Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Konkurrence: Navngiv vores Valentine’s-cocktail og vind 500 kr.

Konkurrence: Navngiv vores Valentine’s-cocktail og vind 500 kr.

Holdet på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er i det romantiske hjørne, og har udviklet en cocktail, der – ligesom den perfekte februarforelskelse – er både lyserød, frisk, sød, kølig og blød. Alt er klar til at lange skønheden over bardisken tirsdag den 14. februar, lige på nær navnet!

Hvad skal drinken hedde? Lige nu kan du give dit bud ovre på restaurantens Facebook-side, og du deltager dermed i opløbet om et gavekort på 500 kr. til Madklubben Bistro-de-Luxe. Det kan bruges på Valentine’s Day eller en hvilken som helst anden aften i løbet af de næste 3 år.

Som inspiration til navnet kan vi fortælle, at cocktailen består af gin, hyldeblomst, rose, citron og kirsebærgelé. Sæt i gang, og smid dit bedste bud i puljen lige her.

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Luksusshawarma og dybstegt Snickers: Nu åbner Madklubben Nørrebro

Ventetiden er ovre, grillen er tændt og bordene dækket op. Mandag den 6. februar slår vi officielt dørene op til vores nye, store spisested: Madklubben Nørrebro.

I Irmas gamle varelager i baggården under den æglæggende neonhøne ved søerne finder du Madklubben Nørrebro. Et vaskeægte neighborhood spot, hvor street art, lækkert design og et regelfrit menukort med inspiration fra stenbroens mellemøstlige kulturmix går hånd i hånd.

Tag plads på en af de knaldrøde Børge Mogensen-stole eller i de cognacfarvede sofarækker, og nyd en 3-retters byg-selv-middag fra så lidt som 200 kr., mens musikken spiller, cocktailglassene klirrer og duften af grill, ild og store flammer breder sig fra det åbne køkken.

Læs også: Gran Torino er genåbnet med pizza, karruselheste og nyt prisvenligt koncept

På Madklubben Nørrebro finder du både klassikere som tatar, fiskesuppe, rib eye og pighvar stegt på ben. Du kan også kaste dig over mere eventyrlystne kreationer som hjerte og lever stegt på spyd, vegetarisk tagine, djævelsk kylling og grillet ananas, for ikke at nævne signaturretter som luksusshawarma med alskens dyppelser og den dybstegte Snickersbar med saltet karamelis på siden.

Gå på opdagelse i hele menukortet fra Madklubben Nørrebro her, og book bord nemt og hurtigt online her. Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen hos det nyeste medlem af Madklubben-familien – som altid med god mad til ualmindelig sympatiske priser! Se flere billeder fra Madklubben Nørrebro herunder.

Adresse og åbningstider:
Sortedam Dossering 7C
2200 København N

Mandag til torsdag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Fredag og lørdag: Kl. 17:00-24:00 (køkkenet lukker kl. 22:00)
Søndag: Kl. 17:30-24:00 (køkkenet lukker kl. 21:00)
IMG_6302 IMG_6398IMG_6379IMG_6349  IMG_6387

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Vintergastronomi til små penge: Tjek den nye menu på Madklubben Bistro-de-Luxe

Vintergastronomi til små penge: Tjek den nye menu på Madklubben Bistro-de-Luxe

Hos Madklubben er vi kendt for at servere god mad i øjenhøjde til sympatiske priser. Men på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade er køkkenchef Olli Simony ikke bange for at hæve blikket og den gastronomiske barre et ekstra nøk.

Med sofistikerede anretninger, der emmer af smukke farver, spændende teksturer og gedigen velsmag, er et besøg på Madklubben Bistro-de-Luxe definitionen af en value for money-oplevelse. Du sammensætter din egen 3-retters menu fra kun 200 kr., og der er rig mulighed for at mixe og matche retter uden at spendere end krone mere på maden end det. Skulle du alligevel have lyst til at opgradere med små eller lidt større tilkøb hen ad vejen, er det bestemt også muligt.

I starten af januar fik restauranten et nyt og opdateret menukort, som blandt andet byder på tatar med trøffelmayo, taskekrabbe med friskost og æbler, stegt vagtel med kål i teksturer, blomkål i rosmarinsmør, braiseret kalv og et lille men skarpt udvalg af desserter.

Du kan se en række af de nye retter i selskab med et par enkelte populære gengangere i billeder nedenfor. Tjek hele det nye menukort på Madklubben Bistro-de-Luxe ud her, og bekæmp vinterkulden med en gastronomisk oplevelse til små penge i vores smukke kælderrestaurant på Store Kongensgade 66. Du booker nemt og hurtigt et bord online ved at klikke her.

