Velkommen til Bistro Royal

Velkommen indenfor på byens bedste hjørne. Med en placering lige ud til Kongens Nytorv, herskabelig indretning og et menukort, der byder på det bedste fra Frankrig og Danmark, er der ikke noget at sige til, at Bistro Royal er blevet en populær adresse. Her kan du både indtage din morgenmad, frokost og middag til priser, der ligger et godt stykke under det gængse niveau i denne del af København. Scor en plads i spisebaren, ved et af de mange mange borde omgivet af Børge Mogensen-stole eller i en af båsene med udsigt til livet på pladsen.

Smiley: Se Bistro Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.

Seneste nyt fra Bistro Royal:


Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!

Dobbeltinterview: ”Kvinderne skal ud i køkkenet”

Dobbeltinterview: ”Kvinderne skal ud i køkkenet”

Fangede overskriften dig? Det var også meningen. Faktisk handler dette indslag om lige præcis det modsatte af, hvad du måske tror på nuværende tidspunkt: Nemlig en opfordring til en mere ensartet kønsfordeling i de travle restaurantkøkkener. Her dominerer mænd nemlig stadig i antal og på lederposter. I anledning af kvindernes internationale kampdag den 8. marts har vi derfor sat to af Madklubbens stærke ledere i stævne, som begge er enige om én ting: Flere kvinder skal ud i køkkenet!

Tinka Mieth (tv), 31 år, souschef på Bistro Royal på Kongens Nytorv. Tinka kommer oprindeligt fra Nordsjælland, men er nu bosat i København K.

Cecilie Victoria Viid (th), 26 år, én ud af to køkkenchefer på Alabama Social på Nørrebro. Oprindeligt fra Nykøbing Sjælland, men bor nu på Vesterbro.

For mange mennesker er et super travlt à la carte-køkken lig med mandehørm, hårde ord og et fysisk krævende arbejdsmiljø. Hvordan er det lige at være kvinde i den verden?

Tinka: ”Hah! Jeg er da måske den i køkkenet, der har den groveste mund af alle. Uanset køn skal man være gjort af en særlig støbning for at arbejde i et travlt restaurantkøkken. Man må ikke tage tingene personligt, og grimme ord skal bare kunne prelle af.”

Cecilie: ”Man skal uden tvivl kunne klare mosten. Omvendt påtager jeg mig også en form for mor-rolle på Alabama Social. Ikke nødvendigvis på en specielt kærlig måde, men med opdragelse, støtte og hjælp til mine kollegaer. En mandlig leder kan også sagtens ”nurse” sine medarbejdere, men måske det bare falder mig lidt mere naturligt.”

Er der forskel på kvinder og mænd i køkkenet?

Cecilie: “Nej!”
Tinka: “Nej!”

Efter det korte og lynhurtige svar uddyber Tinka dog: ”Det handler ikke om køn. Det handler om at kunne tage fat, og dine kollegaer dømmer dig kun på det stykke arbejde, du leverer. Jeg er en super feminin prinsessetype, når jeg ikke er på job. Men i køkkenet lægger jeg alt det ydre fra mig og koncentrerer mig om de opgaver, der ligger foran mig.”

Hvad er det fedeste ved at knokle igennem i køkkenet?

Cecilie: ”Det er uden tvivl sammenholdet med mine kollegaer. Og så elsker jeg det rush, der giver, når der virkelig er travlt, og bonmaskinen bare spytter bestillinger ud. Adrenalinen kører rundt i kroppen, når der skal eksekveres mange anretninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.”

Tinka: ”Helt enig med Cecilie: Man må ikke glemme detaljerne. Jeg er en rigtig ’pussenusser’, der får røde knopper, hvis maden på tallerkenen ser sjusket ud. Selv når der er vanvittigt travlt, holder min perfektionisme hovedet koldt og tager styringen. Jeg tror ærlig talt, at kvinder har mere sans for de små detaljer. Det er en udfordrende kvalitet at have som menneske, når det skal gå stærkt, men jeg elsker også en god udfordring.”

