Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken nyfortolkes danske traditioner i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Skæve, jordfarvede flisevægge, overdimensionerede guldlamper, en bølgende, karrygul stjernehimmel under sortmalede lofter og masser af små deleretter, der hylder køkkenkulturen lige fra Mellemøsten langs Middelhavet til Sydspanien og Marokko. Velkommen til Bazaar: Madklubbens nye, store restaurantsatsning i det gamle posthus i Dronningens Tværgade.

3 år undervejs:

I over 3 år har vi arbejdet på konceptet, og i mere end et år har vi bygget på livet løs for at skabe det spisested, vi har gået og drømt om. Et spisested gennemsyret af det fortryllende fremmede. Et spisested, der tager sit afsæt i flere af verdens rigeste og mest traditionsbundne køkkener, men fortolker dem gennem unge, kreative og københavnske øjne og hænder. Bazaar er ikke en kulisse og ej heller en gammelromantisk drøm om noget, der ligger langt borte i tid og sted. Bazaar er her og nu!

Prisvenlige tastingmenuer:

Når du indtager en af de over 150 pladser på Bazaar, har du flere forskellige valgmuligheder på madfronten. Kast dig ud i en delbar tastingmenu med 15 retter bestående af grønt, kød og fisk for kun 375 kr. pr. person, eller tag på en eksotisk, plantebaseret rejse med 10 veganske deleretter til 225 kr. pr. snude.

Vil du hellere selv gå på opdagelse i bazaaren? Så kan du vælge og vrage fra et menukort med over 35 forskellige kreationer, som både består af små hapser og større retter. Vores koncept fokuserer på den sociale del af måltidet, og derfor anretter vi alt på fade og i skåle, så maden er lige til at dele ved bordet. Påregn ca. 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række ”mezze” som et forspil til jeres middag.

Næsten fuldt booket i åbningsugen:

Der har været stor interesse for at få bord på Bazaar i åbningsugen, men der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du vil være blandt de allerførste gæster. Du kan læse meget mere om menuen og konceptet på Bazaar ved at klikke her, ligesom du nemt og hurtigt får et overblik over evt. ledige borde via vores onlinebooking lige her.

Bazaar

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påsken venter lige om hjørnet, og vi er så klar på alt det som helligdagene bringer med sig. Afslapning, hyggestunder, godt selskab og selvfølgelig: Masser af mad!

Det hele og mere til glæder vi os til at servere dig påsken ud på vores mange restauranter spredt ud i hele København. Dog holder enkelte af vores filialer påskefri i denne omgang, hvorfor Gran Torino, Alabama Social, FOOD CLUB og Madklubben Bistro-de-Luxe holder lukket søndag d. 1. og mandag d. 2. april.

Savnet efter vores søde gæster melder sig dog hurtigt, så fra tirsdag d. 3. er vi naturligvis allerede klar til at slå dørene op til en ny uge spækket med (forhåbentligt) en masse forårssol og post-påske fornøjelser.

I humør til at besøge en vores restaurant, der har åbent hele påsken? Få det fulde overblik lige her.

 

3-retters veganermenu flytter ind på Madklubben Bistro-de-Luxe

3-retters veganermenu flytter ind på Madklubben Bistro-de-Luxe

I forrige uge deltog Madklubben Bistro-de-Luxe i Dansk Vegetarisk Forenings første danske veganerfestival nogensinde: VeggieWeek. Begejstringen, fremmødet og opbakningen har været stor, hvorfor hele oplevelsen har været intet mindre end en gennemført succes!

Vores største ønske er at være dér, hvor vores gæster er og lytte til jeres ønsker. Derfor implementerer vi nu en vegansk menu som fast supplement til vores spisekort på Madklubben Bistro-de-Luxe. Og hvad kan du så glæde dig til? Plantebaseret kost skal hverken hæmme os eller gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Vi nyder at lege med naturens skønne råvarer og fantastiske farver, hvorfor du nu kan glæde dig til en velsmagende menu bestående af:

Forret: Konfiterede løg, gærflager, persillepuré, syltede løg og brændt hvidløg

Hovedret: Stegt blomkål, glaskål, karamelliseret blomkål og løgvinaigrette med trøffel

Dessert: Æblesorbet med hvid chokolade, syltede æbler med tonkanød og blegselleri

Nåede du ikke teste menuen i løbet af VeggieWeek? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord til en grøn smagsoplevelse på Madklubben Bistro-de-Luxe lige her. Vores veganermenu træder i kraft i forbindelse med nye vores forårs- og forsommermenu gældende fra i dag. Fristet? Tag et nærmere kig på alle herlighederne lige her.

