Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Børge Mogensen. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


3 steder på 1 aften: Her er menuen til Madklubbens store Food Crawl i Indre København

3 steder på 1 aften: Her er menuen til Madklubbens store Food Crawl i Indre København

Søndag den 20. august 2017 går startskuddet til den helt store foodie-rundtur i hjertet af København. Spis forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert et helt tredje sted.

I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival giver vi dig en unik chance for at spise på Bistro Royal på Kongens Nytorv, Tony’s i Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade på én og samme aften. Du og dine gæster vælger selv, om I tage turen mellem de forskellige steder til fods eller på cykel.

Der er stadig billetter at få til det storstilede arrangement. En plads til Food Crawl-middag koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Klik her, hvis du også vil med.

Vi er nu klar til at løfte sløret for aftenenes menuer. Vi skriver det i flertal, da menuen afhænger af, hvilken rute du vælger. Se alle de lækre retter herunder. (I tvivl om, hvad det helt præcist betyder med forskellige ”ruter”? Så læs mere om eventet her.)

Rute 1:

Forret på Bistro Royal:
Rimmet laks med rygeostcreme , saltet agurk, kørvelemulsion og maltcrumble

Hovedret på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Kylling stegt på ben med forårsløg, løgcreme og hønsebouillon med røget spæk

Dessert på Tony’s Havnegade:
Sundae med nutella, hasselnødder og bagt hvid chokolade

Rute 2:

Forret på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Oksetatar med syltede asier, karsemayo og sprødt

Hovedret på Tony’s Havnegade:
Risotto med ærter, mynte og kulmule

Dessert på Bistro Royal:
Vanilje-panna cotta med hindbærgelé, friske hindbær, rød skovsyre og hvid chokolade

Rute 3:

Forret på Tony’s Havnegade:
Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs, kapers og syltet citron

Hovedret på Bistro Royal:
Pandestegt striploin med grillet løg, bearnaise og gyldne fritter

Dessert på Madklubben Bistro-de-Luxe:
Jordbær, honningguf, flødeis og karse

Hjemvendte sønner og et kvindeligt køkkentalent: Mød team Madklubben Bistro-de-Luxe

Hjemvendte sønner og et kvindeligt køkkentalent: Mød team Madklubben Bistro-de-Luxe

I foråret fyldte den oprindelige Madklubben i Store Kongensgade 10 år. Nu kigger vores flagskib frem mod de næste 10, og det sker med et stærkt hold ved roret. Mød de tre gæve og arbejdsomme partnere, Olli, Esben og Christian, som hjælper Anders Aagaard med holde skruen i vandet på Madklubben Bistro-de-Luxe. De får selskab af Cecilie – vores talentfulde køkkenchef, der holder gryderne i kog og drengene i ørerne.

Vi tog en grineflipsmættet snak med firkløveret om Madklubben som arbejdsplads, usynlige livretter, ønskegæster og drømmen om at efterlade sig et kærligt aftryk, når det hele er slut.

Lad os starte ud med at få jeres svar på præcis det samme spørgsmål: Hvorfor er du en del af Madklubben, og hvordan er du endt her?

Esben: ”Jeg manglede noget at rive i, efter jeg kom hjem fra New York, hvor jeg havde boet og arbejdet et par år. Her er vi tilbage i starten af 2012. Jeg hev fat i en vinsælger, som kender alt og alle i restaurationsbranchen. Du kender ham måske også, for sidenhen er han blevet partner i Madklubben-restauranter som Bistro Royal, Steak Royal og Tony’s. Hans navn er Lars Bertelsen. Lars fik hooket mig op med Anders Aagaard, og han manglede en flot kok med tatoveringer til at styre skuden på et spritnyt, lille projekt ved navn Madklubben Vesterbro,” griner Esben, mens han gnider hænderne op og ned ad de mange tusser på sine arme, inden han fortsætter:

”Efter Madklubben Vesterbro har jeg været forbi Bistro Royal som køkkenchef, og nu skal jeg sammen med Olli og Christian til at drive Madklubben Bistro-de-Luxe og åbne en ny restaurant ved navn Bazaar til efteråret. Det fede ved at være en del af Madklubben er familieånden. Vi er vitterligt en klub. Det er følelsen af et fællesskab, som har holdt ved på trods af den eksplosive vækst i de senere år.”

