Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken nyfortolkes danske traditioner i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Skal du være blandt de første gæster, når Madklubben indtager Folkemødet på Bornholm?

Skal du være blandt de første gæster, når Madklubben indtager Folkemødet på Bornholm?

Skal du være en af de første til at spise på Madklubben, når vi indtager Bornholm til dette års Folkemøde? Der er fuld gang i billetsalget, og vi er ved at få solgt ud af vores sidste billetter. Hvis du ikke vil misse chancen for at nyde en frokost, en bid aftensmad, eller en festlig skål, så book endelig et bord – vi lover i får en skøn oplevelse.

Med danske råvarer i fokus, kan du forkæle dig selv med enten 2 eller 3 retter, alt efter om du kommer til frokost, eller aftensmad. Vores frokostmenu består af grillet frilandskylling, smørstegt sommergrønt, sprød salat, bornholms sennepsvineigrette, samt en frisk sauce til. Derefter kan du nyde chokolade, med tilhørende kaffe til.

Hvis du derimod kommer hen af aftenen, kan vi tilbyde en tre-retters middag. Her byder vi på bæredygtig laks, nye kartofler, Bornholmsk sennep, frilandsgris, sommergrønt, og selvfølgelig danske jordbær, til at runde aftenen af med. Til begge menuer, hører der naturligvis friskbagt brød med smør til.

Sidder du måske bag skærmen og bliver nervøs for, at vi intet har til vegetaren, så frygt ej! Vi har selvfølgelig et vegetarisk alternativ, til både frokost og aften, udgjort af farverige favoritter. Her kan du nyde cremet hummus, sprøde radiser, marinerede kikærter og udvalgte sommersalater.

Gå på opdagelse Madklubbens menuer nedenfor, og book bord til din frokost- eller middagsoplevelse via linket her. Vi glæder os til en spændende uge fyldt med gastronomi, godt selskab og gårdhygge på Slægtsgaarden.

 

Frokost: 200 kr. pr. person
Kl. 11.30 – 14.00

Friskbagt brød med smør

Grillet frilandskylling
med smørstegte asparges og gulerødder, sprøde salater vendt i
bornholmsk sennepsvinaigrette 
og sauce på æblemost og citrontimian

Kaffe og chokolade

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

 

Aftensmad: 395 kr. pr. person
Kl. 18.00 – 21.30

Friskbagt brød med smør

Bæredygtig røget laks fra Kvarøy
med kinaradise, wasabimayo, citron-“broken gel”, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie

Grillet frilandsgris med sauce på æblemost og citrontimian
med smørstegte asparges og gulerødder, sprøde salater
vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og nye kartofler med kryddersmør 

Danske jordbær
med vaniljeis, kammerjunker og hybenrosemarengs

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Vi glæder os til at se jer til nogle skønne dage på Bornholm. 

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Madklubben Food Crawls 2018: Spis på 3 forskellige restauranter på 1 aften

Endelig er det landet: Første del af programmet for dette års Copenhagen Cooking & Food Festival. Det er slut august/start september, at årets madfestival atter rammer hovedstaden, og traditionen tro tager Madklubben del af løjerne. De sidste år har vi afholdt Madklubbens Food Crawls – en spiseoplevelse inspireret af den klassiske ”pub crawl”, hvor du som gæst får lov at spise på hele 3 af vores restauranter på bare én aften – og det har været en stor succes!

I år afholder vi food crawls med to forskellige temaer: ”Østerbro” hvor du vil besøge vores tre restauranter i den gamle PARK-bygning, samt ”København K” hvor du vil besøge Bistro Royal, Bazaar og Madklubben Bistro-de-Luxe. Menuerne bærer inspiration fra restauranternes køkkener, og vil være forskellige alt efter, hvilken rute du vælger.

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så kan du læse nærmere om arrangementet, rutevejledning og menuen på Copenhagen Cookings & Food Festivals hjemmeside lige her.  Billetterne er allerede sat til salg her og her, og du kan komme med på Madklubbens Food Crawl for kun 225 kr.

Praktisk information:

  • Billetter kan købes her og her – men vent ikke for længe!
  • Madklubbens Food Crawls kan opleves både søndag den 26. august og søndag den 2. september.
  • Når du hopper fra spisested til spisested, vil nogle gæster få deres eget bord, vil andre blive sat sammen i mindre grupper, ved store langborde eller i spisebaren.
  • Drikkevarer bestilles og betales på aftenen.
  • Vær opmærksom på, at du kan vælge mellem tre forskellige ruter. Du finder ruterne på Østerbro her og ruterne i København K her. Husk at dobbelttjekke hvilken rute, du køber billet til, så du møder op rette sted.

Vil glæder os til en social, sjov og smagfuld spiseoplevelse i dit selskab!

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Kalenderen viser allerede maj, hvilket betyder, at der kun er få måneder tilbage, før vi vender snuden mod motorvejen og drager mod Roskilde Dyrskueplads til dette års Roskilde Festival. De sidste år har været intet mindre end en succes, og vi mindes både glade gæster, sociale spiseoplevelser og højt humør. Fornøjelsen har vi naturligvis tænkt os at gentage i år – denne gang i en endnu større bod og med en endnu bredere menu!

Forbered dig på tømmermændsforkælelse som aldrig før med vores højtelskede klassiker, bearnaiseburgeren: Mørt og saftigt oksekød i samspil solskinsfarvet bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakker ind i en blød briochebolle. Men men men. Det stopper ikke her. I år får festivalfavoritten selskab af Madklubbens knasende sprøde trøffelpopcorn og økologiske chokolademælk fra Øllingegaard. Og er du vegetar, skal du naturligvis heller ikke snydes for et godt måltid i Madklubben-ånd. Prøv vores indbydende perlebygotto med et farverigt mix af sommergrønt, ost og masser af kærlighed!

