Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Charles og Ray Eames. I vores køkken nyfortolkes danske traditioner i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 225 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Grønt er godt! Se hvilke Madklubben-restauranter der deltager i dette års VeggieWeek

Når Dansk Vegetar Forening udfordrer alle landets spisesteder til at servere et bud på en lækker plantebaseret spiseoplevelse, siger vi ikke nej! Derfor glæder vi os til at deltage i dette års VeggieWeek, og pakke en udsøgt vegansk middag ind i vores velkendte Madklubben koncept.

Og hvad betyder det så? Jo. Kan du fristes af friske ruller med syltet daikon/forårsløg? Stegt og karamelliseret blomkål med løgvinaigrette med trøffel? Eller æblesorbet med hvid chokolade? Så vil du helt sikkert nyde godt af de udsøgte 3-retters menuer, henholdsvis Madklubben Bistro-de-Luxe og Hanzō disker op med i anledningen af dette års VeggieWeek. Fik vi nævnt, at menuerne er skabt fuldstændig uden kød, fjerkræ, fisk eller skaldyr såvel som æg og mælkeprodukter?

VeggieWeek løber i år af stablen i uge 11, og du kan nyde din grønne middag på vores to restauranter mandag til torsdag kl. 18. Den komplette menu på Madklubben Bistro-de-Luxe finder du her og Hanzōs menu lige her. Prisen for de tre retter lyder på 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr, og ønsker du en fabelagtig flaske vin, behagelige bobler eller delikate drinks til din middag, kan drikkevarer bestilles på aftenen.

Er der andet, jeg bør vide? Når du har købt din billet, er det vigtigt, at du også reserverer et bord på den på gældende restaurant, og noterer i din bookingkommentar, at du besøger os i forbindelse med VeggieWeek. Reservation til Hanzō finder du her og til Madklubben Bistro-de-Luxe her.
Slutteligt er der ikke andet at sige, end vi glæder os til at se dig og hylde de geniale grøntsager i dit selskab!

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

Ekstra vinterferieforkælelse: Børn spiser gratis på FOOD CLUB igen i uge 8

De famøse vinterferieuger, uge 7 og 8, er over os med skolefri, kælkedrømme og det evigt tilbagevendende spørgsmål: Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?

Madklubbens nye spisekoncept ved søerne, FOOD CLUB, står klar med svaret: Her kan børn under 12 år nemlig spise gratis i vinterferieugerne. Uge 7 forløb som en rivende succes med god stemning, højt humør og gennemført vinterferiehygge på programmet, og vi glæder os til at fortsætte vinterferiefejringen i denne uge. FOOD CLUB er et familievenligt tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske soft ice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 7 og 8 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk

Ny menu: Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vintermad med manér

Ny menu: Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vintermad med manér

Det er smagen af favoritretter og nostalgi, du finder i kælderen på Store Kongensgade. Her byder vi dig indenfor i hyggelige omgivelser (og tørvejr!), og serverer dig dine top choices fra vores nye vintermenu.

Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi vinterretter tilsat en dosis klassiske smagselementer, en portion fri fortolkning samt et skvæt elegante detaljer, der sætter prikken over i’et. Nyd eksempelvis en forret af gravad okse serveret med smagfuld rævesauce, knasende hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri. Forsæt festlighederne med en hovedret af farseret vagtel med sød kvædekompot, sprødt kål toppet af sauce med lang peber. Du sammensætter selv din en, to eller tre-retters middag efter ønske, men hvis du holder særligt af fyn-favoritten, brunsvigeren, er den altid et sikkert valg. Vores brunsviger serveres i anretning af blød smørbolle toppet med kardemommeiscreme og brun farin-sauce.

Kig nærmere på vores fulde menukort her, samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Bistro-de-Luxe.


Gravad okse med rævesauce, hasselnødder, røget mayonnaise og saltbagt selleri


Farseret vagtel med kvædekompot, kål og sauce med lang peber


Svinebryst af frilandsgris med gule ærter, stegte karotter, sauce med ramsløgskapers og syltede løg


Vores ”brunsviger” med kardemommeiscreme, brun farin-sauce og smørbolle


Æblesorbet af luftig yoghurt med vanilje, hvid chokolade og æble

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

Madklubben præsenterer FOOD CLUB: Et socialt spisekoncept med alt inkluderet til en skarp pris

I mere end 10 år har Madklubben serveret fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser i pæne omgivelser. Snart præsenterer restaurantfamilien et nyt og radikalt anderledes koncept: FOOD CLUB. Her står den på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke.

”Nogle vil kalde det en buffetrestaurant, men vi kalder det selv bare for ukompliceret aftensmad”, fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard Jensen og uddyber:

”Madklubben udsprang af en lyst til at skære ind til benet af den traditionelle restaurantoplevelse, men hvor det stadig skulle være et klassisk 3-retters ’sit down’-koncept. FOOD CLUB er derimod et destillat af københavnerens behov for god aftensmad i 2018: Et rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris.”

Udspringer af en dialog med gæsterne:

I forbindelse med Madklubbens 10-års fødselsdag i foråret 2017 blev der afholdt en række ”fødselsdagsmiddage”, hvor gæsterne kunne teste forskellige idéer og tanker i forhold til fremtidens madklub. Her kom elementer som plantemad, socialt samvær og deleretter på banen:

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard.

