Alle kender den klassiske bøf og bearnaise, og tro os, når vi siger, at den famøse favoritkombo står vores hjerter meget nært. Dog gør vi på Madklubben Steak også plads til andre sommerlige sammføringer her i varmen, hvorfor vi naturligvis også hylder det stærke makkerpar: “Beef & booze”.

For hvis du ikke allerede var klar over det, rummer vores brede drikkekort en lang række delikate drinks, der med garanti vil køle dig ned før, under og efter din middag. Og på Madklubben Steak hylder vi klassikerne. De kreative. De nye. De gamle. De tunge. De lette. De frugtige. Og de krydrede. For her værdsætter vi i sandhed cocktailens kunst!

Nyd italienske vibes i den efterhånden ældre “herre”: Negroni – et mix af Ki No Bi-gin, vermouth og campari. Eller måske en frisk og afbalanceret Whiskey Sour med luftig og let skum på toppen? En sikker vinder til din røde bøf finder du i vores krydrede Thyme Bison med zubrowka-vodka, timiansirup, grape og citron. Og er du til en storfavorit med et twist, foreslår vi, at du smager på vores Grape Spritz – en forfriskende fornøjelse baseret på den velkendte Aperol Spritz.

Gå på opdagelse i vores udvalg af cocktails her, og tag et nærmere kig på de ovennævnte cocktails i indlægget her. Skål og på gensyn på Madklubben Steak!

Negroni

Whiskey Sour

Thyme Bison

Grape Spritz