Antipasti på Tony’s

Antipasti på Tony’s

Vi har en masse fantastiske italienske lækkerier på menuen på Tony’s for tiden, bl.a. et skønt antipastibræt med fennikelsalami, vildsvinepølse, peberpølse, oliven, 24 mdr. parmesan, crostini, grillet aubergine og bønnepuré med trøffel. Smag på det hele, inden du kaster dig over en gang rigatoni med dampede hestebønner, grønne ærter, ærteskud og revet, letsaltet ricotta, linguini med stegte babyblæksprutter(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Smukt & grønt på Madklubben Admiralgade

Smukt & grønt på Madklubben Admiralgade

Vi har nye, lækre forårsretter på kortene på alle restauranterne. På Madklubben Admiralgades menukort finder du bl.a. vores fantastiske persillesuppe med stegte kammuslinger, syltede løg og hvidløg, som smager friskt, skønt og grønt. Prøv den, inden du kaster dig over vores farserede vagtel, møre lammeskank, medium/rare-stegte chateaubriand eller noget helt fjerde! Book dit bord her –(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Rigatoni med ærter, hestebønner, ærteskud & ricotta

Rigatoni med ærter, hestebønner, ærteskud & ricotta

Vi har en masse skønne forårslækkerier på menuen på Tony’s for tiden, bl.a. denne smukke rigatoni med dampede hestebønner, grønne ærter, ærteskud og revet, letsaltet ricotta. Vi byder også på linguini med stegte babyblæksprutter vendt i chili, hvidløg og hvidvin, garganelli napolitana med tomat, oliven og basilikum – og mange andre skønne italienske retter! Book dit bord her –(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Fredagsrock: Rasmus Walter + Panamah

Fredagsrock: Rasmus Walter + Panamah

Rasmus Walter, som tidligere optrådte på engelsk som forsanger i bandet Grand Avenue, har som soloartist valgt at indspille sine sange på dansk, og det er der kommet nogle vidunderlige og vedkommende sange og tekster ud af på de to soloalbums, han indtil videre har udgivet, nemlig Rasmus Walter fra 2011 og Lige her lige(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben i St. Kongensgade

Madklubben i St. Kongensgade

Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a. stenbiderrogn med friskost, citrus, crumble & karse, koldrøget torsk med brunet smør, vilde ris, gulerod & sagogryn, klar løgsuppe med kartoffel, persillepuré, røget olie & kongekrabbe og – som her – en terrin af røget svineskank med mayo, urter & vinaigrette. Prøv desuden vores vårkylling med spinat, grillede forårsløg, hønseboullion & lardo,(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Husk at stemme til Byens Bedste 2014

Vi er simpelthen pavestolte og ellevilde af glæde over, at vi i år er nomineret til Berlingske og AOKs Byens Bedste-konkurrence i hele to kategorier. Sidste år løb Madklubben Vesterbro med titlen som Byens Bedste Billige Spisested, og vi er meget glade for igen i år at være indstillet til samme pris. Hvis du synes, vi har(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost & løvstikke

Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost & løvstikke

Vi har nogle fabelagtige forårsretter på menukortene på alle restauranterne lige nu. På Madklubben Admiralgade finder du bl.a. vores fantastiske stenbiderrogn med både nye, syltede og friterede kartofler, rygeost og løvstikke. Prøv den, inden du kaster dig over vores farserede vagtel, møre lammeskank, medium/rare-stegte chateaubriand eller noget helt fjerde! Book dit bord her – vi glæder(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Frokost på Grill Royal

Frokost på Grill Royal

Vidste du, at vi serverer vores frokostmenu på Grill Royal på Kongens Nytorv og i Tivoli fra kl. 12 til 16? Kom og spis vores fabelagtige steak sandwich, gude-burgeren, vores friske, fantastiske moules marinières eller den saftige, møre, helstegte oksecuvette. Alle fire retter serveres med vores lækre, sprøde fritter, og har du lyst til at runde af med(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Der, hvor det hele begyndte …

Der, hvor det hele begyndte …

Madklubben-familien består af i alt otte restauranter, og det hele begyndte i Store Kongensgade. Det var nemlig her, Madklubben Bistro-de-Luxe åbnede dørene for allerførste gang i maj 2007. Her, vi lige siden har serveret lækker mad til fornuftige penge i de hyggelige lokaler i nr. 66. Kig forbi og smag på vores nye, skønne forårsretter. Vi serverer bl.a.(…)

Klik her for at læse hele indlægget