Brancheundersøgelser viser, at der er meget få kvinder i forhold til mænd i køkkenerne på à la carte-restauranter. Hvorfor tror I, at det er sådan?

Tinka: ”Uden at lyde generaliserende på mit køns vegne, så er det måske bare ikke verdens mest attraktive job for en stor del af nutidens kvinder. Du får fedtet hud og fedtet hår, det er fysisk knaldhårdt og du kommer til at lugte af løg og fisk. Du står op mange timer, er under konstant pres og skal hele tiden være knivskarp.”

Cecilie: ”Ja, det kan godt virke skræmmende. Nu er Alabama Social det køkken i Madklubben-familien, der har flest kvinder ansat. Faktisk er vi i overtal. Det tror jeg er med til at styrke vores evne til at holde overblikket. Men når først man får børn og skal balancere familie og arbejde, der tror jeg, at filmen knækker for især kvinder i kokkefaget.”

Tinka: ”Til den tid er det nok bare meget nemmere at være i en kantine, hvor man undgår de skæve og sene arbejdstider. Det er der sgu også mange mænd, der ender med, men særligt kvinder vælger at prioritere anderledes, når de får børn.”

Mænd har oftere en lederstilling ude i køkkenerne. Sådan er det også på Madklubbens restauranter. Hvad har været jeres drive i forhold til at blive ledere?

Cecilie: ”Jeg må indrømme, at jeg faktisk altid har været den lidt generte type. For at komme ud af min skal, udfordrede jeg mig selv til, at jeg en dag skulle være leder. Men der var mange overvejelser forbundet med det. Kunne jeg klare det? Det er en fysisk hård branche, og i en alder af kun 26 har jeg allerede begyndende leddegigt. Men jeg gav ikke op, og rejsen fra kokkeelev til køkkenchef har gjort mig meget stærkere som menneske. Det er super fedt at have medbestemmelse i forhold til sit job, sin arbejdsplads og det produkt, vi leverer.”

Tinka: ”Jeg tror bare, at jeg har et drive i forhold til, at tingene skal gøres på min måde. Jeg har haft lederstillinger før, og jeg kan godt lide at gå forrest og være med til at udvikle mine kollegaer. Derudover vil jeg gerne altid blive ved med at udvikle mig selv professionelt. Nøglen er respekt: Man skal have respekt for hinanden, og det har vi i køkkenet på Bistro Royal. Som leder står jeg på mål for stemningen på arbejdspladsen, og det skal være sjovt for alle at gå på arbejde. Køkkenarbejde er en holdsport. Man løfter i samlet flok, og vi skal kunne stole på hinanden.”

Hvad er jeres råd til unge piger og kvinder, der gerne vil gøre karriere i kokkefaget ligesom jer?

Tinka: “Det er vigtigt at kunne tænke struktureret, være koordineret og have hænderne skruet ordentligt på.”

Cecilie: ”Det er et fag, der kan virke enormt intimiderende. Men du skal ikke være bange eller nervøs. Du kan sagtens komme til tops i den her verden, og så er det fløjtende ligegyldigt, om du er mand eller kvinde. Du skal bare have gåpåmod.

Tinka: ”Du skal have respekt for køkkenet, råvarerne og for din leder. Du skal ikke diskutere så meget, og det kræver selvbeherskelse at suge andre menneskers viden og anbefalinger til sig uden at svare for meget igen. Jeg plejer at sige, at du skal have disciplin som en jægersoldat, anrette som en kunstner, og kunne lave mad som mor,” griner Tinka og sætter et punktum for interviewet med et retorisk spørgsmål og et hurtigt svar:

“Men hvorfor gør vi det så, hvis det er så hårdt? Fordi vi elsker det! Der findes nærmest ingen bedre følelse end at sende et veltilberedt måltid ud til dine gæster. Respekten for dine kolleger og ledere er vigtig, men kærligheden til de gode råvarer er alfa og omega.”

