Velkommen til Alabama Social

Sæt kurs mod de amerikanske sydstater uden at forlade København. Lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebrosiden af søerne finder du Alabama Social: Vores hyldest til alt, der hedder Cajun, Créole og Soul Food. Her fortolkes livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen. Herlighederne kan nydes i en restaurant dekoreret med eklektiske objekter. Sammensæt din egen 3-retters menu fra 325 kr.

Smiley: Se Alabama Socials seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Søndag aften samles vi på Gran Torino

Søndag aften samles vi på Gran Torino

Ugens sidste dag indbyder til hyggemad med familie og gode venner. Det oplever vi især hos vores italienske pizzapusher ved søerne, Gran Torino, hvor der hver søndag opstår en spontan pizzafest omkring bordene. Stemningen er uforlignelig, og nu vil vi gerne gøre endnu mere for at styrke søndagssuccesen på Gran Torino.

Derfor holder nabo- og søsterrestauranterne langs Sortedam Dossering, amerikanske Alabama Social og hotspottet Madklubben Nørrebro, nu lukket søndag aften. På den måde kan vi fokusere al vores energi på at servere skøn italiensk søndagsmad enten to stay eller to go på Gran Torino.

Alabama Social holder fortsat åbent til brunch søndage mellem kl. 10 og 15, og du kan læse meget mere om de sydstatsinspirerede formiddagsfristelser på restaurantens menuoversigt. Madklubben Nørrebro holder fremadrettet åbent fra mandag til og med lørdag aften.

Vi ses på Nørrebro!

Bar Next Door: Hver dag har nu sin egen cocktail til kun 50 kr.

Bar Next Door: Hver dag har nu sin egen cocktail til kun 50 kr.

Siden vi markant sænkede priserne på cocktailkortet hos Bar Next Door i starten af året, har der været masser af gang i vores stemningsfulde drinkshule lige ved Dronning Louises Bro.

Men vi er slet ikke færdige: Nu introducerer Bar Next Door nemlig en ugentlig cocktailkalender, hvor du hver dag fra tirsdag til og med lørdag kan score en ny flydende fristelse til kun 50 kr. Jeps, du læste rigtigt: Kun 50 kr! Glæd dig til følgende mærkedage, der gentages uge efter uge:

  • Espresso Martini Tuesdays
  • Bramble Wednesdays
  • Negroni Thursdays
  • Dark ’n’ Stormy Fridays
  • Cool Mule Saturdays

Med mindre du er typen, der sagtens kan drikke flere af den samme slags cocktail i træk, kan du med fordel gå på opdagelse i det faste barkort, som naturligvis også kører sideløbende med de billige ugedagscocktails. Vi ses på Bar Next Door på Sortedam Dossering 3.

Kæmpe konkurrence: Bliv testkanin, og besøg fire af vores steder på én aften

Kæmpe konkurrence: Bliv testkanin, og besøg fire af vores steder på én aften

I august 2016 valfartede gæsterne til Madklubbens tre restauranter og ene cocktailbar langs Sortedam Dossering på Nørrebro i forbindelse med en helt særlig ”Food Crawl”. Et koncept, som gjorde det muligt at sippe en velkomstdrink på Bar Next Door efterfulgt af forret på asiatiske Hanzō, hovedret på italienske Gran Torino og dessert på amerikanske Alabama Social.

Vi overvejer kraftigt at gentage succesen her i 2017. Siden sidste år har vi dog flyttet rundt på restauranterne og koncepterne på Nørrebro, og derfor leder vi efter testkaniner, der kan overkomme at besøge fire steder på én aften på vores regning og efterfølgende give lidt feedback. Det drejer sig om Bar Next Door, Gran Torino, Madklubben Nørrebro og den nye Gran Torino.

Du har mulighed for at nominere dig selv og tre valgfrie ledsagere til jobbet ovre på Facebook:

Du og dine venner har med andre ord hele fire vinderchancer i løbet af de kommende dage. Skynd dig at hoppe ind på de forskellige Facebooksider ovenfor og smid et like, så du ikke ”misser out”, når hver af de fire lodtrækninger sparkes i gang.

