Scor gratis drinks: Bar Next Door og Heaps indgår samarbejde

Scor gratis drinks: Bar Next Door og Heaps indgår samarbejde

The more the merrier. Sådan kan filosofien bag den sociale app, Heaps, forklares kort og godt. Med udgangspunkt i det populære P3-program ”Festen og Gæsten”, som sendes hver nytårsaften, besluttede en flok gode venner for nogle år tilbage at skabe en app.

Målet var det samme som i radioudsendelsen: At få grupper af venner, som er ude og feste hver for sig, til at mødes og skabe nye relationer på kryds og tværs. The rest is history, og Heaps er nu blevet en bragende succes med vokseværk flere steder i verden.

Heaps fjerner den akavede stemning, der kan opstå på ”one-on-one-dates” og lader i stedet hele vennegrupper mødes til spas og ballade. Deraf opstod en ny, god idé: Heaps Drinks. Den tørstslukkende lillebror til Heaps frister brugerne med gratis drinks på en række af Københavns lækreste cocktailbarer. Formålet? Man får et sted i nærheden at mødes med nye venner, uden at at pengepungen taber pusten.

Tip: Download Heaps til iPhone her

For 69 kr. om måneden får du adgang til Heaps Drinks, og herefter har du mulighed for at hente en gratis cocktail hver eneste dag. Ja, du læste rigtigt: Hver eneste dag. Det er potentielt set 31 cocktails om måneden for kun 69 kr. (Ikke at vi opfordrer til, at du går på bar alle ugens dage, but you get the point).

Madklubbens gennemdesignede cocktailpusher, Bar Next Door ved Dronning Louises Bro, er gået med på et samarbejde med Heaps Drinks. Det betyder, at du kan vælge mellem en ”Fruits, Booze & Bubbles”, en ”Planter’s Punch” eller en ”Coffee & Strawberries” fuldstændig kvit og frit, hvis du er medlem af app’en. Nyd herlighederne indendørs langs den store bar eller med udsigt til Søerne. Arter vejret sig, kan du tage din drink og dine nye venner med ud på fortovspladserne.

Vi glæder os til at byde nye venskaber og masser af tørstige bysbørn og besøgende velkommen på Bar Next Door i samarbejde med Heaps Drinks. Du kan downloade app’en i App Store ved at klikke her. Har du Android, er du desværre nødt til at væbne dig med tålmodighed, da Heaps Drinks indtil videre kun findes til iPhone.

Skål, og god sommer!

Guide: Her kan du spise, inden Beyoncé indtager Parken

Guide: Her kan du spise, inden Beyoncé indtager Parken

Uanset om du inkarneret Queen B-fan og ser frem til at opleve søndagens kæmpekoncert gennem et slør af glædestårer, eller du blot regner med at danse lidt i sædet til nogle af de sidste små 20 års største pophits, så er en ting sikkert: Du kan ikke gøre det på tom mave.

Inden turen går til Telia Parken – eller skulle vi kalde den ”The Bey Hive” i den særlige anledning – anbefaler vi, at du tanker op med stor velsmag til små penge på en af vores restauranter. Hvis du er på cykel, rulleskøjter eller bare er glad for at gå, er der frit valg blandt alle vores spisesteder, som holder åbent på søndage. Vil du gerne spise lidt tættere på, kommer her 3 gode anbefalinger:

Gran Torino – Sortedam Dossering 7C:

Find vej gennem porten fra gaden, og opdag en baggårdsrestaurant, der sender tankerne på tur mod New York. I de højloftede og industrille lokaler på Gran Torino serveres det bedste fra Italien, og om søndagen kører den særlige ”Lazy Sunday”-menu. Det betyder et ekstra skarpt fokus på friskbagte pizzaer og simple klassikere. Prøv f.eks. Gran Torinos signaturlasagne pimpet med trøffel. Efter middagen kan du spadsere til Parken langs Søerne.

Bistro Royal – Kongens Nytorv 26:

Kongens Nytorv? Ligger det ikke lidt langt væk fra Parken? Sådan tænker du måske, men gennem de seneste måneder har mange koncertgæster lagt vejen forbi vores elegante livsnyderbistro. Efter maden snupper de simpelthen bare bus 1A til Trianglen og går det sidste stykke. Gå om bord i den ekstra snaskede søndagsmenu, som – foruden møre steaks og frisk fisk – byder på en ordentlig moppedreng af en bøfsandwich.

