Selskabsmenu for Madklubben Bistro-de-Luxe – Sommer 2018

 

  • For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 26. juni 2018 til 27. august 2018.
  • Vælg en af vores populære menupakker til hele selskabet, eller sammensæt jeres egen menu ud fra listen længere nede.
  • Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

 


MENUPAKKER:


 

  • Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner
  • Vand m/u brus ad libitum er inkluderet i priserne

 

FAVORITTEN | 250 kr. pr. person (normalpris 290 kr.)

Snacks – chips og mayo

Kold grønærtesuppe
Bælgærter, mynte og creme fraiche

Bistroens tartelet
Confiteret kylling, asparges, radiser, persille og sauce velouté
Hertil letknuste, nye kartofler med estragon og purløg + hjertesalat med syrnet fløde og sort peber
Ønskes rib eye til hovedret i stedet? + 125 kr.

Friske blåbær
Mandelkage, blåbærsorbet, fløde og skovsyre

 

SOMMER I KØBENHAVN | 330 kr. pr. person (normalpris 365 kr.)

Snacks – chips og mayo

Rygeostmousse med håndpillede rejer
Agurk, radise, rugbrødsflager og nye kartofler

Svinekotelet på ben
Med ærter française og hønsesky
Hertil letknuste, nye kartofler med estragon og purløg + hjertesalat med syrnet fløde og sort peber
Ønskes rib eye til hovedret i stedet? + 125 kr.

Koldskål
Polynesisk vanilje, kammerjunkere og hindbær

 

DE-LUXE | 535 kr. pr. person (normalpris 565 kr.)

Med vinmenu | 900 kr. pr. person
vinmenu skal vælges af hele selskabet

Snacks – chips og mayo

Rygeostmousse m. håndpillede rejer
Agurk, radise, rugbrødsflager og nye kartofler

300 g Rib Eye
Grillede løg, bearnaise med brunet smør og krydderurter
Hertil letknuste, nye kartofler med estragon og purløg + hjertesalat med syrnet fløde og sort peber
(steges medium/rare)

To danske oste
Med behørig garniture

Danske Jordbær
Jordbærsaft, flødeis, citronverbena og honningmarengs

DE-LUXE VINMENU

apéritif
1 glas hvidvin
2 glas rødvin
1 glas dessertvin
kaffe/the og hertil husets avec

 


VIN TIL MIDDAGEN?


Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede.
Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

 

  • BISTROENS VINMENU | 150 kr.
    Et glas bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin
    madklubben
  • VINMENU DE LUXE | 300 kr.
    Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

 


SAMMENSÆT SELV:


Uanset hvilke og hvor mange retter I vælger, er prisen inkl. vand m/u brus ad libitum.

 

FORRETTER:

Oksetatar | 75 kr.
Med tomater, karse, friteret brød og pebermayo

Rygeostmousse (V) | 50 kr.
Agurk, radise, rugbrødsflager og nye kartofler
Vil du opgradere denne ret med håndpillede rejer? + 75 kr.

”Ristet hotdog” | 50 kr.
Syltede løg, estragonemulsion og Vesterhavsost

Kold grønærtesuppe (V) | 50 kr.
Bælgærter, mynte og creme fraiche

 

HOVEDRETTER:

300 g Rib Eye | 285 kr.
Grillede løg, bearnaise med brunet smør og krydderurter
(Steges medium/rare)

Bistroens tartelet | 160 kr.
Confiteret kylling, asparges, radiser, persille og sauce velouté

Perlebygrisotto (V) | 160 kr.
Med ærter, “Gammelknas”-ost og persille

Stegt torsk | 210 kr.
Smørsauce med citron, kapers og skalotter

Svinekotelet på ben | 160 kr.
Med ærter française og hønsesky

 

ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED:

Letknuste, nye kartofler med estragon og purløg & Hjertesalat med syrnet fløde og sort peber

 

OST:

To danske oste | 75 kr.
Med behørig garniture

 

DESSERTER:

Friske blåbær | 50 kr.
Mandelkage, blåbærsorbet, fløde og skovsyre

Danske Jordbær | 50 kr.
Jordbærsaft, flødeis, citronverbena og honningmarengs

Koldskål | 50 kr.
Polynesisk vanilje, kammerjunkere og hindbær

 


Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.