Efterårsmad i Admiralgade

Efterårsmad i Admiralgade

Det er blevet køligere, bladene falder og vi har tændt for varmen, så det perfekte efterårsmåltid er vores lækre Boeuf Bourguignon. Vi har nemlig puttet lidt ekstra godt i gryden og laver retten med oksemørbrad i stedet for inderlår. Traditionelt drikkes der rød Bourgogne til denne klassiker, men vi har fundet en herlig rød Crozes-Hermitage(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Shop Dora – en del af Madklubben!

Shop Dora – en del af Madklubben!

Naturligvis kommer vores gæster på restauranterne, fordi de kan lide maden, vi laver, og den vin, vi serverer. Men det er også fordi, de er glade for stemningen og interiøret. Du kan skabe samme atmosfære og udtryk i dit eget hjem ved at købe designvarer der, hvor vi henter dem, nemlig hos Shop Dora, som(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi elsker et lækkert køkken!

Vi elsker et lækkert køkken!

Madlavning kan foregå hvor som helst. Du kan lave det mest fantastiske måltid med en bøjet gaffel og en gammel kasserolle over åben ild midt i Rold Skov. Omgivelserne og remedierne betyder nemlig ikke det store for det færdige produkt, så længe du kan dit håndværk. Men når det er sagt, så er der altså(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Søndagsliv

Søndagsliv

Det er søndag, slap af, brug hele dagen ved morgenbordet. Når du så begynder at blive alvorligt burgersulten først på aftenen, så kig ned til os på Madklubben Vesterbro. Vi ved jo, du har lyst til det. Book dit bord her!

Klik her for at læse hele indlægget

Havtasken – en verden af velsmag!

Havtasken – en verden af velsmag!

Mange anser den for at være en af havets grimmeste fisk. Med en længde på op til 150 centimeter og et hoved, der udgør cirka halvdelen af kropmassen, er havtasken måske heller ikke den kønneste fisk på krogen. Men den er til gengæld en af dem, der smager allerbedst med sit faste, hvide, delikate kød,(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Cheesecake & raspberries

Cheesecake & raspberries

På Madklubben Steak har vi næsten altid cheesecake på menukortet, men det, vi garnerer kagen med, afhænger af, hvilke frugter der er i sæson. Lige nu er det de skønne hindbær, der hitter, så prøv desserten med friske bær, hindbærcoulis og bagt hvid chokolade. Du kan bestille dit bord her!

Klik her for at læse hele indlægget

Svampe à la crème

Svampe à la crème

Du kan finde svampe året rundt, men det er lige nu – i september og oktober – det er højsæson. På Madklubben Steak fejrer vi derfor efteråret ved at give dig mulighed for at supplere bøffen med en portion syndig, skøn Svampe à la crème. Har du planer om selv at smutte en tur i skoven(…)

Klik her for at læse hele indlægget

New York, New York!

København er vores by, og vi elsker den. Som den gode Dorothy Gale sagde det, da hun klikkede sine rubinrøde hæle sammen tre gange: “There is no place like home!” Men New York City ligger nu også temmelig højt på listen over steder i verden, der er fantastiske at opholde sig i, blandt andet fordi(…)

Klik her for at læse hele indlægget