Opskrift: Lær at lave ossobucco som på Tony’s

Opskrift: Lær at lave ossobucco som på Tony’s

På Tony’s i Havnegade serverer vi simpel, italiensk velsmag til sympatiske priser. I de kolde vintermåneder er ossobuco et hit på menuen, og den klassiske støvlelandsret kan løst oversættes til ”knoglens hul”, hvilket hentyder til den hule knogle i okseskanken, hvori man finder den skønne marv, der er med til at give retten smag…

Klik her for at læse hele indlægget

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Dessert battle-de-luxe: Lun æblekage med fløde eller chokolademousse med smør?

Når det kommer til desserter, er der ikke så meget tvivl på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade: De skal laves ”rigtigt” med masser af smør og fløde. Hvis din søde tand er ekstra dominerende, kan du altid tilkøbe alle 3 desserter fra menukortet for 50 kr. ekstra. Er du alligevel kun på udkig efter én dessert fra vintermenuen, er der rig mulighed for at få både smør og fløde på tallerkenen. Så kan den naturlige vinterfrakke holdes ved lige!…

Klik her for at læse hele indlægget

Perlekæder, masker og billige drinks: Vi holder Mardi Gras på Nørrebro

Perlekæder, masker og billige drinks: Vi holder Mardi Gras på Nørrebro

Måske har du været så heldig at opleve de traditionsrige Mardi Gras-fejringer i New Orleans, hvor maskeklædte gæster, tubaspillende orkestre, perlekædeuddelende drag queens og skeletklædte ”bander” blander sig i et virvar af farver, dans og musik. Hvis ikke, får du nu chancen, når vores amerikanske restaurant Alabama Social og naboen Bar Next Door bringer en lille bid af Bourbon Street til Nørrebro i samarbejde med Southern Comfort.

Klik her for at læse hele indlægget

Ugens craving: En ”Crispy Glover”-pizza fra Gran Torino

Ugens craving: En ”Crispy Glover”-pizza fra Gran Torino

I små to uger har Gran Torinos stenovn nu b(r)agt uimodståelige pizzaer til verden fra den nye adresse på Sortedam Dossering 5. Det fornyede koncept med en ”byg-selv-3-retters-menu” fra 200 kr. er blevet taget godt imod, og mens der er forskellige genrer af forretter og desserter at vælge mellem, er én ting sikkert: Du skal have pizza til hovedret!

Men hvilken pizza? Gran Torinos menukort byder på hele 10 forskellige af slagsen, og lige for tiden er der én i særdeleshed, som vi er HELT pjattede med: Crispy Glover…

Klik her for at læse hele indlægget

Snestorm i et cocktailglas: Oplev Bar Next Doors cremede vinterfavorit

Snestorm i et cocktailglas: Oplev Bar Next Doors cremede vinterfavorit

Frosten bider, og gå-i-byen-outfittet består pludselig også af forede støvler, lange underbukser og tykke jakker. Vinter i København er en smuk ting, men nogle gange har man også bare lyst til at drikke den lidt på afstand. Et oplagt sted til den disciplin er Bar Next Door, som byder indenfor med fremragende cocktails til sympatiske priser lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebro…

Klik her for at læse hele indlægget