Aftenmenu – Bistro Royal 

 

FORRETTER:

RØRT TATAR  75 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon serveret med persillemayo, agurk crudité, friske skalotter og brøndkarse

CARPACCIO  95 kr.
Tynde skiver af okse carpaccio, frisk ruccola, citronolie, parmesanmayo, friskrevet sommertrøffel og høvlet parmesan

YELLOWFIN-TUN  85 kr.
Tartar af Yellowfin-tun og avocado rørt med soya, sesam, ingefær og lime

KORNOTTO (v)  85 kr.
Tilvalg af kammuslinger for +25 kr.
Cremet risotto lavet på perlebyg med grønne ærter, spinat, nye gulerødder, radiser og ærteskud

 

HOVEDRETTER:

BŒUF  200 kr.
Helstegt oksecuvette – man skærer selv – hertil rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat
(steges medium)

STEAK AU FRITES  300 kr.
350g stegt rib eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg, sauce béarnaise, gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

RØRT TATAR  200 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon serveret med persillemayo, agurk crudité, friske skalotter og brøndkarse
Hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

FARSERET VAGTEL  250 kr.
Karl Johan-farseret vagtel med svampe og foie gras serveret med grønne asparges, nye løg, rosmarinsauce og nye danske kartofler med smør og havsalt

WELLINGTON ROYAL  350 kr.
Stegt oksetournedos med sprød butterdej, serranoskinke og duxelles af morkler
Serveres med ærter à la française, pommes puré og rødvinssauce

STEGT RØDTUNGE  250 kr.
Skindstegt rødtunge med grillet spidskål, lun ærtepuré, nye gulerødder, forårsløg og friskbælgede ærter
Hertil pommes purée med urter og hollaindaisesauce

DAGENS VEGETAR  200 kr.
Spørg din tjener

 

Alle retter med pommes frites kan opgraderes til trøffelfritter for + 10 kr.

 

SIDE ORDERS:

Onion rings med chilimayo 30 kr.

Pommes frites med trøffel 45 kr.

Pommes frites med havsalt 35 kr.

Pommes puré 40 kr.

Brændt blomkål m ed hasselnødder og brunet smør 40 kr.

Grillet broccoli med sesam og soya 40 kr.

Grøn salat med vinaigrette 25 kr.

Cæsarsalat med croutoner 35 kr.

Béarnaise 25 kr.

Rødvinssauce 25 kr.

 

DESSERTER:

DANSKE JORDBÆR  65 kr.
Med vaniljeis og lun chokoladesauce

KOLDSKÅL  65 kr.
Koldskål med citronsorbet, knuste kammerjunkere og marengs

COUPE ROYAL  65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

RABARBER CONSOMMÉ  65 kr.
Kold rabarbersuppe serveret med rabarbergranité, råmarineret rabarber, kokossorbet og kokoschips

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år

 

Vælg 1 hovedret for 125 kr.

Vælg 1 hovedret + dessert for 150 kr.

HOVEDRETTER – vælg mellem:

BØRNEBURGER
Grillet oksebøf og ketchup i lun briochebolle
– serveres med gyldne, sprøde pommes frites

BOEUF BÉARNAISE
Skiver af helstegt oksecuvette
– hertil béarnaise og sprøde gyldne pommes frites

RØDSPÆTTEFILET
Paneret rødspættefilet med remoulade og fritter

 

DESSERT:

VANILJEIS
Med karamel og Oreos

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.