Thanksgiving nærmer sig med hastige skridt, og vi er ved at gøre helt klar til det store feast. Billetterne til arrangementet er fløjet afsted, og vores tidlige borde på Alabama Social er helt udsolgt. Så derfor har vi valgt at åbne dørene på Bar Next Door, så du kan booke bord til Thanksgiving-middag på vores cocktailhule – lige ved siden af Alabama Social!

Det er på torsdag den 22. november, at vores amerikanske sydstatsrestaurant og vores hyggelige bar slår dørene op og er helt klar til at servere et kæmpe feast for dig og dine venner og familie!

Et stort festmåltid fyldt med amerikanske klassikere som stuffed turkey, pumpkin pie og alle de skønne sides, der hører til på det amerikanske middagsbord på denne helligdag venter på jer. Så tag familien, vennerne, kæresten eller hele banden med til en stor Thanksgiving-feast. Og både menu og amerikanerstemning er den samme på Alabama Social og Bar Next Door.

Men billetterne bliver snuppet hurtigt, så det gælder om at skynde dig, hvis du vil have fingrene i billetter til amerikanerfesten. Der er under en uge til, og billetterne ryger som mama’s hot corn bread!

Billetter til Thanksgiving 2018 købes via shop.madklubben.dk!

Hvis du hellere vil have menuen med hjem, så kan du bestille menuen som catering her og lave maden hjemme i dit eget køkken.

Thanksgivingmenu 2018:

SOUTHERN CLAM CHOWDER
Cremet suppe med muslinger, sweet potato og chorizo

STUFFED TURKEY – served to share
Helstegt kalkunbryst fyldt med brødkrummer, urter, hvidløg og chili

Sweet ‘n’ Sour Mash – Puré på kartofler, søde kartofler, cream cheese og creme fraiche
Cranberry sauce – syltede tranebær
Cajun gravy – brun sovs med et sydstatstwist
Rosenkål i cremet sauce med rosmarin
Salat på grønne bønner med bacon & æbler
Friskbagt corn bread med cayennesmør

PUMPKIN PIE
Klassisk græskartærte med vaniljeis