Alabama Social – Sortedam Dossering 3:

Elsker du Beyoncés video til kæmpehittet ”Formation”? Så bør du starte aftenen på Alabama Social, der netop er inspireret af New Orleans og sydstaternes slidte, sjælefulde charme. Priserne er ekstra favorable om søndagen, hvor 3 retter kun koster 250 kr. Start f.eks. med en gang Louisiana Hot Wings efterfulgt af Moules Frites ”Cajun Style”, og slut af med en creamy Cheese Cake Sundae. Slå mave med en smuk gåtur fra Søerne til Parken.

Nu kan du skåle i Madklubbens helt egen Nørrebro-øl

Nu kan du skåle i Madklubbens helt egen Nørrebro-øl

Hvordan smager Nørrebro? Et godt bud kunne være smagen af en kold øl på Dronning Louises Bro med udsigt til Søerne og Irmahønens ustoppelige æglæggeri. Lige ved Sortedam Dossering samles essensen af Stenbroen, og her finder du også Madklubbens tre restauranter, Alabama Social, Gran Torino og Hanzō, samt vores rendyrkede cocktailpusher, Bar Next Door.

Med så meget gastronomisk hjerteblod beliggende på dørtrinnet til 2200, fik vi idéen til at skabe vores helt egen øl som en hyldest til bydelen. Naturligvis komplet med vores bygninger, Irmahønen, Irmakaffeposen og et fiktivt “Madklubben”-neonskilt på etiketten. Heldigvis var vores gode venner fra Nørrebro Bryghus i Ryesgade og deres knalddygtige brygger, Emil Rosendahl, med på den. Nu er resultatet landet: Sortedam Dossering IPA.

Glæd dig til en økologisk, lokalproduceret Indian Pale Ale brygget på citra-humle tilsat amerikansk havre, som giver en flot og fyldig skumkrone. Duften og smagen byder på masser af frugt og citrus, samt en opløftende bitterhed, der går godt til maden. Sortedam Dossering IPA er den perfekte følgesvend til det krydrede cajunkøkken på Alabama Social, den eksotiske kogekunst på Hanzō eller den velkendte pizza på Gran Torino. Den kan selvfølgelig også nydes helt på egen hånd på Bar Next Door.

Skynd dig forbi og snup en tår af Madklubbens Nørrebro-restauranter. Den tørstslukkende humlefrækkert på 5,5% koster 60 kr. for 40 cl. og kan kun fås, så længe lager haves.

Skål, og rigtig god sommer!

Guf igennem som i Guds eget land på 4th of July

Guf igennem som i Guds eget land på 4th of July

Mandag den 4. juli står i patriotismens tegn, når Amerikanerne fejrer 240-års jubilæet for underskrivelsen af uafhængighedserklæringen. ”Over there” inkluderer løjerne normalt fyrværkeri, stars & stripes-pynt i alskens afskygninger og ikke mindst masser af mad. På vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, gør vi det forjættede land kunsten efter, om end vi ikke har eksploderende himmelkrudt på programmet.

Vi disker op med en 4-retters ”Social Menu”, hvilket betyder, at flere af herlighederne deles på midten af bordet – perfekt til en fædrelandsfejring i selskab med venner og familie. Første servering byder på “crab wedges” anrettet i salatblade med Rhode Island-dressing, skarpt efterfulgt af både Alabama hot wings og grillede quesedillas med barbeque på siden.

wings

Hovedretten hylder naturligvis den mest essentielle del af 4th of July: Grillen. Glæd dig til en overdådig ”Social Mixed Grill Platter” med baby black ribs, pølser og jerk-marineret kylling. Hertil lander der både cole slaw, mac ’n’ cheese, sprøde fritter og cajun tzatziki på bordet. Klar på en sød afslutning? Selvfølgelig er du det, for desserten står nemlig på summer pecan pie med nødder, friske bær og vanilje.

Uanset om du har amerikanske rødder eller blot mangler en god undskyldning for at gafle gastronomi fra Guds eget land på en ellers tilforladelig mandag aften, så glæder vi os til at byde dig velkommen til 4th of July på Alabama Social. Glem ikke at booke bord på forhånd – det gør du nemt og hurtigt online her.

Thank you, and may God bless America!

Hvad: 4th of July Dinner
Hvor: Alabama Social, Sortedam Dossering 3 på Nørrebro
Hvornår: Ankom mellem kl. 17.30 og 21:45.
Hvor meget: 4 retter for 350 kr. pr. person
Hvordan: Book bord her.