Du (og appetitten) afgør naturligvis selv, hvor vidt du går all in med en af vores skræddersyede menupakker til henholdsvis 90 eller 110 kr., eller ønsker at smage på tømmermændsforplejningerne hver for sig til favorable festivalpriser fra 25 – 70 kr.  Count down er i den grad skud i gang, og vi kan slet ikke vente til at kalenderes viser Roskildeuge! Hvis du heller ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et sneak peek på festivalfristelserne i billedformat nedenfor her.

 

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Skæve, jordfarvede flisevægge, overdimensionerede guldlamper, en bølgende, karrygul stjernehimmel under sortmalede lofter og masser af små deleretter, der hylder køkkenkulturen lige fra Mellemøsten langs Middelhavet til Sydspanien og Marokko. Velkommen til Bazaar: Madklubbens nye, store restaurantsatsning i det gamle posthus i Dronningens Tværgade.

3 år undervejs:

I over 3 år har vi arbejdet på konceptet, og i mere end et år har vi bygget på livet løs for at skabe det spisested, vi har gået og drømt om. Et spisested gennemsyret af det fortryllende fremmede. Et spisested, der tager sit afsæt i flere af verdens rigeste og mest traditionsbundne køkkener, men fortolker dem gennem unge, kreative og københavnske øjne og hænder. Bazaar er ikke en kulisse og ej heller en gammelromantisk drøm om noget, der ligger langt borte i tid og sted. Bazaar er her og nu!

Prisvenlige tastingmenuer:

Når du indtager en af de over 150 pladser på Bazaar, har du flere forskellige valgmuligheder på madfronten. Kast dig ud i en delbar tastingmenu med 15 retter bestående af grønt, kød og fisk for kun 375 kr. pr. person, eller tag på en eksotisk, plantebaseret rejse med 10 veganske deleretter til 225 kr. pr. snude.

Vil du hellere selv gå på opdagelse i bazaaren? Så kan du vælge og vrage fra et menukort med over 35 forskellige kreationer, som både består af små hapser og større retter. Vores koncept fokuserer på den sociale del af måltidet, og derfor anretter vi alt på fade og i skåle, så maden er lige til at dele ved bordet. Påregn ca. 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række ”mezze” som et forspil til jeres middag.

Næsten fuldt booket i åbningsugen:

Der har været stor interesse for at få bord på Bazaar i åbningsugen, men der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du vil være blandt de allerførste gæster. Du kan læse meget mere om menuen og konceptet på Bazaar ved at klikke her, ligesom du nemt og hurtigt får et overblik over evt. ledige borde via vores onlinebooking lige her.

Bazaar

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påskelukket: Vi er ægge hjemme 1. og 2. påskedag

Påsken venter lige om hjørnet, og vi er så klar på alt det som helligdagene bringer med sig. Afslapning, hyggestunder, godt selskab og selvfølgelig: Masser af mad!

Det hele og mere til glæder vi os til at servere dig påsken ud på vores mange restauranter spredt ud i hele København. Dog holder enkelte af vores filialer påskefri i denne omgang, hvorfor Gran Torino, Alabama Social, FOOD CLUB og Madklubben Bistro-de-Luxe holder lukket søndag d. 1. og mandag d. 2. april.

Savnet efter vores søde gæster melder sig dog hurtigt, så fra tirsdag d. 3. er vi naturligvis allerede klar til at slå dørene op til en ny uge spækket med (forhåbentligt) en masse forårssol og post-påske fornøjelser.

I humør til at besøge en vores restaurant, der har åbent hele påsken? Få det fulde overblik lige her.

 

3-retters veganermenu flytter ind på Madklubben Bistro-de-Luxe

3-retters veganermenu flytter ind på Madklubben Bistro-de-Luxe

I forrige uge deltog Madklubben Bistro-de-Luxe i Dansk Vegetarisk Forenings første danske veganerfestival nogensinde: VeggieWeek. Begejstringen, fremmødet og opbakningen har været stor, hvorfor hele oplevelsen har været intet mindre end en gennemført succes!

Vores største ønske er at være dér, hvor vores gæster er og lytte til jeres ønsker. Derfor implementerer vi nu en vegansk menu som fast supplement til vores spisekort på Madklubben Bistro-de-Luxe. Og hvad kan du så glæde dig til? Plantebaseret kost skal hverken hæmme os eller gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Vi nyder at lege med naturens skønne råvarer og fantastiske farver, hvorfor du nu kan glæde dig til en velsmagende menu bestående af:

Forret: Konfiterede løg, gærflager, persillepuré, syltede løg og brændt hvidløg

Hovedret: Stegt blomkål, glaskål, karamelliseret blomkål og løgvinaigrette med trøffel

Dessert: Æblesorbet med hvid chokolade, syltede æbler med tonkanød og blegselleri

Nåede du ikke teste menuen i løbet af VeggieWeek? Så kan du nemt og hurtigt bestille bord til en grøn smagsoplevelse på Madklubben Bistro-de-Luxe lige her. Vores veganermenu træder i kraft i forbindelse med nye vores forårs- og forsommermenu gældende fra i dag. Fristet? Tag et nærmere kig på alle herlighederne lige her.

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati.  Med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge. Pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt. Om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad, serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert. Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.