Velkommen til Alabama Social                                                                     

Sæt kurs mod de amerikanske sydstater uden at forlade København. Lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebrosiden af søerne finder du Alabama Social: Vores hyldest til alt, der hedder Cajun, Créole og Soul Food. Her fortolkes livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen. Herlighederne kan nydes i en restaurant dekoreret med unikke vintagefund fra ind- og udland. Sammensæt din egen 3-retters menu fra 325 kr eller nyd vores takeaway i hjemlige rammer.


Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Mig og Madklubben: En snak med sundhedsguruen Michelle Kristensen

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver? 

“Mit navn er Michelle Kristensen. Jeg arbejder med at drysse sundhed ud til danskerne. Inspirere dem til at gøre sundheden mere simpel og gøre plads til både kål og chokoladekage. Selv når man gerne vil tabe sig.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Min søster holdte hendes fødselsdag på Bistro Royal for en del år siden. Lige da den var åbnet. Det var virkelig hyggeligt, og jeg husker, vi alle var ret imponerede over, at der blev smækket en stor steak på bordet, som vi selv skulle skære af. Det er sgu noget, man forstår, når man kommer fra Jylland!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Da jeg skrev e-bog sammen med Stephania Potalivo, var Bistro Royal vores faste mødested, og det er det egentlig stadig. Nogle gange pifter vi det op med et besøg på en af de andre Madklubben-steder. Det klær os, når vi gør det – så vi ikke bliver de mærkelige damer, der hele tiden sidder det samme sted, ved det samme bord og spiser det samme, haha.  Vi er ret gode til at finde en anledning til at ses, skåle og spise.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Jeg ELSKER Bazaar! Det er så hyggeligt, at man deler maden, og så er det simpelthen så lækkert. Ud over maden så har de et dejligt drinkskort. Jeg er ikke den store øldrikker. Vin kan jeg godt li’, men jeg bliver så magelig og træt. Det passer perfekt til en aften hjemme i sofaen, men ikke hvis man skal ud. Så hvis jeg skal være i hopla en hel aften, så er drinks vejen frem for mig, og jeg elsker det!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Shit! Må jeg kun vælge en? En stor del af mit job består i at udvikle retter, og det gør, at når arbejdsdagen er slut, så orker jeg oftest ikke at lave mere mad. Men jeg elsker at have gæster i weekenden og forkæle dem med god, hjemmelavet mad. Jeg kan godt li’ simpel mad, hvor der ikke er for mange ingredienser i. Men en af de retter som mine “campere” oftest laver er nok min spidskålslasagne og mine broccolibrød. Ja, det lyder møg sundt, ikke? Haha!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Først og fremmest skal selskabet være dejligt og omgivelserne hyggelige eller festlige alt efter formål. Maden – den skal smage godt. Det siger sig selv, men jeg er stor fan af, at man får mad serveret på delefade. Det giver simpelthen sådan en god stemning rundt om et bord, og jeg synes snakken går bedre.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Gin og tonic! Altså med en virkelig god gin. Det synes jeg smager magisk og er noget jeg ofte skænker op en fredag, når det ringer ind til weekend, Hernö gin er genial!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det-hyggeligtste-samlingspunkt! Kan vi ikke blive enige om, at det er et ord, hvis vi laver bindestreger mellem de tre ord, haha? Men det er jo det, det er. Hyggeligt og ikke mindst velsmagende. Man skulle sgu næsten tro, jeg var sponsoreret for at sige alle de her pæne ord. Men det er jeg altså ikke. Jeg kan bare virkelig godt li’ Madklubben-konceptet!”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? 

“Den 2. maj udgiver jeg en ny bog, hvor jeg blander fiktion med fakta. Den kan man læse mere om på www.mkuinverset.dk. Ellers kan man altid tænde for flimmerkassen hver anden tirsdag på Go´Morgen Danmark og sige hej over morgenkaffen!”

 

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Glædelig mandag! Vi tager hul på endnu en ny uge med endnu et nyt afsnit af “Mig og Madklubben”. Byd velkommen til Anne Mette Hancock!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg hedder Anne Mette Hancock, og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet kriminalromanerne LIGBLOMSTEN og MERCEDES-SNITTET og er netop nu ved at lægge sidste hånd på PITBULL, som er tredje bind i serien og udkommer til sommeren. Og – nå ja – så er jeg lillesøster til Anders Aagaard, der ejer Madklubben.

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Mit første Madklubben-minde er fra foråret 2006, hvor jeg hjalp Anders med at istandsætte den allerførste Madklubben, nemlig Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade. Jeg skrubbede gulve, malede lokumsdøre og spartlede vægge, mens Anders lagde fliser, bankede vægge ned og installerede nye toiletter, så restauranten kunne blive klare til åbningsreceptionen. Det var nogle vildt hektiske dage, hvor vi sendte hinanden mange febrilske blikke og var meeeget spændte på, hvordan det hele ville gå – og om det overhovedet ville gå! Men det viste sig jo at gå meget godt, kan man sige, og jeg arbejdede også på restauranten i de første seks måneder. Det var superfedt at være med til at starte det op.

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Jeg er på Madklubben flere gange om ugen – oftest alene. Jeg kommer der nemlig primært for at arbejde og har skrevet en stor del af mine bøger på Bistro Royal på Kongens Nytorv, som åbner klokken 8 om morgenen på hverdage. Af en eller anden grund skriver jeg bedst i det miljø: omgivet af mennesker, kaffekopper, der klirrer, og byen, som summer lige udenfor de store vinduer… Jeg elsker det! Kaffen er god, betjeningen i top og jeg kender ingen, der har en bedre “kantineordning” på sin arbejdsplads end mig. Jeg anbefaler varmt alt fra morgenmadsmenuen!

