Velkommen til Bistro Royal

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af Børge Mogensen-stole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Smiley: Se Bistro Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Vi har fuld fart på hos Madklubbens restauranter, og alene i 2017 åbner vi 5 nye af slagsen plus en særskilt afdeling til selskaber og events. Derfor har vi brug for endnu flere hænder i vores køkkener, som er kendt og elsket for at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

Kender du den rette kandidat? Vi søger kokke både til vores nuværende og kommende restauranter, og som tak får du mulighed for at komme og opleve, hvordan din anbefaling klarer sig i køkkenet. Du modtager nemlig et gavekort på hele 1.000 kr., hvis det munder ud i en ansættelse. Det er en lidt anderledes måde at sige ”tak” på, men vi håber, at det virker.

Prik din kokkeven på skulderen, og få ham eller hende til at sende sin ansøgning med CV og billede til job@madklubben.dk  – husk at få personen til at nævne i ansøgningen, hvem der har anbefalet vedkommende at søge jobbet. På den måde kan du få dit velfortjente gavekort, hvis det fører til en fast ansættelse på en af vores restauranter.

Tusind tak for hjælpen – lad jagten begynde!

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Bistro Royal mixer morgenmad og frokost på lørdage og søndage

Bistro Royal mixer morgenmad og frokost på lørdage og søndage

Lige siden Bistro Royal slog dørene op for morgenmadsservering i efteråret 2015, er det væltet ind med kærlighed og roser. Det er både blevet til en nominering som Byens Bedste hos Alt Om København, kærlige ord fra nogle af landets bedste bloggere og inddragelse i diverse guides til hovedstadens mest uimodståelige morgenmadssteder.

Til gengæld har morgenmaden også været forbundet med særligt ét tilbagevendende spørgsmål: Hvorfor serveres den kun på hverdage?

Indtil nu har årsagen været, at vi på Bistro Royal ønskede at danne rammen om morgenmøder for Indre Bys mange madglade kontoransatte, samt at vi var bange for, at morgenmadsservering i weekenden ville flyde sammen med vores populære frokostudvalg. Men, som det ofte er tilfældet med frygt, indser man må et tidspunkt, at den er irrationel.

Vi har i stedet fundet den perfekte løsning: Morgenmad og frokost smelter nu sammen på fredage og lørdage. Det betyder, at vi lancerer en helt nyt weekendmenu, som gælder fra kl. 10 helt til kl. 16. Så er der både noget at komme efter for de morgenfriske frokostelskere og de syvsovende morgenspisere. Det er det bedste af begge verdener, hvis vi selv skal sige det, og det skal vi jo!

På frokostdelen af det nye weekendkort finder du alle Bistro Royals elskede klassikere som biksemad med bearnaise, cheeseburger, skønne salater og smørrebrød med et twist. Et par udvalgte morgenmadsretter føjer sig til i form af vores ultra-instagrammede avocadomad toppet med et smilende æg, samt en fyldestgørende kombitallerken med både spejlæg, bacon, pølser, yoghurt, granola, brød og en friskpresset juice på siden.

Gå på opdagelse i hele det nye weekendkort her, og inviter dine bedste madvenner med til spisning på Bistro Royal en weekend – nu allerede fra kl. 10. Som altid anbefaler vi at booke bord på forhånd, da der er rift om pladserne i den smukke restaurant på Kongens Nytorv.

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Fransk? Eller måske moderne dansk? Søndag den 20. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighed for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl i indre København, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Bistro Royal på Kongens Nytorv, Tony’s i Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade – alle beliggende i gå- eller cykelafstand fra hinanden.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl på Nørrebro her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Bistro Royal – Hovedret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Dessert på Tony’s

eller

Forret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Hovedret på Tony’s – Dessert på Bistro Royal

eller

Forret på Tony’s – Hovedret på Bistro Royal – Dessert på Madklubben Bistro-de-Luxe

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl på Nørrebro ugen efter, søndag den 27. august, hvor Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro deltager.

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag!

Vi har nemlig inviteret alle medarbejderne fra vores store restaurantfamilie til fest i anledning af, at Madklubbens første restaurant fylder 10 år samme år, som Madklubbens grundlægger og indehaver, Anders Aaagaard, fylder 40. Det fejres med et kæmpe gilde, hvor vi alle skal spise godt, drikke godt, danse grimt og koble af. Det synes vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Men fortvivl ikke, hvis du havde glædet dig til at spise ude den 5. juni. Vi har nemlig skaffet lidt ekstra assistance, så Madklubben Vesterbro alligevel kan holde åbent og servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Tjek menukortet ud her, og book bord nemt og hurtigt online.

OBS! Bistro Royal holder desuden lukket for morgenmad tirsdag den 6. juni, så vores festramte kollegaer får en chance for at komme sig. Tak for forståelsen.