Cecilie: ”Jeg blev ansat i forbindelse med Madklubbens mange åbninger på Nørrebro ved Søerne tilbage i 2014. Først i køkkenet på Gran Torino, men efter tre måneder røg jeg videre til den asiatiske Hanzō, som snart genåbner et nyt sted i København. Til sidst var jeg også forbi amerikaneren Alabama Social som én ud af to køkkenchefer. Jeg kender med andre ord vores Nørrebro-restauranter ind og ud! Og så har Esben ret: Madklubben er en familie. Både en stor familie og en lille familie. Man er tæt med folk fra sin restaurant, men er også en del af et større fællesskab på tværs af restauranterne.” 

Olli: ”Jeg startede i 2012 ligesom Esben. Jeg var en af kandidaterne til at blive køkkenchef på Madklubben Vesterbro, men den snuppede Esben så. I stedet endte jeg her på Madklubben Bistro-de-Luxe som køkkenchef, og det har jeg aldrig fortrudt. Forinden beskæftigede jeg mig med lidt finere gastronomi blandt andet på Falsled Kro og Lieffroy i Nyborg på Fyn. Efter tre år hos Madklubben trængte jeg til lidt luftforandring og var et smut forbi Carlsbergs eventafdeling, inden Madklubben kaldte igen i starten af 2016 – denne gang både som køkkenchef i Store Kongensgade og som gastronomisk sparringspartner på Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro og den nye Madklubben Frederiksberg. Nu er der ekstra meget blod på tanden i kraft af det projekt, jeg står overfor sammen med resten af teamet.”

Christian: ”Åh gud, jeg startede som tjener i lige præcis den her restaurant for 9 år siden. Jeg har også holdt pauser og er kommet tilbage undervejs. Jeg var med i Tivoli, dengang Madklubben havde en restaurant derinde. Senest har jeg arbejdet på Pluto som assisterende restaurantchef, men jeg har altid haft en helt særlig forkærlighed for lige netop den her Madklubben-restaurant. Det er kælderen, det er historien. Det er den helt simple, ærlige og flabede mad og en betjening, som altid har et glimt i øjet.”

Flotte salgstaler pige og drenge, men nu skal vi have lidt flere personlige detaljer på banen. Olli, vi lægger ud med dig: Vi ved, at du er god til at lave mad, men hvis vi fjerner det talent fra ligningen, hvad vil du så gerne huskes for, når du ikke er her længere?

”Jeg vil gerne huskes for at have sat to mega optursbørn i verden. To unger, der trives og har det godt…”

”Shit, det er lyserødt og nuttet det der!”, bryder Cecilie ind, hvilket får Olli til at bryde ud i latter, kigge småfornærmet ud gennem vinduet og skænke sig endnu kop stort kaffe, før han starter forfra:

”Okay, men så lad mig sige det på en anden måde: Jeg vil gerne huskes som en kærlig familiefar, der altid har haft styr på sin smag i musik og biler.”

IMG_9075

Cecilie, du har frit valg blandt alle mennesker på jorden. Hvem vil du invitere på middag, og hvorfor?

”Den er svær, men det må blive Michael Jackson. Altså den gang han levede… ellers ville det blive lidt creepy. Jeg nåede aldrig til koncert med ham. Det var ellers en stor drøm. Han skulle have lov til at synge og spille, mens jeg lavede mad. Tænk at stå i køkkenet, mens Michael spiller ”Human Nature” live i det samme rum.”

Esben, på vej hjem fra Madklubben finder du en lottoseddel med den helt store gevinst. 20 mio kroner. Hvordan vil du bruge pengene? 

”Jeg ville selvfølgelig forsøge at finde den retmæssige ejer og aflevere den tilbage… sagde ingen nogensinde! Til at starte med ville jeg ringe til Olli, Cecilie og Christian og invitere dem en tur til New York for at fyre den af. Spise verdens bedste pizza på Roberta’s og vise rundt blandt de steder, hvor jeg har arbejdet og spist. Resten skulle bruges på det åbenlyse: At købe gaver til familien og sikre, at alle omkring mig har det godt.”

