Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Børge Mogensen. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag!

Vi har nemlig inviteret alle medarbejderne fra vores store restaurantfamilie til fest i anledning af, at Madklubbens første restaurant fylder 10 år samme år, som Madklubbens grundlægger og indehaver, Anders Aaagaard, fylder 40. Det fejres med et kæmpe gilde, hvor vi alle skal spise godt, drikke godt, danse grimt og koble af. Det synes vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Men fortvivl ikke, hvis du havde glædet dig til at spise ude den 5. juni. Vi har nemlig skaffet lidt ekstra assistance, så Madklubben Vesterbro alligevel kan holde åbent og servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Tjek menukortet ud her, og book bord nemt og hurtigt online.

OBS! Bistro Royal holder desuden lukket for morgenmad tirsdag den 6. juni, så vores festramte kollegaer får en chance for at komme sig. Tak for forståelsen.

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Så er det officielt: Fredag den 26. maj slår vi dørene op til vores nyeste restaurant, Madklubben Frederiksberg. I den smukke, gamle stationsbygning mellem Frederiksbergcentret og Frederiksberg Gymnasium vil vi (”naturligvis”, fristes vi til at sige) servere fremragende mad til ualmindelige sympatiske priser.

I det første stykke tid, holder vi kun åbent til aften, mens vi lige lærer vores nye køkken og omgivelser at kende. Der går dog ikke længe, før vi også følger op med morgenmad og frokost. Men mere om det på et senere tidspunkt.

Du kan gå på opdagelse i aftenkortet fra Madklubben Frederiksberg her, og den allerførste menu indeholder livretter som tatar, kalvefrikassé, bøf bearnaise, grillet tun og chokolademousse.

Fristet? Book bord som en af de allerførste ved at klikke her.

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

I slutningen af august fyrer Copenhagen Cooking & Food Festival atter op under københavns restauranter og madaktører med 10 overraskende, indbydende og velsmagende festivaldage. Årets hovedtema handler om måder, hvorpå vi kan tænke innovativt og bryde med den klassiske måde at spise på. Hos Madklubben er vi klar med hele tre forskellige events, der passer perfekt på beskrivelsen.

A Taste of Virtual Reality:

Sammen Virtual Reality-eksperterne fra Khora, som driver verdens første kombinerede VR-butik og kreative ”hub” i Kødbyen, inviterer Madklubben Vesterbro mandag den 21. og tirsdag den 22. august til en snack-oplevelse, hvor dine sanser får noget at tygge på. Fire forskellige små anretninger serveres i selskab med fire forskelige Virtual Reality-scenarier. For hvad sker der egentlig, når maden, du smager på, befinder sig i én virkelighed, mens resten af dine sanser befinder sig i en kunstig virkelighed?

Food Crawl i Indre By og på Nørrebro:

So many good restaurants – so little time! Inspireret af den klassiske pub crawl giver vi dig en unik chance for at spise på hele 3 forskellige restauranter på én og samme aften. Foruden 3 retter serveret 3 forskellige steder inkluderer billetten også et glas velkomstbobler. Søndag den 20. august står den på Food Crawl i Indre By med deltagelse af Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe. Ugen efter, søndag den 27. august, er det Madklubben Nørrebro, Gran Torino og Alabama Social, der byder indenfor langs Sortedam Dossering ved søerne.

Billetsalget til Copenhagen Cooking & Food Festival er netop skudt i gang. Skal du nå med til et eller flere af vores events? Så skal du nok ikke vente alt for længe, da der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Lad dig friste af denne fine stemningsvideo fra sidste års Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor du også kan spotte en række små klip fra vores allerførste Food Crawl på Nørrebro:

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

Madklubben Bistro-de-Luxe fylder 10 år, og i den anledning danner den flotte restaurant i Store Kongensgade rammen om en række særlige fødselsdagsmiddage. De første to events har allerede været bragende succeser, hvor samtlige billetter blev revet væk. Nu nærmer det tredje og sidste event sig, og 75% af pladserne er allerede solgt.

Skal du nå at være med? Så skal du nok ikke vente alt for længe. ”Den Talentfulde Madklub” søndag den 14. maj kl. 18 byder på en overdådig 5-retters menu med velkomstbobler, tilhørende vine og kaffe for uhørte 500 kr. pr. kuvert. Det er kokkelever og andre gastronomiske talenter fra Madklubbens mange restauranter, der samles for at skabe en uforglemmelig aften.

De sidste billetter ryger som varmt brød ovre i Madklubben Shop lige nu.

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

I maj 2017 rykker en ny Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandler de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler bliver konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter.

Du kan læse meget mere om Madklubben Frederiksberg i denne artikel fra Frederiksberg Bladet, hvor vores indehaver, Anders Aagaard, åbner op om planerne for den nye restaurant.

Vi er snart klar til at fortælle meget mere om menuen og konceptet på Madklubben Frederiksberg, ligesom der ikke går længe, før du kan booke bord. Indtil da kan vi kun sige, at vi glæder os noget så eftertrykkeligt til at rykke ind i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium med metroen under os og himlen over os lige midt på Solbjerg Plads.

Følg med i udviklingen af Madklubben Frederiksberg på Facebook:

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved: