Velkommen til Bistro Royal                                                                           

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af autentiske bistrostole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Vi rykker ind på Regnbuepladsen

Vi rykker ind på Regnbuepladsen

Foto fra Madklubben Vesterbro. Lækkert design og sympatiske priser bliver også nøgleord på den kommende restaurant.

Tirsdag skrev vi under, onsdag gik håndværkerne i gang og i dag, torsdag den 10. december, kan vi afsløre, at Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i starten af februar 2016. Den skønne, brostensbelagte oase ligger klods op ad Københavns Rådhus med den populære Café Oscar som nærmeste nabo.

Lokalerne er i en liga for sig, men har i en årrække levet en omtumlet tilværelse som både buffetrestaurant og homodiskotek. Indtil for kort tid siden var det den kendte frisør, Dennis Knudsen, der forsøgte at sætte ekstra kulør på Regnbuepladsen med Restaurant Kontrast.

Konceptet og navnet for vores nye projekt er endnu ikke helt slebet til, men allerede nu kan vi afsløre, at drømmen er at servere gode bøffer, saftige skaldyr og læskende cocktails for både københavnere og turister. Når de lune måneder melder sig, rykker vi ud på brostenene med en stor og indbydende udendørsservering.

Indehaver af Madklubben, Anders Aagaard, har allieret sig med sine to partnere Lars Bertelsen og Nils Petter Bro, som skal være med til at forløse planerne for Regnbuepladsen og skabe et uimodståeligt Madklubben-univers, hvor ærlighed, som altid, smager bedst. Lars og Nils Petter vil af mange være kendt som det gæstfri makkerpar, der også har været med til at gøre Tony’s i Havnegade og Bistro Royal på Kongens Nytorv til en succes.

Når den nye restaurant slår dørene op i starten af februar 2016 vil det være med plads til ca. 200 spisende gæster fordelt på to etager. Lokalerne kommer til at undergå en total transformation, hvor der åbnes op til den dunkle kælder og skabes et indbydende spisemiljø.

Vi glæder os til at byde gæsterne velkommen på Regnbuepladsen 3-5 i starten af februar 2016.

341B66AC-C9A6-41A8-90F6-D45E4489C29467CFF88E-59D3-448A-8D2F-D05853CB2F96
Der er sket meget på få dage i lokalerne på Regnbuepladsen. 

Vild adventskalender: Spis til halv pris på Madklubben

Vild adventskalender: Spis til halv pris på Madklubben

På Madklubbens restauranter har målet altid været at servere god mad og vin i lækre omgivelser til billige priser. Det startede med en enkelt restaurant i Store Kongensgade. Nu er vi vokset til otte spisesteder og en rendyrket cocktailbar, og vi har flere spændende fremtidsprojekter på tegnebrættet.

Men en gang i mellem er det også vigtigt at stoppe op og gøre status – at være stolte og taknemmelige for det, man har opnået. Sagen er, at Madklubbens succes aldrig havde kunne lade sig gøre uden alle de skønne gæster, som har været med til at gøre vores drømme til virkelighed.

Derfor vil vi i år give tilbage til byens mange madører. Det sker i form af en uhørt adventskalender, som består af 4 skønne halvprismåltider på 4 forskellige restauranter i Madklubben-familien. Hver søndag i advent vil det være muligt at spise en forhåndsbestemt menu med 50% rabat på en ny restaurant. Vi taler med andre ord om en lækker middag i prislejet 140-175 kr. pr. kuvert.

“Drivkraften bag adventskalenderen er ikke at tjene penge. Det kan slet ikke lade sig gøre, når vi skærer halvdelen af prisen på maden. Det handler i stedet om at give folk en ekstra oplevelse i en travl og dyr måned, og vi åbner endda op for flere restauranter, som normalt holder lukket om søndagen,” siger indehaver Anders Aagaard, og uddyber:

“Det har altid været muligt at spise på Madklubbens restauranter for små penge. Men det her er et helt ekstraordinært tiltag, der skal ses som vores julegave til madglade Københavnere og besøgende.”

Billetter til adventsmiddagene sættes til salg de kommende fire mandage kl. 10 på shop.madklubben.dk – her vil du også kunne se menuen til den forestående middag.

