Lad os være ærlige. Det bedste tidspunkt på ugen er fredag eftermiddag, når arbejdsdagen slutter og weekenden begynder. Det er et helt magisk tidspunkt, og hos Bar Next Door har vi besluttet, at vi vll gøre fredagen lidt ekstra lækker – vi inviterer nemlig indenfor til byens bedste fredagsbar!

Vi har kastet blikket over sundet mod Sverige, og ladet os inspirere lidt af nogle af deres ”after work”-koncepter, hvor venner, kolleger og alt derimellem slutter ugen af med en god drink i skønne omgivelser. Og det er vi sikre på, vi kan gøre bedre i København!

Vi åbner dørene kl. 16.00 og er klar bag baren med et overflødighedshorn af lækre cocktails og iskolde øl, der kan kickstarte weekenden. Julen nærmer sig, så Bar Next Door disker op med sin helt egen gløgg fyldt med krydderier, der nok skal give varmen i den kolde tid.

Og så har vi udvidet vores normale barkort med fire fredagsbars-favoritter til en favorabel pris! Fra kl. 16-18 kan du få Dark’n’Stormy, G&T, BND Bramble og en solid White Russian for kun 75 kr.

Men det er slet ikke alt. For er der noget, der går bedre til fyraftensdrinks end lækre og beskidte snacks? Nej, vel.

And we’ve got you covered! Fra kl. 16-18 disker vi op med de lækreste snacks, der kan agere den perfekte partner til barens tryllerier. Både klassiske snacks som chips og nødder, men også sprøde, varme lækkerier som hot wings, padróns og sweet potato fries med ostemayo. Og det bedste ved det er, at de greasy snacks er gratis!

Vi sørger selvfølgelig også for at kreere den sprødeste playliste med gode tunes, der sikrer, at den helt rigtige fredagsstemning strømmer ud af højttalerne, mens mørket sænker sig og weekenden for alvor banker på.

Kort sagt, så har vi alle ingredienser til en perfekt start på weekenden. Så tag dine kolleger, dine bedste venner – eller begge dele – under armen og sving forbi vores cocktailhule på Sortedam Dossering til byens bedste after work fredagsbar.

Og husk, at vi har åbent helt til kl. 02, så det er helt op til dig, hvor længe fredagsfesten skal fortsætte!

Fredagsbaren finder sted første gang 30. november,mens anden omgang er 14. december.

Vi ses!

bar next door bar next door