Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe                                           

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken nyfortolkes danske traditioner i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr.


Efterår på Madklubben

Efterår på Madklubben

Det er blevet efterår på Madklubben, og vi har fået nye, lækre sæsonråvarer at arbejde med. Derfor byder vi på et hav af skønne nyheder på restauranterne, og du kan se et udpluk af dem her:

Madklubben Admiralgade står efterårsmenuen bl.a. på karamelliseret kammusling med gulerod, estragoncreme, hyldeblomst & brunet smør, asiatisk oksetatar med wasabi, sesam, ingefær & koriander, bagt & syltet græskar med græskarkerner, bladselleri & brøndkarse – og meget mere!

Madklubben Bistro-de-Luxe finder du gravad torsk med peberrod, agurk, creme fraiche & dild, stegt jomfruhummer med brunet blomkål, perleløg & hummersuppe, confiteret kartoffel med spinat, cremet æggeblomme & brunet smør, svinekotelet med æble, valnød, grønkål & sovs samt 350 gram grillet rib-eye med confiterede svampe & gastrik. Se hele menuen her!

På Madklubben Bellevue byder vi på ceviche af råmarineret torsk med lime, chili og koriander, gazpacho med løg, salte mandler og agurk, rejecocktail med stegt hjertesalat, søkogte rejer, syrnet fløde og dildmayo, fransk landkylling med forskellige tilberedninger af sommerløg samt en mør og saftig rib-eye med fritter, bearnaise og en sprød grøn salat vendt i vinaigrette. Se menuen her!

Tony’s menu byder vi bl.a. på crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta, cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan serveret med et godt skvæt olivenolie
 og kværnet sort peber, canneloni fyldt med spinat, ricotta og saftige stykker svinekæbe bagt med tomatsauce og masser af ost.

Madklubben Steak serverer vi friteret blæksprutte med sort mayo og grillet citron, 
iskold gazpacho lavet på solmodne tomater 
og hemmelige krydderier med melon, macademia og nye løg, Colorado roast fra uruguyansk kornfodret kvæg, stegt lammekrone med timian & hvidløg og grillet pighvar med citron og dild. Se hele efterårsmenuen her!

Madklubben Vesterbros nye menu  står den bl.a. på Manhattan clam chowder, en cremet muslingesuppe med blegselleri & stegt chorizo, carpaccio af okseinderlår med trøffelmayo, løg & karse, asiatisk tun med sesam, agurk, koriander, avocado & wasabi, lammeskank med savoykål, gulerod, urter & sovs, fisk fra auktionen servered med cassoulet på gulerødder – og meget mere!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Efterårsmenuerne er lige på trapperne!

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre efterårsmenuer, vi lancerer på restauranterne den 2. september. Du kan godt begynde at glæde dig! Men du kan heldigvis også stadig nå at få del i sommerherlighederne, inden sæsonen officielt er forbi. Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Endnu en sommermåned i København..

Endnu en sommermåned i København..

Det er sommer, og det betyder lyse, lange aftener, hygge og ikke mindst god mad. På Madklubben står vi klar med netop det!

Hvis du ikke i forvejen kender til vores restauranter, så lad os fortælle dig lidt om, hvad vi står for. Vores drøm har fra første færd været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at måltider udenfor hjemmet med god samvittighed kan spises på en helt almindelig, uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag aften, fordi besøg på vores restauranter ikke er forbundet med de store økonomiske udfordringer.

Madklubben-familien består foreløbigt af i alt otte restauranter. Det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Hvis du kan lide gode, klassiske retter som kylling i frikassé, spidskål med syltet citron, parmesan, persille & muslingeblanquette, revelsben med persillesovs og sommerkål og stegt pigvar med brændende kærlighed, er det måske stedet for dig.

Alternativt kan du besøge os på Madklubben Steak, som du finder i Pilestræde. Det er for dig, der er vild med saftige bøffer med kokkens bearnaise, grillet fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt, sprøde fritter, onion rings samt skønne desserter i stride strømme.