OBS! Det er ikke muligt at forudbestille billetter ved at kontakte restauranterne direkte. Billetter kan kun købes på disse tidspunkter:

  • Søndag den 29. november: Madklubben, Store Kongensgade 66.
    UDSOLGT
  • Søndag den 6. december: Hanzō, Sortedam Dossering 5.
    UDSOLGT
  • Søndag den 13. december: Madklubben Steak, Pilestræde 23.
    UDSOLGT
  • Søndag den 20. december: Bistro Royal, Kongens Nytorv 26.
    UDSOLGT.

Populær sundhedsblogger lancerer morgenmad på Bistro Royal

Populær sundhedsblogger lancerer morgenmad på Bistro Royal

Det er ikke mere end en uge siden, at nyheden om Alabama Socials nye, ”dirty” sydstatsbrunch blev et hit på de sociale medier. Nu er vi atter klar med en morgenfrisk premiere – denne gang dog i en langt sundere boldgade.

Sara Jin Smidt aka. ”Healthy Skinny Bitch” har oparbejdet en trofast skare af følgere på sin blog og de sociale medier. Med en baggrund indenfor human ernæring på Københavns Universitet og et årelangt virke som både personlig træner og holdcoach, ved Sara, at kost og fysisk aktivitet går hånd i hånd, når den sunde livsstil skal plejes.

En af Saras forcer er hendes evne til at inspirere uden at formane. Der skal også være plads til at leve livet, hvilket især kommer til udtryk på hendes Instagram-profil @healthyskinnybitchdk, hvor hele 19.000 følgere spiser billeder fra byens lækre caféer og restauranter med øjnene.

Flere gange har ”Healthy Skinny Bitch” indtaget sin morgenmad på vores Bistro Royal, og for et stykke tid siden foreslog hun et samarbejde. Målet var en morgenmadskomplet, der både skulle være en fryd for maven, synssansen og kalorieregnskabet.

Vi er derfor stolte over at kunne præsentere ”Den Kalorielette”. Den består af avocadokompot med chili og citron, knækbrød, hytteost, kogt fransk skinke, blodgrape, scrambled æggehvide med spinat, skyr med kanel og tørrede bær, samt filterkaffe eller te på siden. Alle herlighederne er dine for kun 150 kr.

”Den Kalorielette” morgenmad skabt af Sara Jin Smidt kan fås på Bistro Royal sammen med et væld af øvrige fristelser fra mandag til fredag fra kl. 8-11. Den perfekte start på dagen, inden det går løs med møder, skole eller arbejde. Vi ses på Kongens Nytorv 26.

IMG_9823

 

 

Bøfsandwich og sorte trøfler: Nyt søndagskort på Bistro Royal

Bøfsandwich og sorte trøfler: Nyt søndagskort på Bistro Royal

Der er noget helt særligt ved søndag aftener. Bag dig ligger weekendens vilde eskapader og herlige hyggestunder. Lige om hjørnet lurer mandagen med arbejde og alskens forpligtelser.

Det er en aften, som kan gå to veje: Enten bliver den lidt melankolsk med manglende planer og dagdriveri på sofaen med tossekassen eller computeren tændt. Eller også tager du søndagen ved hornene, hanker op i gode venner og sætter kursen mod god mad i uformelle og smukke omgivelser. Stik den, mandag!

En oplagt destination er Bistro Royal på Kongens Nytorv, som i dag har premiere på et helt nyt aftenkort om søndagen. Væk er de øvrige dages skiftende forretter og den hele hummer, men i stedet finder du uimodståelige nyheder som bøfsandwich med bløde løg og tatar med friskhøvlet sort trøffel side om side med restaurantens klassikere som pighvar, rib eye og helstegt oksecuvette.

Læs også: Sådan får du billetter til nytårsaften på Bistro Royal

De to nyheder er i den grad søndagssnask med et elegant twist. Tataren røres med cognac, æggeblomme, løg, estragon  og kapers, inden den strøs med trøffelflager  og serveres med sprøde, gyldne fritter på siden. Bøfsandwichen smøres med remoulade, sød sennep og ketchup i en lun briochebolle, hvor oksebøffen får selskab af bløde løg. Hertil er der dømt 100 meter fri fråder med onion rings, bearnaise og fritter.