Christian, hvad er din ultimative livret? Og hvordan ville du beskrive rettens udseende til en person, der er født blind? 

”Seriøst? Shit, det er et mærkeligt spørgsmål,” griner Christian på sin karakteristiske, dybe og smittende facon, så alle omkring bordet pludselig hulker af grin ned i deres kaffe. ”Men det er sgu faktisk næsten den første del af spørgsmålet, der er sværest. Min livret er alt, hvad man kan spise med en ske. Men okay, hvis jeg SKAL vælge, må det være boller i karry. Hvordan beskriver man den for et menneske, der aldrig har kunnet se farver? Retten er gul…”

”Flot, Einstein!” bryder Esben ind, “Personen har aldrig set farver!” Christian giver Esben et dask med et bundt forårsløg, der af uransalige årsager ligger på bordet:

”Godt så, retten har en farve, der føles som varme, solskin og krydderier langt væk fra. Der er boller af kød i, og de skal være lavet af kalv og flæsk. Altså, I får mig ikke til at sige noget med, at en gris er dyret, der siger øf, og at en ko siger muh! Det er bare en hjemlig ret. En nem ret. Den smager pissegodt, og så er der ikke så mange krumspring. Præcis som jeg drømmer om, at maden her på Madklubben i Store Kongensgade skal være.”

Blå bog:

Navn: Cecilie Viid
Alder: 26
Født i: Nykøbing Sjælland
Bopæl: Vesterbro
Privat: Kæreste med Martin
Det ved de 3 andre ikke om mig: Før jeg blev kok brugte jeg 1,5 år på at læse til frisør.Cecilie Victoria Viid

Navn: Olli Simony
Alder: 33
Født i: Fåborg
Bopæl: Vanløse
Privat: Gift med Maj-Britt og far til tvillinger på 4 år
Det ved de 3 andre ikke om mig: Jeg har gået til ridning.
Olli Simony

Navn: Esben Lund
Alder: 31
Født i: København
Bopæl: Frederiksberg
Privat: Single
Det ved de 3 andre ikke om mig:  Jeg har spillet saxofon.
Esben Lund

Navn: Christian Nordby
Alder: 31
Født i: Rønne på Bornholm
Bopæl: Vesterbro
Privat: Kæreste med lillemor aka. Frk. Sommer
Det ved de 3 andre ikke om mig:  Jeg elsker Cheez Dippers fra Den Leende Ko.
Christian Nordby

 

 

 

Flot omtale af Madklubben Bistro-de-Luxe: ”Priser og service – det er lige før, det er FOR fair!”

Flot omtale af Madklubben Bistro-de-Luxe:  ”Priser og service – det er lige før, det er FOR fair!”

”Restaurationsbranchen er jo for vild i København og alting går MEGA hurtigt. For at være med på beatet og have fingeren på pulsen, er det nærmest nødvendigt at prøvesmage en restaurant om dagen. Desværre synes jeg, at jeg bliver mere og mere skuffet end mere og mere overrasket… Men én ting jeg ikke forstår: Hvorfor holder man op med at gå de steder, der leverer varen HVER gang, bare fordi der åbner andre steder, der pludselig er smartere fordi det er nyt?”

Sådan skriver blogger Laura Schrøder på sin hjemmeside laulaubaubau.dk og fortsætter:

”Jeg fik i hvert fald flashback da vi kom ned på Madklubben Bistro De Luxe. Ikke fordi det ligner sig selv. SLET ikke faktisk. Men fordi der har været så mange gode stunder dernede. Men familien, gamle kærester, nye kærester og naturligvis veninderne.”

Laura og tre gode veninder var i den forgange weekend forbi og spise på vores oprindelige restaurant i Store Kongensgade, som netop har fejret sin 10-års fødselsdag. Her bed de også mærke i kombinationen af god mad og service til ualmindelig sympatiske priser, som har været restaurantens varemærke lige siden åbningen i 2007:

”Deres priser og service! Det er lige før, at det FOR fair! 3 retter for 200 kr… og en eminent service. Jeg håber I får Christian som tjener – ham var der ild i. Det var bare en rigtig, rigtig hyggelig aften.”