IMG_6014
Kalvetatar med trøffelmayo, syltede bøgehatte, sprød kartoffel og estragon

IMG_6003
Terrine af røget nakkefilet med syrlige løg, peberrod og persillecreme

IMG_6023
Taskekrabbe med friskost, rugbrød, vinaigrette & æbler

IMG_6052
Braiseret kalv med ristede persillerødder, syltede perleløg, persillerodscreme og brunet smør

IMG_6047
Vagtel med kål i teksturer, karamelliseret blomkål og sauce med korender

IMG_6077
Stegt blomkål med rosmarinsmør, kapers, citron og muslingesauce

IMG_6086
Chokolademousse lavet med smør og muskatnød, hårdtpisket flødeskum og ristede nødder

IMG_6089
Æble-mazarinkage med kanel og crème double

Vinterens flydende dronning: Prøv en ”Daisy’s Issue” i Store Kongensgade

Vinterens flydende dronning: Prøv en ”Daisy’s Issue” i Store Kongensgade

Hos Madklubben serverer vi masser af velkendt velsmag til sympatiske priser. Menukortene rundt omkring i vores restaurantfamilie bugner af klassikere med twist: Labskovs med trøffelsmør på Madklubben Vesterbro, regnbueis med flamberet marengs på Steak Royal, bøf bearnaise på Madklubben Steak. Listen kan hurtigt blive meget lang.

Men selvom vi elsker vores kulinariske evergreens, er der også plads til kreative indspark og uventede påhit. Det sker både på spisefronten, men i den grad også på drikkevarefronten. Et godt eksempel er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade, som har opfundet en spritny cocktailforfører med royale aner: ”Daisy’s Issue”.

For kun 85 kr. kan du sippe dig igennem en unik blanding af den navnkundige franske æblebrændevin, Calvados, i samspil med Americano Vermouth fra italienske Cocchi, citronsaft og æggehvide. Resultatet er friskt, afrundet og skummende.

Mindre afrundet (men ikke desto mindre underholdende) er bartenderens historie omkring, hvordan drinken fik sit navn: ”Vi ligger jo i Store Kongensgade, som er lidt kongeagtigt. Men vi har ikke en konge i Danmark, vi har en dronning, og hendes kælenavn er Daisy. Vi havde en del besvær med at finde det perfekte navn, ja, det gik faktisk hen og blev lidt af et issue… og voilà: Daisy’s Issue.”

Skabertrangen stopper ikke her. De gode folk fra Madklubben Bistro-de-Luxe går allerede og brygger på nye kreationer, der lander på kortet i takt med forårets komme. Derfor står der lige nu hyldevis af krukker på lageret fyldt med vodka, som infuseres med kirsebær og solbær. Vi glæder os til at præsentere dig for resultatet senere i 2017…

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Mens julefreden indfinder sig rundt omkring i det danske land, summer aktivitetsniveauet langt over normalen her i Madklubben. Vi går nemlig og gør klar til en kombineret restaurantåbning og –flytning af enorme dimensioner.

Velkommen til Madklubben Nørrebro:

Den 31. december 2016 holder vores italienske restaurant Gran Torino åbent for sidste gang på sin nuværende placering i baggården ved Sortedam Dossering 7C. Herefter rykker håndværkerne ind for at skabe Madklubben Nørrebro: En kombination af alle de bedste ting fra de eksisterende Madklubber mixet med den fede stemning, man kender fra Madklubben Vesterbro.

”Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,” fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber planerne for Madklubben Nørrebro:

”Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept.”

Store flyttedag for Gran Torino og Hanzō:

I forbindelse med åbningen af Madklubben Nørrebro, rykker Gran Torino ind i vores asiatiske restaurant Hanzō’s nuværende lokaler på Sortedam Dossering 5, mens Hanzō får sig et nyt hjem i hjertet af København. Placeringen holder vi hemmelig lidt endnu.

”Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,” fortæller Anders Aagaard.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 6. februar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 3. februar 2017.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.

Perfekt julemad på 1 minut: Få Madklubbens bedste tips som videoguides

Perfekt julemad på 1 minut: Få Madklubbens bedste tips som videoguides

Madklubbens helt egen gastronomiske skytsengel står klar til at redde julemiddagen med skarpe tips tricks til de klassiske retter. Selvom det er et par år siden, at vores indehaver, Anders Aagaard, skabte de julede madlavningsvideoer i samarbejde med Jyllandsposten, holder de i den grad stadig væk. For juletraditionerne er der ingen, der skal pille ved!