Hvad står din søndagsmenu på? Tjek vores ud her, og book dit bord på Bistro Royal allerede nu. Vi glæder os til at hygge om dig på ugens sidste dag.

12247798_10153761988404284_7673298353138223851_o

Gå på opdagelse i vores nye butik

Gå på opdagelse i vores nye butik

Hos Madklubben elsker vi at servere god mad og drikke til sympatiske priser. Faktisk så meget, at vi nu er nået op på hele 8 forskellige restauranter og en cocktailbar i Kongens København. Vores nyeste butik markerer dog starten på noget helt nyt. Både for os og vores gæster. Den findes nemlig kun online.

Byd velkommen til Madklubben Shop – en spritny webshop, der fungerer som en forlængelse af det univers, du kender fra vores populære restauranter.

I Madklubben Shop kan du købe billetter til eksklusive events. Allerede nu kan du for eksempel komme med til en overdådig Thanksgiving-middag på vores amerikanske sydstatsrestaurant, Alabama Social, eller købe pladser til et brag af en nytårsaften på et af vores 8 spisesteder.  Vi kan afsløre, at der kommer flere uimodståelige Madklubben-events i shoppen inden for de næste par uger. Glæd jer!

På  sigt vil du også kunne købe fysiske produkter via Madklubben Shop. Her vil du for eksempel få muligheden for at stjæle stilen fra vores restauranter med hjem i form af lækre interiørprodukter, finde godt grej til køkkenet og shoppe store vine til små penge.

Hop over på shop.madklubben.dk og gå på opdagelse i vores nye webshop. Samme indstilling som altid: Ærlighed smager bedst!

Fine dining-magasin: Bistro Royals morgenmad er blandt Københavns bedste

Fine dining-magasin: Bistro Royals morgenmad er blandt Københavns bedste

Det er kun lidt over en måned siden, vi begyndte at vække Bistro Royals kokke før fanden fik sko på, hælde sort kaffe på dem og sætte dem til at lave morgenmad til Indre Bys morgenfriske forretningsfolk og lækkersultne venindepar.

Det er gået over al forventning, og nu har vi fået et skulderklap, der i den grad gør os pavestolte. San Pellegrinos nye, danske fine dining-magasin, Gastromondo.dk, har nemlig udråbt Bistro Royals morgenmad til at være en af ”byens bedste – og mest hypede – på byens bedste adresse.”

Online-magasinet er en dansk udgave af mineralvandproducentens vanvittigt populære, engelsksprogede platform ”FineDiningLovers”. I en flot guide til 5 mageløse morgenmadsspots i København opfordres læseren til at svinge forbi vores Kongens Nytorv-restaurant på følgende måde:

”Nyd din morgenmad, morgenkaffe og morgenavis i lyse omgivelser med solen skinnende ind ad de store vinduespartier hos Bistro Royal.”

Gastromondo.dk bemærker også, hvordan billeder fra bistroens morgenmadskoncept har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier på kort tid:

”Ikke mindst en famøs avokadomad på rugbrød med koriander, chili, forårsløg og smilende æg, har skabt hype.”

Vi takker og bukker for de flotte ord, som varmer ekstra i den kolde tid. Hvis du selv er blevet sulten efter at smage Bistro Royals populære morgenmad, kan du svinge forbi Kongens Nytorv 26 mandag til fredag fra kl. 8-11.

Vi glæder os til at starte dagen med dig!

 

 

Kan vi friste med en tømmermandsburger?

Kan vi friste med en tømmermandsburger?

Er du lidt slidt i kanterne efter en vild weekend ude? Uanset om sneen faldt tungt fredag, eller du lagde dansegulvet for dine fødder lørdag, så er der gode chancer for, at du er i humør til snaskemad søndag. Tja, måske fortsætter trangen endda helt til mandag?

Med en saftig burger kommer du lidt tættere på at føle dig lykkelig igen, og vi har dem heldigvis på menuen uanset hvornår på dagen, du kommer ud af fjerene.

Hvis du bliver sulten allerede til frokost, står vores Kongens Nytorv-favorit Bistro Royal klar med deres populære cheeseburger. Glæd dig til grillet oksebøf, hovedsalat, løg, syltet agurk, tomat, Vesterhavsost, sennep og ketchup serveret i en lun briochebolle med sprøde, gyldne fritter. Serveres fra kl. 12-16 for en flad hundredelap.