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

Vi serverer Virtual Reality og Food Crawl til årets Copenhagen Cooking & Food Festival

I slutningen af august fyrer Copenhagen Cooking & Food Festival atter op under københavns restauranter og madaktører med 10 overraskende, indbydende og velsmagende festivaldage. Årets hovedtema handler om måder, hvorpå vi kan tænke innovativt og bryde med den klassiske måde at spise på. Hos Madklubben er vi klar med hele tre forskellige events, der passer perfekt på beskrivelsen.

A Taste of Virtual Reality:

Sammen Virtual Reality-eksperterne fra Khora, som driver verdens første kombinerede VR-butik og kreative ”hub” i Kødbyen, inviterer Madklubben Vesterbro mandag den 21. og tirsdag den 22. august til en snack-oplevelse, hvor dine sanser får noget at tygge på. Fire forskellige små anretninger serveres i selskab med fire forskelige Virtual Reality-scenarier. For hvad sker der egentlig, når maden, du smager på, befinder sig i én virkelighed, mens resten af dine sanser befinder sig i en kunstig virkelighed?

Food Crawl i Indre By og på Nørrebro:

So many good restaurants – so little time! Inspireret af den klassiske pub crawl giver vi dig en unik chance for at spise på hele 3 forskellige restauranter på én og samme aften. Foruden 3 retter serveret 3 forskellige steder inkluderer billetten også et glas velkomstbobler. Søndag den 20. august står den på Food Crawl i Indre By med deltagelse af Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe. Ugen efter, søndag den 27. august, er det Madklubben Nørrebro, Gran Torino og Alabama Social, der byder indenfor langs Sortedam Dossering ved søerne.

Billetsalget til Copenhagen Cooking & Food Festival er netop skudt i gang. Skal du nå med til et eller flere af vores events? Så skal du nok ikke vente alt for længe, da der kun er et begrænset antal billetter til salg.

Lad dig friste af denne fine stemningsvideo fra sidste års Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor du også kan spotte en række små klip fra vores allerførste Food Crawl på Nørrebro:

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Bøfsandwich, rejemad og steaksalat: Mød de nye frokostretter på Bistro Royal

Bøfsandwich, rejemad og steaksalat: Mød de nye frokostretter på Bistro Royal

Bistro Royal på Kongens Nytorv er mere end bare en restaurant. Det er et stamsted for rigtig mange af byens kulinariske livsnydere, kaffejunkies og hyggeaficionados. Derfor er vi også meget påpasselige med at at ændre for meget på tingenes tilstand – især forandringer på frokostmenuen kan udløse ramaskrig fordi ”Hvor pokker er min flæskestegssandwich henne”?

Ikke desto mindre vover vi nu pelsen, da forår og sommer også skal være lig med fornyelse og forandring. Fra torsdag den 27. april siger vi farvel til smørrebrød med roastbeef, hønsesalat og vores flæskestegssandwich, som vender tilbage, når de kolde måneder atter melder deres ankomst. Til gengæld kan du glæde dig til 3 nyheder:

Bøfsandwich efter jysk forbillede: Stegt oksebøf, bløde løg, ristede løg, remoulade, ketchup, sød sennep og syltede agurker i briochebolle med brun sovs på siden. Serveres med varmem sprøde pommes frites.

Steak Salad: Hjertesalat vendt i balsamico-vinaigrette serveret med tomater, burrata-mozzarella, løg, basilikum og skiver af stegt oksecuvette.

Æg & Rejer: Håndpillede rejer serveret med ramsløgsmayo, smilende æg, spæde salater, dild, citron og rugbrød.

Topbloggere sælger ud af loppegodterne på Steak Royal

Topbloggere sælger ud af loppegodterne på Steak Royal

Scor lækre secondhand-fund til forårsgarderoben, når en stærk forsamling af Danmarks mest toneangivende bloggere, modeller og modekendere sælger ud af tøj, sko og accessories på Steak Royal søndag den 30. april.

”Loppeladies”, som de 9 dejlige damer tilsammen kalder sig, består af blogger Frederikke fra fredesblog.dk, model Freja Wewer, blogger Desirée Hamilton, Gannis internationale PR-ansvarlige Alexandra Bernardini, blogger Trine Kjær fra trineswardrobe.com, Baum und Pferdgartens PR-chef Josephine Bredsted, DJ og model Emilie Lilja, model Veneda Budny og Sidsel Alling, som både er kommunikationschef for Mads Nørgaard og driver bloggen fashionpolish.dk.

Tilsammen har de forskellige loppeladies næsten 400.000 følgere på Instagram, så der er gode muligheder for at score et lækkert outfit eller en taske, du måske tidligere har spottet på de sociale medier. For at holde shoppeenergien på sit højeste, sørger Steak Royal for gratis kaffe.

Der er åbent fra kl. 10 til 14, entréprisen er 0 kroner og du kan betale med MobilePay i alle boderne. Vi ses på søndag på Regnbuepladsen 3 – lige ved siden af Københavns Rådhus. Du kan følge med i de seneste updates ovre på det officielle Facebook-event.

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!