Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk.

”En god madoplevelse behøver ikke at koste en herregård. Over alt i byen frister spisesteder med mageløse måltider til små penge. Hvilket spisested topper listen, når maven knurrer, men budgettet strammer?”

Sådan lyder beskrivelsen af prisen, som Madklubben Nørrebro kæmper om at opnå i hård konkurrence med en lille håndfuld andre gode spisesteder i København. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Hvis du har haft en god oplevelse på restauranten eller blot synes, at en Madklubben-restaurant uden tvivl bør snuppe trofæet for at servere dejlig mad til yderst sympatiske priser, så smid din stemme allerede nu. Du stemmer ved at klikke på dette link – alt du skal gøre er at vælge Madklubben Nørrebro, indtaste din email-adresse og trykke ”Stem”.

Vi takker på forhånd for alle stemmer med virtuelle kys og kram. De kan naturligvis veksles til rigtige af slagsen, hvis du svinger forbi Madklubben Nørrebro på Sortedam Dossering 7 i nærmeste fremtid.

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

I maj 2017 rykker en ny Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandler de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler bliver konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter.

Du kan læse meget mere om Madklubben Frederiksberg i denne artikel fra Frederiksberg Bladet, hvor vores indehaver, Anders Aagaard, åbner op om planerne for den nye restaurant.

Vi er snart klar til at fortælle meget mere om menuen og konceptet på Madklubben Frederiksberg, ligesom der ikke går længe, før du kan booke bord. Indtil da kan vi kun sige, at vi glæder os noget så eftertrykkeligt til at rykke ind i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium med metroen under os og himlen over os lige midt på Solbjerg Plads.

Følg med i udviklingen af Madklubben Frederiksberg på Facebook:

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Nye retter på Madklubben Bistro-de-Luxe stråler af overskud og forårssmag

Nye retter på Madklubben Bistro-de-Luxe stråler af overskud og forårssmag

Der er nu noget særligt over foråret: Solen titter frem og luner vores vintertrætte kroppe, Kongens Have anlægger et væg-til-væg-tæppe af pastelfarvede krokusblomster og nye menukort spirer frem på vores restauranter.

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er ingen undtagelse, og der er dømt forårsfristelser til små penge på den nye menu, som landede i slutningen af marts 2017. Glæd dig til rejer i selskab med grillet salat, laksetatar med brunet smør, lammeculotte, braiseret kalv, en påskegul vegetarret og desserter med citron og rabarber, der rammer den perfekte balance mellem sødt og syrligt.

Madklubben i Store Kongensgade var vores allerførste restaurant, og her holder vi fast det oprindelige koncept: Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.  Du kan se et udvalg af de nye forårsretter i galleriet nedenfor, samt tjekke det fulde kort ud lige her.

Fristet? Klik her for at booke bord på Madklubben Bistro-de-Luxe

Oksetatar klædt på med sæsonens råvarer:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Rejer med stegt hjertesalat, løgvinaigrette, røget marc & saltet citron:Madklubben Bistro-de-Luxe

Tatar på røget & letsaltet laks, glaskål, rugbrød, sauce med brunet smør & soya: Madklubben Bistro-de-Luxe

Svampesuppe med svampecreme, syltede løg, brioche & ramsløg: Madklubben Bistro-de-Luxe

Stegt lammeculotte med spidskål, blomkålscreme, sauce med lammebacon, sennep & fermenteret hvidløg:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Saltbagt selleri med pocheret æggeblomme, høost & vinaigrette med brunet smør:Madklubben Bistro-de-Luxe

Braiseret kalv med chimichurri, hønsebouillon med citrus & stegte karotter:Madklubben Bistro-de-Luxe

Rabarbertærte med flødeis & kondenseret mælk:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Citronsorbet, sandkage & hvid chokolade:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Drabelig delikat konkurrence: Vind hypet krimi og en middag til dig og din bogklub

Drabelig delikat konkurrence: Vind hypet krimi og en middag til dig og din bogklub

1. april udkommer ”Ligblomsten”, der allerede nu af anmeldere omtales som ÅRETS KRIMI. Det fejrer vi ved at udlodde fire eksemplarer af bogen og en middag på Bistro Royal til dig og din bogklub med velkomstdrink, 3-retters menu, vinmenu, kaffe og vand på en valgfri aften i 2017. Det sker ovre på Facebook.

Forfatteren til bogen, Anne Mette Hancock, har haft fast ‘kontorplads’ på Bistro Royal i skriveprocessen, og i hendes nervepirrende debutkrimi figurerer både vores restaurant på Kongens Nytorv og Madklubben – Bistro de-Luxe i St. Kongensgade. Det er vi pivstolte af, og det skal da fejres!

Du deltager i konkurrencen ved at like dette billede på Facebook, samt skrive en kommentar med hvilke 3 personer, du gerne vil dele læse- og middagsoplevelsen med. Vi hiver et vindernavn op af hatten på udgivelsesdagen, lørdag 1. april kl. 15.

—> Du kan allerede nu læse de første kapitler af Ligblomsten her: http://bit.ly/ligblomsten

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Når det kommer til desserter, er der ikke så meget tvivl på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade: De skal laves ”rigtigt” med masser af smør og fløde. Hvis din søde tand er ekstra dominerende, kan du altid tilkøbe alle 3 desserter fra menukortet for 50 kr. ekstra. Er du alligevel kun på udkig efter én dessert fra vintermenuen, er der rig mulighed for at få både smør og fløde på tallerkenen. Så kan den naturlige vinterfrakke holdes ved lige!

Æblekage Madklubben Bistro-de-Luxe
Æble-mazarinkagen smørbages med et sirligt mønster af tyndskårede æbler på toppen og serveres dejlig lun i bunden af en dyb tallerken, hvori der hældes ”crème double”; en særligt syndig og cremet fløde på hele 50%! (Ja, du læste det rigtigt).

Chokolademousse Madklubben Bistro-de-Luxe
Opskriften på chokolademoussen har fået et upassende herligt twist med smør og muskatnød. På toppen balancerer en kugle hårdtpisket flødeskum, der næsten ligner vaniljeis. Tilsæt lidt sprøde, ristede nødder, og chokoladedrømmen er komplet!