Velkommen til Madklubben Bistro-de-Luxe

Den oprindelige Madklubben åbnede i 2007 og ligger stadig tre trin ned ad trappen i Store Kongensgade nummer 66. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor der også er kælet for indretningen med smukke træsorter på væggene, kernelædersofaer og klassiske designerstole fra Børge Mogensen. I vores køkken smelter det franske og nordiske sammen i smukke anretninger, og du kan sammensætte din egen 3-retters menu fra så lidt som 200 kr.

Smiley: Se Madklubben Bistro-de-Luxes seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Nyhed: Velkommen til Madklubben Nørrebro + Gran Torino og Hanzō flytter

Mens julefreden indfinder sig rundt omkring i det danske land, summer aktivitetsniveauet langt over normalen her i Madklubben. Vi går nemlig og gør klar til en kombineret restaurantåbning og –flytning af enorme dimensioner.

Velkommen til Madklubben Nørrebro:

Den 31. december 2016 holder vores italienske restaurant Gran Torino åbent for sidste gang på sin nuværende placering i baggården ved Sortedam Dossering 7C. Herefter rykker håndværkerne ind for at skabe Madklubben Nørrebro: En kombination af alle de bedste ting fra de eksisterende Madklubber mixet med den fede stemning, man kender fra Madklubben Vesterbro.

”Siden åbningen i 2012, har Madklubben Vesterbro udviklet sig til en kæmpe succes. Det tror vi skyldes, at maden, indretningen og stemningen spejler det urbane og kulturelle mix, der kendetegner bydelen,” fortæller Madklubbens indehaver, Anders Aagaard og uddyber planerne for Madklubben Nørrebro:

”Nørrebro indbyder til en restaurant af samme kaliber: Et neighborhood spot, hvor der er gang i den på en tirsdag såvel som en lørdag, og hvor menukortet sender en venlig hilsen til de mellemøstlige strømninger, der løber gennem stenbroen. Naturligvis med de sympatiske priser, der kendetegner Madklubbens koncept.”

Store flyttedag for Gran Torino og Hanzō:

I forbindelse med åbningen af Madklubben Nørrebro, rykker Gran Torino ind i vores asiatiske restaurant Hanzō’s nuværende lokaler på Sortedam Dossering 5, mens Hanzō får sig et nyt hjem i hjertet af København. Placeringen holder vi hemmelig lidt endnu.

”Både Gran Torino og Hanzō er succeskoncepter, men vi tror på, at de hver især kan udvikle sig bedre på andre adresser end de nuværende. Gran Torino får mere intime rammer med et fornyet fokus på gode pizzaer kombineret med udeservering ved søerne. Hanzō får derimod lov til at opfylde sit potentiale som en småhemmelig asiatisk gastrobastard i hjertet af indre København,” fortæller Anders Aagaard.

Vi ved af erfaring, at tidsplaner for store byggeprojekter som disse, har det med at ændre sig lidt undervejs. Men indtil videre regner vi med, at disse datoer holder stik:

  • Madklubben Nørrebro: Åbner på Sortedam Dossering 7C den 6. februar 2017.
  • Gran Torino: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 7C den 31. december 2016 og genåbner på Sortedam Dossering 5 den 3. februar 2017.
  • Hanzō: Har sidste åbningsdag på Sortedam Dossering 5 den 21. januar og genåbner på et endnu ukendt sted i Indre By i foråret 2017.

Perfekt julemad på 1 minut: Få Madklubbens bedste tips som videoguides

Perfekt julemad på 1 minut: Få Madklubbens bedste tips som videoguides

Madklubbens helt egen gastronomiske skytsengel står klar til at redde julemiddagen med skarpe tips tricks til de klassiske retter. Selvom det er et par år siden, at vores indehaver, Anders Aagaard, skabte de julede madlavningsvideoer i samarbejde med Jyllandsposten, holder de i den grad stadig væk. For juletraditionerne er der ingen, der skal pille ved!

Se også: Her får du overblikket over Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Hver video varer kort og godt ét minut, og giver hver især ekspertviden om drilske men uundværlige elementer som flæskesteg, julesovs, rødkål og ris à l’amande.

Få et overblik over de forskellige videoer herunder, som kan ses ved at klikke på de direkte links.