 

Vil du opleve Tinkas og Cecilies kogekunst? Så kan du læse meget mere om maden og konceptet på Bistro Royal her, samt på Alabama Social ved at klikke her.

Tinka Mieth og Cecilie Victoria Viid fotograferet i køkkenet på Bistro Royal

Ugens craving: Citronfromage som vor mormor lavede den

Ugens craving: Citronfromage som vor mormor lavede den

På Madklubbens restauranter hylder vi gerne de klassiske danske retter og madtraditioner, og alt lige fra tarteletter over smørrebrød til kalvefrikassé får nyt, velsmagende liv på tværs af vores familie af spisesteder.

Bistro Royal på Kongens Nytorv er et godt eksempel, hvor rørt tatar med æggeblomme, flæskestegssandwich og biksemad hører til blandt menukortets favoritter. I samme genre finder du lige nu en af vores helt store cravings: Klassisk, luftig og syrlig citronfromage, som mormor plejede at lave den. Det smager altså bare lidt af sommer her i slutningen af vintersæsonen.

Der ryger både citronskal, citronsaft, pisket ”æggesnaps” med sukker, flødeskum og husblas i blandingen, inden den ryger på køl. På tallerkenen får mormorklassikeren alligvel lige en nymodens opgradering i form af sprøde lakridsmarengs-flager og brændt hvid chokolade-crumble, som giver et fantastisk, sødligt og toastet modspil til citronsmagen.

Bistro Royals citronfromage fås både til frokost og aften for en flad halvtredser helt frem til og med den 6. marts. Dagen efter, den 7. marts, lander et helt nyt forårsmenukort på Kongens Nytorv. Glæd dig!

Se Bistro Royal som fotokulisse i stort Euroman-interview

Se Bistro Royal som fotokulisse i stort Euroman-interview

I forbindelse med den nært forestående lancering af sin ”concierge”-app, Carte Blanche, er nattelivs-entreprenøren Jeremy Salomon blevet interviewet af Euroman. Jeremy er en god stamgæst og ven af huset på Bistro Royal, så vi var selvfølgelig klar på at lægge lokaler til, da billederne til artiklen skulle skydes.

Se resultatet ovre hos Euroman, hvor fotograf Tine Sletting har udforsket alt lige fra vores spisebåse over mellemgangen med det skakternede gulv til bordene på fortovet ud mod Kongens Nytorv. Samtidig kan du blive klogere på en af Danmarks stærkeste networkere. Ja, hvem ved – måske ender du endda selv på hans kontaktliste engang i fremtiden?

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Ny menu på Bistro Royal byder på rekordsættende tuntatar og mange andre fristelser

Ny menu på Bistro Royal byder på rekordsættende tuntatar og mange andre fristelser

I de små 4 år Madklubben har været på Instagram, har vi delt et hav af appetitvækkende billeder fra alle medlemmer i vores støt voksende restaurantfamilie. Flere og flere følgere kigger med og kommenterer, og en sjælden gang i mellem stikker et enkelt foto helt af, når det kommer til popularitet.

Det skete i den forgangne uge, hvor billedet af tuntataren fra den helt nye vintermenu på Bistro Royal satte rekord i antal likes: Hele 1.175 personer (and still counting) kastede et hjerte efter den farvestrålende fiskeanretning. Heldigvis er tuntataren ikke den eneste nyhed på menuen, og der er rig mulighed for at forelske i mange flere retter på Bistro Royals aftenmenukort.

Se det fulde menukort her, samt et udvalg af de nye retter i billeder nedenfor. Skulle læsningen afføde en akut sult, kan du nemt og hurtigt booke bord online lige her. På gensyn på Kongens Nytorv!

IMG_5820
Tatar af Yellowfin-tun og avocado, rørt med soya, sesam, ingefær og lime – 85 kr.

IMG_5812
Cremet jordskoksuppe med Granny Smith-æbler, sprøde jordskokker og stegt persille – 65 kr.

IMG_5800
Stegte kammuslinger med selleri, salturt, brunet smør og trøffelvinaigrette – 100 kr.