Grønt, godt og priser fra 0 til 300 kr. pr. person:

Hos FOOD CLUB vil prisskiltet lyde på 250 kr. fra mandag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed, og gæsterne kan få både grønt, kød og søde sager.

”Det må ikke blive en sovepude rent kvalitetsmæssigt, og det her koncept er i grunden en kæmpe udfordring, vi stiller os selv. Vi VIL have, at maden er i top,” siger Anders Aagaard, og slutter:

”Vi skal ramme plet i forhold til der, hvor samfundet er på vej hen: Bedre råvarer, mindre madspild og mere sammenhold, når vi spiser ude. Det er et koncept, vi tror på, kan blive rigtig stort.”

FOOD CLUB åbner 22. januar:

FOOD CLUB åbner mandag den 22. januar på Sortedam Dossering 7C i lokalerne, der tidligere har huset Madklubben Nørrebro. Vi er klar til at tage imod bestillinger i uge 3.

Følg med i udviklingen af FOOD CLUB på Facebook ved at klikke her, og besøg vores hjemmeside på food-club.dk.

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Åh, du kære julemåned, hvor bliver du af? Tiden flyver, snart viser kalenderen d. 24. december og før at vi ved af det, står vi endnu en gang og skal tage hul på et nyt og spændende år.

Men ved du endnu ikke, hvordan du skal runde 2017 af samt byde 2018 velkommen? Så foreslår vi, at du tager et smut forbi Madklubbens webshop, hvor du kort tid endnu kan finde ledige billetter til en raffineret nytårsmiddag på en af vores restauranter. Men skynd dig – præcis som nytårsfyrværkeri har billetsalget været en eksplosiv affære indtil nu, og flere spisesteder har allerede meldt udsolgt!

Få det fulde overblik over vores restauranter og billetsalget på Madklubbens webshop lige her.

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

I maj måned 2018 er Danmark vært ved VM i ishockey – det største sportsevent på dansk jord nogensinde. Oplevelser af den kaliber må man aldrig tage til på tom mave, og derfor har Madklubbens restaurantfamilie indgået et unikt samarbejde med Rungsted Seier Capital og VM-selskabet omkring pakkeløsninger, der både byder på god mad, ishockey i verdensklasse og andre lækre sager.

Har du en flok kollegaer, leverandører eller kunder som fortjener én på opleveren? Så skøjt fluks over på www.vm2018.is for at se udvalget af pakker, der kan føre jer forbi spisesteder som Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Østerbro, Madklubben Steak, Bistro Royal, Steak Royal, Tony’s og Alabama Social.

Vælger i ”Business Executive”-løsningen fra 985 kr. ekskl. moms, får I transport til en kamp i Royal Arena sammen med en ishockeyspiller, som forklarer regler, taktik og udstyr m.m. undervejs. Efter braget på isen, køres I til udvalgte vinbarer i København, hvor der er reserveret plads til en hyggelig afslutning på aftenen.

Priserne afhænger af: 1) Hvor I vil spise, 2) Hvilke pladser I vil sidde på i Royal Arena og 3) Hvilken kamp I vil se. Alt er gjort let for jer, og du kan som vært allerede i dag gå på opdagelse blandt de mange pakkeløsninger, som er skræddersyet til 10 gæster ad gangen, ved at klikke lige her.

Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

“Når alle andre skruer op for priserne i december, skruer vi ned fire søndage i træk. Det er vores julegave til Madklubbens fantastiske gæster.”

Sådan lyder det kort og godt, når Madklubbens stifter og indehaver, Anders Aagaard, skal forklare grundtanken bag den voldsomt populære adventskalender, der har taget Københavns borgere og besøgende med storm i både 2015 og 2016. Her har hundredevis af heldige gæster kunnet sætte sig til rette og spise en søndagsmiddag til under halv pris.

Den søde højtid nærmer sig igen, og billetsalget til dette års ombæring af Madklubbens Adventskalender starter snart. Hele 51% rabat bliver der at hente i 2017, når Steak Royal, Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Frederiksberg og Madklubben Steak slår dørene op til uhørt prisvenlig julehygge for madelskere.

Da fjerde søndag i advent i år falder på selveste juleaften, har vi valgt at rykke adventskalenderen en uge frem, så datoerne hedder den 26. november, 3. december, 10. december og 17. december. Traditionen tro sættes billetterne til hver af de fire søndage til salg ad fire omgange. Nærmere bestemt onsdagen før hver søndag. Det kommer til at ske via shop.madklubben.dk.

Du kan danne dig det fulde overblik over de medvirkende restauranter, menuer og billetsalgsdatoer herunder:

Søndag den 26. november: Steak Royal på Regnbuepladsen
Billetter sættes til salg onsdag den 22. november kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Cæsarsalat, flat iron steak og ris à l’amande.
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.

Søndag den 3. december: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade
Billetter sættes til salg onsdag den 29. november kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Jordskoksuppe, saftig gris og ris à l’amande.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 10. december: Madklubben Frederiksberg på Solbjergvej
Billetter sættes til salg onsdag den 6. december kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Oksetatar, andeconfit og sundae.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 17. december: Madklubben Steak i Pilestræde
Billetter sættes til salg onsdag den 13. december kl. 10 på dette link. 
Menu: Røget laks, striploin steak og julesundae. (OBS! DENNE MENU KAN IKKE LAVES VEGETARISK.)
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.