Om Madklubben Bistro-de-Luxe

Det var her i Store Kongensgade, at det hele startede, da Madklubben i maj 2007 slog dørene op for allerførste gang. Idéen var at servere fremragende mad og drikke til billige penge i flotte omgivelser, og den idé viste sig at være formlen til et hit. Madklubben-familien har siden vokset sig større, men Bistro-de-Luxe er stadig en favorit for mange – og med god grund.

Madklubben Bistro-de-Luxe er en restaurant, hvor godt design, gode råvarer af høj kvalitet og sæsonens smage går hånd i hånd. For er der én ting, der kendetegner menuen hos vores originale favorit, så er det et stramt fokus på de bedste råvarer. Menukortet skifter i høj grad med årstiden, og du vil altid kun finde råvarer, der er nøje udvalgt og i sæson hos Bistro-de-Luxe.

Kokkene tager udgangspunkt i det danske køkken, men retter og teknikker bliver tilsat en god portion fransk håndværk. Køkkenet er dog ikke bundet af dogmer, og selv om vi bruger overvejende skandinaviske råvarer, så er vi ikke bange for at bruge japansk soja, eller belgisk chokolade, hvis det gør retten endnu bedre!

Kort sagt, så udvikler og nytænker køkkenet konstant, men en ting er sikkert – du får stadig fremragende mad til sympatiske priser.

Så kom ned forbi os i Store Kongensgade 66, sæt dig godt til rette i vores kernelædersofaer eller klassiske designstole fra Charles og Ray Eames, og lad os forkæle dig med det bedste fra sæsonen!

Madklubbens Manifest:

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!