Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe                                           

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I køkkenet er der et udpræget fokus på de bedste sæsonbetonede råvarer, og danske køkkentraditioner bliver tilsat fransk håndværk og teknikker, så du kan se frem til smukke og smagfulde anretninger. Du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr.


Vi åbner tre nye restauranter ved Søerne i 2014

Vi åbner tre nye restauranter ved Søerne i 2014

Som vi kunne afsløre i starten af året, betyder 2014 åbningen af fem nye restauranter for Madklubben. Den første, Madklubben Bellevue, slog dørene op i januar, den næste, Grill Royal, åbnede på Kongens Nytorv i april. Vi er nu enormt begejstrede og stolte over at kunne fortælle, at vi åbner de næste tre restauranter på rad og række ved Sortedam Dossering og Dronning Louises Bro på Nørrebro.

I årevis har mange forgæves forsøgt at få tilladelse til at lave detail og restauranter i stueetagen ud mod Søerne, og nu har man endelig fået taget hul på bylden og er begyndt at udvikle et af de områder, der summer allermest af liv her i byen. Hver dag cykler og går tusindvis af københavnere over Dronning Louises Bro, folk motionerer eller hyggeslentrer rundt om Søerne. Det er et sted, alle kommer, alle kender, alle har et forhold til.

Området har indtil nu været brugt primært til parkeringspladser. Men nu ryger alle bilerne væk, fortovene bliver fem meter brede, og der kommer udeservering hele vejen ned langs facaden, så vi alle i meget højere grad kan få glæde af denne del af København. Der bliver samlet fem restauranter ud mod søen, hvor vi får de to største af dem, og så åbner vi en tredje inde i gården. Det bliver intet mindre end fantastisk!

Nu kommer Madklubben til Nørrebro

Selvom de tre restauranter bliver naboer, bliver koncepterne vidt forskelligt. Tættest på Nørrebrogade åbner vi Alabama Social, som kommer til at servere mad inspireret af det sydlige USA, bl.a. gumbo, jambalaya og andre cajun-retter. Mad, der er oprindelig og er grillet, stegt og har masser af smag af cayenne, chili, lime og koriander. Med andre ord: Det bedste fra New Orleans!

Lige ved siden af slår vi dørene op for Hanzō, hvor greatest hits fra Asien, bl.a. nudler, ris, grillede fisk og skaldyr, kommer til at pryde menuen. Begge restauranter kommer til at have plads til cirka 100 gæster indendørs plus udeservering på de nye, brede fortov, der bliver etableret.

I gården mellem Sortedam Dossering og Ravnsborggade ligger der en stor bygning, som tidligere har været fabrikshal, og som de seneste år har levet livet som antikhal. Nu slår den snart dørene op i helt ny forklædning, nemlig som vores nye italiener under navnet Gran Torino. Her har vi installeret Valoriani-pizzaovne, så man kan gå ombord i italienske delikatesser som pizza, pasta, grillet fisk, store bøffer og flere forskellige antipasti, når vi åbner. Der bliver plads til cirka 150 spisende gæster indendørs, og så vil vi i de varme måneder også have udeservering i gården.

Hanzō og Alabama Social åbner på et tidspunkt efter sommeren, mens Gran Torino åbner 12. august.

Glæder vi os? Det kan du godt regne med!

Koldrøget torsk med vilde ris, gulerod & sagogryn

Koldrøget torsk med vilde ris, gulerod & sagogryn

Kig forbi St. Kongensgade og smag på vores skønne majretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe, terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette og – som her – koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Madklubben i St. Kongensgade

Madklubben i St. Kongensgade

Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe og – som her – en terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Vi er simpelthen pavestolte og ellevilde af glæde over, at vi i år er nomineret til Berlingske og AOKs Byens Bedste-konkurrence i hele to kategorier. Sidste år løb Madklubben Vesterbro med titlen som Byens Bedste Billige Spisested, og vi er meget glade for igen i år at være indstillet til samme pris. Hvis du synes, vi har fortjent at vinde titlen igen i år, så husk at stemme her!

Også vores spritnyeste restaurant, Grill Royal på Kongens Nytorv, er nomineret i konkurrencen, nemlig i kategorien Byens Bedste Nye Restaurant. Vi  er drønstolte af, at vi efter alt at dømme på ganske få uger har gjort os fortjent til en plads i konkurrencen og er meget taknemmelige overfor alle jer gæster, der har indstillet os til prisen. Tusind tak! Nu mangler vi bare de afgørende stemmer – husk at give dem her!

Du kan også stemme ved at sende en besked til almindelig SMS-takst til 1929 med teksten “BB14 MAV” for Madklubben Vesterbro og “BB14 ROY” for Grill Royal.

Der, hvor det hele begyndte …

Der, hvor det hele begyndte …

Madklubben-familien består af i alt otte restauranter, og det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Her, vi lige siden har serveret lækker mad til fornuftige penge i de hyggelige lokaler i nr. 66.

Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe og – som her – en terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette.

Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo, vores grillede rib-eye med confiterede hvidløg, røget marv, persille & sovs, vores lammeculotte med rejer, luftig bechamel, dild, rejechips & dildolie eller én af flere andre lækre retter.

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Nu er Grill Royal på Kongens Nytorv åben!

Nu er Grill Royal på Kongens Nytorv åben!

Vi har officielt slået dørene op for Grill Royal på Kongens Nytorv. Nu, hvor vi har fået indrettet os lækkert i de smukke, gamle lokaler og med stor succes har afprøvet menuen på venner af huset, kan vi endelig byde dig velkommen. Er du svimmel, hvor har vi glædet os!

