Bistro Royal på Kongens Nytorv er mere end bare en restaurant. Det er et stamsted for rigtig mange af byens kulinariske livsnydere, kaffejunkies og hyggeaficionados. Derfor er vi også meget påpasselige med at at ændre for meget på tingenes tilstand – især forandringer på frokostmenuen kan udløse ramaskrig fordi ”Hvor pokker er min flæskestegssandwich henne”?

Ikke desto mindre vover vi nu pelsen, da forår og sommer også skal være lig med fornyelse og forandring. Fra torsdag den 27. april siger vi farvel til smørrebrød med roastbeef, hønsesalat og vores flæskestegssandwich, som vender tilbage, når de kolde måneder atter melder deres ankomst. Til gengæld kan du glæde dig til 3 nyheder:

Bøfsandwich efter jysk forbillede: Stegt oksebøf, bløde løg, ristede løg, remoulade, ketchup, sød sennep og syltede agurker i briochebolle med brun sovs på siden. Serveres med varmem sprøde pommes frites.

Steak Salad: Hjertesalat vendt i balsamico-vinaigrette serveret med tomater, burrata-mozzarella, løg, basilikum og skiver af stegt oksecuvette.

Æg & Rejer: Håndpillede rejer serveret med ramsløgsmayo, smilende æg, spæde salater, dild, citron og rugbrød.