Det er blevet tid til at skifte menu på Madklubbens restauranter, og nu er tiden kommet til at kigge lidt nærmere på nogle af de skønne retter fra Bistro-de-Luxe.

Som altid er kortet præget af sæsonen, og det betyder selvfølgelig, at menuen byder på flere retter med smagen af jul.

Læg for eksempel ud med en af vores nye forretter som røget laks med friskost, kål og rævesauce, eller en varm hummersuppe. Lyder det ikke som den perfekte start på et måltid?

Herefter kan du gå ombord i en hovedret, der er mere i den julede afdeling som vores andebryst med smørristede figner, grillet kål og sauce med varme krydderier. Derudover er der en dejlig vegetarisk ret med tre slags kål, syltet græskar og persillesovs. Hvis du er mere til bøf, disker Bistro-de-Luxe op med en stor, saftig ribeye med karamelliseret blomkål, syltede shiitake svampe og vesterhavsost.

I den søde afdeling har vi tilføjet en yoghurtis med æble-kanel creme og gingerbread, samt juleklassikeren over dem alle; ris a la mande!

Er du blevet fristet? – Se hele menuen og book bord lige her!


Røget laks med friskost, kål & rævesauce


Anderilette med sennepsmayo, malt & karse


Hummersuppe med syltede stikkelsbær, creme fraiche & croutoner


3 slags kål med persillesovs & syltet græskar (V)


Andebryst med smørristede figner, grillet kål og sauce med varme krydderier


Yoghurtis med æble-kanel créme & gingerbread


Ris a la mande med kirsebærsovs med amarena kirsebær og ristede mandler