Tjek de appetitvækkende billeder fra Laura og Co’s besøg ud ovre på laulaubaubau.dk. Du finder også flere indtryk fra aftenen ovre på Instagram. Fristet til selv at lægge vejen forbi? Læs alt om vores lækre sommermenu for 2017 lige her, og book bord til jeres næste middag nemt og hurtigt online.

Laura og hendes gæster var inviteret ud at spise af Madklubben.

Hos Madklubben i Store Kongensgade laver vi sommermad med høj hyggefaktor

Hos Madklubben i Store Kongensgade laver vi sommermad med høj hyggefaktor

”Hvorfor dog spise i en kælderrestaurant midt om sommeren?” tænker du måske? Der er faktisk flere gode årsager, og vi kunne starte med at nævne det ustadige, danske sommervejr. Men faktisk er det underordnet, om solen skinner eller regnen siler – Madklubben Bistro-de-Luxe er nemlig altid garant for mindst én uimodståelig kvalitet: Fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Ja, faktisk kan du få en 3-retters menu for så lidt som 200 kr.

Sommermenuen på vores oprindelige restaurant i Store Kongensgade er et mylder af elegante og sommerfriske smagsoplevelser, hvoraf flere trækker på klassiske, danske madtraditioner. Det gælder blandt andet den cremede kalvefrikassé med masser af hvid sovs og grøntsager, samt desserten med søde, røde jordbær, hvor den uundværlige fløde er blevet til is.

Gå på opdagelse i en række af de smukke hyggeretter fra Madklubben Bistro-de-Luxe i billeder herunder, tjek den fulde menu ud her, og book bord til en sommermiddag i hjertet af København. Det vil hverken du eller din pengepung fortryde.

Ceviche af rødspætte med peberrodsfløde, dildolie, syltede agurker og rugbrødschips:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Oksetatar i sommerklæder med radise og kartoffel:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Marinerede tomater, dehydrerede tomater, peber-mayo & karse:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Dagens fisk med stegte kantareller og edamamebønner:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Kylling stegt på ben med forårsløg & løgsauce – hertil hønsebouillon med røget spæk & purløg:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Kalvefrikassé – letsaltet kalvebryst med radiser, ærter, syltede løg & sauce velouté:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Hindbærsorbet, coulis, friskost, nougatine & citron:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Jordbær med honningguf, flødeis, karse & jordbærsaft:
IMG_8720

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

De er søde, de er røde, de er bløde. Sæsonen for danske jordbær er sparket i gang, og på flere af Madklubbens restauranter kan du sætte skeen i desserter med det skønne bær, som vist faktisk rent biologisk set er en nød. Og så alligevel ikke, for det er alle kernerne i overfladen, der er nødder, mens frugtkødet bare holder sammen på dem. Det korrekte ord er en flerfoldssamfrugt eller – lidt mere i øjenhøjde – en såkaldt “falsk frugt”.

Anyways, det er en helt anden snak, og vi må hellere holde fokus på det, det hele handler om: Syndige, sukkerholdige og smask-uimodståelige sommerdesserter. Gå på opdagelse i 4 forskellige af slagsen i billeder herunder:

Madklubben Bistro-De-Luxe i Store Kongensgade
Jordbær med honningguf, flødeis og jordbærsaft
50 kr.

IMG_8726

Steak Royal ved Rådhuspladsen
Jordbærpavlova med sprød marengs, jordbærcoulis og mynte
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Bistro-de-Luxe

Madklubben Steak i Pilestræde
Strawberry Sundae med vaniljeis, jordbærsauce og chokoladecrumble
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade
Panna Cotta med sprød marengs, rabarber og jordbær
50 kr.

Madklubben Vesterbro

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Vi har fuld fart på hos Madklubbens restauranter, og alene i 2017 åbner vi 5 nye af slagsen plus en særskilt afdeling til selskaber og events. Derfor har vi brug for endnu flere hænder i vores køkkener, som er kendt og elsket for at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

Kender du den rette kandidat? Vi søger kokke både til vores nuværende og kommende restauranter, og som tak får du mulighed for at komme og opleve, hvordan din anbefaling klarer sig i køkkenet. Du modtager nemlig et gavekort på hele 1.000 kr., hvis det munder ud i en ansættelse. Det er en lidt anderledes måde at sige ”tak” på, men vi håber, at det virker.