Vi ses (måske) til Food Crawl på Nørrebro!

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!

Dobbeltinterview: ”Kvinderne skal ud i køkkenet”

Dobbeltinterview: ”Kvinderne skal ud i køkkenet”

Fangede overskriften dig? Det var også meningen. Faktisk handler dette indslag om lige præcis det modsatte af, hvad du måske tror på nuværende tidspunkt: Nemlig en opfordring til en mere ensartet kønsfordeling i de travle restaurantkøkkener. Her dominerer mænd nemlig stadig i antal og på lederposter. I anledning af kvindernes internationale kampdag den 8. marts har vi derfor sat to af Madklubbens stærke ledere i stævne, som begge er enige om én ting: Flere kvinder skal ud i køkkenet!

Tinka Mieth (tv), 31 år, souschef på Bistro Royal på Kongens Nytorv. Tinka kommer oprindeligt fra Nordsjælland, men er nu bosat i København K.

Cecilie Victoria Viid (th), 26 år, én ud af to køkkenchefer på Alabama Social på Nørrebro. Oprindeligt fra Nykøbing Sjælland, men bor nu på Vesterbro.

For mange mennesker er et super travlt à la carte-køkken lig med mandehørm, hårde ord og et fysisk krævende arbejdsmiljø. Hvordan er det lige at være kvinde i den verden?

Tinka: ”Hah! Jeg er da måske den i køkkenet, der har den groveste mund af alle. Uanset køn skal man være gjort af en særlig støbning for at arbejde i et travlt restaurantkøkken. Man må ikke tage tingene personligt, og grimme ord skal bare kunne prelle af.”

Cecilie: ”Man skal uden tvivl kunne klare mosten. Omvendt påtager jeg mig også en form for mor-rolle på Alabama Social. Ikke nødvendigvis på en specielt kærlig måde, men med opdragelse, støtte og hjælp til mine kollegaer. En mandlig leder kan også sagtens ”nurse” sine medarbejdere, men måske det bare falder mig lidt mere naturligt.”

Er der forskel på kvinder og mænd i køkkenet?

Cecilie: “Nej!”
Tinka: “Nej!”

Efter det korte og lynhurtige svar uddyber Tinka dog: ”Det handler ikke om køn. Det handler om at kunne tage fat, og dine kollegaer dømmer dig kun på det stykke arbejde, du leverer. Jeg er en super feminin prinsessetype, når jeg ikke er på job. Men i køkkenet lægger jeg alt det ydre fra mig og koncentrerer mig om de opgaver, der ligger foran mig.”

Hvad er det fedeste ved at knokle igennem i køkkenet?

Cecilie: ”Det er uden tvivl sammenholdet med mine kollegaer. Og så elsker jeg det rush, der giver, når der virkelig er travlt, og bonmaskinen bare spytter bestillinger ud. Adrenalinen kører rundt i kroppen, når der skal eksekveres mange anretninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

Tinka: ”Helt enig med Cecilie: Man må ikke glemme detaljerne. Jeg er en rigtig ’pussenusser’, der får røde knopper, hvis maden på tallerkenen ser sjusket ud. Selv når der er vanvittigt travlt, holder min perfektionisme hovedet koldt og tager styringen. Jeg tror ærlig talt, at kvinder har mere sans for de små detaljer. Det er en udfordrende kvalitet at have som menneske, når det skal gå stærkt, men jeg elsker også en god udfordring.”

Brancheundersøgelser viser, at der er meget få kvinder i forhold til mænd i køkkenerne på à la carte-restauranter. Hvorfor tror I, at det er sådan?

Tinka: ”Uden at lyde generaliserende på mit køns vegne, så er det måske bare ikke verdens mest attraktive job for en stor del af nutidens kvinder. Du får fedtet hud og fedtet hår, det er fysisk knaldhårdt og du kommer til at lugte af løg og fisk. Du står op mange timer, er under konstant pres og skal hele tiden være knivskarp.”

