, selskabsmenuer og onlinebooking. Følg med her på siden og på restaurantens Facebookside. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Madklubben Aarhus!

Interview: Peter skal være køkkenchef på Madklubben Aarhus

Interview: Peter skal være køkkenchef på Madklubben Aarhus

Nu er der snart kun én måned til, at vi præsenterer vores store nye restaurant i Toldkammeret på Aarhus havn. Mens vi venter på den helt endelige åbningsdato og ditto menukort, satte vi os ned til en snak med den nyslåede køkkenchef for hele baduljen, Peter Daniel Madsen. Med en stor interesse for finere gastronomi såvel som simpel (verdens)mad i øjenhøjde og en jordnær, jysk opvækst i bagagen, glæder vi os til at få Peter i spidsen for køkkenet på vores allerførste aarhusianske Madklub.

Vil du ikke starte med at fortælle lidt om dig selv?

“Jo, det kan du tro. Mit navn er Peter, og jeg bor i Viborg med min forlovede. Vi er for nyligt hjemvendt efter to års rundrejse i Sydamerika, Asien og Afrika. Vi er rejsemætte (for nu), og er klar til næste kapitel med vores dejlige, lille ny, som vi venter til august. Derfor virkede det som rette tidspunkt at slå rødder i vores fælles barndomsby her i Jylland og søge nye udfordringer på arbejdsmarkedet.”

Stort tillykke! Hvad er det vigtigste, du har taget med dig hjem fra jeres lange rejse?

“Jamen, jeg har altid fokuseret meget på at hente inspiration og lære nye ting, uanset hvilken situation jeg befinder mig i. Derfor gør jeg en dyd af at hente nye smage, nuancer og indtryk når jeg rejser, med henblik på at inddrage det i mit fremtidige køkkenarbejde. Jeg har også i de stille vinterperioder rejst i ind- og udland og arbejdet som stagiaire (læs: ulønnet praktikant der arbejder for at suge viden til sig). Her har jeg blandt andet været forbi Noma, Geranium, Acme i New York, Tom Aikens i London og flere andre topsteder. Jeg har altid haft en utrolig stor sult efter at lære mere og udvikle mig i mit arbejde. Det har været meget givende. Måske ikke helt økonomisk, haha, men rent fagligt har det bestemt givet pote.”

Og nu er du så blevet ansat som køkkenchef hos Madklubben Aarhus. Hvorfor valgte du at tage din karriere den retning?

“Det var simpelthen en for fed mulighed og udfordring at sige nej til. For det første vil jeg meget gerne være med til at skabe en ny, gastronomisk genre i Aarhus, som jeg synes har manglet lidt. Jeg ønsker ikke at skabe en Københavner-restaurant i Aarhus, men i stedet skabe en Madklubben i Aarhus, som passer ind. For det andet glæder jeg mig til et job, hvor jeg kan få lov til at køre en masse tallerkener over disken. Jeg har gennem mange år været køkkenchef på Restaurant Skov, hvor arbejdsgangen er en lidt anden, og efter at jeg for nyligt har fået en forsmag på det noget mere travle køkken på Madklubben Vesterbro, er jeg bare endnu mere spændt på opgaven.”

Spændende! Hvordan vil du imødekomme disse nye udfordringer og omstillinger?

“Det er vigtigt for mig, at jeg ikke skal gå på kompromis med kvalitet, blot fordi jeg øger kvantiteten. Selvom jeg ikke kan bruge samme tid på retterne, så vil jeg skabe det allerbedst mulige ud fra det produkt, som jeg har til rådighed. Jeg vil skabe overraskelsesmomenter hos gæsten. Om det så er i forbindelse med nostalgiske nydelser eller spændende smage. Jeg tror på, at jeg kan lykkedes med det. Det er mit rette element.

Time out! Tænk på et dyr. Hvad ville du identificere dig med?

”Jamen, hvis jeg skal fortsætte i snakken om det her med ’mit rette element’, så er en pingvin ret interessant. Og så er den faktisk også mit yndlingsdyr. Det, som fascinerer mig ved en pingvin, er, at den vralter lidt, når den går rundt på jorden, men så snart den kommer under vand, er den lynhurtig og elegant. Og så er pingviner også vaskeægte team-players, der holder flokken varm, når det er koldt.”

Ja, og apropos team, så mangler du stadig et par folk til dit team hos Madklubben Aarhus. Hvad er du på udkig efter i en kok?

“En ildsjæl, der er klar på nye udfordringer. En, der ikke er bange for at tage ansvar. Og meget vigtigt: En stærk medspiller. Det er vigtigt, at vi får skabt et sammentømret hold, hvor der er plads til at have det sjovt. Man er ikke noget som køkkenchef uden glade og motiverede medarbejdere bag sig. Derudover er jeg modtagelig overfor ideer og inputs, så mine medarbejdere føler, at de tager del i vores fælles arbejde, og at vi løfter i fællesskab.”

Når du ikke har travlt med at udvikle menuer, bygge restaurant og røre i gryderne, hvor kobler du så af?

“I naturen. Jeg er i sandhed et naturmenneske, og noget af det bedste, jeg ved, er at tage en kammerat og en madpakke under armen og bruge min fridag på at fiske. Dét eller at lege viking i naturen og finde lækre spiselige sager, som jeg kan sylte, spise eller stege i mit køkken. Bedst af alt er, når min fritid bliver brugt med min familie. Når jeg er sammen med dem, slapper jeg helt klart bedst af.”

På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

“Uh den er svær. Jeg er meget glad for delemad. Familiemad. Noget man kan samles om og nyde sammen. Men hvis jeg absolut skal vælge én ting, så må det være en tom yam gung-suppe (thailandsk rejesuppe, red.) med en iskold øl til. Det er noget af det bedste, jeg ved.”

Blå bog:

Navn: Peter Daniel Madsen
Bopæl: Viborg
Alder: 27 år
Civiltilstand: Forlovet
Tre ord om Peter: Arbejdsom, utålmodig og eventyrlysten
Udmærkelser: Vinder af Den Nordiske Gaffel i 2013

 

Du finder Madklubben Aarhus’ hjemmeside lige her.