Melder tømmermandssulten sig først ud på aftenen, skak du i stedet drage mod Madklubben Vesterbro. Her kan du sætte tænderne i den navnkundige Vesterbroburger med oksebøf, Prince Charles-cheddar, bløde løg, tomatrelish, icebergsalat og syltet agurk. Der er naturligvis varme fritter på siden. Hele herligheden er din for 100 kr., og for en halvtredser ekstra, smækker kokken gerne en ekstra bøf i bollen. Ja tak!

 

 

10.000 gange tak

10.000 gange tak

At samles omkring god mad med gode venner, det er livet. Det er et mantra, som både gælder ude på vores restauranter og såmænd også på Instagram. Her deler vi nemlig vores digitale kærlighed til ærlig mad med en støt voksende skare af foodies og fantastiske følgere.

Læs også: Få dine billeder op på vores hjemmeside

Lige da oktober kyssede november goddag på kinden, ramte vi en milepæl. Hele 10.000 personer havde nemlig trykket ”follow” på vores profil @madklubben. Vi er super stolte over, at så mange mennesker har appetit på at følge med i stort og småt fra Madklubbens univers.

Har du også lyst til at følge med bag kulissen, ind gennem køkkenerne og ud blandt vores 9 forskellige steder? Så hop over på Instagram og følg @madklubben. Her finder du fine pletskud og kulinarisk inspiration fra Gran Torino, Alabama Social, Hanzō, Bar Next Door, Madklubben, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Bistro Royal og Tony’s.

Vi ses på @madklubben!

#latergram #madklubben

På Madklubben med Manu Sareen

På Madklubben med Manu Sareen
Manu Sareen er en af det sidste årtis mest omtalte politikere. Han kæmpede de homoseksuelles sag som minister og skabte ligestilling på følsomme områder som adoption og kirkevielse. Men med ét var det slut. Trafiklyset skiftede fra rød til blå, og pludselig var der dømt fuldt stop for Manu Sareen, som ved valget i juni 2015 ikke fik nok stemmer til at fortsætte sit arbejde i Folketinget.

Vi satte Manu i stævne på Bistro Royal på Kongens Nytorv for at høre om livet efter politik, om uventet eftertænksomhed og om hvorfor bøf og rødvin er noget af det, der kan få det hele til at se lidt lysere ud.

Lad os starte med et spørgsmål i tredje person: Hvem er Manu Sareen?

”Det er er godt spørgsmål. Lige siden sidste skoledag har jeg haft ekstremt travlt. Af sted på fuld power. Det har været alt fra at rejse verden rundt til at gå i byen, ryge fede, være politiker, være minister og skrive 24-25 bøger. Alt fra børnebøger til kogebøger. Helt ærligt har jeg simpelthen ikke haft tid til at reflektere. På vejen har jeg fået tre børn og været gift. Nu, i en alder af 48, har jeg for første gang fået muligheden for at reflektere over hvilket menneske, jeg er blevet til. Hvem er Manu? Det kan jeg ikke svare på. Det er jeg ved at finde ud af. Den slags spørgsmål kræver fordybelse.”

Hvad har du sidst taget billeder af på din telefon?

”Det er sgu lidt kedeligt, men alligevel også betydningsfuldt. Det sidste billede jeg har taget er en sløret selfie fra en konference om mental sundhed. Men vent, jeg har da også taget et sjovere billede… ej… vent…. det kan jeg sgu ikke vise. Det er for perverst. Undskyld!”

Din selvbiografi udkommer lige om lidt. Hvem skal spille rollen som Manu i filmatiseringen?

”Hah! Det skal George Clooney. Han er simpelthen fantastisk og sindssygt flot. Det perfekte match.”

Hvad er det bedste råd, du har fået af dine forældre?

”Opfør dig ordentlig og vær ihærdig. Uanset hvor du kommer hen, og hvem du møder.”

Er der noget i dit liv, du ville ønske, du kunne gøre om?

”Der er masser af ting, jeg gerne ville gøre om. Masser af valg, jeg gerne ville have truffet anderledes. Der er vi igen ude på det lidt eksistentielle plan. For det betyder ikke, at jeg fortryder. Søren Kierkegaard har sagt mange kloge ting, men det væsentligste er stadig, at ’livet forstås baglæns, men må leves forlæns’. Det at kunne indse at der er ting, man gerne ville gøre om, betyder ikke nødvendigvis, at man fortryder dem. Den indsigt har givet mig ro og gjort mig til den, jeg er i dag.”

