Prik dine vinelskende venner på skulderen, for nu er det tid til et ”wine party”… et ”Gran Torino Wine Party” nærmere betegnet. Det er nemlig navnet på den nye vinmenu, du kan købe til din middag hos Madklubbens italienske gourmetpizzapusher ved søerne.

Uanset om du vil nøjes med en enkelt pizza, give den gas med antipasti og dessert eller invitere hele familien med til en festlig anledning, er der nu mulighed for at lade vinen flyde. Der er tale om kvalitetsvin fra vores særlige taphaner, der – ved første øjekast – ligner et fadølsanlæg, men i stedet er fyldt med gode druer i litermål. Du kan slå dig løs i både mousserende vin, hvidvin, rødvin og rosévin.

Vi skænker op, og som gæst prajer du blot en tjener, når du vil have mere vin i glasset. Vi stopper med at fylde op, når din seating-tid udløber. Det vil sige, at du som udgangspunkt har 2 timer og 15 minutter til at nyde dit ”Gran Torino Wine Party”. Priserne er som følger:

Søndag til torsdag 140 kr. pr. person
Fredag og lørdag 165 kr. pr. person

Vinmenuen kan ikke deles mellem flere gæster, og du skal naturligvis være fyldt 18 år for at kunne bestille den. Læs mere om konceptet, og se hvad vi har på menuen hos Gran Torino lige her.