Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Børge Mogensen. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nye retter på Madklubben Bistro-de-Luxe stråler af overskud og forårssmag

Nye retter på Madklubben Bistro-de-Luxe stråler af overskud og forårssmag

Der er nu noget særligt over foråret: Solen titter frem og luner vores vintertrætte kroppe, Kongens Have anlægger et væg-til-væg-tæppe af pastelfarvede krokusblomster og nye menukort spirer frem på vores restauranter.

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er ingen undtagelse, og der er dømt forårsfristelser til små penge på den nye menu, som landede i slutningen af marts 2017. Glæd dig til rejer i selskab med grillet salat, laksetatar med brunet smør, lammeculotte, braiseret kalv, en påskegul vegetarret og desserter med citron og rabarber, der rammer den perfekte balance mellem sødt og syrligt.

Madklubben i Store Kongensgade var vores allerførste restaurant, og her holder vi fast det oprindelige koncept: Sammensæt din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.  Du kan se et udvalg af de nye forårsretter i galleriet nedenfor, samt tjekke det fulde kort ud lige her.

Fristet? Klik her for at booke bord på Madklubben Bistro-de-Luxe

Oksetatar klædt på med sæsonens råvarer:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Rejer med stegt hjertesalat, løgvinaigrette, røget marc & saltet citron:Madklubben Bistro-de-Luxe

Tatar på røget & letsaltet laks, glaskål, rugbrød, sauce med brunet smør & soya: Madklubben Bistro-de-Luxe

Svampesuppe med svampecreme, syltede løg, brioche & ramsløg: Madklubben Bistro-de-Luxe

Stegt lammeculotte med spidskål, blomkålscreme, sauce med lammebacon, sennep & fermenteret hvidløg:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Saltbagt selleri med pocheret æggeblomme, høost & vinaigrette med brunet smør:Madklubben Bistro-de-Luxe

Braiseret kalv med chimichurri, hønsebouillon med citrus & stegte karotter:Madklubben Bistro-de-Luxe

Rabarbertærte med flødeis & kondenseret mælk:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Citronsorbet, sandkage & hvid chokolade:
Madklubben Bistro-de-Luxe

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Drabelig delikat konkurrence: Vind hypet krimi og en middag til dig og din bogklub

Drabelig delikat konkurrence: Vind hypet krimi og en middag til dig og din bogklub

1. april udkommer ”Ligblomsten”, der allerede nu af anmeldere omtales som ÅRETS KRIMI. Det fejrer vi ved at udlodde fire eksemplarer af bogen og en middag på Bistro Royal til dig og din bogklub med velkomstdrink, 3-retters menu, vinmenu, kaffe og vand på en valgfri aften i 2017. Det sker ovre på Facebook.

Forfatteren til bogen, Anne Mette Hancock, har haft fast ‘kontorplads’ på Bistro Royal i skriveprocessen, og i hendes nervepirrende debutkrimi figurerer både vores restaurant på Kongens Nytorv og Madklubben – Bistro de-Luxe i St. Kongensgade. Det er vi pivstolte af, og det skal da fejres!

Du deltager i konkurrencen ved at like dette billede på Facebook, samt skrive en kommentar med hvilke 3 personer, du gerne vil dele læse- og middagsoplevelsen med. Vi hiver et vindernavn op af hatten på udgivelsesdagen, lørdag 1. april kl. 15.

—> Du kan allerede nu læse de første kapitler af Ligblomsten her: http://bit.ly/ligblomsten

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Når det kommer til desserter, er der ikke så meget tvivl på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade: De skal laves ”rigtigt” med masser af smør og fløde. Hvis din søde tand er ekstra dominerende, kan du altid tilkøbe alle 3 desserter fra menukortet for 50 kr. ekstra. Er du alligevel kun på udkig efter én dessert fra vintermenuen, er der rig mulighed for at få både smør og fløde på tallerkenen. Så kan den naturlige vinterfrakke holdes ved lige!

