Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Børge Mogensen. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Psssst..

Psssst..

Vi tror på god og ærlig mad, ikke på overtroisk hokus-pokus. Derfor tør vi godt slå dørene op for vores nye restaurant fredag den 13. september. Da åbner vi nemlig Madklubben Admiralgade i de hyggelige, brostensbelagte gader bag Sankt Nikolaj Kirke. Book dit bord allerede nu, og læs mere om menu og manifest i de kommende dage her på bloggen. Vi glæder os vildt og voldsomt til at byde jer velkommen hos det nyeste medlem af Madklubben-familien!

Efterårsfarver i St. Kongensgade

Efterårsfarver i St. Kongensgade

Lad bare efteråret komme an, så vi kan sætte tænderne i Bistroens mange lækkerier, bl.a. sådan en omgang stegt jomfruhummer med kål, æble & blomkål, som du ser her. Menuen kører fra 27. august, og vi giver den gas på alle områder, så uanset om du er til fisk, gris, fjerkræ, okse eller vegetarretter, har køkkenchef Johan Olli Simony haft dig i tankerne, da han sammensatte kortet. Så glæd dig – det gør vi!

Tre hurtige til indenrigs- og økonomiminister, Margrethe Vestager

Tre hurtige til indenrigs- og økonomiminister, Margrethe Vestager

Hvilke retter ligger på din top-tre-liste?  

Min top-tre-liste rummer både tidsrejsen til mormors trygge køkken og udfordringerne fra verden omkring os. Og så råvaren i sig selv – uden for meget tilsat, bare ren nydelse:  Høns i asparges, østers og tom yum goong, som er en stærk thai suppe. 

Hvordan vil du beskrive det perfekte lørdagsmåltid?

Det perfekte måltid spises allerhelst sammen med venner og familie. Det skal begynde i køkkenet, hvor mine gæster og jeg spiser småting, taler sammen og hjælper hinanden med at lave hovedmåltidet færdigt. Vi snacker på tynde skriver rugbrød med grillet gedeost, dadler med bacon eller parmaskinke ristet i ovnen, dip af avokado rørt med skyr, chips og grøntsager. 

Og selve middagen?

En favoritmenu kan i vinterperioden være løgsuppe med låg af ristet brød og grillet gryère, boeuf bourguignon og tarte tatin. Om sommeren står den på asparges med fjordrejer eller grillede kammuslinger, høns i asparges med nye kartofler og rørt vaniljeis med jordbær. 

Læs flere af Madklubbens gastro-interviews her.