 

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Onsdag den 29. juni åbner portene til festivalpladsen i Roskilde, og musikdagene kan for alvor komme i gang. På præcis samme tidspunkt står et team af dygtige medarbejdere fra alle Madklubbens restauranter klar til at servere velsmagende ærlighed til små penge på Roskilde Festival for første gang nogensinde.

Menuen står på en syndig steak ’n’ bearnaise sandwich, cremet perlebygrisotto og et sødt koldskålskys til at at slutte af på. Du kan læse meget mere om retterne her, og alt tyder på, at flere store medier allerede har været inde og smugkigge på herlighederne på vores hjemmeside og sociale medier.

Således skriver Politiken i deres guide til den perfekte festivaldag: ”Frokosten (…) skal indtages i Madklubbens nye bod. Du overvejer sommerrisottoen, som er virkelig pæn på et billede, men ender med en steak-bearnaise-sandwich til 65 kr.”

Berlingskes byguide, AOK.dk, følger også trop: ” Madklubben gør sin entré med vanlig sans for, hvad folket vil have – de har nemlig en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto med sig.”

Flere af de store modemagasiner ser ligeledes frem til at sætte tænderne i vores festivalkokkerier. Elle har fanget, at  ”Det er første gang, at den københavnske restaurant er at find epå Roskilde Festival”, mens Costume har udvalgt os som en ud af blot 3 spise- og drikkeanbefalinger: ”Food Court-stalden ved Gloria bliver igen fyldt med madboder. Blandt årets nye boder finder man den københavnske restaurantkæde Madklubben, der vil servere lækkerier som en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto.”

Sidst men ikke mindst byder ungdomsmagasinet Frenzy også ind med deres anbefaling til, hvor du skal spise på Roskilde Festival: ” Vi skal klart ned og sætte tænderne i en af årets nyheder i Foodcourt, nemlig madklubbens Steak’n’bearnaise sandwich”.

Vi takker for de mange flotte ord og den store opmærksom omkring Madklubbens jomfrurejse på Roskilde. Vi glæder os til at byde alle sultne festivalfoodies velkommen i Food Court fra onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli.

Festival food porn: Her er vores retter til Roskilde 2016

Festival food porn: Her er vores retter til Roskilde 2016

I sidste uge kunne vi præsentere holdet til Madklubbens kommende bod i Food Court på Roskilde Festival. Nu er vi også klar til at løfte sløret for, hvad de 30 skønne mennesker kommer til at kokkerere og servere, når vi for første gang gør vores gastronomiske indtog på Nordeuropas største musikfestival.

Bag det enkle menukort ligger et hav af tanker og overvejelser. For vi ville gerne både lave noget snasket og uimodståeligt til tømmermændene, noget friskt, grønt og gennemgodt til vegetarerne og noget sødt, køligt og forfriskende til de (forhåbentligt) varme sommerdage. Vi synes selv, at vi er kommet godt rundt om ønskerne i vores lille madbod – bedøm selv her:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich – 65 kr.

IMG_3393
På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og løg. Måske en ny Roskildeklassiker er født?

Perlebygrisotto med sommergrønt – 35/55 kr.

IMG_3376
Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så bliver Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg, parmesan og dansk høost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr. eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Hyldeblomstkoldskål med hindbærknas – 30 kr.

IMG_3367
I Food Court er rammerne ikke store, men det er ambitionerne til gengæld. Foruden de to ”hovedretter”, har vi også fået mulighed for at lave en lille ekstrating. Den er både tænkt som et mellemmåltid på de varme dage, som morgenmad og som dessert: Økologisk koldskål med et twist af hyldeblomst serveret med en sprød, hjemmelavet granola tilsat frysetørrede hindbær lige til at drysse på toppen.

Sulten? Så ses vi på Roskilde Festival 2016 lige om snart. Se hvordan og hvornår du finder os her:

Hvor: Madklubben ligger i Food Court lige ved Gloria og Art Zone

Hvornår: Onsdag den 29. juni kl. 17-01, torsdag den 30. juni, fredag den 1. juli og lørdag den 2. juli kl. 10-04

Hvordan: Betal med kreditkort, MobilePay eller Swipp. Ingen kontanter.

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Torsdag den 23. juni står menuen atter på midsommervise, båltale og flammende fælleskab, når der tændes op til Sankt Hans på tværs af København. Vi har lavet en guide, så du kan finde et bål i gåafstand fra Madklubbens spisesteder og slutte middagen af på varmeste vis.