Flæskesteg med sprøde svær:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.25.15

Der er ikke langt fra succes til fiasko, når det gælder flæskestegen. Lige så uimodståelig, den kan være med saftigt kød og knasende svær, lige så intetsigende er den, når kødet har fået for meget og sværen for lidt.

Klik her for at lære at lave en sprød og saftig flæskesteg.

Julesovs med saft og kraft:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.24.35

En god sovs er alfa og omega for den fuldendte julemiddag. Denne ene dag om året må sovsen gerne få alt, hvad den kan trække af rødvin, stegesky, fond, piskefløde – alle kneb gælder for at gøre julesovsen til en smagsbombe.

Klik her for at lære at lave en julesovs i topklasse.

Rødkål i ro og mag:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.25.43

Rødkålen er en af de retter, du med fordel kan lave allerede lillejuleaften. Så har du det mindre at lave den 24. december, og kålen har kun godt af at trække smag i et døgn eller længere.

Klik her for at lære at lave den perfekte rødkål.

Ros til ris à ’amanden:

Skærmbillede 2016-12-21 kl. 13.23.59

Mens hovedretten juleaften varierer fra familie til familie, ligger desserten fuldstændig fast. Her kommer man ikke uden om risalamanden.

Klik her for at se videoen.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Vinanbefaling til bøffen: Nyd et glas (eller en flaske) Silverado

Uanset om den står på bøf bearnaise på Bistro Royal, spareribs på Alabama Social, grisebasse på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en helt fjerde kødret på en af restauranterne i vores familie, så har vi et godt bud på hvilken vin, du skal drikke til maden.

Silverado Mt. George Merlot fra 2011 er en ny favoritvin, som kan findes på kortet på alle vores spisesteder. Det kan den, fordi den smager så dejligt og er så alsidig, at den kan klæde en hel vifte af køkkener lige fra det franske over det italienske til det asiatiske.

Den kraftige rødvin kommer fra en vinmark øst for det kendte vinområde Napa i Californien. Smagen er både intens og blød med frugtige noter af blommer, kakao og solbær afsluttet med en krydret eftersmag. Duften byder desuden ind med elementer af kaffe, rosmarin, mynte og solbær. Vinens struktur og friskhed stammer fra jordforholdende på marken, som er rig på grus og vulkanske sten.

Selv om der kun står “Merlot” på etiketten, bliver vinen faktisk også iblandet en smule Cabernet Sauvignon, Malbec og Petit Verdot, inden den gæres på ståltanke og lagres på franske egetræsfade i 17 måneder. På mange måder en stor vin, som passer perfekt til grillet kød i alle afskygninger.

En flaske 2011 Silverado Mt. George koster 500 kr. på tværs af vores restauranter, og på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade kan du desuden bestille den på glas for 125 kr. Skål!

Moderne julemad til små priser: Se de lækre billeder fra Madklubben Bistro-de-Luxe

Moderne julemad til små priser: Se de lækre billeder fra Madklubben Bistro-de-Luxe

”Det’ jul, det’ cool, det’ nu man hygger sig bedst.” – MC Einar

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade har skruet op for højtidshyggen med moderne julemad, der taler til både øjne, næse og mund. Bag kreationerne står vores dygtige køkkenchef Olli Simony, som har nyfortolket julens klassiske retter og råvarer.

Resultatet er uimodståeligt, og priserne naturligvis stadig helt i bund. Julen koster – som bekendt – mange penge, men ikke på Madklubben. En 3-retters byg-selv-menu starter på kun 200 kr. pr. snude, og du kan gå på opdagelse i hele menukortet lige her.

Herunder kan du lade dig friste af et udvalg af de skarptskårne og smukke juleretter fra Madklubben Bistro-de-Luxe. Alle de viste retter kan vælges uden at betale ekstra tillæg:

IMG_5371
Stegt julepølse med syltede løg, malt & karsecreme

IMG_5377
Røget laks med hasselnødder, rosenkål, kirsebærvinaigrette og gran

IMG_5384
Nakkefilet af gris med rødkål vendt i balsamico og sennep, hertil sauce og fedtegrever

IMG_5394
Stegt andebryst med saltbagte rødbeder, sauce med lang peber og persilleolie

IMG_5410
Vaniljeis med amarenakirsebær, syltede kirsebær, guf og mandler

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

For små fire år siden tog Madklubbens restauranter og et fællesspring ud i den skønne verden af madbilleder, hashtags og emojis ad libitum, der hedder Instagram. På den sociale billeddelings-app har vi lige siden delt massevis af appetitvækkende retter, hyggestunder fra restauranterne og spændende konkurrencer på fællesprofilen @madklubben.