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Åh, der er så mange at vælge imellem efterhånden, og jeg kan jo lide dem allesammen. Jeg kommer selv mest på Bistro Royal, fordi jeg bor lige rundt om hjørnet derfra, og jeg er også virkelig vild med Bazaar, Frankies, Alabama Social og Madklubben Vesterbro.

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Ginger fried chicken med lime, edamamebønner, ris og chilimayo. En opskrift, jeg har stjålet fra en lille, snasket NYC-restaurant, som hedder Lovely Day. Det er også mine ungers livret.

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Chardonnay – og helst en oversøisk, fed én.

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

(K)Ærlighed.

Anne Mette Anne Mette Anne Mette Anne Mette

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Ny uge – nyt afsnit af Mig og Madklubben – Madklubbens serie hvor vi kommer lidt nærmere på en række af vores gode venner af huset. I denne uge kan du lære søde Michelle Nielsen fra bloggen stonemuse.dk bedre at kende. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen jeg hedder Michelle og jeg er aarhusiansk blogger på STONEMUSE.DK. Jeg er kæmpe foodie og bruger meget tid på at lave – og spise god mad – både hjemme og ude.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Hmm, den er svær. Det er nok sidste gang, hvor jeg spiste på Madklubben Grill i Aarhus, hvor jeg havde inviteret mine forældre på middag. Vi drak drinks, fik god mad (hummer, YES) og vin – på min regning. Det havde de ikke prøvet før og vi snakker stadig om middagen – det er ikke ofte, at det er mig, som svinger dankortet, haha.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Oftest med mine veninder. Det er bare ‘nemt’ at svinge forbi og få et godt måltid og nogle labre drikkevarer.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Svær! Jeg er ofte i KBH og svært begejstret for både Bazaar & Bistro Royal. Det glæder mig derudover, at Frankies er kommet til Aarhus!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Everything Asian. Alt med masser af grøntsager, chili og koriander. Forårsruller laver jeg også mange af.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Stemning. Mad er vigtigt, men det er, når det hele går op i en højere enhed.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Phew, jeg er til det meste så længe det passer til maden. Øl, vin (rød, hvid), cocktails. Jeg er til det hele.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hygge. God stemning. Jeg har lige været et par uger i Japan og der er maden fantastisk, men det med at nyde maden og at kunne hygge om et måltid, er non-existant.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“På min blog STONEMUSE.DK og så bruger jeg Instagram konstant, hvor man kan finde mig under @stonemuse.”

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Fire flotte stjerner til Bar Next Door – stort tak til Berlingske!

Fire flotte stjerner til Bar Next Door – stort tak til Berlingske!

Vi har haft besøg af Søren Jacobsen Damm fra Berlingske, for han og en gæst lagde vejen vores egen cocktailhule, Bar Next Door. Vi ligger lige ud til søerne, og selvom vi ikke har årtiers historie (langt fra faktisk), så håber vi til gengæld på at skabe et sted, hvor anekdoterne stille og roligt finder vej ind i bar og møblement.

Og vi er godt på vej – Søren Jacobsen Damm skriver blandt andet:

“Her var en god varm stemning af herreværelse og ild i pejsen. En rigtig god afterdinner-cocktail med en let og god kakaobitter, flot, rund og flygtig karamel/vanille, toppet med varm muskatnød. En helstøbt oplevelse, som nemt kunne have været småkvalm, men i stedet var let og elegant.”

Vi vil også gerne stå ved, at vi elsker det, vi laver. Det blev i øvrigt også bemærket:

“Servicen er effektiv og kompetent, beliggenheden upåklagelig med udsigt til vandet og Dronning Louises Bro – og vigtigst af alt – her ryster de rigtig gode cocktails – drømmene må du selv tage med.”, skriver Berlingske.

Faktisk er Bar Next Door mere end en bar, for hver onsdag står den på Folkekøkken, hvor du kan mæske dig i en særdeles smagfuld gryderet – den koster 50 kroner. Og så kan du i øvrigt kaste dig over et brætspil, skåle i gode drikkevarer til ditto priser og ellers bare glæde dig over, at det er bæredygtig mad.

Den fulde anmeldelse kan læses hos Berlingske her (artiklen kræver abonnement), og du kan læse mere om Bar Next Door på vores hjemmeside her.

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Copenhagen Light Festival er igang: Se lyset derude og spis hos os herinde!

Foto: Kim Matthai Leland

Netop nu er der lys i gader og stræder – og i langt højere grad end vanligt. Det skyldes, at København er indtaget af Copenhagen Light Festival, som løber af stablen helt frem til den 24. februar. Den korte historie går på, at skabe mere lys i en mørk måned, og den lidt længere går på fantastiske lys-installationer, særlige events samt guidede ture – alt sammen med lyset som omdrejnings- og samlingspunkt.

Men hvad har det med Madklubben at gøre? En hel del faktisk. Vi har jo til huse over hele byen, og det betyder, at vi gerne vil åbne dørene for jer – enten før eller efter, I har fået jer en lysende oplevelse. Nogle arrangementer begynder nemlig klokken 16.30 – mens andre varer helt frem til klokken 22.

Der er med andre ord nok at komme efter – på Nørrebro går det løs i Blågårdsgade, hvorfor det kan være oplagt at kigge forbi FOOC CLUB, Alabama Social eller Frankies Pizza Nørrebro på Sortedam Dossering, mens Hans E Madsen har lavet en installation i Havnegade, hvor Tony’s også har til huse.

Og der er endnu mere i spil – men det vil lade dig om at udforske. Du kan se hele Copenhagen Light Festival programmet her – og et overblik over alle vores restauranter her.

Hav en fantastisk – og lys – festival. Vi håber at se dig derude – og herinde hos os.

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!