Sneflokke kommer vrimlende: Vores juleøl er en økologisk hyldest til Nørrebro

Sneflokke kommer vrimlende: Vores juleøl er en økologisk hyldest til Nørrebro

Tilbage i juli måned løftede vi sløret for Madklubbens helt egen Nørrebro-øl skabt til vores restauranter og barer ved Sortedam Dossering. Nu er temperaturerne faldet og juli blevet til jul (sådan næsten da), og derfor præsenterer vi stolt en helt ny vinterøl lavet gennem endnu et samarbejde med de gode folk fra Nørrebro Bryghus.

Sortedam Dossering Winter IPA hedder skønheden, som kommer i en flaske prydet af den ikoniske facade langs søerne komplet med Irmahøne, sne på taget og Madklubbens logo bøjet i neon…

Klik her for at læse hele indlægget

Anerkendt byguide anbefaler: “Spis frokost på Madklubben Steak”

Anerkendt byguide anbefaler: “Spis frokost på Madklubben Steak”

”Forleden opdagede jeg, at restaurant Madklubben Steak i Pilestræde er begyndt at holde åbent til frokost. Og det er en super nyhed!”

Sådan skriver chefredaktør for Berlingskes anerkendte københavnerguide AOK.dk, Stine Hansen, i den seneste udgave af den populære ”AOK Anbefaler”-serie. Vores nyrenoverede bøfpalads i hjertet af København har fået lykkebarometeret helt op at ringe hos københavnerkenderen…

Klik her for at læse hele indlægget

Smagen af weekend: Prøv cocktailen, der skal flamberes

Smagen af weekend: Prøv cocktailen, der skal flamberes

Nogle drinks er relativt simple. For eksempel går en god gammeldags gin & tonic aldrig af mode. En god gin, en forfriskende tonic, en skive lime og voilà: Så er der serveret. Andre drinks derimod kræver lidt mere forberedelse og udstyr. For eksempel et piskeris, en citruspresser og en bunsenbrænder. Netop sådan en cocktail er ”Four For One” fra vores populære Bar Next Door på første parket ved søerne på Nørrebro…

Klik her for at læse hele indlægget

Ugens craving: Andebryst på Steak Royal

Ugens craving: Andebryst på Steak Royal

For små to måneder siden ændrede Steak Royal radikalt sit menukort for at lægge sig i tråd med Madklubbens klassiske ”byg-selv-din-middag-til-en-fast-lav-pris”-koncept. Det har vist sig at være en bragende succes, og glade gæster i hobetal sætter sig til bords for at skræddersy deres egne menuer fra så lidt som 300 kr.

En af de mest populære hovedretter for tiden er kun lige akkurat landet på menuen. 200 gram saftigt og mørt berberie-andebryst stegt til perfektion med sprødt skind og rosa indre…

Klik her for at læse hele indlægget

Nu’ det jul på Vesterbro: Se billeder af de lækre retter

Nu’ det jul på Vesterbro: Se billeder af de lækre retter

På Madklubben Vesterbro starter 3 valgfrie retter ved bare 200 kr. og som om det ikke er grund nok til at lægge vejen forbi Vesterbrogade 62, er vores største restaurant i familien nu også klar med et spritnyt menukort til de stemningsfulde julemåneder. (Ja, vi tæller dem i flertal, for når byens gader, stræder og butikker er hyllet ind i glaskugler og lyskæder, er juletiden officielt sat igang)…

Klik her for at læse hele indlægget