Indre By:

I historiske og maleriske Nyhavn tændes bålet på vandet kl. 22 med båltale kl. 21:45. Et fantastisk smukt sted at samles, idét bålet kan ses fra alle 3 sider af havneindløbet. Forinden kan du spise klassiske retter på Bistro Royal på Kongens Nytorv, moderne kogekunst med inspiration fra Frankrig og Norden til små penge på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade eller simple, italienske evergreens på Tony’s i Havnegade.

I frodige Ørstedsparken tæt på Nørreport Station er der også dømt flydende flammer, når der tændes op i Sankt Hans-bålet på søen tættest ved Israels plads kl. 22. Er du frisk på en lille gåtur på 5-10 minutter, er Ørstedsparken et oplagt mål, hvis du forinden har spist dig mæt i saftige bøffer på nyrenoverede Madklubben Steak i Pilestræde eller på den nyeste restaurant i familien: Elegante Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus.

Steak Royal ligger også tæt ved Tivoli, og er er du typen, der har årskort eller bare gerne spenderer lidt ekstra på indgang til den gamle have på grænsen mellem Indre By og Vesterbro, så står programmet på bål på Tivolisøen. Tivoligardens lurblæsere spiller bålet i gang kl. 21.30, og efterfølgende er der lysshow både kl. 22:15 og 22:45, når der kun er gløder tilbage.

Vesterbro:

I Enghaveparken står den på intet mindre end to bål: Et børnebål, som tændes kl. 18:00, og et voksenbål, som tændes kl. 21. Som opvarmning anbefaler vi en middag på Madklubben Vesterbro, hvor der fristes med prisvenlige smagsbaskere i urbane rammer. Gåturen til Enghaveplads tager ca. 10 minutter og kan tages langs Istedgades små fine butikker og caféer.

Nørrebro:

Blågårds Plads er der dømt vaskeægte stenbrostemning, når der – traditionen tro – tændes op i bålet kl. 21. Er du mere til flammer, der spejler sig i vand, er der hele to bål på programmet ved Søerne. Vores gode venner fra Kaffesalonen tænder op i deres ved Peblinge Dossering/Dronning Louises Bro kl. 22, mens Plejecentret Sølund nær Fredensbro stikker ild til brændet en anelse tidligere allerede kl. 20:45.

Uanset om du vil spadsere til bålfest på Blågårds Plads eller ved Søerne, er det oplagt at indtage aftensmaden på en af vores tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering: Asiatiske Hanzō, italienske Gran Torino eller amerikanske Alabama Social. Skulle røgen og flammerne gøre dig tørstig, står vores cocktailpusher Bar Next Door naturligvis også klar med lækre drinks helt frem til midnat.

Madklubben ønsker dig og dine kære en dejlig Sankt Hans.

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Med kun et par enkelte krydser på fraværslisten samledes teamet til Madklubbens kommende Roskilde-bod i går. Ja, du læste rigtigt. For første gang nogensinde drager Madklubben på Nordens største musikfestival, som rammer Dyrskuepladsen i Roskilde for 44. gang i slutningen af juni og starten af juli.

Her rykker vi ind i den såkaldte Food Court, som har til huse i en nedlagt kostald ved Gloria-scenen, der ligger midt mellem festivalens to største scener: Orange og Arena. I Food Court kan musikglade madører gå på opdagelse blandt hele 17 forskellige mindre madboder fra hele landet, og heriblandt altså også Madklubben. Under vores klassiske slogan ”Ærlighed smager bedst”, disker vi op med stor velsmag til små penge, og retterne byder endda på op i mod 90% økologi. Det endelige menukort afslører vi først i den kommende uge.

Vi har fået sat et stærkt hold til vores madbod på Roskilde Festival bestående af medarbejdere fra alle Madklubbens spisesteder i København. Her er både restaurantchefer, køkkenchefer, souschefer, tjenere, kokke, elever og venner af huset samlet i en skøn pærevælling af målrettede unge mennesker, der brænder for at levere det lækre produkt og den gode service. Desuden har vi hørt, at de også er ret gode til ølbowling, mudderdans og krammeuddeling. Vi burde med andre ord være dækket ind med det perfekte Roskilde-team.

Vi glæder os for vildt til at komme afsted, og hvis du skal på Roskilde Festival i år, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at spise hos Madklubben i Food Court lige ved Gloria og Art Zone. Vi åbner onsdag den 29. juni kl. 17 og lukker først igen 4 dage senere, når musikken dør ud natten mellem lørdag den 2. og søndag den 3. juli.