Hvad har været det sværeste ved at komme ud af politik?

”Det kommer til at lyde lidt søgt, men jeg har ikke fundet det sværeste endnu. Jeg nyder roen og friheden. På et tidspunkt begynder det måske at klø lidt i fødderne efter at komme i gang igen. Jeg sidder jo på bænken, mens alle de andre er ude på banen og spille. Men det har jeg det faktisk godt med lige nu, for jeg har trætte ben. Så må vi se, om de bliver klar til en runde mere i fremtiden.”

Hvad har været din største succesoplevelse?

På et personligt plan er det selvfølgelig mine børn. Men karrieremæssigt… nej… ikke kun karrieremæssigt, for det er faktisk også vanvittigt personligt… det har helt klart været at det at kunne stå i spidsen for at gøre det muligt for homoseksuelle blive viet. Mange af mine venner fik en helt ny mulighed for at udfolde deres lykke, og det er noget, jeg er stolt af. Den stolthed kan ingen tage fra mig.”

Hvis du kunne vælge et hvilket som helst job i verden, hvad skulle det så være?

”Det lyder langt ude, men jeg har altid, altid, altid drømt om at blive pilot. Det er et job fuld af oplevelser, som er fuldstændig vilde. En af mine gode venner er pilot og flyver kæmpe chartermaskiner. Jeg har prøvet at være med ham i cockpittet under take-off. Det at sidde helt forrest med flere hundrede tons maskine bag sig, det er en følelse af frihed. Noget tungt og kompliceret, der pludselig bliver legende let, vægtløst og ubesværet.”

Hvad er det mest mindeværdige måltid, du har spist?

”Der er tre ting, der gør et måltid mindeværdigt i min bog: Maden, selskabet og omgivelserne. Hvis de tre ting går op i en højere enhed, er det som at kysse en engel. Jeg husker særligt en tur til Thailand, hvor vi sad på stranden med fødderne i sandet. Stemningen var så vild. Vi var mange mennesker, og der kom en strøm af retter på bordet. Jeg lænede mig tilbage, høj på øl og gode mennesker og tænkte for mig selv: ’Det her. Det er livet’. Noget af det, jeg er taknemmelig for her i livet, er faktisk alle de fantastiske måltider, jeg har indtaget. For noget tid siden var jeg i Istanbul. Jeg tog kun af sted for at spise. Seriøst. Det er det, livet handler om.

Hvad kan gøre dig vred?

”Det må være hverdagssexisme. Fyre som bare synes det er ok at stå og rage på kvinder uden deres accept. Det er så lavt, og det kan gøre mig stjernetosset. For mig at se er det et udtryk for en egoistisk tankegang, hvor alt starter og slutter med en selv. Det, og så religiøs fanatisme. Det er egoisme og snæversyn på hver sin måde.”

Hvordan finder du ro?

”Ved at dyrke mindfullness. Jeg mediterer og fokuserer på mit åndedræt. Nogle tror, at det er skide nemt at meditere, men det er faktisk hammersvært at få hold på den rastløshed, der så nemt opstår som en del af et moderne liv.”

På dødsgangen får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal være. Hvad ville du vælge?

”Haha, altså det er ikke for at reklamere for jer helt ublu, men jeg bliver sgu næsten blind af min trang til rib eye, rødvin, bearnaise og fritter. Jeg kan slet ikke få tankerne væk fra det. Jeg craver det! Ganske tit bliver kombinationen indtaget her på Bistro Royal. Alkoholen fra rødvinen, der går ind og løfter kødet, så det går fra at være tung til at være let og raffineret. En buzz fra alkoholen, som går hen og bliver en fuldendt mad-buzz i selskab med kødet. Puha, det er godt!”

E47F82B0-7107-433F-862C-7810E557E988367365D2-5D0E-4153-992E-5568BA9D7A20

Styr på årets julearrangement?

Styr på årets julearrangement?