I dag, mandag den 12. december, når vi en milepæl, da vores post nummer 1.000 rammer Instagram. Det skal selvfølgelig fejres med en lækker giveaway.

Derfor kan du lige nu vinde et gavekort på 1.000 kr. til dig selv OG til den ven, du tagger i en kommentar til billedet ovre på Instagram. Så kan du for alvor få delt juleglæden og madkærligheden. Den heldige vinder findes allerede tirsdag den 13. december kl. 15, så det er bare med at hoppe ind og deltage med det samme.

Held og lykke, og tak fordi du følger @madklubben på Instagram!

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Traditionen tro holder alle Madklubbens restauranter åbent på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag, og priserne spænder fra 500 til 1.400 kr. pr. person. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til Madklubben Shop, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Eller klik her og få et samlet overblik over de forskellige priser.

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Bistro Royal

Steak Royal

Tony’s

Alabama Social

Hanzō

Gran Torino

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

International hæder: Madklubben kåret til Københavns bedste bistro

International hæder: Madklubben kåret til Københavns bedste bistro

Vores dygtige team på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade har svært ved at få armene lige for tiden. Det kan vi sådan set godt forstå. Vores allerførste restaurant i rækken har nemlig modtaget prisen som ”Årets Bistro i København 2017”. Bag hæderen står den britiske rejseguide Luxury Travel Guide.

Med små 100.000 følgere på de sociale medier og et oplag på 250.000 trykte guides om året, er det med ydmyghed, at vi tager imod den flotte titel. Luxury Travel Guide kontaktede os i foråret, og bad om at få indsendt billeder, konceptbeskrivelse og menukort fra restauranten, som derefter blev overleveret til en ekspertjury fra rejse- og restaurationsbranchen i kapløb med andre gode steder i København.

Derfor er vi ekstra stolte over at være blevet tildelt førstepladsen i den eftertragtede bistrokategori, som vil være at finde i næste års vejviser til Europa fra Luxury Travel Guide. Siden 2007 har Madklubben Bistro-de-Luxe, ligesom vore øvrige restauranter, arbejdet hårdt for at servere god og ærlig mad til ualmindelig sympatiske priser. Vi er lykkelige over at vide, at missionen stadig bliver påskønnet snart 10 år senere – også uden for Danmarks grænser.

Vil du opleve Årets Bistro 2017 ifølge Luxury Travel Guide? Så tjek menukortet på Madklubben Bistro-de-Luxe ud her, og glem ikke at booke bord på forhånd ved at klikke her – der er rift om dem!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Mangler du den perfekte vinjulegave til far? Skal der ekstra gode flasker på bordet til julefrokosten? Må boblerne til nytår gerne være noget særligt? Eller er du bare på udkig efter lidt nyt til vinsamlingen derhjemme?

Så kom til Madklubbens store vinloppemarked søndag den 13. november. Vi er I gang med at strømline vinkortene på tværs af vores restauranter, og derfor sælger vi ud af de vine, der ikke længere vil være at finde på menuen. Gå på opdagelse blandt flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000 kr. Alle vine sælges til indkøbspris, og du kan derfor spare 30-60% i forhold til butiksprisen. Priserne starter omkring de 30 kr. og løber op til omkring 500 kr. for de helt særlige flasker.

Meld dig til vinloppemarkedet på Facebook her!

Foruden et væld af gode vine vil der også være en portion interiør til salg på loppemarkedet. Her kan du blandt andet score lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Vi gør opmærksom på, at Madklubbens medarbejdere får adgang til loppemarkedet mellem kl. 11 og 12, og vi derfor ikke kan garantere, at enkelte, specifikke ting ikke vil være udsolgt.

