Københavns nye, hemmelige spiselokale ligger i en gammel slagterkøleboks på Værnedamsvej

Københavns nye, hemmelige spiselokale ligger i en gammel slagterkøleboks på Værnedamsvej

De færreste ved, at der findes et hemmeligt lokale på Hanzō, hvor man kan indtage sin middag. For at finde det, skal du først igennem tjenernes servicegang iklædt røde fliser og Tom Rossaus ikoniske trælamper, videre gennem det første “hemmelige” lokale med trævægge og zebrastole og til sidst gennem selve køkkenet, hvor kokkene arbejder på højtryk med at forvandle friske råvarer til retter inspireret lige dele af det asiatiske gade- og gourmetkøkken. Præcis som i fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte gemmer sig i snoede gyder og halvgemte baglokaler…

Klik her for at læse hele indlægget

Smagen af landskamp: Spis tidligt inden Danmark vs. Irland

Smagen af landskamp: Spis tidligt inden Danmark vs. Irland

Lørdag den 11. november er der dømt fodboldbrøl og huttelihut i Parken, når det danske landshold tørner sammen med Irland  i den første af to altafgørende play off-kampe om at komme til VM i Rusland i 2018. Hos Madklubben elsker vi både god bold og god mad, og er der én ting vi ved, så er det, at store sportsoplevelser bliver endnu bedre, når man har spist godt forinden…

Klik her for at læse hele indlægget

Først til mølle: Nu kan du købe billet til Thanksgiving på Alabama Social

Først til mølle: Nu kan du købe billet til Thanksgiving på Alabama Social

Traditionen tro byder Madklubbens amerikanske sydstatsrestaurant ved søerne på et overdådigt Thanksgivingmåltid torsdag den 23. november komplet med clam chowder, stuffed turkey, masser af lækkert tilbehør og en klassisk pumpkin pie til dessert. I år har vi endda sænket prisen, så festmiddagen kan nydes for kun 300 kr. pr. person, mens den tilhørende vinmenu er sat ned til 200 kr. Se her, hvad der er på menuen, og hvordan du køber billet…

Klik her for at læse hele indlægget

Godmorgen! Fra d. 10. oktober serverer Madklubben Frederiksberg morgenmad og frokost

Godmorgen! Fra d. 10. oktober serverer Madklubben Frederiksberg morgenmad og frokost

Der har været rift om siddepladserne til aftensmad i den smukke, gamle togstation på Solbjerg Plads, siden vi slog dørene op til Madklubben Frederiksberg i maj 2017. Med inspiration fra en klassisk herskabslejlighed komplet med tykke gulvtæpper, Wegner-spisestole og kunst på væggene, har restauranten udviklet sig til en gedigen succes. Nu er vi klar på mere! Se her, hvad du har i vente…

Klik her for at læse hele indlægget

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien…

Klik her for at læse hele indlægget

Danny er ny køkkenchef på Steak Royal, og har allerede fået en dessert opkaldt efter sig

Danny er ny køkkenchef på Steak Royal, og har allerede fået en dessert opkaldt efter sig

Key Lime Pie er en amerikansk klassiker elsket for sit syrlige, cremede fyld, og den sprøde krummebund. På Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns rådhus får dessertfavoritten et uventet twist med blåbær, citron, hvid chokolade og estragonsukker. Manden bag nyfortolkningen er vores nye køkkenchef, Danny Storgaard, og derfor har kollegaerne døbt efterårsdesserten ”Danny’s Lime Pie”. Mød ham her…

Klik her for at læse hele indlægget