Sidste udkald: Få billetter tilbage til Food Crawl i august

Sidste udkald: Få billetter tilbage til Food Crawl i august

Der er kun gået et par uger, siden billetterne blevet givet fri til Madklubbens første event nogensinde i samarbejde med madfestivalen Copenhagen Cooking & Food Festival. Her kunne vi løfte sløret for en overraskende Food Crawl skabt i samarbejde med en gruppe studerende fra University College Sjælland, hvor gæsterne på én og samme aften får lov til at spise sig gennem hele tre forskellige restauranter.

Interessen har været enorm, og vi kan allerede nu melde om, at 80% af billetterne er blevet solgt. Du skal med andre ord skynde dig at ringe til vennerne og høre, om de er klar på at drikke velkomstdrink på Bar Next Door, spise forretter på Hanzō, hovedret på Gran Torino og en helt særlig ”ikke-dessert” på Alabama Social for kun 200 kr.

Billetterne sælges først-til-mølle, og du kan vælge mellem to forskellige starttidspunkter både tirsdag den 23. og onsdag 24. august. Dog er enkelte seatings allerede enten udsolgt eller meget tæt på, så det er bare med at sikre sig en billet hurtigst muligt.

Du kan læse meget mere om Madklubbens Food Crawl og købe billet her.

Madklubbens Food Crawl: 3 restauranter – 3 kontinenter – 1 aften

Madklubbens Food Crawl: 3 restauranter – 3 kontinenter – 1 aften

I slutningen af august rammer madfestivalen Copenhagen Cooking atter hovedstaden, og for første gang nogensinde tager vi del i løjerne. Med udgangspunkt i den klassiske pub crawl inviterer Madklubbens tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering til en gastronomisk byvandring med internationalt udsyn, hvor du kan beruse dig i madlavning fra Asien, Europa og USA på én og samme aften. Det sker tirsdag den 23. og onsdag den 24. august.

Køb din billet her: Kun 200 kr. for 3 retter serveret på 3 forskellige restauranter

Først bydes du på et glas bobler med eller uden alkohol på Bar Next Door, hvor din billet ombyttes til et Food Crawl Pass med praktiske informationer om aftenens forløb. Herefter går turen til pan-asiatiske Hanzō, som byder på et udvalg af små forretter fra Østen. Hovedretten indtages ved langborde på baggårdsitalieneren Gran Torino, hvor nybagte pizzaer og uimodståelige pastaretter serveres til deling family style. Vores amerikanske sydstats-restaurant, Alabama Social, står for aftenens sidste servering i form af ”chicken ’n’ waffles”: En belgisk vaffel toppet med dybstegt kylling og BBQ-sauce.

Billetprisen på 200 kr. inkluderer en velkomstdrink og tre retter serveret på tre forskellige restauranter. Hertil kan du købe to forskellige drikkevareklippekort til en særlig god pris, som desuden giver 20% rabat på Bar Next Door, når den sidste bid er indtaget. Et klippekort til tre drikkevarer koster 150 kroner, mens et klippekort til fem drikkevarer koster 200 kr. Med et klippekort i hånden kan du frit vælge mellem husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og stempelkaffe eller te. Køber du ikke et klippekort, vil bestilte drikkevarer blive afregnet ved umiddelbart efter bestilling. Der vil også være mulighed for at købe drikkevareklippekort på aftenen.

Madklubbens Food Crawl forsøger at bryde rammerne for den klassiske restaurantoplevelse. Her hopper du fra verdenskøkken til verdenskøkken uden at forlade København, og mens nogle gæster får deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde og rundt om køkkenet ved vores spisebarer.

Madklubbens Food Crawl afvikles i samarbejde med en gruppe studerende fra Leisure Management på University College Sjælland. Herved ønsker vi at styrke relationen mellem det akademiske og praktiske felt og hjælpe fremtidens kulturelle og kulinariske projektledere godt på vej.

Praktisk information:

  • Billetter kan købes her – men vent ikke for længe!
  • Madklubbens food crawl kan opleves både tirsdag den 23. og onsdag den 24. august.
  • Der vil være 2 food crawls hver aften: Den første starter kl. 17:30 og den anden kl. 19:00
  • Du bestemmer selv tempoet, dog er der deadlines for, hvornår du senest skal sætte dig til bords på hver restaurant. Disse informationer får du ved check-in. Som udgangspunkt er der sat max. 1 time af på hver restaurant. Regn med et samlet forløb på minimum 2 timer.
  • Det er ikke muligt at ønske specifikke placeringer i restauranterne, og du skal være klar på at sidde til bords med andre food crawl-gæster.
  • Der skal oplyses om eventuelle allergier og andre særlige kosthensyn til kaspar@madklubben.dk senest mandag den 15. august.