Æblekage Madklubben Bistro-de-Luxe
Æble-mazarinkagen smørbages med et sirligt mønster af tyndskårede æbler på toppen og serveres dejlig lun i bunden af en dyb tallerken, hvori der hældes ”crème double”; en særligt syndig og cremet fløde på hele 50%! (Ja, du læste det rigtigt).

Chokolademousse Madklubben Bistro-de-Luxe
Opskriften på chokolademoussen har fået et upassende herligt twist med smør og muskatnød. På toppen balancerer en kugle hårdtpisket flødeskum, der næsten ligner vaniljeis. Tilsæt lidt sprøde, ristede nødder, og chokoladedrømmen er komplet!

Konkurrence: Navngiv vores Valentine’s-cocktail og vind 500 kr.

Konkurrence: Navngiv vores Valentine’s-cocktail og vind 500 kr.

Holdet på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er i det romantiske hjørne, og har udviklet en cocktail, der – ligesom den perfekte februarforelskelse – er både lyserød, frisk, sød, kølig og blød. Alt er klar til at lange skønheden over bardisken tirsdag den 14. februar, lige på nær navnet!

Hvad skal drinken hedde? Lige nu kan du give dit bud ovre på restaurantens Facebook-side, og du deltager dermed i opløbet om et gavekort på 500 kr. til Madklubben Bistro-de-Luxe. Det kan bruges på Valentine’s Day eller en hvilken som helst anden aften i løbet af de næste 3 år.

Som inspiration til navnet kan vi fortælle, at cocktailen består af gin, hyldeblomst, rose, citron og kirsebærgelé. Sæt i gang, og smid dit bedste bud i puljen lige her.

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Ventetiden er ovre, grillen er tændt og bordene dækket op. Mandag den 6. februar slår vi officielt dørene op til vores nye, store spisested: Madklubben Nørrebro.

I Irmas gamle varelager i baggården under den æglæggende neonhøne ved søerne finder du Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte neighborhood spot, hvor street art, lækkert design og et regelfrit menukort med inspiration fra stenbroens mellemøstlige kulturmix går hånd i hånd.

Tag plads på en af de knaldrøde Børge Mogensen-stole eller i de cognacfarvede sofarækker, og nyd en 3-retters byg-selv-middag fra så lidt som 200 kr., mens musikken spiller, cocktailglassene klirrer og duften af grill, ild og store flammer breder sig fra det åbne køkken.

Læs også: Gran Torino er genåbnet med pizza, karruselheste og nyt prisvenligt koncept

På Madklubben Nørrebro finder du både klassikere som tatar, fiskesuppe, rib eye og pighvar stegt på ben. Du kan også kaste dig over mere eventyrlystne kreationer som hjerte og lever stegt på spyd, vegetarisk tagine, djævelsk kylling og grillet ananas, for ikke at nævne signaturretter som luksusshawarma med alskens dyppelser og den dybstegte Snickersbar med saltet karamelis på siden.

Gå på opdagelse i hele menukortet fra Madklubben Nørrebro her, og book bord nemt og hurtigt online her. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen hos det nyeste medlem af Madklubben-familien – som altid med god mad til ualmindelig sympatiske priser! Se flere billeder fra Madklubben Nørrebro herunder.

Adresse og åbningstider:
Sortedam Dossering 7C
2200 København N

Mandag til torsdag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Fredag og lørdag: Kl. 17:00-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Søndag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
IMG_6302 IMG_6398IMG_6379IMG_6349  IMG_6387

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Vintergastronomi til små penge: Tjek den nye menu på Madklubben Bistro-de-Luxe

Vintergastronomi til små penge: Tjek den nye menu på Madklubben Bistro-de-Luxe

Hos Madklubben er vi kendt for at servere god mad i øjenhøjde til sympatiske priser. Men på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er køkkenchef Olli Simony ikke bange for at hæve blikket og den gastronomiske barre et ekstra nøk.

