Ligesom mange andre af vores restauranter, har Alabama Social fået nye retter fra dags dato. Vi har glædet os til at præsentere den nye og adledes lækre menu fra vores sydstats-perle på Nørrebro.
Alabama Social er vores hyldest til alt, der hedder Cajun, Créole og Soul Food. Her fortolkes livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Kom endelig forbi og prøv nogle af de nyeste skud på stammen, vi er sikre på de ville falde i god jord hos jer! Vi har rettet til efter sæson & tilføjet lidt ekstra på kortet. Men bare rolig, maden er stadig lavet af de samme dygtige kokke.

Nyd for eksempel vores nye “Alabama Salad” med sprød salat, pære, cremet gedeost, ristede pekannødder og honningvinaigrette. Derudover er der også kommet en “Creamy Ceviche” på kortet. Den består af råmarineret helleflynder, koriander, chili, kokosmælk, ananas og sprøde majs. Det er jo lige så man savler. Mums!
Vi har selvfølgelig også stadig alle vores klassikere på kortet – heribland en opgraderet og helt crispy “Fried Chicken”, og der er meget mere på kortet! Har vi vækket din sult? I så fald så kan du reservere et bord på Alabama Social, og få sulten stillet.

Se hele vores nye menu lige her! Vi glæder os til at se jer.