Er du til kød, men foretrækker et sundere alternativ til fritter og bearnaise, anbefaler vi Madklubben Admiralgade i de hyggelige, brostensbelagte gader bag Sankt Nikolaj Kirke. Det er stedet for dig, der har lyst til at supplere bøffen med grillede asparges, ristede kantareller, grydestegt blomkål, sprøde salater med syltede bær og nødder, grillede og smørdryppende majskolber og hvad årets skiftende sæsoner ellers byder på af grønne, friske lækkerier. Dig, der spiser bøf med god samvittighed.

Hvis du er til italiensk, anbefaler vi, at du besøger Tony’s, vores newyorker-italienske lillebror. En gangster-kok, som elsker alt godt fra moderlandet. Linguini, risotto, gnocchi, vitello tonnato, panna cotta og tiramisu. Alle retter, der slutter på en vokal, er lige noget for ham! Han er også pjattet med store saftige bøffer, stegt fjerkræ, grønne salater, lækre skaldyr og ikke mindst signaturretten spaghetti & meatballs. Du finder Tony’s i Havnegade.

Du kan også besøge os på Grill Royal på Kongens Nytorv og i Tivolis smukke, gamle have. Det er stedet til dig, der f.eks. skal videre i Det Kongelige Teater eller har et Tivoli-turpas om håndleddet – dig, der bare gerne vil have noget lækkert at spise i en fart og ikke nødvendigvis har reserveret et bord i forvejen. Her finder du grønne salater, møre bøffer med vores secret-recipé-sauce, cheeseburgers, muslinger, sprøde fritter og masser af skønne desserter. Det er med andre ord fast food på den lækre måde!

Så er der selvfølgelig også Madklubben Vesterbro. Det er restauranten, som får København til at føles som en gigant-metropol på en almindelig hverdagsaften, fordi her altid er propfyldt med glade gæster, og lørdag aften er en regulær fest. Fra det store, åbne køkken ryger der lækkerier ud på bordene, og du kan på en typisk aften finde retter på menukortet som rørt krabbe, hvidløgssuppe med gedeost og agurk, Colorado steak, dagens fisk, lammeculotte og vores legendariske cheeseburger med pickles, tomat-relish og chips.

Hvis du ikke kan vælge, fordi du er vild med det hele, så besøg os på Madklubben Bellevue, som ligger på Strandvejen i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936. Her – klods op ad Bellevue Teatret, stranden, Dyrehaven og Bakken – finder du ‘Madklubbens Greatest Hits’. Her kan du nemlig få nogle af de signaturretter, du kender fra vores andre restauranter: fisken fra Frederiksstaden, slagterbrættet fra Tony’s, rib-eye’en fra Pilestræde, cheeseburgeren fra Vesterbro, muslingerne fra Admiralgade, desserten fra Grill Royal – og flere andre lækkerier.

Derudover tør vi godt garantere, at der sker nye, spændende ting i den nærmeste fremtid. Allerede 12. august slår vi dørene op for den første af vores tre nye restauranter ved Sortedam Dossering. På Gran Torino vil du snart kunne finde de lækreste pizzaer, pastaretter, stegte fisk, møre bøffer og et fabelagtigt udvalg af delikate, italienske forretter, sideorders, oste og desserter.

Book dit bord på én af vores restauranter her – vi glæder os til at forkæle dig!

Vi åbner tre nye restauranter ved Søerne i 2014

Vi åbner tre nye restauranter ved Søerne i 2014

Som vi kunne afsløre i starten af året, betyder 2014 åbningen af fem nye restauranter for Madklubben. Den første, Madklubben Bellevue, slog dørene op i januar, den næste, Grill Royal, åbnede på Kongens Nytorv i april. Vi er nu enormt begejstrede og stolte over at kunne fortælle, at vi åbner de næste tre restauranter på rad og række ved Sortedam Dossering og Dronning Louises Bro på Nørrebro.