Cecilie: ”Ja, det kan godt virke skræmmende. Nu er Alabama Social det køkken i Madklubben-familien, der har flest kvinder ansat. Faktisk er vi i overtal. Det tror jeg er med til at styrke vores evne til at holde overblikket. Men når først man får børn og skal balancere familie og arbejde, der tror jeg, at filmen knækker for især kvinder i kokkefaget.”

Tinka: ”Til den tid er det nok bare meget nemmere at være i en kantine, hvor man undgår de skæve og sene arbejdstider. Det er der sgu også mange mænd, der ender med, men særligt kvinder vælger at prioritere anderledes, når de får børn.”

Mænd har oftere en lederstilling ude i køkkenerne. Sådan er det også på Madklubbens restauranter. Hvad har været jeres drive i forhold til at blive ledere?

Cecilie: ”Jeg må indrømme, at jeg faktisk altid har været den lidt generte type. For at komme ud af min skal, udfordrede jeg mig selv til, at jeg en dag skulle være leder. Men der var mange overvejelser forbundet med det. Kunne jeg klare det? Det er en fysisk hård branche, og i en alder af kun 26 har jeg allerede begyndende leddegigt. Men jeg gav ikke op, og rejsen fra kokkeelev til køkkenchef har gjort mig meget stærkere som menneske. Det er super fedt at have medbestemmelse i forhold til sit job, sin arbejdsplads og det produkt, vi leverer.”

Tinka: ”Jeg tror bare, at jeg har et drive i forhold til, at tingene skal gøres på min måde. Jeg har haft lederstillinger før, og jeg kan godt lide at gå forrest og være med til at udvikle mine kollegaer. Derudover vil jeg gerne altid blive ved med at udvikle mig selv professionelt. Nøglen er respekt: Man skal have respekt for hinanden, og det har vi i køkkenet på Bistro Royal. Som leder står jeg på mål for stemningen på arbejdspladsen, og det skal være sjovt for alle at gå på arbejde. Køkkenarbejde er en holdsport. Man løfter i samlet flok, og vi skal kunne stole på hinanden.”

Hvad er jeres råd til unge piger og kvinder, der gerne vil gøre karriere i kokkefaget ligesom jer?

Tinka: “Det er vigtigt at kunne tænke struktureret, være koordineret og have hænderne skruet ordentligt på.”

Cecilie: ”Det er et fag, der kan virke enormt intimiderende. Men du skal ikke være bange eller nervøs. Du kan sagtens komme til tops i den her verden, og så er det fløjtende ligegyldigt, om du er mand eller kvinde. Du skal bare have gåpåmod.

Tinka: ”Du skal have respekt for køkkenet, råvarerne og for din leder. Du skal ikke diskutere så meget, og det kræver selvbeherskelse at suge andre menneskers viden og anbefalinger til sig uden at svare for meget igen. Jeg plejer at sige, at du skal have disciplin som en jægersoldat, anrette som en kunstner, og kunne lave mad som mor,” griner Tinka og sætter et punktum for interviewet med et retorisk spørgsmål og et hurtigt svar:

“Men hvorfor gør vi det så, hvis det er så hårdt? Fordi vi elsker det! Der findes nærmest ingen bedre følelse end at sende et veltilberedt måltid ud til dine gæster. Respekten for dine kolleger og ledere er vigtig, men kærligheden til de gode råvarer er alfa og omega.”

 

Vil du opleve Tinkas og Cecilies kogekunst? Så kan du læse meget mere om maden og konceptet på Bistro Royal her, samt på Alabama Social ved at klikke her.

