Snestorm i et cocktailglas: Oplev Bar Next Doors cremede vinterfavorit

Snestorm i et cocktailglas: Oplev Bar Next Doors cremede vinterfavorit

Frosten bider, og gå-i-byen-outfittet består pludselig også af forede støvler, lange underbukser og tykke jakker. Vinter i København er en smuk ting, men nogle gange har man også bare lyst til at drikke den lidt på afstand. Et oplagt sted til den disciplin er Bar Next Door, som byder indenfor med fremragende cocktails til sympatiske priser lige ved Dronning Louises Bro på Nørrebro…

Klik her for at læse hele indlægget

Nu genåbner Gran Torino med pizza, karruselheste og prisvenligt koncept

Nu genåbner Gran Torino med pizza, karruselheste og prisvenligt koncept

I lidt over en måned har pizzaglade københavnere måtte undvære Gran Torino, men nu er vores Nørrebroitaliener atter klar til at byde indenfor, og denne gang i nye lokaler. Gran Torino er flyttet fra sin tidligere baggårdsplacering ved Sortedam Dossering 7C og ud til første parket ved søerne i Sortedam Dossering 5.

Fredag den 3. februar har Gran Torino version 2.0 premiere, og det betyder også nyt menukort, ny indretning og et nyt, forbedret koncept…

Klik her for at læse hele indlægget

Pisco, Pisco, Pisco: Sydamerikansk nationalspiritus fejres på Bar Next Door

Pisco, Pisco, Pisco: Sydamerikansk nationalspiritus fejres på Bar Next Door

Den er farveløs eller ravfarvet, laves både i Peru og Chile og bliver en stadig mere populær cocktailingrediens herhjemme: Pisco er en type sydamerikansk brandy, der kendes bedst i form af drinken ”Pisco Sour”.

Den første lørdag i februar er international Pisco Sour dag, og både på Bar Next Door og Madklubben Vesterbro fejres den friske tørstslukker, som er et twist på en klassisk whisky sour med citronsaft, sukkersirup, bitters og æggehvide. Resultatet er syrligt, sødt og skummende på én og samme tid…

Klik her for at læse hele indlægget

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

Hvis du er typen, der er glad for for at pleje den søde tand, og som efter en mættende forret og hovedret stadig udbryder: ”Dessert er der altid plads til! Det er en helt anden mave!”, så er denne guide for dig. En guide til skønne små tærter. ”Er der virkelig behov for sådan en guide?”, tænker du måske. Med hele tre forskellige restauranter, der har den delikate dessertklassiker på menukortet i forskellige afskygninger lige nu, er svaret selvfølgelig: ”Ja!”…

Klik her for at læse hele indlægget