Velkommen til Bar Next Door

På første parket ved søerne og lige ved Dronning Louises Bro finder du Bar Next Door: Madklubbens helt egen cocktailhule, hvor høj kvalitet og sympatiske priser går hånd i hånd. Sip løs på en klassiker, eller prøv en af husets egne kreationer – priserne på langt de fleste cocktails ligger omkring 80-85 kr. Mange vælger at nyde en drink før eller efter middagen på naborestauranterne Alabama Social, Madklubben Nørrebro eller Gran Torino, men i weekenden fyldes baren også af livsnydere, der er mere tørstige end sultne, og som skåler natten velkommen i skæret fra det sitrende blå ”Cocktails & Dreams”-neonskilt.


Interview: Mød ”The Boys Next Door” fra Bar Next Door

Interview: Mød ”The Boys Next Door” fra Bar Next Door

Sprøde toner fra anlægget, iskolde cocktails og god stemning finder du på Sortedam Dossering 3, hvor Bar Next Door slår dørene op for tørstige gæster tirsdag til lørdag. Delikate drinks er i højsædet, og bartenderne er også en fryd for øjet. De shaker og serverer din bestilling med et smil og et glimt i øjet.

Sebastian og Nichlas sørger som bar managers for den daglige drift af Madklubbens populære cocktailhule ved søerne, og vi har mødt de to kække gutter og gode venner på Bar Next Door til et lattermildt og ærligt interview om flydende inspirationskilder, om at dele et lederskab og om hvorfor Madklubben er folkelig uden at være leverpostejsagtig.

Lad os starte simpelt ud: Hvilken cocktail vil I beskrive jer selv som? 

Sebastian: ”En Peña Colada, som vi har på kortet her på Bar Next Door. Den er cremet og nem at drikke.”

Nichlas: ”Negroni… fordi jeg nok er lidt bitter. Det må du godt skrive.”

Hvad er det bedste ved at arbejde på Bar Next Door?

Nichlas: ”Det bedste? Gratis sprut! Nej, spøg til side. Det er interaktionen mellem gæst og bartender.”

Sebastian: ”Stemningen… stemningen fredag og lørdag, når der er fuld smæk på.”

Nichlas: ”Ja. Jeg kunne også mærke det i fredags, hvor jeg hjalp til inde på vores naborestaurant, Madklubben Nørrebro. Der kom mange gæster op og spurgte om nogle ting, mens jeg stod i baren. Bare det at stå et øjeblik og snakke med dem – så bliver de helt vildt glade, og man kan mærke, at bare ved at gå et par ekstra skridt, så kan man gøre deres aften så meget mere uforglemmelig. Det kan jeg godt lide.”

Hvorfor og hvordan er I endt på netop denne bar?

Nichlas: ”Da jeg kom hjem fra et år Australien i 2016, arbejdede jeg lidt på den hedengangne natklub, Sunday, hvor jeg også havde været tidligere. Men jeg skulle ikke studere før august, og skulle derfor finde et arbejde med flere timer indtil da. Så skrev jeg en mail til Madklubben, blev ringet op 3 timer efter og startede på Gran Torino som bartender med det samme. Og så har jeg altid været fascineret af Madklubben, fordi de var med til at starte hele bølgen med affordable og god mad. Du ved, hvad du går ind til hver gang. Du får service, der er i orden, ordentlig mad og en hyggelig aften til en mængde penge, hvor de fleste kan være med.”

Sebastian: ”Det er næsten allemandseje.”

Nichlas: ”Ja det er sådan rigtig folkeligt uden at være mega leverpostejsagtigt.”

Sebastian: ”Hvordan var det nu, jeg startede her?”… der bliver kløet lidt i de tætte krøller:

”Det var imellem gymnasiet og min første uddannelse i E-design. Jeg skulle finde på noget at lave, så jeg søgte diverse steder. Alabama Social skulle åbne, og søgte nye folk. Så der søgte jeg. Siden da har jeg været rundt omkring alle stederne på Nørrebro-striben her udtagen Hanzō. Jeg rykkede hen til det gamle Gran Torino, hvor jeg løb med pizzaer og sodavand. Der havde jeg det sjovt med barchefen, og han ville have mig som sin højre hånd og runner. Gradvist blev jeg sat ind i showet bag baren. Der har været nogle forskellige bar managers, som jeg har været under, og nu sidder jeg her på Bar Next Door.”