Prik din kokkeven på skulderen, og få ham eller hende til at sende sin ansøgning med CV og billede til job@madklubben.dk  – husk at få personen til at nævne i ansøgningen, hvem der har anbefalet vedkommende at søge jobbet. På den måde kan du få dit velfortjente gavekort, hvis det fører til en fast ansættelse på en af vores restauranter.

Tusind tak for hjælpen – lad jagten begynde!

På Roskilde Festival? Besøg Madklubben i Food Court

På Roskilde Festival? Besøg Madklubben i Food Court

Madglæden var til at tage at føle på, da vi onsdag den 28. juni 2017 åbnede vores lille filial af Madklubben på legendariske Roskilde Festival. I modsætning til mange af de store madboder på festivalpladsen finder du Madklubben i den såkaldte Food Court, som byder på 18 forskellige små stader fyldt med lækre smagsoplevelser.

Derfor gør det os også pavestole, at vi fik langet over 2.000 kuverter mad over disken på den første dag, hvor åbningstiden var begrænset til kun 8 timer. Både torsdag den 29. juni, fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli udvider vi og holder åbent helt fra kl. 10 om morgenen til kl. 4 om natten.

Sving forbi, og prøv vores syndige Steak ’n’ Bearnaise Sandwich med mørt oksekød, varm bearnaise, syltede løg, sprød salat og tomat serveret i en blød briochebolle til 65 kr. Eller hvad med en omgang vegetarisk risotto lavet på perlebyg med to slags smeltet ost og sommergrønt som ærter, asparges, broccoli, gulerødder og radiser? Scor en halv portion til 35 kr. eller en hel portion til 55 kr.

Al maden hos Madklubben på Roskilde Festival er minimum 90% økologisk. Så kan du pleje tømmermændene med god samvittighed.

IMG_8816

Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Foto: Den allerførste gæst hos Madklubben på Roskilde Festival tilbage i 2016

Så er der ikke længe til! Onsdag den 28. juni kl. 17 går det løs, når vi slår dørene op til Madklubbens minifilial på Roskilde Festival 2017. Det er kun andet år, vi drager mod Dyrskuepladsen for at servere ærlig velsmag til festglade, småsnalrede og (vi krydser stadig fingre for en bedre vejrudsigt) mudderindsmurte festivalgæster.

Vi ligger i den overdækkede Food Court lige ved siden af Gloria-scenen, og menukortet byder på en syndig Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til 65 kr., samt en vegetarisk perlebygrisotto til 35kr./55 kr. med masser af sommergrønt og smeltet ost. Fælles for begge retter er, at de selvfølgelig opfylder Roskilde Festivals krav om 90% økologi.

Allerede inden årets festival for alvor sparkes i gang, anbefaler flere store, danske medier, at du lægger vejen forbi Madklubben. Vi er super stolte over de flotte skulderklap, som du kan læse et uddrag af her:

Berlingskes byguide, AOK.dk, skriver i guiden ”Det skal du spise på Roskilde Festival i år”:

”Madklubben åbner restauranter på stribe i København, og sidste år var der konstant meterlange køer foran deres madbod. I år er de tilbage på Roskilde Festival, og de har masser af bearnaise med.”

Det populære livsstilsmedie, ChriChri.dk, er også klar med guiden ”Spis med god samvittighed hele ugen”:

”Madklubben er også taget med på Roskilde festival og serverer deres lækre Steak ’n’ Bearnaise Sandwich… Prisen er god og du bliver mere end mæt for 65 kr. Om du er veganer eller bare har fået nok kød på din festival, er der i år krav til alle madboder om minimum én vegetarret. Hos madklubben byder de på perlebygrisotto.”

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Fransk? Eller måske moderne dansk? Søndag den 20. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighed for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl i indre København, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Bistro Royal på Kongens Nytorv, Tony’s i Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade – alle beliggende i gå- eller cykelafstand fra hinanden.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl på Nørrebro her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Bistro Royal – Hovedret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Dessert på Tony’s

eller

Forret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Hovedret på Tony’s – Dessert på Bistro Royal

eller

Forret på Tony’s – Hovedret på Bistro Royal – Dessert på Madklubben Bistro-de-Luxe

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl på Nørrebro ugen efter, søndag den 27. august, hvor Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro deltager.