Sæsonen er skiftet fra efterår til vinter, så det gør menuen selvfølgelig også på Bistro Royal. Der er både julede elementer og overdådige retter med fuld knald på selvforkælelsen på kortet hos bistroen på Kongens Nytorv.

På frokostmenuen er der for eksempel nyheder som en skøn salat med confiteret and og en flæskestegssandwich.

Aftenkortet tæller forretter som en hummerbisque, gravad laks med et asiatisk twist, mens hovedretterne byder på julevelsmag i form af confiteret andelår – og ikke mindst på forkælelse fra øverste hylde med den overdådige Tournedos Rossini med trøffelsauce, stegt foie gras og en smørristet crouton. Så bliver det ikke mere lækkert!

I den søde afdeling er der for eksempel en panna cotta med hvid chokolade, kirsebær og puffede ris, der sender tankerne i retning af jul.

Har du Bistro-cravings? – Så se hele menuen og book dit bord lige her!


Hjertesalat vendt i æble-vinaigrette serveret med lun andeconfit, lyse rosiner, crudité af rødkål og nødder


Stegt frilandsgris, sprøde svær, dijonnaise, rødkål, syltet agurk og æble i briochebolle


Gravad laks serveret med hoisinsauce, sprøde nudler og dild


Cremet hummerbisque serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel


Confiteret andelår erveret med trøffel-kartoffelmos, lun rødkål, hasselnødder samt julesauce


stegt tournedos på smørristet crôuton med trøffelsauce, stegt foie gras, friskrevne trøfler og varme, sprøde pommes frites


Panna cotta af hvid chokolade, serveret med kirsebær og sprøde ris