En dybfølt kærlighed til mad er fundamentet for en god kok, uanset om man har sin hverdag på en professionel restaurant eller i hjemmekøkkenet. Men lysten til at lave mad er kun en del af rejsen – der er også brug for en række værktøjer, hvis måltidet skal nå i mål.

Heldigvis står Bistro Royals køkkenchef, Esben Lund, klar med gode råd til godt grej i køkkenet, og tilbage i juli måned delte han ud af sine guldkorn i et stort anlagt gastronomitillæg til Berlingske. Selvom tillægget fulgte med den trykte udgave af avisen, er der heldigvis stadig mulighed for at læse med online lige her.

Læs med, når Esben guider til uudværligt udstyr som skærebrætter, skeer, stavblendere og stegepander. I alt er der 8 stærke anbefalinger at hente fra ”Mesterkokken”, som journalisten kalder vores kære køkkenkaptajn fra Kongens Nytorv. (Pssst! Vi er helt enige med titlen, men passer på med bruge ordet, når Esben hører med. Ellers bliver han slet ikke til at styre).

Nysgerrig på at smage Esbens madlavning? Så gå på opdagelse i Bistro Royals menukort her, og book bord her, hvis du ikke kan modstå fristelsen.