Se også: Her får du overblikket over Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Hver video varer kort og godt ét minut, og giver hver især ekspertviden om drilske men uundværlige elementer som flæskesteg, julesovs, rødkål og ris à l’amande.

Få et overblik over de forskellige videoer herunder, som kan ses ved at klikke på de direkte links.

Flæskesteg med sprøde svær:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.25.15

Der er ikke langt fra succes til fiasko, når det gælder flæskestegen. Lige så uimodståelig, den kan være med saftigt kød og knasende svær, lige så intetsigende er den, når kødet har fået for meget og sværen for lidt.

Klik her for at lære at lave en sprød og saftig flæskesteg.

Julesovs med saft og kraft:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.24.35

En god sovs er alfa og omega for den fuldendte julemiddag. Denne ene dag om året må sovsen gerne få alt, hvad den kan trække af rødvin, stegesky, fond, piskefløde – alle kneb gælder for at gøre julesovsen til en smagsbombe.

Klik her for at lære at lave en julesovs i topklasse.

Rødkål i ro og mag:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.25.43

Rødkålen er en af de retter, du med fordel kan lave allerede lillejuleaften. Så har du det mindre at lave den 24. december, og kålen har kun godt af at trække smag i et døgn eller længere.

Klik her for at lære at lave den perfekte rødkål.

Ros til ris à ’amanden:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.23.59

Mens hovedretten juleaften varierer fra familie til familie, ligger desserten fuldstændig fast. Her kommer man ikke uden om risalamanden.

Klik her for at se videoen.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Uanset om den står på bøf bearnaise på Bistro Royal, spareribs på Alabama Social, grisebasse på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en helt fjerde kødret på en af restauranterne i vores familie, så har vi et godt bud på hvilken vin, du skal drikke til maden.

Silverado Mt. George Merlot fra 2011 er en ny favoritvin, som kan findes på kortet på alle vores spisesteder. Det kan den, fordi den smager så dejligt og er så alsidig, at den kan klæde en hel vifte af køkkener lige fra det franske over det italienske til det asiatiske.

Den kraftige rødvin kommer fra en vinmark øst for det kendte vinområde Napa i Californien. Smagen er både intens og blød med frugtige noter af blommer, kakao og solbær afsluttet med en krydret eftersmag. Duften byder desuden ind med elementer af kaffe, rosmarin, mynte og solbær. Vinens struktur og friskhed stammer fra jordforholdende på marken, som er rig på grus og vulkanske sten.

Selv om der kun står “Merlot” på etiketten, bliver vinen faktisk også iblandet en smule Cabernet Sauvignon, Malbec og Petit Verdot, inden den gæres på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i 17 måneder. På mange måder en stor vin, som passer perfekt til grillet kød i alle afskygninger.

En flaske 2011 Silverado Mt. George koster 500 kr. på tværs af vores restauranter, og på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade kan du desuden bestille den på glas for 125 kr. Skål!

Moderne julemad til små priser: Se de lækre billeder fra Madklubben Bistro-de-Luxe

Moderne julemad til små priser: Se de lækre billeder fra Madklubben Bistro-de-Luxe

”Det’ jul, det’ cool, det’ nu man hygger sig bedst.” – MC Einar

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade har skruet op for højtidshyggen med moderne julemad, der taler til både øjne, næse og mund. Bag kreationerne står vores dygtige køkkenchef Olli Simony, som har nyfortolket julens klassiske retter og råvarer.

Resultatet er uimodståeligt, og priserne naturligvis stadig helt i bund. Julen koster – som bekendt – mange penge, men ikke på Madklubben. En 3-retters byg-selv-menu starter på kun 200 kr. pr. snude, og du kan gå på opdagelse i hele menukortet lige her.

Herunder kan du lade dig friste af et udvalg af de skarptskårne og smukke juleretter fra Madklubben Bistro-de-Luxe. Alle de viste retter kan vælges uden at betale ekstra tillæg:

IMG_5371
Stegt julepølse med syltede løg, malt & karsecreme

IMG_5377
Røget laks med hasselnødder, rosenkål, kirsebærvinaigrette og gran

IMG_5384
Nakkefilet af gris med rødkål vendt i balsamico og sennep, hertil sauce og fedtegrever

IMG_5394
Stegt andebryst med saltbagte rødbeder, sauce med lang peber og persilleolie

IMG_5410
Vaniljeis med amarenakirsebær, syltede kirsebær, guf og mandler