Deltag i lodtrækningen om en middag for to på Madklubben Nørrebro

Deltag i lodtrækningen om en middag for to på Madklubben Nørrebro

Håndværkerne er i fuld sving på Sortedam Dossering nummer 7C, og snart kan vores kokke og tjenere rykke ind og begynde at øve sig og gøre klar til åbningen af Madklubben Nørrebro. Ikke desto mindre, synes vi, at ventetiden er hård, for vi glæder os bare så vanvittigt meget til at vise jer det færdige resultat.

Mens vi venter på den officielle åbningsdag mandag den 30. januar, fordriver vi ventetiden med at lægge små teasers og lækre konkurrencer op på Madklubben Nørrebros spritnye Facebookside…

Klik her for at læse hele indlægget

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

På Steak Royal ved Rådhuspladsen kan vi efterkomme flere potentielle nytårsforsæt: Vi har masser af grønt på menuen, du kan skippe kulhydraterne, spise protein i tallerkenvis og vrænge på næsten af det hvide brød. Men så alligevel er Steak Royal måske bare mest af alt stedet, hvor du kan droppe alle de gængse, kedelige forsæt til fordel for vores foretrukne og helt enkle målsætning: “Meget mere selvforkælelse i 2017!”…

Klik her for at læse hele indlægget

Ny menu på Bistro Royal byder på rekordsættende tuntatar og mange andre fristelser

Ny menu på Bistro Royal byder på rekordsættende tuntatar og mange andre fristelser

I de små 4 år, Madklubben har været på Instagram, har vi delt et hav af appetitvækkende billeder fra alle medlemmer i vores støt voksende restaurantfamilie. Flere og flere følgere kigger med og kommenterer, og en sjælden gang i mellem stikker et enkelt foto helt af, når det kommer til popularitet. Det skete i den forgangne uge, hvor billedet af tuntataren fra den helt nye vintermenu på Bistro Royal satte rekord i antal likes…

Klik her for at læse hele indlægget

Bliv forført af den spritnye vintermenu på Madklubben Vesterbro

Bliv forført af den spritnye vintermenu på Madklubben Vesterbro

Hos Madklubben har vi et fast motto i de råkolde vintermåneder: Hvis du fryser, så kom dog ind i varmen og spis dig til en helt naturlig og isolerende frakke.

Det er selvfølgelig spøg til side, men vi kan ikke komme og påstå, at der er meget helsekost og slankekur over vores kogekunst. Det har heller aldrig været meningen. Næh, det skal smage af hygge og overskud og lune både krop og sjæl. Det er på alle måder tilfældet, med det nye menukort, der netop har ramt Madklubben Vesterbro – det første af sin slags i 2017…

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben præsenterer Bazaar: Ny restaurant i Indre By

Madklubben præsenterer Bazaar: Ny restaurant i Indre By

I foråret 2017 byder vi velkommen til restaurant Bazaar på et endnu hemmeligt sted i København K. Det bliver en hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika…

Klik her for at læse hele indlægget

Berlingske: Simpel italiensk mad hitter lige nu

Berlingske: Simpel italiensk mad hitter lige nu

Man kan nok ikke ligefrem komme og påstå, at det italiensk er den allernyeste køkkentrend. Det har den været, lige siden en kløgtig støvlelandskok fandt på at komme basilikum i tomatsovsen og rive parmesan på toppen. Mama mia!

Alligevel er efterspørgslen på simpel, veltillavet og ærlig italiensk kogekunst stigende herhjemme. Det kan man i hvert fald læse i Berlingske, som sammen med bookingportalen Dinnerbooking har listet landets mest efterspurgte restauranter og køkkentyper…

Klik her for at læse hele indlægget