Grill Royal er vores luksus-version af en fast food-restaurant. Vi har nemlig valgt at introducere et koncept, hvor servicen er ultrahurtig, priserne fornuftige, udvalget enkelt og råvarerne af formidabel kvalitet – hér midt i byens smørhul! Mens Madklubben er stedet, hvor man reserverer et bord i forvejen for at tilbringe en aften sammen med sine venner over en lang middag med mange kulinariske indslag, er Grill Royal stedet, hvor man dukker uanmeldt op for at få noget lækkert og hurtigt indenbords, inden eftermiddagen eller aftenen fortsætter et andet sted. Grill Royal er med andre ord alternativet til café-clubsandwichen, burgerbaren og pølsevognen.

Fabulous fast food

Det gastronomiske koncept på restauranten er derfor helt enkelt og klassisk: Så snart man har sat sig, ryger der en stor skålfuld grøn og lækker salat med old school vinaigrette på bordet. Og så skal man såmænd bare vælge, om man har lyst til stegen, muslingerne eller burgeren. Vælger man stegen, kommer der en mør og lækker én af slagsen på bordet sammen med vores secret-recipé-sauce. Snupper man muslingerne, får man et kæmpe læs skønne marinières serveret, og burgeren bliver en rigtig burger, sådan som Vorherre i sin tid skabte den. Alle tre retter serveres med vores lækre, sprøde fritter.

For vores aftenmenu er prisen 200 kroner pr. næse, mens børn op til 10 år spiser til halv pris, og har man lyst til efterfølgende at supplere med en dessert, er der nok at vælge imellem. Menukortet byder nemlig på hele ti forskellige af slagsen, heriblandt klassikere som citronfromage, sorbet, trifli, lune brownies og friskbagt æbletærte. Kigger du forbi i tidsrummet 12:00 til 16:00, er det vores frokostmenu, vi serverer!

Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 12:00 til 24:00. Køkkenet lukker kl. 22:00 med undtagelse af fredag og lørdag, hvor det lukker kl. 23:00.

Kigger du ind forbi? Vi glæder os til at se dig!

1210138s1210144s1210145s1210152s1210153s

Fotos: Mira Arkin – Miras madblog.

Vi elsker desserter!

Vi elsker desserter!

Derfor har vi lige nu tre lækre af slagsen på kortet på Madklubben Bistro-de-Luxe. Så rund din middag hos os af med en portion lun øllebrød med kvæde, brun farin & crème fraîche, en omgang hasselnødde-mousse med blodappelsin, chokolade-crème & nøddekrokant eller – som her – en citronmåne à la Madklubben med lemon curd, citronfromage, verbenasukker og kys. Har du svært ved at vælge? Så bestil alle tre desserter på én gang!

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Forårsfornemmelser i St. Kongensgade

Forårsfornemmelser i St. Kongensgade

Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på forårsmenuen, og du kan godt begynde at glæde dig! Men indtil årstiden for alvor skifter 1. april, kan vi lokke med andre skønne retter på Madklubben i Store Kongensgade. Bl.a. har vi en række fremragende forretter på kortet, som rimmet torsk med grønkål, peberrodscreme & vinaigrette, lun kartoffelsalat med sennep, rødbeder, mayo, syltede svampe & jomfruhummer, gravad okse med hasselnødder, rævesovs & saltbagt selleri og kammuslinger med blomkål, æggeblomme & trøffel. Behøver vi sige mere?

Book dit bord her – vi glæder os til at se dig!

Breaking: Vi åbner restaurant på Kongens Nytorv!

Breaking: Vi åbner restaurant på Kongens Nytorv!

Som vi kunne afsløre tidligere på året, betyder 2014 åbningen af fem nye restauranter for Madklubben. Den første, Madklubben Bellevue, slog dørene op i januar, og vi er enormt begejstrede og stolte over at kunne fortælle, at vi nu også åbner på Kongens Nytorv.

Uanset om man er født på Stenbroen eller på besøg i byen for allerførste gang, er Kongens Nytorv et sted, alle elsker. Men der mangler et spisested med god mad til fornuftige priser lige netop her i byens smørhul. Derfor åbner vi nu en 700 m2 stor restaurant med plads til 200 spisende gæster på det hjørne, hvor Gothersgade møder Kongens Nytorv, under navnet Grill Royal.

Ejendommen, som blev opført i 1893 og i mange år husede Det Store Nordiske Telegraf-Selskab og senere også Bang & Olufsen, er en af torvets smukkeste, og vi glæder os til at invitere indenfor til middag. Det gastronomiske koncept på Grill Royal bliver helt enkelt og klassisk: Så snart man har sat sig, får man en grøn salat med old school vinaigrette samt et friskbagt brød serveret. Og så skal man såmænd bare vælge, om man har lyst til stegen, muslingerne eller burgeren.

Nu åbner Grill Royal

Vælger man stegen, kommer der en mør og lækker én af slagsen på bordet sammen med masser af sprøde fritter og vores secret-recipé-sauce. Snupper man muslingerne, får man et kæmpe læs skønne marinières på bordet, og burgeren bliver en rigtig burger, sådan som Vorherre i sin tid skabte den. Det er med andre ord fast food – på den gode måde!

Det kommer til at koste 200 kr. pr. næse, mens børn spiser til halv pris, og har man lyst til efterfølgende at supplere med en dessert, bliver der nok at vælge imellem. Menukortet byder nemlig på hele ti forskellige af slagsen, heriblandt klassikere som crème brûlée, lune brownies og friskbagt æbletærte.

Vi glæder os til at se jer, når Grill Royal åbner 1. april.

berlingske
Der sker store ting og sager i lokalerne på Kongens Nytorv. Foto: Rasmus Schou