Nu rører Tony’s på sig på Østerbrogade

Nu rører Tony’s på sig på Østerbrogade

Håndværkerne er i fuld sving, væggene er iklædt egetræspaneler og slagterfliser, den gamle sildebensparket træder atter frem, i kulissen står møblerne klar og lige om snart er vi klar til at slå dørene op til Tony’s Østerbro. Den nye, store lillebror til vores populære new yorker-italiener ved Nyhavn rykker ind i de gamle ”Park Café”-lokaler i Østerbro Stadions smukke randbebyggelse i begyndelsen august 2017…

Klik her for at læse hele indlægget

Wauw! Madklubben Vesterbro listet blandt Danmarks 11 bedste restauranter

Wauw! Madklubben Vesterbro listet blandt Danmarks 11 bedste restauranter

Stemningen er i top på Madklubben-familiens største restaurant, Madklubben Vesterbro, og man forstår godt hvorfor. Vores prisvenlige storcharmør midt på Vesterbrogade er nemlig kommet i fornemt selskab på en ny liste over 11 danske toprestauranter” skabt af den verdensomspændende rejseguide, The Culture Trip. Med 7 mio. månedlige læsere og 3 mio. følgere på sociale medier, er det et skulderklap, der virkelig har fået smilene frem hos vores seje team af kokke, tjenere og bartendere. Se her, hvad de skriver om os…

Klik her for at læse hele indlægget

Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Vi har her på hjemmesiden tidligere præsenteret jer for Steak Royals restaurantchef, Mads Gramkow. Tiden flyver, vinden vender og nye projekter sættes i gang. Mads drager nu til det smukke, Østerbro, og giver stafetten videre til sin højre hånd Thomas Gregersen, der står klar til at tage over i restauranten ved Rådhuspladsen. Vi mødte den ny-udklækkede restaurantchef til en kop kaffe og en hudløst ærlig snak om fortid, forventninger og fremtidsdrømme…

Klik her for at læse hele indlægget

Flot omtale af Madklubben Bistro-de-Luxe: ”Priser og service – det er lige før, det er FOR fair!”

Flot omtale af Madklubben Bistro-de-Luxe:  ”Priser og service – det er lige før, det er FOR fair!”

”Restaurationsbranchen er jo for vild i København og alting går MEGA hurtigt. For at være med på beatet og have fingeren på pulsen, er det nærmest nødvendigt at prøvesmage en restaurant om dagen. Desværre synes jeg, at jeg bliver mere og mere skuffet end mere og mere overrasket… Men én ting jeg ikke forstår. Hvorfor holder man op med at gå de steder, der leverer varen HVER gang, bare fordi der åbner andre steder, der pludselig er smartere fordi det er nyt?”

Sådan skriver topblogger Laura Schrøder på hendes hjemmeside laulaubaubau.dk og fortsætter…

Klik her for at læse hele indlægget

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Hvor skal man spise? Hvor skal man drikke? Hvor skal børnene lege? Hvor skal man gå i byen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der ligger til grund for den danske blogger Cecilie Rubini aka. Sneglcille, som netop har udgivet sin store sommerguide til København.

I guiden har Cecilie – med egne ord – samlet ”alle sine favoritsteder”. Vi er topstolte over, at Madklubbens restaurantfamilie nævnes som et must, når aftensmaden skal indtages i hovedstaden. Selv om der linkes til hele oversigten over vores spisesteder, giver Sneglcille 4 af vores restauranter et ekstra skud kærlighed…

Klik her for at læse hele indlægget

Søndagsbrunchen på Alabama Social holder sommerferie

Søndagsbrunchen på Alabama Social holder sommerferie

Normalt valfarter gæsterne til Madklubbens amerikanske sydstatsrestaurant, Alabama Social, for at mæske sig i søndagsfavoritter som croissanter med peanut butter og jelly, hot wings, quesadillas med friterede rejer og pandekager i lange baner. Men når sommeren melder sin ankomst, kan vi godt mærke på gæsteantallet, at byens borgere og besøgende er mere til jordbær fra haven, lette morgenretter og græs mellem tæerne.

Derfor holder Alabama Socials søndagsbrunch sommerferie i juli og august. Men fortvivl ikke! Succesen vender tilbage fra søndag den 3. september 2017…

Klik her for at læse hele indlægget