Aftenmenu – Bistro Royal 


 

FORRETTER:

RØRT TATAR 75 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon serveret med persillemayo, agurk crudité, friske skalotter og brøndkarse

CARPACCIO 95 kr.
Tynde skiver af okse carpaccio, frisk ruccola, citronolie, parmesanmayo, trøffel vinaigrette og høvlet parmesan

YELLOWFIN-TUN 85 kr.
Tartar af Yellowfin-tun og avocado rørt med soya, sesam, ingefær og lime

SVAMPETOAST 75 kr.
Grillet surdejsbrød, serveret med efterårssvampe à lá créme, syltede skalotteløg, purløg og friskhøvlet parmesan

TOMATSUPPE (v) 75 kr.
Tilvalg af bagt torsk for +25 kr.
Krydret tomatsuppe serveret med creme double, syltede tomater og timian

 

HOVEDRETTER:

BOEUF 200 kr.
Helstegt oksecuvette – man skærer selv – hertil rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat
(steges medium)

STEAK AU FRITES 300 kr.
300g stegt rib eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg, sauce béarnaise, gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

RØRT TATAR 200 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon serveret med persillemayo, agurk crudité, friske skalotter og brøndkarse
Hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

CONFITERET UNGHANE 200 kr.
Stegt unghanebryst og confiteret lår serveret med grillet majs, ristede hasselnødder, estragon, kartoffelmos og marsalasauce

WELLINGTON ROYAL 350 kr.
Stegt oksetournedos med sprød butterdej, serranoskinke og duxelles af morkler
Serveres med ærter à la française, pommes puré og rødvinssauce

MEUNIÈRESTEGT RØDSPÆTTE 250 kr.
Rugmelsstegt rødspætte serveret med persille, kapers, citron-confit og knust kartoffel med beurre noisette

DAGENS VEGETAR 200 kr.
Spørg din tjener

 

Alle retter med pommes frites kan opgraderes til trøffelfritter for + 10 kr.

 

SIDE ORDERS:

Onion rings med chilimayo 30 kr.

Pommes frites med trøffel 45 kr.

Pommes frites med havsalt 35 kr.

Pommes puré 40 kr.

Sweet potato mash 40 kr.

Ærter à lá française 40 kr.

Grøn salat med vinaigrette 25 kr.

Cæsarsalat med croutoner 35 kr.

Béarnaise 25 kr.

Rødvinssauce 25 kr.

 

DESSERTER:

BROWNIE 65 kr.
Med vaniljeis og nougatine

CRÊPE SUZETTE 65 kr.
Pandekager serveret med appelsin, karamel, ristede mandler og cointreau

COUPE ROYAL 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

EUROPÆISKE OSTE 65 kr.
Morbier, Comté og Dolche Gorgonzola serveret med ristet rugbrød, honning og nødder

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år

 

Vælg 1 hovedret for 125 kr.

Vælg 1 hovedret + dessert for 150 kr.

 

HOVEDRETTER – vælg mellem:

BØRNEBURGER
Grillet oksebøf og ketchup i lun briochebolle
– serveres med gyldne, sprøde pommes frites

BOEUF BÉARNAISE
Skiver af helstegt oksecuvette
– hertil béarnaise og sprøde gyldne pommes frites

RØDSPÆTTEFILET
Paneret rødspættefilet med remoulade og fritter

 

DESSERT:

VANILJEIS
Med karamel og Oreos

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.