Så blev det tid til at vise, hvilke nye retter, Alabama Social har fået på kortet. Glæd jer til nye tiltag, som både gælder nye takes på gamle kendinge og helt nye retter!

Vi har skiftet lidt ud, og vi arbejder selvfølgelig altid efter sæson, så menuen har en snert af jul – Alabama Social-style.

Start aftenen med en ny variant af vores oksetatar, der denne gang får følgeskab af avokado, grillede padrons, tomatconfit og brødkrummer. Eller læg ud med en suppe på butternut squash med tun tatar, sesam og pickles, eller en duck taco med confiteret and i majstaco med rødkpl, syltede tranebær og sennepsmayo.

Der er også nyheder blandt hovedretterne, hvor du kan se frem til kulmule stegt ”on the bone” med en sichuan-hummerbisque. Eller hvad med cajun chicken skewers, friteret frilandskylling marineret i ”cajun-karry”.

Desserterne er også blevet skiftet ud, så kortet nu byder på sweet potato pie, apple’n’prune crumble og risdesserten ”arroz con leche”.

Hungry yet? – se hele menuen og bestil bord her!


STEAK TARTARE – Oksetartar, avokado, grillet peber, tomatconfit og brødkrummer


BUTTERNUT & TUNA – Suppe på butternut squash med tun tatar, sesam og pickles


DUCK TACO – Confiteret and i majstaco med rødkål, syltede tranebær og sennepsmayo


CAJUN CHICKEN SKEWERS – Frilandskylling, marineret i “Cajun-karry”, friturestegt. Serveres med mango-bbq


APPLE ‘N’ PRUNE CRUMBLE – Æbler, svesker, crumble og hasselnød-is


“ARROZ CON LECHE” – Ris, kondenseret mælk, kanel, brombær og pistacienødder


SWEET POTATO PIE – Søde kartofler, vaniljeis