Bar Next Door

Hvordan er det at deles om lederskabet i den daglige drift?

Nichlas: ”Det fungerer udemærket.”

Sebastian: ”Ja, det er rart at være to.”

Nichlas: ”Jeg tror, at vi er kommet mere oven på nu. Nu kører det. Det er også derfor, at vi kan være væk i lidt længere tid begge to. I lang tid, efter vi fik ansvaret, havde vi en følelse af, at hvis ikke vi selv var her, så faldt det hele fra hinanden. Det er ikke fordi, at vi ikke stolede på bartenderne, de ansatte…”

Sebastian: ”Men det var følelsen af ansvaret, som var svært at lægge fra sig, fordi det var helt nyt.”

Nichlas: ”Ja, det var derfor, at jeg var her så meget. Ind og kigge hver dag.”

Hvordan tror I, at jeres kollegaer beskriver jer?

Nichlas: “Uuuhhh!”

Sebastian: “Oy, oy, oy!”

Nichlas: ”Det kommer nok an på, hvem man spørger.”

Sebastian: ”Og hvornår.”

Nichlas begynder at remse op af kollegaer, som han tror, godt kan lide ham, indtil han bliver afbrudt af Sebastian:

Sebastian: ”Jeg tror godt, at de kan lide os, men jeg tror bare, at på nogle punkter tænker de, at vi godt kan være lidt ustrukturerede. ”

Nichlas: ”Ja.”

Sebastian: ”Fordi vi på nogle punkter ikke altid har de samme holdninger.”

Nichlas: ”Jeg ved godt, at jeg kan være for meget med for eksempel garnish (cocktailpynt, red.). Jeg hader, når garnish ikke er i orden. Jeg synes, at det er SÅ irriterende. Det irriterer mig virkelig meget.

Hvilke overvejelser gør I jer omkring de cocktails, der kommer på menukortet?

Nichlas: ”De skal være sæsonbaserede og udspringe af, hvad folk vil kunne lide at drikke. Ambitionsniveauet har tidligere været sindssygt højt på Bar Next Door, men gæsterne kan ikke altid gennemskue idéerne. Det er ikke de gæster, der går på Ruby, vi henvender os til. Det er måske mere Nørrebro-gæster som dem, der kommer på nærliggende steder som Oak room eller Kassen, hvor cocktails også fås til omkring de 80 kr. Det er gæster, der ofte bare gerne vil have en lækker drink før eller efter middagen, så det skal være let gennemskueligt. Det skal ikke være så avanceret. Når det er sagt, så skal det selvfølgelig smage godt. Selvfølgelig skal der der også være plads til noget nyt og spændende.”

Sebastian: ”Men man behøver ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang.”

Nichlas: ”Jeg har altid tænkt over, at det er nemmere at lave mad, fordi det flyder lidt nemmere på en eller anden måde, hvor cocktails skal være langt mere præcist afmålt. Mad kan godt smage godt, selv om der kommer lidt mere af det ene i og lidt for meget af det andet i. Det kan man bare ikke med en cocktail. Der lidt noget andet kemi ind over.

Sebastian: ”Vi lægger os meget op af klassikerne, og så laver vi en fortolkning ud fra dem.”

Bar Next Door

Hvordan finder I inspiration?

Nichlas: ”Drikker virkelig meget alkohol. Nej, man kommer bare ind i miljøet. Så snakker man med hinanden og møder bartendere ude i byen, og på Roskilde Festival får man lige en snak med andre bartendere og ambassadører. Man har hele tiden en finger på pulsen. Det er et interessant miljø. Der er et eller andet mega stilet over at drikke cocktails. Noget dekadent og en elegance ved at konsumere spirtus på den måde.

Sebastian: ”Waow! Så blev det fint, hva’?”