Tinka Mieth og Cecilie Victoria Viid fotograferet i køkkenet på Bistro Royal

AOK anbefaler: Få en smag af Mardi Gras på Alabama Social og Bar Next Door

AOK anbefaler: Få en smag af Mardi Gras på Alabama Social og Bar Next Door

Foto: Dan Anderson/AOK.dk

”Der er dømt pyntede masker, plastikperlekæder i lange baner og billige drinks, når Madklubben holder Mardi Gras på Alabama Social og Bar Next Door i seks dage,” skriver københavnereksperterne fra Berlingske byguide, AOK.dk 

Københavnerne har allerede taget amerikanske mærkedage som Valentine’s Day, Thanksgiving og Black Friday til sig. Nu gør vi i Madklubben klar til at introducere byen for endnu en, der – trods sit franskklingende navn og sin verdensomspændende udbredelse – kendes bedst fra New Orleans i Louisiana: Mardi Gras!

Den farvestrålende, perlekædeuddelende, madglade og tørstige kulturfest rammer Alabama Social og naboen Bar Next Door fra mandag den 20. februar frem til og med lørdag den 25. februar, og de gode folk fra byguiden Alt Om Købehavn har skrevet en flot artikel om eventet.

”I løbet af ugen kan du score en gratis velkomstcocktail, når du spiser middag på Alabama Social. På Bar Next Door kan du fra tirsdag til lørdag desuden sippe løs af fire forskellige Mardi Gras-inspirerede cocktails til en særpris af 50 kr. stykket,” skriver AOK i omtalen, og uddyber:

”Det hele kulminerer med feststemning, DJ og uddeling af de klassiske plastikperlekæder på baren fredag og lørdag den 24. og 25. februar.”

Læs meget mere om Mardi Gras-festlighederne på Nørrebro, som finder sted i samarbejde med Southern Comfort, ovre på det officielle Facebook-event. Vi ses på Alabama Social og Bar Next Door i uge 8!

Perlekæder, masker og billige drinks: Vi holder Mardi Gras på Nørrebro

Perlekæder, masker og billige drinks: Vi holder Mardi Gras på Nørrebro

Måske har du været så heldig at opleve de traditionsrige Mardi Gras-festligheder i New Orleans, hvor maskeklædte gæster, tubaspillende orkestre, perlekædeuddelende drag queens og skeletklædte ”bander” blander sig i et virvar af farver, dans og musik.

Hvis ikke, får du nu chancen, når vores amerikanske restaurant Alabama Social og naboen Bar Next Door bringer en lille bid af Bourbon Street til Nørrebro i samarbejde med Southern Comfort.

Mardi Gras – der er fransk for ”Fat Tuesday” – falder på den sidste dag inden fasten, som går i gang på den såkalte ”Askeonsdag.” Historisk set har man derfor både skulle spise og drikke igennem, inden den stod på afholdenhed og knurrende maver. Og hvis der er noget, vi er gode til på Alabama Social og Bar Next Door, så er det netop mad og drikke!

6 dage med vilde tilbud:

Mardi Gras falder i 2017 på tirsdag den 28. februar. Men ligesom de gode folk i New Orleans er vi ikke blege for at udvide festlighederne, og derfor holder vi Mardi Gras på både Alabama Social og Bar Next Door i hele 6 dage i uge 8. Se nedenfor, hvad du kan glæde dig til i løbet af ugen:

Mandag den 20. til lørdag den 25. februar: Gratis cocktail
Spis middag på Alabama Social, og start middagen med en særlig Mardi Gras-drink helt uden beregning.“Homemade Southern & Sprite” består af Southern Comfort og en sprite, som vi selv har lavet helt fra bunden med lime, citron, danskvand og sukker. Et alkoholfrit alternativ kan også fås, hvis det ønskes – blot hiv fat i din tjener.

Tirsdag den 21. til lørdag den 25. februar: Drinks til 50 kr.
Bar Next Door kører – foruden den normale menu – med en række særlige cocktails til kun 50 kr. fra den 21.til den 25. februar. Prøv for eksempel en “Fruity Parade”, en “Flambeaux”, en “Fat Tuesday Tonic” eller en “Gradi Mars”. Se det særlige Mardi Gras-menukort fra Bar Next Door længere nede.