Loppemarkedet afholdes på Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården. Der kan betales med kontanter og kort. Det er ikke muligt at reservere eller sætte ting til side, og alle køb skal derfor medtages med det samme.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Fik vi nævnt, at vores kokke selvfølgelig også er på arbejde? Du kan derfor snuppe en lækker pizza med i handlen, mens du venter i køen, eller som take-away, når turen går videre ud i søndagskøbenhavn.

Hvad: Vinloppemarked + interiør
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården
Hvornår: Søndag den 13. november kl. 13-17
Hvor meget: Spar 30-60% på gode vine.
Hvordan: Fri entré. Betal med kort eller kontanter.

Vesterbro, Steak eller Bistro-de-Luxe? Hold julefrokosten hos Madklubben

Vesterbro, Steak eller Bistro-de-Luxe? Hold julefrokosten hos Madklubben

Inviter kollegaklubben, venneklubben eller familieklubben med på Madklubben til jul. I vores restaurantfamilie finder I intet mindre end 9 forskellige restauranter med hver deres særlige juleselskabsmenu. Er budgettet begrænset og maverne sultne efter klassisk velsmag med et cool og nytænkende twist, så anbefaler vi at booke julefrokosten på et af de 3 steder, der bærer ”Madklubben”-navnet.

Juleselskabsmenuerne gælder til selskaber på 10 personer og derover. Er I færre om bordet, kan I se restauranternes jule-à-la-carte-menuer fra den 8. november her på hjemmesiden.

Madklubben Vesterbro:

Sammensæt en 3-retters menu fra bare 200 kr., eller hop om bord i en af de forkomponerede pakker som f.eks. ”Madklubbens Greatest” med 3 gæstefavoritter til 325 kr. pr. snude eller ”Jul på Vesterbro” med 4 forrygende juleretter inkl. kaffe, avec og sødt til 450 kr. Uanset hvilken vej, I vælger at gå, kan I glæde jer til herligheder som gravad laks ”orientale”, julecharcuteri, andeconfit, saftigt kød, vintersalat, sprød grisesteg, brun sauce, Xmas sundae og mange andre lækre sager.

Gå på opdagelse i juleskabsmenuen fra Madklubben Vesterbro her.

Madklubben Steak:

Vores elegante bøfpalads i Pilestræde holder stilen med deres 3-retters byg-selv-steak-menu, som også gælder til større selskaber Her kan I sammensætte alt fra udskæring over tilbehør til saucer og dessert. Der er naturligvis også mulighed for at opgradere indholdet med små tilkøb hist og her. Vil I hellere læne jer tilbage og undgå at tænke for meget selv, tilbyder Madklubben Steak ”Den Gode Julemenu” med 3 retter, vinmenu og kaffe for 575 kr. pr. person eller ”Den Bedste Julemenu” med 3 eksklusive retter, udvidet vinmenu og kaffe til 895 kr. pr. person.

Se juleselskabsmenuen her, og lad jer friste af kalvetatar, clam chowder, oksemørbrad, stegt pighvar, cremet bearnaise, chokolademousse, juletrifli og mange andre skønne retter til julemiddagen.

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den originale Madklubben i Store Kongensgade byder tre trin ned til en elegant restaurant klædt i varme træsorter og med spændende, arkitektoniske detaljer fra ende til anden. I de stemningsfulde lokaler kan I nyde en 3-retters menu fra så lidt som 235 kr., men mindre I da hellere vil hoppe om bord i ”Den Gode Julemenu” med 3 retter, vinmenu og kaffe til 500 bobs pr. gæst eller ”Den Bedste Julemenu” med 3 dekadente serveringer, storvinmenu og afslutning med kaffe til 895.

Med retter som rodfrugtssuppe med hummerolie, røget laks med kirsebær, frilandsgris, fedtegrever, rosastegt andebryst, vaniljeiscreme og mazarinkage på menuen, kommer I ikke udenom at kigge nærmere på juleselskabsmenuen lige her.ribbon
Føler I jer fristet til at afholde julearrangementet på en af de tre ovenstående restauranter? Eller vil I bare gerne vide mere om mulighederne? Så kontakt vores booking på:

vesterbro@madklubben.dk for Madklubben Vesterbro

steak@madklubben.dk for Madklubben Steak

madklubben@madklubben.dk for Madklubben Bistro-de-Luxe