Nichlas: ”Yeah, words. You know. Men jeg finder også inspiration ved at gå ud at spise. Det inspirer mig rigtig meget, hvis jeg ser en eller anden spændende sammensætning på en tallerken af grøntsager eller garniture. Så skriver jeg lige en note på min telefon. Der er rigtigt mange ting, der inspirerer mig. Det kan også bare være farver eller et navn. Nogle gange kommer navnet før cocktailen. Så laver jeg en drink, som passer til navnet.”

Sebastian: ”Jeg tror bare, at jeg er lidt mere simpel. Jeg tænker ikke helt så meget over…”

Nichlas: ”Ja, du har en mega sjov tilgang til det. Du laver bare noget.”

Sebastian: ”Hah, ja, nogle gange. Det er meget mere simpelt. Det er bare impulsivt. Så går der et eller andet op for mig, og så er det bare om til bagbaren og hente. Så kører det. Hvis det smager godt, så fungerer det. Og hvis ikke det gør, som det tit også ender med, så har vi prøvet det. Nogle gange fungerer enkelte elementer, som man så må arbejde lidt mere med. Selvfølgelig bliver man inspireret af ens omgivelser, og hvor man bevæger sig hen, men for mig kommer de fede resultater mere som en instant reaction, når jeg står og eksperimenterer med nye cocktails.”

Interviewklassikeren over dem alle: Hvilke 3 ting ville I have med på en øde ø?

Sebastian: ”Et resort.”

Nichlas: “En flaske Fiji water. Solbriller, en flaske Fiji water og en falafel.”

Sebastian: ”Ej. Ikke falafel”.

Nichlas: ”Jo, en flaske rom fra Wray and Nephew.”

Sebastian: ”Ja. Du skal have hård sprut.”

Nichlas: ”Jaja. Er du sindssyg? Skriv en kasse. En palle.”

Sebastian: ”Jeg vil gerne have solbriller, altid. Klip klapper og et par badebukser. Ej. og en hængekøje. Måske Maja, min kæreste. Ej kun materielle ting. Og en hobbykniv. Ej, en dolk!”

Nichlas: Negroni! … Nej, jeg må hellere tænke mere strategisk. Åh! Solbriller! Everyday. Jeg elsker at have solbriller på. En flaske Fiji Water. En kasse Wray and Nephew Rum plus en hængekøje. Hov, det var fire ting. Sorry. Det må blive solbriller og en hængekøje og en kasse Wray and Newphew.”

Efter en underholdende samtale med drengene rundes hyggen af med et sidste spørgsmål om, hvad de to har af planer dagen efter interviewet.

Hvad skal I lave i morgen?

Sebastian: ”I morgen er jeg i Tisvilde. Musik i Lejet”

Nichlas: ”Jeg skal lave noget sirup, tror jeg.”

Sebastian: ”Ej, Det skal du altså lave i dag!”


Blå bog Sebastian:

Fulde navn: Sebastian Peña Thranow
Alder: 25
Uddannelse: Uddanner sig til møbelsnedker ligesom sin farfar
Civilstatus: I et forhold
Bopæl: København K
Bedste scorereplik: Jeg har ikke været ude og score i 5 år

Bar Next Door

Blå bog Nichlas:

Fulde navn: Nichlas Engelhardt Kofoed
Alder: 23
Uddannelse: Læser Entrepreneurship and design på KEA
Civilstatus: Single and ready to mingle
Bopæl: Vanløse
Bedste scorereplik: Lige nu, lige her… mørk eller hvid chokolade?

Bar Next Door

Billedserie: En aften på Bar Next Door

Billedserie: En aften på Bar Next Door

Et sitrende blåt skær fra “Cocktails & Dreams” bøjet i neon, klargøring og tests af cocktails, hektisk servering til tørstige gæster og stærkt sammenhold bag baren. Madklubbens sommerpraktikant, Yu Zhao, tilbragte en aften på Bar Next Door med sit kamera. Ikke den værste tjans i verden. Se resultatet her, og bliv fristet til et visit ved søerne med et kig på barkortet.

