Man kan nok ikke ligefrem komme og påstå, at det italiensk er den allernyeste køkkentrend. Det har den været, lige siden en kløgtig støvlelandskok fandt på at komme basilikum i tomatsovsen og rive parmesan på toppen. Mama mia!

Alligevel er efterspørgslen på simpel, veltillavet og ærlig italiensk kogekunst stigende herhjemme. Det kan man i hvert fald læse i Berlingske, som sammen med bookingportalen Dinnerbooking har listet landets mest efterspurgte restauranter og køkkentyper. (Her kan vi også lige nævne, at vores søsterrestaurant, Madklubben Vesterbro, indtager førstepladsen som landets mest besøgte spisested. Super godt gået!)

Om det italienske køkken siger Henriette Bernstorn Noll fra DinnerBooking i Berlingske:

”Råvarerne er i fokus hos flere og flere danskere, og det er de typisk i det italienske køkken (…) Italiensk mad er ærligt, det er ikke fisefornemt, og de skal ikke som for eksempel franskmændene pynte alt med kaviar eller foie gras.”

Tony’s har vi siden 2009 serveret ærlige og lettilgængelige italienske retter med kun én enkelt rettesnor: Det skal SMAGE af noget. Her snart 8 år senere valfarter gæsterne stadig til vores hyggelige spiseri for enden af Nyhavn, og vil man have bord i weekenden, skal man være tidligt ude.

Vi er glade og stolte af, at det jordnære italienske køkken stadig lever i bedste velgående i København. Hvis du er fan af store smagsoplevelser til små priser, så kom forbi Tony’s og spis en 3-retters ”byg-selv-menu” fra så lidt som 200 kr. Buon appetito!