Tegnene er begyndt at vise sig. I stormagasinerne skyder plastiktræer op svøbt i glitrende pynt, mens supermarkederne forsøger at sælge pebernødder og chokoladejulemænd, selvom kalenderen stadig skriver efterår.

Uanset om du er julefan året rundt, eller først for alvor får lys i øjnene, når december banker på døren, så er det ved at være oppe over, hvis du har ansvaret for at planlægge årets julefrokost. Hvis du har kollegaer eller venner, som vægter god mad og stemning over halvlunken snaps og tyndslidte højtidshits, så er en julefrokost hos os et rigtig godt valg.

Madklubben råder over intet mindre end 8 forskellige restauranter, som dog alle har én ting til fælles: Her får du en inspirerende kulinarisk oplevelse til ualmindelig sympatiske penge.

Vi har ikke hyret nogen til at komme og optræde, og der er heller ej dansegulv, når middagen er slut. Til gengæld er du midt i Kongens København med fyldt mave og højt humør – klar til at fortsætte julefesten ude i byen.

Nedenfor kan du se en oversigt over vores restauranter og ikke mindst hvilken type mad, de serverer til selskaber i november og december. Klik på restaurantens navn for at læse mere.

OBS! Vi laver ikke julemad ud af huset. Nedenstående eksempler kan udelukkende nydes på restauranterne. 

Hvem: Madklubben Bistro-de-Luxe
Hvad: Klassiske juleråvarer får et nordisk twist i vores allerførste restaurant. Herlighederne serveres i nyrenoverede omgivelser, som emmer af elegant, skandinavisk design.
Hvor meget: 3 retter fra 245 kr.
Hvor: Store Kongensgade 66 – Indre By

Hvem: Madklubben Steak
Hvad:
And, steg og kød i lange baner. På ”steaken” lægges der ikke fingre imellem: Missionen er fingerslikkende mad i rigelige mængder.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Pilestræde 23 – Indre By

Hvem: Madklubben Vesterbro
Hvad: Moderne julemad, der er til at forstå. Her skærer du selv stegen, laksen er gravad à la Vesterbro og ris a la manden er blevet til en panna cotta med marengs og kirsebær.
Hvor meget: 3 retter fra 235 kr.
Hvor: Vesterbrogade 62 – Vesterbro

Hvem: Bistro Royal
Hvad:
Hvis julemanden trængte til ekstra selvforkælelse, ville han tage på Bistro Royal. Her er mulighederne mange, og der kan sættes ekstra trumf på med bl.a. hummersuppe og rib eye.
Hvor meget: 3 retter fra 300 kr.
Hvor: Kongens Nytorv 26 – Indre By

Hvem: Tony’s
Hvad: Giv julespisningen et amerikaner-italiensk twist tæt på Nyhavn. Her er flæskestegen forvandlet til en uimodståelig porchetta, og den står på tiramisu i stedet for ris a la mande.
Hvor meget: 3 retter fra 200 kr.
Hvor: Havnegade 47 – Indre By

Hvem: Hanzō
Hvad: Giv dine gæster en asiatisk juleoplevelse. Her får laksen et skud wasabi, og anden serveres med teriyaki. Nyd en 4-retters julemenu eller gå planken ud med 13 retter til deling.
Hvor meget: 4 retter fra 275 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 5 – Nørrebro

Hvem: Alabama Social
Hvad: Julen er hjerternes fest, og hvis der er noget, der kan varme sjælen, er det soul food fra Amerikas sydstater. Glæd dig blandt andet til kalkun, tranebærsauce og en julet cheese cake.
Hvor meget: 4 retter fra 375 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 3 – Nørrebro

Hvem: Gran Torino
Hvad: Vores italienske baggårdscharmør er garant for en anderledes julefrokostoplevelse. Prøv noget nyt og sæt tænderne i pizza, pasta eller intet mindre end 12 retter til deling.
Hvor meget: 2 retter fra 185 kr.
Hvor: Sortedam Dossering 7C – Nørrebro

Vi glæder os til at fejre julen med dig på en af Madklubbens restauranter!

PS: Manger du et sted af skylle julefrokosten ned? Så tag et kig på vores spritnye cocktailhule, Bar Next Door, som ligger ideelt placeret lige ved siden af vores Nørrebrorestauranter ved Søerne. Her står den på kvalitetsdrinks til fair priser, kolde øl og elegant loungestemning.