IMG_5787
Karl Johan-farseret vagtel serveret med bagt selleri og trøffelsauce – 225 kr.

IMG_5804
Klassisk citronfromage med lakrids og hvid chokolade – 50 kr.

IMG_5808
Chokoladefondant lavet på Valrhona ‘Guanaja’ med passionsfrugt og vaniljeis – 65 kr.

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Ovenpå en juletid, hvor den brune sovs har domineret måltiderne, er det tid til noget friskere, frækkere og mindst ligeså uimodståeligt. Vi hepper på den klassiske, cremede sauce bearnaise. Med sin umiskendelige solgule og syrlige blanding af smør, æggeblommer, estragon, eddike og kørvel, passer bearnaise til en rød bøf som intet andet.

Opskrift med videoguide: Lær at lave bearnaise fra bunden med Anders Aagaard

I Madklubben har vi hele tre forskellige restauranter, der alle har bøf med bearnaise på menuen. På Madklubben Steak i Pilestræde og Steak Royal ved Rådhuspladsen, kan du vælge lige præcis den bøf, der passer dig bedst. Skal det være en kornfodret striploin? En hel cuvettesteg i skiver? Eller måske en dansk mørbrad? På Bistro Royal på Kongens Nytorv serveres husets populære og saftige rib eye enkelt som en pakkeløsning i selskab med grøn salat, sprøde fritter og – naturligvis – masser af bearnaise.

Vi glæder os til at se dig til store bearnaiseoplevelser til sympatiske priser – også i 2017!

IMG_5262

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

For små fire år siden tog Madklubbens restauranter og et fællesspring ud i den skønne verden af madbilleder, hashtags og emojis ad libitum, der hedder Instagram. På den sociale billeddelings-app har vi lige siden delt massevis af appetitvækkende retter, hyggestunder fra restauranterne og spændende konkurrencer på fællesprofilen @madklubben.

I dag, mandag den 12. december, når vi en milepæl, da vores post nummer 1.000 rammer Instagram. Det skal selvfølgelig fejres med en lækker giveaway.

Derfor kan du lige nu vinde et gavekort på 1.000 kr. til dig selv OG til den ven, du tagger i en kommentar til billedet ovre på Instagram. Så kan du for alvor få delt juleglæden og madkærligheden. Den heldige vinder findes allerede tirsdag den 13. december kl. 15, så det er bare med at hoppe ind og deltage med det samme.

Held og lykke, og tak fordi du følger @madklubben på Instagram!

18 ingredienser, 1 gløgg: Mød Bistro Royals flydende juleforfører

18 ingredienser, 1 gløgg: Mød Bistro Royals flydende juleforfører

Ingen jul uden gløgg på Bistro Royal. Vores herskabelige restaurant ud til Kongens Nytorv er et populært pitstop, når gaverne skal shoppes og benene hviles for en stund. Her fungerer den varme rødvin iblandet sprutmættet müsli som den perfekte energiforstærker. Drikker du mere end to glas, kan vi dog ikke garantere, at energiniveauet ikke går den modsatte vej.

Bistro Royals gløgg bliver til i køkkenet, hvor de julestemte kokke bruger intet mindre end 18 forskellige ingredienser på at opnå den perfekte smagskombination. Med i gryden ryger, hold fast: Rødvin, vodka, rom-marinerede rosiner (både de lyse og mørke), mandler, kardemomme, stjerneanis, kanel, laurbær, peberkorn, vanilje, citronskal, appelsinsaft, brun farin, enebær, solbærsaft, allehånde og nellikke. Skål!

Gryden med gløgg får hurtigt ben at gå på, og det skyldes ikke mindst, at vi serverer et gedigent vinglas af den højtidsstemte rødvinsblanding. Et glas gløgg koster 60 kr. og smager endnu bedre i selskab med en portion æbleskiver til 50 kr. for 4 styk inkl. tilbehør.

Glædelig jul fra team Bistro Royal.

IMG_5628