Fredag den 24. og lørdag den 25. februar: Karnevalsstemning på baren
I weekenden får den ekstra gas på Bar Next Door med uddeling af perlekæder, DJ bag pulten fra 21-00 og en løssluppen stemning. En særlig musikalsk overraskelse vil på disse to aftener sørge for, at gæster fra Alabama Social såvel som naborestauranterne Gran Torino og Madklubben Nørrebro finder vej til baren efter middagen.

Mardi Gras Menu Bar Next Door
OBS! Gyldigt ID skal kunne forevises på forlangende. Der udskænkes kun alkohol til gæster, som er fyldt 18 år.

Topblogger lister Alabama Social’s brunch som en af Københavns bedste

Topblogger lister Alabama Social’s brunch som en af Københavns bedste

”En af mine absolut yndlings ting at lave i weekenden er at gå ud og spise morgenmad eller brunch.” Sådan indleder en af Danmarks største mode- og livsstilbloggere, Trine Kjær fra Trine’s Wardrobe, sin nye guide til de 11 bedste brunch-steder i København.

Instagram deler Trine ud af sin stil og sine oplevelser til 90.000 followers, og derfor er vi super stolte af, at hun har valgt at tage Madklubbens amerikanske Nørrebro-spiseri, Alabama Social, med i den appetitvækkende guide.

”Alabama Social er inspireret af de amerikanske sydstater, og det er deres brunch også. Her kan du bestille enkelte retter som en cheeseburger eller vaffel og friturestegt kylling for 125 kr., men du kan også bestille ’The Dirty Southern’: grillet brød med avokado, røræg med stegt chorizo og barbeque-ribs, belgisk vaffel og fristurestegt kylling – og lækre pandekager til dessert. Alt sammen for 200 kr. pr. person,” skriver Trine og konkluderer:

”Det må være det perfekte tømmermændssted!”

Hertil kan vi kun svare: ”Ja, det er det!” Men du er også velkommen, selv om du ikke har været ude og give den gas natten forinden. Alabama Social’s brunch serveres hver søndag mellem kl. 10 og 15. Tjek hele menukortet ud her.

Nye retter på Alabama Social er proppet med sjæl og smag

Nye retter på Alabama Social er proppet med sjæl og smag

”Don’t be eye candy – be soul food!” Sådan lyder et populært ordsprog, men på Madklubbens amerikanske restaurant ved søerne siger vi: ”Why not be both?” Hos Alabama Social er målet at lave mad inspireret af sydstaternes soul food, som både er en fryd for øjet og munden. Hvis vi selv skal sige det, rammer de nye retter på menuen bull’s eye.

Når du kaster dig ud i at skræddersy din perfekte 3-retters middag fra kun 300 kr., kan du nu også vælge en oksetatar med trøffelpaste og syltede læg, svampesuppe med pulled pork, dybstegt kalveterrine med hot cheese dip, glaseret spoleben af gris med en sweet potato-vaffel og bacon/kartoffel-crumble og mange andre skønne sager.

Tjek et udvalg af de nytilkomne retter i galleriet nedenfor, og få overblikket over den fulde menu på Alabama Social lige her. Sulten? Så husk, at vi altid anbefaler at booke bord i forvejen – der er nemlig rift om pladserne på Sortedam Dossering nummer 3.

Svampesuppe med pulled pork - Alabama Social
↑ Cremet svampesuppe med pulled pork og syltede shiitakesvampe

Tatar Alabama Social
↑ Oksetatar med sort trøffel, sesamcrunch, syltede løg og karse

Fisk med muslingesauce - Alabama Social
↑ Dagens fisk med græskar-hash browns, vermouth og muslingesauce

Friteret kalveterrine med ostedip - Alabama Social
↑ Dybstegt kalveterrine med hot cheese dip og pickles

Glaseret spoleben med baconcrumble - Alabama Social
↑ Glaseret spoleben af gris med sweet potato-vaffel, pickles, red eye-sauce og bacon/kartoffel-crumble

Is med cookie og kaffe - Alabama Social
↑ “Irish Coffee Affogato” med whiskyis, espresso og hjemmebagt chocolate chip cookie
(fås fra mandag den 6. februar)

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her