I skal have et STORT tak for at tage jer tid til at dele jeres tanker om FOOD CLUB med os. Det er sådan, vi bliver klogere og kan servere jer den bedste oplevelse som overhovedet muligt. Flere af jer har nævnt, at I sagtens kunne have brugt længere tid på at udforske buffeten, end vores standard 1,5 times reservation tilbyder. Vi hører, hvad I siger!

Nu kan du nemlig helt selv bestemme, hvor længe du vil reservere bord på FOOD CLUB. Ved bordbestilling skal du blot oplyse, hvor længe fra 1,5 til 3 timer du ønsker at booke bord. Pris? For at fastholde vores simple koncept skal du blot ligge en flad 50’er oveni, for hver halve time du ønsker at forlænge vores standard 1,5 time til henholdsvis 275 eller 325 kr. alt afhængig af ugedag. Børn mellem 6 til 11 år kan du fortsat medbringe for den faste pris af 100 kr., og børn herunder kvit og frit.

Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi opdaterer om alle nye tiltag på FOOD CLUB. Nærmere mere information, prisspecifikationer og booking af bord finder du på vores hjemmeside her. Vi glæder os til at byde dig indenfor til vores moderne madmekka!