Med kortere dage, mørkere morgener og sæsonens dalende temperaturer i sigte virker Mellemøstens varme krydderier og spicy smagsnuancer endnu mere fristende i disse tider. Hertil har vi ikke andet at sige end: ”Vi er for dig!”

Og nok skal ikke være nok! Fra på mandag d. 15. oktober udvider vi nemlig åbningsdagene og åbner op allerede fra om mandagen på Bazaar. Oh yes. Nu kan du fremover glæde dig til intime mandagsmåltider udgjort af tusind og én nats grønt, små deleretter, flammekysset kød og alskens krydderier. Specielt vores “mezze” tager dig med rundt i de krydrede kroge af Bazaars køkken og byder op til en social og delevenlig spiseoplevelse med alt lige fra fladbrød og baba ganoush til  grillet halloumi og hummus, for ej at glemme sprøde falafler og grillede merquezpølser. Og bedst af alt? Du kan selv plukke og sammensætte dine favoritter fra menuen, som du finder her.

På Dinnerbooking har vi allerede lagt de ledige mandagstider op, så det er bare om at svinge ind forbi og reservere et bord, så du har et mageløst måltid at se frem til på Bazaar. Du kan booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

mandag mandag mandag