Selskabsmenu for Madklubben Bistro-de-Luxe – Vinter 2019


  • For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 8. januar til 26. marts 2019.
  • Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

  • Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 


MENUPAKKER:


Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner
Vand m/u brus ad libitum er inkluderet i priserne

SUPPE, STEG & IS |350 kr. 

Jordskokkesuppe
Grillede løg, jordskokkechips og hytteost

300g rib eye
Serveret med braiserede løg, sellericreme og sauce med trøffel

Alle hovedretter serveres med: Knuste kartofler med smør og persille + Hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike

Chokolademousse
Med creme fraiche og nøddecrumble

 

FAVORITTEN | 250 kr. pr. person (normalpris 290 kr.)

Snacks | Jordskokkesuppe | Confiteret kylling | Æblemazarintærte

 


VIN TIL MIDDAGEN?


Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede.
Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

  • BISTROENS VINMENU | 150 kr.
    Et glas bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin
    madklubben bistro-de-luxe
  • VINMENU DE LUXE | 300 kr.
    Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

 


SAMMENSÆT SELV:


Uanset hvilke og hvor mange retter I vælger, er prisen inkl. vand m/u brus ad libitum.

 

FORRETTER:

Tatar | 75 kr.
Hør Deres tjener om dagens tilbehør

Hotdog | 50 kr.
Med surkål, syltede løg, sennepsmayo og fedtegrever

Jordskokkesuppe | 50 kr.  (V)
Grillede løg, jordskokkechips og hytteost
Tilvalg af stegte kammuslinger +75

Foie gras terrine | 125 kr.
kvædekompot og ristet brioche

Gravad okse | 50 kr.
Med saltbagt selleri, rævesovs og ristede hasselnødder

 

HOVEDRETTER:

Alle hovedretter serveres med: Knuste kartofler med smør og persille + Hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike

Svinebryst | 160 kr.
Serveret med gule ærter, stegte karotter og sauce med ramsløgskapers

300g krogmodnet dansk rib eye | 310 kr.
Serveret med braiserede løg, sellericreme og sauce med trøffel

Confiteret kyllingelår | 160 kr.
Med stegte persillerødder, creme og sauce med æbleeddike

Stegt torsk | 235 kr.
Med muslingesauce, ristet kål og syltede løg

(V) Grillet blomkål | 160 kr.
Vinaigrette med røget olie og mandler, vesterhavsost og persille
Tilkøb et stykke fisk? 75 kr.

 

SIDES:

Knuste kartofler med smør og persille | 35 kr.

Saltbagte rødbeder med gedeost og karse | 35 kr.

Hjertesalat og mormordressing med hyldeblomsteddike | 35 kr.

Stegte carotter med vesterhavsost og brunet smør med trøffel | 50 kr.

DESSERTER:

Vores ”brunsviger” | 50 kr.
Med smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce

Æblemazarintærte | 50 kr.
Med kanel og creme double

Chokolademousse | 50 kr.
Med creme fraiche og nøddecrumble

3 modne oste | 75 kr.
Med behørig garniture og knækbrød

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.