Bar Next Door

Bar Next DoorBar Next Door Bar Next Door Bar Next DoorBar Next Door Bar Next Door Bar Next Door Bar Next Door IMG_0294 Bar Next Door Bar Next Door Bar Next Door Bar Next Door

Sip sommercocktails til små penge på Bar Next Door

Sip sommercocktails til små penge på Bar Next Door

 

Sommeren har ramt Sortedam Dossering. Planterne på fortovet strutter af liv, hipsterne indtager kolde øl og sprøde beats på Dronning Louises Bro, og Bar Next Door er klar med et nyt udvalg af uimodståelige cocktails til mere end fair priser. Ja, faktisk koster alle kreationerne kun 85 kr.

Det nye barkort byder på temaer som ”Classics”, ”Staff Favorites” og ”Drunken Creations”. Du kan med andre ord sætte læberne til udødelige evergreens, flydende kærlighedserklæringer til vores hårdtarbejdende ansatte på baren og naborestauranterne Alabama Social, Gran Torino og Madklubben Nørrebro, samt kreative og smagsmættede drinks frit fra bartendernes krøllede fantasi.

Gå på opdagelse i hele udvalget her, og se et udpluk af de nye cocktails længere nede. Skål og på gensyn!

Milky Miguel: En let cremet og yderst forfriskende blanding. Som at tage en tår af Playa del Carmen. Calle 23 Blanco Tequila, vaniljesojamælk, Kahlua, Orgeat-mandelsirup og lime:

Bar Next Door

Italicus Spritz: Endnu en sommer, endnu en spritz, endnu en omgang tømmermænd. Italicus Rosolio di Bergamotto, Pellegrino Limonata, mousserende vin:

Bar Next Door

The Red Apparat: Vi har en overflod af skønne, rødhårede mennesker, der arbejder hos Madklubben. Dette er vores hyldest til dem. Virtuous vaniljevodka, Lillet Blanc, roasmarinsirup, citron og jordbær:

Bar Next Door

Herb-Herb Sour: Som at tage en spadseretur gennem din bedstemors have og dufte til alle de friske urter… med et glas sprit i hånden. Four Roses Bourbon, Chartreuse, citron/timian-sirup, citron og æggehvider:

Bar Next Door

Grasshopper: En grøn og cremet klassiker lavet på Giffard Crème de Cacao, Giffard Crème de Menthe og fløde:

Bar Next Door

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Spis på Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Amerikansk? Eller bare en god bøf? Søndag den 27. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighede for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl på Nørrebro, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro – alle beliggende side om side på Sortedam Dossering langs søerne.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Gran Torino – Hovedret på Alabama Social – Dessert på Madklubben Nørrebro

eller

Forret på Madklubben Nørrebro – Hovedret på Gran Torino – Dessert på Alabama Social

eller

Forret på Alabama Social – Hovedret på Madklubben Nørrebro – Dessert på Gran Torino

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl i indre København ugen før, søndag den 20. august, hvor Bistro Royal, Tony’s I Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe deltager.

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

The Cocktail League: Mød Bar Next Door’s fem forskellige 50-kroners-favoritter

The Cocktail League: Mød Bar Next Door’s fem forskellige 50-kroners-favoritter

Der er fuld smæk på forårsstemningen hos Bar Next Door ved Dronning Louises Bro lige for tiden. Det skyldes ikke mindst, at vi for nogle uger siden siden lancerede et spritnyt koncept, hvor en særligt udvalgt cocktail sælges til kun 50 kr. hver af ugens dage. Jeps, du læste rigtigt. En friskshaket cocktails lavet på bestilling for kun 50 kr!

Du kan nyde godt af vores Espresso Martini Tuesdays, Bramble Wednesdays, Negroni Thursdays, Dark ’n’ Stormy Fridays og Cool Mule Saturdays.

Hvis du er superfan af dagens cocktail, kan du bestille ligeså mange, du lyster, for kun 50 kr. stykket. Vil du udvide cocktailoplevelsen en smule, kører det normale menukort naturligvis også ved siden af. Uanset hvad er du garanteret en drinkspause af høj kvalitet til yderst sympatiske priser – præcis som vi kan lide det i Madklubben.

Espresso Martini:
Espresso Martini Bar Next Door

Bramble:
Bramble Bar Next Door

Negroni:
Negroni Bar Next Door

Dark ‘n’ Stormy:
Dark n Stormy Bar Next Door

Cool Mule:
Cool Mule Bar Next Door

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!