Morgenmad: For at undgå ventetid og udsolgte retter vil selskaber på 8 gæster og derover blive kontaktet af vores bookingafdeling med henblik på at forudbestille morgenmad. Morgenmadskortet kører mandag til fredag kl. 8-11.

OBS: For at modtage en bookingbekræftelse, skal du oplyse din mailadresse, når du reserverer et bord.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 5 minutter før du modtager den.Bemærk

  • Bistro Royal er en dejlig, stor restaurant, men med få vinduesborde. Derfor kan vi desværre ikke imødekomme alle ønsker om udsigt til Kongens Nytorv.
  • Vi sender en genbekræftelsesmail dagen før, hvori vi beder jer om, at I genbekræfter reservationen for at undgå forglemmelser eller misforståelser.
  • Grundet restaurantens indretning kan vi desværre ikke garantere, at selskaber på 10 personer og derover vil blive placeret ved ét samlet bord. Vi lover, at vi vil gøre vores absolut bedste, og at I som minimum vil blive placeret ved borde, der står ved siden af hinanden, så I har fornemmelsen af, at være ét samlet selskab.
  • Vi anmoder om, at der på aftenen kun kan betales med ét enkelt betalingskort på det samlede beløb for hele selskabet eller med kontanter, dog modtager vi ikke Diners.

Se, hvad andre gæster har delt fra #bistroroyal  på Instagram: