Nærmer datenight sig, og vil du gerne forkæle en du holder af? Det kunne være en ny date, din kæreste, eller måske en ven/veninde? Den følelse kender vi nemlig også godt.

Hos Bistro-de-Luxe kan du imponere din date, og samtidig ikke ende med at tømme hele pungen. Vi står for at mad skal være lækkert, og også til at betale. Derfor kan du sammensætte din egen menu med 1 til 3 retter, for 125-225 kr.

Udover en pris, der er til at have med at gøre, så kan du også forvente en afslappet atmosfære. Vi gemmer os nemlig nede i kælderen, væk fra det travle liv på Store Kongensgade. Her kan du tage din date i hånden, og læne dig helt tilbage. Vi skal nok gøre vores for, at i får en dejlig aften.

Hos os vil du opleve en elegant indretning, hyggelige kroge, og en nyfortolkning af danske traditioner. Alle er velkomne og der er noget for enhver smag – dette gælder også i forhold til cocktailkortet.

Så mens du venter på svar fra din date, kan du tjekke hele vores menu ud lige her. Vi glæder os til at se jer begge, til en hyggelig aften.