Røde Kors & Madklubben takker dig!

Røde Kors & Madklubben takker dig!

Som ambassadører for Røde Kors gør det os utrolig glade at høre, at mere end 20.000 danskere i søndags var ude med indsamlingsbøssen for at samle penge ind til verdens udsatte, og at der blev indsamlet ikke mindre end 20 millioner kroner til organisationens hjælpearbejde. Det er to millioner bananer mere end sidste år – og(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi ses på Madklubben Vesterbro

Vi ses på Madklubben Vesterbro

På Madklubben Vesterbro slutter vi ugen af med en række efterårslækkerier, heriblandt denne skønne efterårssalat med gedeost, syltede bøgehatte, dijonmayo, frissé & græskarkerner. Vi byder også på Manhattan clam chowder, som er en cremet muslingesuppe med blegselleri & stegt chorizo, lammeskank med savoykål, gulerødder, urter & sovs, fisk fra auktionen serveret med cassoulet på gulerødder – og meget mere. Og hov,(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Napoli Style Pizzas

Napoli Style Pizzas

Kært barn har mange navne, og pizzaer findes i lige så mange udgaver. Nogle foretrækker en enkel pizza uden for mange forskellige komponenter, andre kan bedst lide én, der er fyldt med ekstra toppings, chili og jazz. På Gran Torino kan du få mange lækre slags, men én ting er ens for alle varianterne, nemlig den gode,(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Kulturnatten på Grill Royal

Kulturnatten på Grill Royal

Fredag den 10. oktober holder hele København Kulturnat, hvor du udenfor normale åbningstider i aftenens mulm og mørke kan opleve byens mange kulturtilbud by night. Derfor tager vi til kulturnatten på Grill Royal på Kongens Nytorv ektraordinært imod bestillinger helt indtil kl. 24:00, så du hurtigt kan få noget godt i maven imellem alle de spændende aften- og natteevents. Konceptet(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Interview: Mød køkkenchef Thomas Justiniano

Interview: Mød køkkenchef Thomas Justiniano

Hvad er for dig den mest uundværlige ingrediens? I disse helsetider, hvor mange er så fedtforskrækkede, er det måske ikke det mest populære svar, men jeg er nødt til at sige Lurpak-smør. Jeg kan ikke lide at gå på kompromis med min mad – den skal smage af noget – og smør og fedt i det hele taget bringer smagen frem i(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Konkurrence: Meld dig som Røde Kors-indsamler

Konkurrence: Meld dig som Røde Kors-indsamler

Søndag den 5. oktober er dagen for den store, årlige Røde Kors-indsamling, hvor der samles penge ind til fattige og sårbare mennesker i verdens brændpunkter under overskriften ‘Danmark mod katastrofer’. Madklubben støtter igen i år Røde Kors, men vi har også brug for din hjælp. Vi har nemlig som ambassadører for Røde Kors fået den helt(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Efteråret på Tony’s

Efteråret på Tony’s

Ligesom vores andre restauranter har Tony’s budt efteråret velkommen med åbne arme og et arsenal af sæsonlækkerier. Prøv f.eks. denne plukkede taskekrabbe rørt med krydderurter og serveret med sprøde salater og en lækker aïoli, vores crostini med græskarpuré, bagte græskar tilsmagt med honning og timian, toppet med friskrevet & saltet ricotta eller hvad med cacio e pepe; linguini vendt med cacio de roma og parmesan(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi elsker pizza!

Vi elsker pizza!

Kig forbi Gran Torino ved Sortedam Dossering og prøv én eller flere af vores lækre pizzaer, f.eks. ‘margherita’ med tomat, mozzarella og basilikum, ‘sardegna’ med pecorino og trøffelpesto, ‘bianca’ med rosmarin, chili, mozzarella, olivenolie & italiensk salsiccia-pølse, ‘crudo’ med tomat, mozzerella & prosciutto, ‘quattro formaggi’ med mozzarella, scarmorza, provolone & gorgonzola eller ‘salami’ med tomat, mozzeralla(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Weekenden på Grill Royal

Har du glemt at sørge for weekendens middagsreservationer, så bare rolig. På Grill Royal reserverer vi nemlig altid nogle borde til uventede gæster fra gaden. Det vil sige, at vi for det meste kan finde en god plads til dig, hvis du dropper uanmeldt forbi, men hvis du hellere vil booke et bord, kan du gøre det her. Besøg os(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Opskrift: Den ideelle efterårsforret

Opskrift: Den ideelle efterårsforret

Trods de uundgåeligt koldere temperaturer og kortere dage går vi efteråret i møde med åbne arme og stor forventningsglæde. Den nye sæson byder nemlig på en masse lækre, nye retter, og på menukortet på Madklubben Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade har køkkenchef Olli Simony som sædvanlig tryllet for os. Så kig forbi restauranten og smag bl.a.(…)

Klik her for at læse hele indlægget