Med sofistikerede anretninger, der emmer af smukke farver, spændende teksturer og gedigen velsmag, er et besøg på Madklubben Bistro-de-Luxe definitionen af en value for money-oplevelse. Du sammensætter din egen 3-retters menu fra kun 200 kr., og der er rig mulighed for at mixe og matche retter uden at spendere end krone mere på maden end det. Skulle du alligevel have lyst til at opgradere med små eller lidt større tilkøb hen ad vejen, er det bestemt også muligt.

I starten af januar fik restauranten et nyt og opdateret menukort, som blandt andet byder på tatar med trøffelmayo, taskekrabbe med friskost og æbler, stegt vagtel med kål i teksturer, blomkål i rosmarinsmør, braiseret kalv og et lille men skarpt udvalg af desserter.

Du kan se en række af de nye retter i selskab med et par enkelte populære gengangere i billeder nedenfor. Tjek hele det nye menukort på Madklubben Bistro-de-Luxe ud her, og bekæmp vinterkulden med en gastronomisk oplevelse til små penge i vores smukke kælderrestaurant på Store Kongensgade 66. Du booker nemt og hurtigt et bord online ved at klikke her.

IMG_6014
Kalvetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte, sprød kartoffel og estragon

IMG_6003
Terrine af røget nakkefilet med syrlige løg, peberrod og persillecreme

IMG_6023
Taskekrabbe med friskost, rugbrød, vinaigrette & æbler

IMG_6052
Braiseret kalv med ristede persillerødder, syltede perleløg, persillerodscreme og brunet smør

IMG_6047
Vagtel med kål i teksturer, karamelliseret blomkål og sauce med korender

IMG_6077
Stegt blomkål med rosmarinsmør, kapers, citron og muslingesauce

IMG_6086
Chokolademousse lavet med smør og muskatnød, hårdtpisket flødeskum og ristede nødder

IMG_6089
Æble-mazarinkage med kanel og crème double

Vinterens flydende dronning: Prøv en ”Daisy’s Issue” i Store Kongensgade

Vinterens flydende dronning: Prøv en ”Daisy’s Issue” i Store Kongensgade

Hos Madklubben serverer vi masser af velkendt velsmag til sympatiske priser. Menukortene rundt omkring i vores restaurantfamilie bugner af klassikere med twist: Labskovs med trøffelsmør på Madklubben Vesterbro, regnbueis med flamberet marengs på Steak Royal, bøf bearnaise på Madklubben Steak. Listen kan hurtigt blive meget lang.

Men selvom vi elsker vores kulinariske evergreens, er der også plads til kreative indspark og uventede påhit. Det sker både på spisefronten, men i den grad også på drikkevarefronten. Et godt eksempel er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade, som har opfundet en spritny cocktailforfører med royale aner: ”Daisy’s Issue”.

For kun 85 kr. kan du sippe dig igennem en unik blanding af den navnkundige franske æblebrændevin, Calvados, i samspil med Americano Vermouth fra italienske Cocchi, citronsaft og æggehvide. Resultatet er friskt, afrundet og skummende.

Mindre afrundet (men ikke desto mindre underholdende) er bartenderens historie omkring, hvordan drinken fik sit navn: ”Vi ligger jo i Store Kongensgade, som er lidt kongeagtigt. Men vi har ikke en konge i Danmark, vi har en dronning, og hendes kælenavn er Daisy. Vi havde en del besvær med at finde det perfekte navn, ja, det gik faktisk hen og blev lidt af et issue… og voilà: Daisy’s Issue.”

Skabertrangen stopper ikke her. De gode folk fra Madklubben Bistro-de-Luxe går allerede og brygger på nye kreationer, der lander på kortet i takt med forårets komme. Derfor står der lige nu hyldevis af krukker på lageret fyldt med vodka, som infuseres med kirsebær og solbær. Vi glæder os til at præsentere dig for resultatet senere i 2017…