En bøf med det hele, tak!

En bøf med det hele, tak!

Har du besøgt os på vores nye restaurant ved Bellevue endnu? Hvis du har, så ved du, at vi serverer den lækreste rib-eye fra kornfodret, uruguaysk kvæg med en syndig bearnaise, salat og det, flere gæster har kaldt ‘verdens bedste fritter’. Vi siger det bare! Kigger du forbi? Så book dit bord her – vi glæder os(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubbens Cocktailbar in the works!

Madklubbens Cocktailbar in the works!

Så er der byggemøde på Madklubben Vesterbro, hvor vi er ved at bygge vores nye cocktailbar. Vi glæder os helt utrolig meget til at kunne servere den første drink for dig på fredag den 14. februar, hvor vi i øvrigt også fejrer Valentine’s på vores restauranter. Følg med her på bloggen, hvor vi afslører det endelige resultat(…)

Klik her for at læse hele indlægget

And the winner is..

And the winner is..

Stort tillykke til Anders Buch, som er den heldige vinder af vores Le Creuset-konkurrence og dermed af en fransk, fantastisk og fin støbejernsgryde! “Jeg vil lave langtidsbraiseret lammeskank med hvedekerner og masser af årstidens rodfrugter – det passer vist perfekt i sådan en gryde!” skrev han, og ja – det gør det! Derfor er denne lækre sag(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Konkurrence: Vind støbejernsgryde fra Le Creuset

Konkurrence: Vind støbejernsgryde fra Le Creuset

Støbejern er blevet brugt som køkkengrejs-materiale siden romertiden. Selv med nutidens brede udvalg af materialer er støbejern fortsat uovertruffen med dets alsidighed, lækre udseende og evne til at fastholde og sprede varmen jævnt. Derfor egner produkterne fra franske Le Creuset sig helt fantastisk til madlavning, og på Madklubben bruger vi alt fra deres potter og(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vinterretter på Madklubben Bistro-de-Luxe

Vinterretter på Madklubben Bistro-de-Luxe

Vi har de skønneste retter på kortet lige nu på Klubben i Store Kongensgade, bl.a. en række fremragende vinterforretter, som rimmet torsk med grønkål, peberrodscreme & vinaigrette, lun kartoffelsalat med sennep, rødbeder, mayo, syltede svampe & jomfruhummer, gravad okse med hasselnødder, rævesovs & saltbagt selleri eller – som her – kammuslinger med blomkål, æggeblomme & trøffel. Behøver vi(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi åbner cocktailbar på Madklubben Vesterbro

Vi åbner cocktailbar på Madklubben Vesterbro

Samtidig med at vi netop har genåbnet en flot, nyrenoveret Tony’s i Havnegade, siger vi farvel til Tony’s Vesterbro. Efter at have haft mere end almindelig svært ved at følge med efterspørgslen på ledige borde på Madklubben Vesterbro, som ligger dør om dør med vores italienske lillebror på Vesterbrogade, har vi besluttet at sløjfe sidstnævnte(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Et lille sneak peak på vores nyåbnede Tony’s

Så er Tony’s i Havnegade atter åben efter at have gennemgået en tre uger lang og tiltrængt makeover. Se et par snapshots af de nye, hyggelige lokaler her, eller – endnu bedre – kig forbi og få en bid brød! Vi har også ryddet lidt op i menukortet, hvor vi bl.a. har tilføjet en charcuterie-dimension, så vi nu(…)

Klik her for at læse hele indlægget

When the moon hits your eye like a big pizza pie..

When the moon hits your eye like a big pizza pie..

That’s amore! Tony’s i Havnegade genåbner i aften efter at have gennemgået en omfattende ombygning. Lokalerne var nemlig begyndt at bære præg af, at vi, da vi åbnede restauranten for fire år siden, havde et håndværker-budget på omtrent otte røde rejer og en bøjet gaffel. Dengang trak vi selv i arbejdstøjet og legede byggemænd, og det(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi tæller timerne..

Vi tæller timerne..

Så er det i morgen, vi åbner på Strandvejen ved Bellevue! I sidste uge havde vi inviteret venner og familie forbi for at teste herlighederne, og de i alt fire prøveaftener forløb helt fantastisk. Vi fik begejstret og detaljeret feedback fra glade gæster og kunne derfor sætte flueben ud for alt det, der kørte som smurt,(…)

Klik her for at læse hele indlægget