I årevis har mange forgæves forsøgt at få tilladelse til at lave detail og restauranter i stueetagen ud mod Søerne, og nu har man endelig fået taget hul på bylden og er begyndt at udvikle et af de områder, der summer allermest af liv her i byen. Hver dag cykler og går tusindvis af københavnere over Dronning Louises Bro, folk motionerer eller hyggeslentrer rundt om Søerne. Det er et sted, alle kommer, alle kender, alle har et forhold til.

Området har indtil nu været brugt primært til parkeringspladser. Men nu ryger alle bilerne væk, fortovene bliver fem meter brede, og der kommer udeservering hele vejen ned langs facaden, så vi alle i meget højere grad kan få glæde af denne del af København. Der bliver samlet fem restauranter ud mod søen, hvor vi får de to største af dem, og så åbner vi en tredje inde i gården. Det bliver intet mindre end fantastisk!

Nu kommer Madklubben til Nørrebro

Selvom de tre restauranter bliver naboer, bliver koncepterne vidt forskelligt. Tættest på Nørrebrogade åbner vi Alabama Social, som kommer til at servere mad inspireret af det sydlige USA, bl.a. gumbo, jambalaya og andre cajun-retter. Mad, der er oprindelig og er grillet, stegt og har masser af smag af cayenne, chili, lime og koriander. Med andre ord: Det bedste fra New Orleans!

Lige ved siden af slår vi dørene op for Hanzō, hvor greatest hits fra Asien, bl.a. nudler, ris, grillede fisk og skaldyr, kommer til at pryde menuen. Begge restauranter kommer til at have plads til cirka 100 gæster indendørs plus udeservering på de nye, brede fortov, der bliver etableret.

I gården mellem Sortedam Dossering og Ravnsborggade ligger der en stor bygning, som tidligere har været fabrikshal, og som de seneste år har levet livet som antikhal. Nu slår den snart dørene op i helt ny forklædning, nemlig som vores nye italiener under navnet Gran Torino. Her har vi installeret Valoriani-pizzaovne, så man kan gå ombord i italienske delikatesser som pizza, pasta, grillet fisk, store bøffer og flere forskellige antipasti, når vi åbner. Der bliver plads til cirka 150 spisende gæster indendørs, og så vil vi i de varme måneder også have udeservering i gården.

Hanzō og Alabama Social åbner på et tidspunkt efter sommeren, mens Gran Torino åbner 12. august.

Glæder vi os? Det kan du godt regne med!

Koldrøget torsk med vilde ris, gulerod & sagogryn

Koldrøget torsk med vilde ris, gulerod & sagogryn

Kig forbi St. Kongensgade og smag på vores skønne majretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe, terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette og – som her – koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Madklubben i St. Kongensgade

Madklubben i St. Kongensgade

Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe og – som her – en terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Vi er simpelthen pavestolte og ellevilde af glæde over, at vi i år er nomineret til Berlingske og AOKs Byens Bedste-konkurrence i hele to kategorier. Sidste år løb Madklubben Vesterbro med titlen som Byens Bedste Billige Spisested, og vi er meget glade for igen i år at være indstillet til samme pris. Hvis du synes, vi har fortjent at vinde titlen igen i år, så husk at stemme her!

Også vores spritnyeste restaurant, Grill Royal på Kongens Nytorv, er nomineret i konkurrencen, nemlig i kategorien Byens Bedste Nye Restaurant. Vi  er drønstolte af, at vi efter alt at dømme på ganske få uger har gjort os fortjent til en plads i konkurrencen og er meget taknemmelige overfor alle jer gæster, der har indstillet os til prisen. Tusind tak! Nu mangler vi bare de afgørende stemmer – husk at give dem her!

Du kan også stemme ved at sende en besked til almindelig SMS-takst til 1929 med teksten “BB14 MAV” for Madklubben Vesterbro og “BB14 ROY” for Grill Royal.

Der, hvor det hele begyndte …

Der, hvor det hele begyndte …

Madklubben-familien består af i alt otte restauranter, og det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Her, vi lige siden har serveret lækker mad til fornuftige penge i de hyggelige lokaler i nr. 66.

Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe og – som her – en terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!