Om Madklubben Bistro-de-Luxe

Det var her, det hele startede, da Madklubben i maj 2007 åbnede dørene for allerførste gang. Idéen var at servere fremragende mad og drikke til billige penge i hyggelige omgivelser, og den formel viste sig at ramme plet hos det store antal skønne stamgæster, som vi har været så heldige at kunne byde velkommen igen og igen. Vi er også begejstrede for de besøgende fra udlandet, som dagligt kigger forbi og får en bid brød i restauranten.

Måske er det også stedet for dig? Kan du for eksempel lide gode, klassiske danske retter som jordskoksuppe, oksehøjreb, svinebryst og stegt pighvar med brændende kærlighed? Eller hvad med kardemomme-is og brunsviger? Er svaret ja, vil du afgjort nyde en aften på Madklubben Bistro-de-Luxe! Menuen skifter 4 gange om året, men fælles for alle retter er, at de – trods et moderne udseende – sender en kærlig tanke til danske traditioner.

Kom ned til os i Store Kongensgade 66 og lad os med god mad og drikke overbevise dig om at blive en del af Madklubben-familien!

Madklubbens Manifest:

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!