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati og med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge, og pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt, hvor vi om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert: Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Når Dansk Vegetar Forening udfordrer alle landets spisesteder til at servere et bud på en lækker plantebaseret spiseoplevelse, siger vi ikke nej! Derfor glæder vi os til at deltage i dette års VeggieWeek, og pakke en udsøgt vegansk middag ind i vores velkendte Madklubben koncept.

Og hvad betyder det så? Jo. Kan du fristes af friske ruller med syltet daikon/forårsløg? Stegt og karamelliseret blomkål med løgvinaigrette med trøffel? Eller æblesorbet med hvid chokolade? Så vil du helt sikkert nyde godt af de udsøgte 3-retters menuer, henholdsvis Madklubben Bistro-de-Luxe og Hanzō disker op med i anledningen af dette års VeggieWeek. Fik vi nævnt, at menuerne er skabt fuldstændig uden kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr såvel som æg og mælkeprodukter?

VeggieWeek løber i år af stablen i uge 11, og du kan nyde din grønne middag på vores to restauranter mandag til torsdag kl. 18. Den komplette menu på Madklubben Bistro-de-Luxe finder du her og Hanzōs menu lige her. Prisen for de tre retter lyder på 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr, og ønsker du en fabelagtig flaske vin, behagelige bobler eller delikate drinks til din middag, kan drikkevarer bestilles på aftenen.

Er der andet, jeg bør vide? Når du har købt din billet, er det vigtigt, at du også reserverer et bord på den på gældende restaurant, og noterer i din bookingkommentar, at du besøger os i forbindelse med VeggieWeek. Reservation til Hanzō finder du her og til Madklubben Bistro-de-Luxe her.
Slutteligt er der ikke andet at sige, end vi glæder os til at se dig og hylde de geniale grøntsager i dit selskab!

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

De famøse vinterferieuger, uge 7 og 8, er over os med skolefri, kælkedrømme og det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?

Madklubbens nye spisekoncept ved søerne, FOOD CLUB, står klar med svaret: Her kan børn under 12 år nemlig spise gratis i vinterferieugerne. Uge 7 forløb som en rivende succes med god stemning, højt humør og gennemført vinterferiehygge på programmet, og vi glæder os til at fortsætte vinterferiefejringen i denne uge. FOOD CLUB er et familievenligt tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske soft ice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 7 og 8 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk

Ny menu: Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vintermad med manér

Ny menu: Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vintermad med manér

Det er smagen af favoritretter og nostalgi, du finder i kælderen på Store Kongensgade. Her byder vi dig indenfor i hyggelige omgivelser (og tørvejr!), og serverer dig dine top choices fra vores nye vintermenu.

Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi vinterretter tilsat en dosis klassiske smagselementer, en portion fri fortolkning samt et skvæt elegante detaljer, der sætter prikken over i’et. Nyd eksempelvis en forret af gravad okse serveret med smagfuld rævesauce, knasende hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri. Forsæt festlighederne med en hovedret af farseret vagtel med sød kvædekompot, sprødt kål toppet af sauce med lang peber. Du sammensætter selv din en, to eller tre-retters middag efter ønske, men hvis du holder særligt af fyn-favoritten, brunsvigeren, er den altid et sikkert valg. Vores brunsviger serveres i anretning af blød smørbolle toppet med kardemommeiscreme og brun farin-sauce.

Kig nærmere på vores fulde menukort her, samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Bistro-de-Luxe.


Gravad okse med rævesauce, hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri


Farseret vagtel med kvædekompot, kål og sauce med lang peber


Svinebryst af frilandsgris med gule ærter, stegte karotter, sauce med ramsløgskapers og syltede løg


Vores ”brunsviger” med kardemommeiscreme, brun farin-sauce og smørbolle


Æblesorbet af luftig yoghurt med vanilje, hvid chokolade og æble

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.