Selskabsmenu for Madklubben Aarhus – Vinter 2019


  • For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 8. januar til 2. april 2019.
  • Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

  • Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 


MENUPAKKE:


Menuen skal vælges af hele selskabet

 

GREATEST MENU | 350 kr. pr. person

Saltet laks 
Bæredygtig laks fra Færøerne, med wasabimayo, yuzufløde, limeblade, sprøde salater og puffet tapioka med ristet sesam

Helstegt oksecuvette
Mør og saftig oksecuvette med gyldne, sprøde fritter, sauce bordelaise og asiatisk salat
– Du skærer selv stegen ved bordet –

Brownie med mørke bær
Saftig brownie på Valrhona chokolade med mørke bær, syltede blommer og letpisket fløde med citron

Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

 


VIN TIL MIDDAGEN?


Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede.
Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

  • “Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
    All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer // + 100 kr. pr. ekstra time (vin & øl + 150 kr. pr. ekstra time)
    inkluder øl + 50 kr. 
    madklubben
  • “Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
    All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer // + 100 kr. pr. ekstra time (vin & øl + 150 kr. pr. ekstra time)
    inkluder øl + 50 kr. madklubben
    madklubbn
  • Vintjenerens vinmenu | 300 kr.
    Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

 


SAMMENSÆT SELV:


Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

 

FORRET

Rørt tatar
Grofthakket okseinderlår, med cremet rygeostmayo smagt til med peberrod, smørstegt rugbrødsknas, frisk sennepsurt og syltede asier

Cremet svampesuppe
Syltede svampe, søde tyttebær, frisk karse, citrontimian og grillet brød med havgus

Burrata fra Italien | + 50 kr.
Blød burrata med skagenskinke, friske figner, feldsalat, vinaigrette med honning og pistacie samt brøndkarse

Saltet laks | + 25 kr.
Bæredygtig laks fra Færøerne, med wasabimayo, yuzufløde, limeblade, sprøde salater og puffet tapioka med ristet sesam

 

HOVEDRETTER

Grillet Lammeculotte
Rosastegt lammeculotte med saltbagt selleri, cremet selleripure, syltede svampe, pistacievinaigrette og sky

Dagens stegte fisk
Smørstegt fisk, med ristet vinterkål, luftig hollandaise, syltede kinaradiser og saltede agurker med dild

Cremet perlebygotto (v)
Økologisk perlebyg tilberedt med mascarpone, havgus, svampe og citronskal. Toppet med friske æbler og fennikelsalat
[ Fås også vegansk lavet med kokosmælk ]

Grillet kylling i rød karry
Cremet sauce på kokosmælk og rød karry, sprøde grøntsager, citrongræs, chili, frisk lime, thaibasilikum og hvide ris

Helstegt oksecuvette | + 150 kr.
Mør oksecuvette med timiansalt, bagte hvidløg, sprøde gyldne fritter, asiatisk salat og rødvinssauce
- Du skærer selv stegen ved bordet –

Grillet 300g bøf af dansk ribeye | + 175 kr.
Gyldne, sprøde fritter, bagte bananskalotteløg og cremet bearnaise – helt klassisk, helt rigtigt!

 

TILBEHØR
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Gyldne, sprøde fritter – 35 kr.
Gyldne, sprøde fritter med trøffel – 45 kr.
Burrata, bagte tomater, olivenolie og basilikum – 45 kr.
Bagt græskar, honning og rosmarin – 35 kr
Sprøde salater, edamamebønner, sesam, cashewnødder og spicy soya/ingefær vinaigrette – 35 kr.
Bearnaise – 35 kr.
Let røget chipotlemayo – 15 kr.

 

DESSERTER

Citrontærte
Sprød og cremet citrontærte med italiensk marengs, citronsorbet og citronmelisse

Sundae a la ‘Øllebrød’
Luftig øllebrød med saltet karamelis, karamelfudge, sprød kiksecrumble, citronflødeskum og citrontimian

Brownie med mørke bær
Saftig brownie på Valrhona chokolade med mørke bær, syltede blommer og letpisket fløde med citron

Veganeren
Månedens to veganske sorbeter med sprød knas af bornholmske kiks og økologisk havre

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.